بله دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم. دانلود مشکلی نداره ولی لود صفحات افتضاح شده .ما هم تماس گرفتیم و دقیقا همین چرت و پرتا رو تحویل ما دادن. کاریش نمیشه کرد ظاهرانقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم. دانلود مشکلی نداره ولی لود صفحات افتضاح شده .ما هم تماس گرفتیم و دقیقا همین چرت و پرتا رو تحویل ما دادن. کاریش نمیشه کرد ظاهرانقل قول:
تنها راه حل استفاده از یه ف.ی.لترشکن توپه واقعا سرعت وبگردی بالاتر میره وتمامی سایت ها باز میشن
دوستانی که در استانهای فارس و خراسان و آذربایجان شرقی وایمکس ایرانسل دارند دقت کنن که طرح ۱۲۸ ویژه با ضریب یک به یک همان یک مگه. پنج گیگ حجم داره و قیمتش بیست و دو هزار تومان برای یک ماه. یک طرح دیگه هم ویژه این استانها هست که سرعتش یک مگه و حجمش سه گیگ و قیمتش بیست و پنج هزار تومان، یعنی سه هزار تومان از طرح اولی بیشتر و دو گیگ هم کمتر !!!!
من فقط موندم ایرانسل روی چه حسابی این طرح رو گذاشته با وجود طرح اولی . پس سه هزار تومن کمتر پول بدید و دو گیگ بیشتر استفاده کنید با انتخاب طرح ۱۲۸ ویژه که خودمم شش ماهه ازش استفاده میکنم
تا کی اینطوره؟؟کسی خبر دارهاگر بخواد اینجوری پیش بره که نمیشه.من دیگه ماه بعد تمدید نمیکنم همینجوری ادامه دار باشه..!!!!نقل قول:
سلام. چرا تعرفه 2 مگ برای تهرانی ها نامحدوده فقط و برای بقیه شهرستان ها محدود هم هست؟!! :n36:
من الان با تعرفه 512 محدود (3 گیگ) اشکم در اومده! :n28:
منم مشکل دارم خوزستان هستم . مثلا بعضی سایت ها مثل زzoomit مثل خبر فارسی و... خیلی دیر شروع به لود میکنه بعد از یک دقیقه تازه شروع میشه . یک هفته پیش گفتم بهشون از بخش شبکه هم گفتن پیگیر هستن .خیلی مسخره است مشترک براشون ارزشی ندارهنقل قول:
من که فعلا سرویسمو قطع کردم و از رایتل دارم استفاده میکنم
دوای این درد فقط vpn خوب هست یا قندشکن خوب ، اونوقت مشکل وبگردی هم حل میشه .نقل قول:
این مشکل وبگردی 2 هفته هست به وجود اومده ، ربطی هم به نوع تعرفه ها نداره .
تا چند روز قبل 2 مگ داشتم الان 512 دارم .
قند شکن خوب یا vpn وصل کنید مشکل حل میشه
سلام
کسی مشکل مشابه من داشته ؟
آنتنی که همیشه به اون یا یک فرکانس مشخص وصل بودم ناگهانی از اون فرکانس غیب میشه(معمولا بعد از چند روز برمیگرده) و نمیشه بهش وصل شد و باید به آنتن ها دیگه وصل شد.
یعنی من که با فرضا با فرکانس 3586500 به آنتنوصل بودم الان با اون فرکانس به نمیتونم اون آنتن رو پیدا کنم.کد:00:00:15:0E:08:20
الان کسی هست که به آنتنوصل باشه ؟ با چه فرکانسی ؟کد:00:00:15:0E:08:20
به هیچ وج نفهمیدم چی گفتی . واضح بگونقل قول: