شبانه مخابرات با روزانش یکی هست سرعتش ، اما الان %100 رایگان نداره باید صبر کنی شاید برای یه مناسبت خاص طرح ویژه بدننقل قول:
طرح شباهنگ هست اما دقیق نمیدونم چه جوریه ، ولی شبانش 100% رایگان نیست
Printable View
شبانه مخابرات با روزانش یکی هست سرعتش ، اما الان %100 رایگان نداره باید صبر کنی شاید برای یه مناسبت خاص طرح ویژه بدننقل قول:
طرح شباهنگ هست اما دقیق نمیدونم چه جوریه ، ولی شبانش 100% رایگان نیست
اولش که خیلی تبلیغ می کرد ولی ظاهرا بعد از جذب مشتری گند زده؟؟نقل قول:
99 درصد رایگانه ؛ از ساعت 3 تا 9 صبح...سرعت دانلود در شب ها مثل روزها بالا هست
یعنی مثلا من بخوام طرح زرین رو شارژ کنم ؛ اگر سه گیگ به صورت یک جا شارژ کنم ؛ 2200 تومن برام حساب میشه؟نقل قول:
اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگان هر گیگ 3924 تومان
اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگا اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگان
ما که تغییر قیمتی ندیدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شباهنگ سه ماهه هم تغییر قیمت نکرده است.:n35:نقل قول:
پینگ از حدود ساعت 12 تا نزدیکای 7 عصر خرابه به نطر هم نمیاد بخوان درستش کنن
کسی قیمت طرح یوتا نت جدیدشون و خبر داره؟
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
الان بد تر هم شده :n34:نقل قول:
دوستان من می خوام بتونم روی یک خط تلفن دو تا اکانت مجزا داشته باشم چون تو خونه یک نفر دیگه هم استفاده میکنه و میخوام اکانت و هزینه ها به صورت مجزا باشه...
اینطور که سرچ کردم دیدم مخابرات یک طرح اینترنت خانواده گذاشته و لذا توسط اون میشه اینکارو کرد...توضیحاتش توی سایتشون هست ؛
اما مشکلی که داره اینه که باید 6 ماهه و 12 ماهه خریدادری کنی ، هم برای خودت و هم نفر دوم...
میخوام ببینم کلا انجام اینکار از لحاظ فنی به چه صورتی هست و مخابرات چجوری دو تا اکانت همزمان به من میده؟
به من گفتن باید تنظیمات خاصی توی مودم اعمال کنی ؛ آیا من می تونم این تنظیمات رو خودم انجام بدم و مثلا هم طرح زرین داشته باشم و هم شباهنگ؟
دوستانی که از شبکه سردرمیارن بی زحمت بگن انجام اینکار به چه صورتی هست...
سلام خسته نباشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته شارژ دلچسب چیه اضافه کرده ؟
یعنی مثلا 100 گیگ در 3 ماه فرصت داریم مصرف کنیم قیمت 80 ؟
مثلا اگر 1 ماهه مصرفش کنیم میتونیم مجدد بخریم همین طرحو یا باید تا آخر مثلا 3 ماه صبر کنیم بعد مجدد میتونیم بخریم ؟