دوست عزیز اطلاعات خودتان را ارائه کنید ! شاید من اشتباه می کنم ! با کمک بقیه دوستان اصلاح میکنیم !نقل قول:
من از یک منبع معتبر اطلاع می گیرم.
Printable View
دوست عزیز اطلاعات خودتان را ارائه کنید ! شاید من اشتباه می کنم ! با کمک بقیه دوستان اصلاح میکنیم !نقل قول:
من از یک منبع معتبر اطلاع می گیرم.
گفتم که معجزه قرننقل قول:
زنگ نمیخواد یه اس ام اس بدم کارم راه میوفته آخه
مشتری مداری یکی از اجبارات آسیاتر هستش
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
محدودیت سرعت شبانه رو کم داشتیم اینم روش اضافه شد::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت الان من که از 5مگ به این رسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت نامحدود 2 مگ نقره ای، پس از تموم شدن هدیه پر سرعت، دقیقا میاد روی 1 مگ یا همون 120 کیلوبایت بر ثانیه در دانلود. من این ماه این سرویس رو گرفتم.
اشتباه کردی گرفتی...در بدترین وضعیت از اسیاتک چنین سرویسو گرفتی! قبلا هم گفته بودم رو 1مگ میبندننقل قول:
میتونستی با همین پول 2مگ نامحدود مخابرات با سرعت بیشدر + پینگ پایین بگیری....
بگذریم. مهم اینه که خودت راضی باشی....:n01:
شما آخرش اینوری هستی یا اونوری؟! قبلاً طرفدار آسیاتک بودی! پورسانتت رو به موقع نداده آسیاتک داری زیرآبش رو میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا طرف تو هستم:n02:نقل قول:
دیروز 1گیگ پورسانت ازت گرفتم تا بقیش ......:n09:
هنوز توی شوک اون 1 گیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشاالله یه فایل حجم بالا رو بزاری دانلود تا 99.99% بره آخرش قطع شه قابلیت ادامهی دانلود هم نداشته باشه! حجمت به فنا بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو شوک؟نقل قول:
من تا لینک سالم انتخاب نکنم دانلود نمیزارم اونم فایل حجیم....شده کل نت رو زیرو رو میکنم تا لینک خوب پیدا کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ایشالله ضـــرتی بزنن کابل تلفن محلتونو اشتباهی ببرن تا پایان دوره اینترنت نداشته باشی کل حجمت به فنا بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: