بهونه که ندارننقل قول:
پر رو شدن:n02:
تو این هفته جرو بخثام باهاشون شدت میگیره....:n25:
Printable View
بهونه که ندارننقل قول:
پر رو شدن:n02:
تو این هفته جرو بخثام باهاشون شدت میگیره....:n25:
فعلا که من روزانه شدم 512 شبانه هم 256 بعدش پول 2 مگ دادم اسمشم اینه رو 6 مگ بسته شده . خوب مگه دیوانه ام اینقدر پول بدم این سرعت و پینگ و داشته باشم به محض اتمام سرویس جمع اوری میکنم مگر اینکه معجزه قرن بشه و تک لینک حداقل سرعت از سرور خارجی 250 بده و پینگ 150 تا 200 و شبانه هم سرعت همان 250 و سرور داخلی هم همان 600 تا 700
512?:n04:نقل قول:
شوخی میکنی؟
زنگ بزن برات درست کنن!!!!
دوستان
من از اسیاتک سرویس میگیرم امروز هیچ سایت خارجی برای من باز نمیشه حتی پی سی ورلد هم با هیتلر شکن اومدم اخه چرا؟:n27:
برو داخل تنظیمات dns این ip ها رو قرار بده احتمالا درست بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مشکل حل شد..:n16:نقل قول:
دوست عزیز من هم وضعیت اینترنت کشور رو می دونم ! اما قیاس شما را قبول ندارم !!نقل قول:
قیمت هر واحد STM-1 برای شرکت زیرساخت در مبادی ورودی کشور حدود 6000 دلار آب می خورد (معادل 155.5 Mbit/s) . تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند ! . قبل از گرانفروشی دلار توسط دولت محترم ، هر واحد را حدود 37 میلیون تومان به شرکتهای PAP داخلی می فروختند ! ( همینجا ببینید انحصار واردات اینترنت چه سود هنگفتی به جیب برادران عزیز می رساند !! :n04:) اما اکنون هر واحد را 55 میلیون می فروشند ! یعنی کمتر از 50 درصد گرانتر شده است که به نسبت قیمت ارز و طلا و حتی تورم واقعی کشور ،خیلی کمتر از حد مورد انتظار بوده !
توجه : پهنای باند تا قبل از ورود به شرکتهای داخلی ، محدودیت ترافیک ندارد . یعنی هر مگ پهنای باند ( Kbit/s 1024 = 128 KByte/s) در ماه حدود 324 گیگابایت ترافیک دارد ! ! !
در مورد نماینده خطاب کردن شما عذرخواهی می کنم . قصد جسارت نبود ! اما طرفداری شما از شرکت این شائبه بمن دست داد که واقعاً ار اعضای آنها هستید .
اگر در مورد شرکتها اطلاعات دقیقی دارید ممنون میشیم که با ما در میان بذارید . مثلا اینکه هرکدام چندتا پورت دارند . کدوم شرکت مادر محسوب میشه و ....
همون اولش هم قبل از اینکه دلار گرون بشه قیمت اینترنت بالا بودنقل قول:
در همین وضعیت فعلی هم نمیتونند زیاد قیمتارو بالا ببرن چون خودشون میدونن گرون دارن میدن
فکر کنم پول اینشم باید از جیب ما داده بشه:n02:نقل قول:
تا انجا که من خبر دارم برای هر STM-1 حدود 5000 دلار هم هزینه (ف . ی .ل ت ری ن گ) می کنند !
به نظرم از علت هایی که شرکت ها سرویس حجمی ارایه میدن بخاطر اینه تا کاربر کمتر مصرف بکنه و بتونن به تعداد بیشتری اینترنت بفروشن و STM-1 کمتری بخرند! درست میگم؟
نقل قول:
این عدد رقما رو از کجا اوردید!؟!؟!؟!؟! (تقریبا همش با عدد رقمهایی که من اطلاع دارم متفاوت است!)
دقیقاً همینطوره . هزینه محدود کردنمان از جیب خودمان میرهنقل قول:
بله . هر گیگ رو 5000 تومن می فروشند . پیدا کنید سود را (یا پرتقال فروش ! )