خوش به حالت من میخوام پورت آسیاتکم رو جمع آوری کنم لامصبا اصلا حاضر نیستند از ما دل بکنند:n02:.میگن مجبورید با همین کیفیت بد ما بسازید.همش تخلیه پورتو پشت گوش میندازن:n03:.ولی من ول کن نیستم.روزی 100 بار زنگ میزنم بهشون:n02:نقل قول:
Printable View
خوش به حالت من میخوام پورت آسیاتکم رو جمع آوری کنم لامصبا اصلا حاضر نیستند از ما دل بکنند:n02:.میگن مجبورید با همین کیفیت بد ما بسازید.همش تخلیه پورتو پشت گوش میندازن:n03:.ولی من ول کن نیستم.روزی 100 بار زنگ میزنم بهشون:n02:نقل قول:
اگه انقدر مرکز مخابراتی تون شلوغه بهتر یکم انتظارات بیاری پاییننقل قول:
یه زمانی نمایندگی پارس زیر 3 ماه نمی داد شکایت میکردند به نمایندگی تهران و با هزار سختی یک ماه میگرفتند اما اینکه مرکز مخابرات بگه نداریم فکر نکنم بشه کاریش کرد
همش چشمم به این نمودار نت ورکس فعلا فقط ده کیلو اومده پایین 290 شده:n20:
کلا" مرکز مخابراتی ما همینه از هر شرکتی هم بخوای بگیری باید 5 - 6 ماه تو صف باشی تا یکی تخلیه کنه!..
راستی یه سئوال دیگه من سرویس 2 مگ بگیرم شبانه هم سرعتش بهتر میشه دیگه درسته؟
خطمم که ساپورت میکنه؟
نویزت کمه و خوب به احتمال زیاد میکشهنقل قول:
خیالت راحت
تا 12 مگ می کش
از ساعت 4 صبح به بعد دیگه کلا سرعتا عین روزانه میشه.یعنی سرورهای داخلی 1.2 مگابایت سرعت پیدا میکنند و سرورهای خارجی 800 کیلو بایت.بعد از ساعت 5:30 هم که سرورهای خارجی هم 1.2 مگابایت سرعت دانلود دارند:n19:.دوستان 10 و 12 مگی توی شهرهای دیگه به غیر از مشهد هم همینطورن یا سرعتشون (منظورم تک لینکه وگرنه چند لینک که از همون اول 1.2 مگابیت سرعت داره)از ساعت 2 تا 7 صبح فرقی نمیکنه؟
بنده 128 دارم از 4 به بعد سرعت خوب میشه ولی نه مثل شما چون 128 کیلو بایتهنقل قول:
ساعتی یک گیگ دیشب به طور متوسط. خیلی خوب بود اینا همه چیز دسته خودشونه سرویس 512 تا 40 بیشتر نمی رفت
از دوستان 6 و 8 و 12 مگی صبانت میخواهم بگن که آیا اونا هم هر چی از ساعت 2 نیمه شب به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشیم سرعت دانلودشون بیشتر میشه یا نه از اول تا آخر ساعات رایگان سرعت دانلودشون یکیه؟
تا حدودای 2:30 بالاست
بعدش تا ساعت 3 و 3:30 افتضاحه حتی 300 تا
از 3:30 تا 4 خوبه و از 4 تا 5 سرعت بالاتر میره
5 تا7 هم که رسما روزانه س :n09:بعضی وقتا 4 گیگ تو 1 ساعت هم میگیرم :n10:
کلا ساعتای بخصوصی کم میشه ولی باید گفت بیشتر میشه سرعت !
12 مگ افتضاحه نگیرین شبانه خوبی نداره