[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان Attainable Rate درسته یا همون Rate ؟
Printable View
الان Attainable Rate درسته یا همون Rate ؟
نقل قول:همون Rate .................................................. ....
آقا عجب گیری کردیم از دست این مخابرات. رفتم اون خط دیگه رو درخواست دادم که های وب سرویس بگیرم. حالا زنگ زدن میگن توی سیستم ما نشون میده که خط شما از مخابرات سرویس داره ...
آخه الان 3 ماه که سرویس قبلی رو مخابرات تخلیه کرده ولی ظاهرا توی سیستم جامع یه کاری کردن که شرکت های دیگه نتونن نامه رانژه بفرستن ، این هفته که ردشد ولی باید هفته بعد برم مرکز تلفن یه گرد و خاکی بکنم
سرعت نقره ای چنده؟
کلا تفاوت "پاییزه طلایی" و "طلایی" فقط توی شبانه ش هست؟
همون rate باید درست باشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:الان تماس گرفتم پشتیبانی بازم مــُنکر شد و تایید نکردن که فیبر میتونه بیشتر از 2 مگ سرعت داشته باشه .نقل قول:
جدی !
یعنی شماها مطمئنید که فیبر نوری هستید ؟
من خیلی خیلی دنبال همین قضیه بودم که میخواستم طرح جدید بگیرم تا به این سرعت برسم ولی میگفتن فیبر نوری فقط و فقط و فقط نهایتش همون 2 مگـــ هستش .
خلاصه اینکه بازم میخواستم این کار رو بکنم ولی چون مدت قراردادم زیاد بودش ارزش ریسکش رو نداشت .
گفتم باقی مشترک ها هستن که الان سرویس های 10 مگ دارن .
گفت نه . اونا حتما مســی هستن . هر چی گفتم نه اون مطمئن هستن و.... بازم گفت نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال دوستانی که فیبر هستند و 10 مگ دارن , میشه بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟ کدوم مناطق ؟
ممنون
من با یکی از مراکز پشتیبانی صحبت کردم ، میگفت من چند هفته پیش برای یک نفر فیبر 5 مگ را فعال کردم که توبیخم کردن و گفتن به فیبرها 5و10 مگ ندید.نقل قول:
نقل قول:
فیبر اگه data rate اش بالا بسته شه به مشکل میخوره خط نویزش زیاد میشه الان کسانی هستند که فیبرن و مرکز انقلابن و روی 11مگ بسته شدن و مشکلاتشون زیاده
جالبه من دو ماه پیش پاییزه طلایی گرفتم خط از قبل رو 3 مگ بسته بود و روزا سرعت 256 الان همون 3 مگ هنوز و سرعت 330 یعنی 8 مگ نکردن زنگ زدم پشتیبانی میگه طلایی 2 مگ هست 10 مگ نداریم شما به کدوم پشتیبانی زنگ زدی که گفته برا مسی ده مگ میدیم؟:n03:
مگه چند تا پشتیبانی داریم ؟ همون 8413535