نهنقل قول:
امروز اینجوری شده:n01:
Printable View
نهنقل قول:
امروز اینجوری شده:n01:
سرعت افتضاح اسیاتک
نقل قول:
بله دقیقا نوشته ممکن هست بعضی ساعت افت سرعت پیدا کنه یا ضریب اشتراک سرویس کمتر بشه چون پهنای اختصاصی خرید نکردید .
نقل قول:
دوست من ببنید شما وقتی ماهانه خردید کردید هر ماه با تمدید خط خودتون قرارداد برای شما جدید می شه یعنی طبق قرارداد جدید خرید می کنید من قرارداد حوندم هر موقع می خرم دقیق می خونم یک سال پیش من اومدم آسیاتک همین بود قبلش رو نمی دونم ولی همین قرارداد با همین ها حدود 4 سال پیش از پارس آنلاین هم داشتم دقیقا اشاره کرده بود هر لحظه می تونه خدمات رایگان رو قطع کنه .
بنده هم طرفدار آسیاتک نیستم این مورد اشاره کنم از 4 شرکت همزمان دارم استفاده می کنم همه این مشکلات رو داره .
پهنای باند مستقیم با ارز در ارتباط هست باور کنید یا نکنید همه این مشکلات بر می گرده به وضعیت اقتصادی کشور و گرون شدن ارز هر زمانی شرکت ها دستشون باز بشه مثل کل دینا پهنای باند رو خودشون وارد کنن خودشون قیمت گزاری کنن مطمین باشید وضعیت اینترنت اینطوری نخواهد بود کیفیت ها چند برابر می شه دولت ایران فروش اینترنت رو یک تجارت می دونه و بخشی از در آمد دولت از این راه هست ولی در خارج زیر ساخت اینترنت و پیشرفت اون رو آغاری برای تجارت می دونن تا به این منوال هست از پیشرفت اینترنت در ایران خبری نیست .
سرعت دانلود از 85 تا 110 متغییر هستش.نقل قول:
نقل قول:
چیش رو نمی دونم . ولی تو ایران همچین سرویسی که تو می خواییم نداریم . تاریخ این ملت با بدبختی و سختی نوشته شده
ازهرجا می خوای بگیر . از آسیاتک نگیر که افتضاحه روزبروز هم بدتر میشه !نقل قول:
نماینده محترم آسیاتک ! مکرراً عرض کردم که من قرارداد یکساله بستم . توی قراردادم هم هیچ حرفی از ساعات رایگان نیست !نقل قول:
اینطور نیست که همه کم فروشی می کنند . بر خلاف آسیاتک بعضی از شرکتها شرافت و اعتبارشان را نفروخته اند ! مثلاً همیارنت که اتفاقاً من یک قرارداد یکساله هم با آنها دارم دقیقاً سرعت شبانه اش همان است که باید باشد ( بجز مدت کوتاهی که اینترنت کل کشور مشکل داشت). توی قرارداد آنها هم هیچ حرفی از حق و حقوق ساعات رایگان نبود !
قرار داد یک ساله شمارو نمیدونمنقل قول:
ولی من که هر ماه تمدید می کنم قرار داد هم آپدیت میشه پارسال که سروس 2 مگ گرفتم ضریب اشتراک 1 به 1 نوشته بود (یکی از دلایل گرفتم اشتراک همین بود) ولی اگه الان به سایت مراجعه کنی خبری از ضریب اشتراک ها نیست !!!
کلا با این قراردادی که نوشتن کاری از دستمون بر نمیاد
نقل قول:
نماینده ؟! برادر من خودم هم دل خوشی از آسیاتک ندارم به کسی هم پیشنهاد نمی کنم آسیاتک رو , من وضعیت اینترنت کشور توضیح دادم شما داری باز حرفت رو می زنی یک هارد 70 هزار تومانی شده 250 هزار تومان حالا ببین اینترنت گرون شده ؟ نخیر ! پس باید کیفیت بیاد پایین این طبیعی هست یعنی شما به جای ترابایت قبلی باید 250 گیگ بگرید .
در مورد همیار نت هم شما با آسیاتک با 500 هزار پورت فعال مقایسه نکنید با شرکت بزرگی مثل پارس آنلاین مقایسه کنید می بنیدد وضعیت اونها هم بهتر از آسیاتک نیست .
من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با من آسیاتک کرد :n30:
اینم از انتخابات ، ببینم دیگه چه بهونه ای واسه کاهش سرعت شب دارند:n24: