سلام. کسی هست بدونه اگه وایرلس مودم توی ویندوز 7 غیر قابل شناسایی باشه ، باید چیکار کرد؟ نرم افزاری هست که به پیدا کردنش کمک کنه؟
Printable View
سلام. کسی هست بدونه اگه وایرلس مودم توی ویندوز 7 غیر قابل شناسایی باشه ، باید چیکار کرد؟ نرم افزاری هست که به پیدا کردنش کمک کنه؟
سلام.نقل قول:
یعنی اگه امواج وایرلس رو نبینه ؟ خب شاید درایور کارت شبکه وایرلست نصب نیست؟
سلام دوستان
من قصد خرید مودم وایرلس دارم اما هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم :41: لطفا منو راهنمایی کنید و یک مدل مناسب و به صرفه بهم معرفی کنید: روزی 12 تا 15 ساعت از اینترنت استفاده میکنم (فقط یک لپتاپ) و میخام 2 طبقه را پوشش بده .
ممنون دوستان
سلام.نقل قول:
Level One و LinkSys برند های خوبی ان. یک مدل دو آنتنه بگیر که فضایی که میخوای رو پوشش بده.
امیر خان ممنون از پاسختون . نظرتون در مورد
Linksys Wireless-N WAG120N چیه؟اگر با همین رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید لطفا بگید
خوبه این. فقط نمیدونم 2 تا آنتن داره یا نه. مطمئن باش از Linksys بهتر پیدا نمیشه.نقل قول:
ه سوالی داشتم
مدم من جز سری اول مودمهاست با توجه که اکثر شرکتها سرویس adsl2+ می دند می خواستم بدونم تعویض مودمم با یک مودم روز تاثیری در بهبودی سرعت و کاهش نویز داره؟
ممنون
سلام.نقل قول:
من گمون نمیکنم ! به خاطر اینکه اکثر تفاوت ها توی سرویسها و امکانات جانبی مودم ها هست.
البته امیدوارم دوستان دیگه ای که تخصص بیشتری دارن جواب بهتری بدن.
مشکل یه خورده ای پیچیده هست. مودمم ، مودم لینکسیس wag320n هست. توی جعبه مودم یه CD بود که یه نرم افزار به اسم Network Magic داشت که اون رو نصب کردم.نقل قول:
من یه مدتی بود که یه مودم tp-link wn651g داشتم که این مودم به صورت داخلی نصب میشد و برای همین با اون که یه مودم لینکسیس wag320n خریده بودم ، مدتی گذاشته بودم این مودم سرجاش بمونه. این مودم آنتن خارجی می خورد و با اون که آنتنش روی پشت بوم بود، از نظر آنتن دهی ، نسبت به مودم لینکسیس که دوتا دیوار مانعش بود، ضعیف تر عمل میکرد برای همین آنتن خارجی رو جدا کردم و در این شرایط مودم tp-link wn651g هیچ سیگنالی نداشت.
بعد به این فکر افتادم که مودم tp-link رو غیر فعال کنم که الکی برق نسوزه برای همین از قسمت Device Managar غیر فعالش کردم ولی بعد از ریستارت بعدی کامپیوتر خودبخود فعال شده بود برای همین کیس رو باز کردم و مودم رو در آوردم.
به محض این که کامپیوتر رو روشن کردم متوجه شدم وایرلس مودم لینکسیس غیر فعال شده. هر کار کردم نتونستم فعالش کنم. البته چراغ وایرلس روی مودم روشنه. از windows 7 x64 استفاده می کنم و توی قسمت Network and Sharing Center خود ویندوز ، هر کار کردم فایده ای نداشت و نمی شد اتصال وایرلس رو برقرار کرد. در کل انگار وایرلسی وجود نداره که بخوایم تنظیماتی انجام بدیم. الان این مودم قبلی طوریه که انگار برای مودم لینکسیس توی ویندوز 7 فرش قرمز پهن میکنه و زمینه فعالیتش رو فراهم میکنه.
مودم قبلی رو دوباره توی کیس نصب کردم و آنتن خارجی اون رو هم بهش وصل کردم.
عکس زیر نشون دهنده ی کارکرد مودم قبلیست. (مودم لینکسیس رو خاموش کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مودم لینکسیس رو روشن کردم:( می بیندید که آنتندهی عالی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مودم قبلی ، یه آنتن خارجی کوچیک هم داره که اگه اون رو هم وصل کنم باز هم آنتندهی عالی هست.
توجه داشته باشید که اگه آنتن خارجی مودم tp-link رو جدا کنم ، آنتندهی مودم لینکسیس کمتر میشه. این نشون دهنده ی این هست که مودم لینکسیس داره از مودم tp-link کار میکشه. من هر چی که فکر می کنم می بینم که خیلی عجیبه.
الان مشکل اینجاست که وقتی مودم tp-link رو از کامپیوتر جدا می کنم ، ویندوز میگه هیچ سخت افزار وایرلسی وجود نداره ولی به محض وصل کردن tp-link ویندوز اون سخت افزار وایرلسی که نمی تونست شناسایی کنه ، شناسایی میکنه. (وایرلس لینکسیس رو می گم)
وقتی مودم قبلی نباشه ، مودم لینکسیس وایرلسش فعاله ولی مشکل اینه که ویندوز قادر به شناسایی سخت افزار وایرلسش نیست. اینکه چراغ وایرلس مودم روشنه و عکس زیر نشون دهنده ی این هست که وایرلس مودم کار میکنه.
[PHP]http://up.--------.com/images/l9ltkm02sguur8yxli8l.jpg[/PHP]
با سلامنقل قول:
بله مارک tenda هم خوبه
شنیدم که از چیپ ست های tp-link روش استفاده شده
بازم راست و دروغش پای فروشنده هاش
اما مودم خوب و راحتیه.
موفق باشید.