نقل قول:
الان زنگ زدم بهشون گفت تموم کردیم :n13:
نقل قول:
الان زنگ زدم بهشون گفت تموم کردیم :n13:
نقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون
بله کامپ خیلی خوش صداتره ولی خوب یه کامپ خوب با یک باکس خیلی گرون تر در میاد ... ولی یه سوال می مونه یعنی یه کامپ ارزون با یه باکس از یه کواک خوب سر تره ؟
عجب!نقل قول:
پش باید صبر کنید تا دوباره بیاد
خود من 50 روز منتظرش بودم
اگر هم از جای دیگه گیر بیارید به قیمت بالاتری بتون میدن......
خواهش میکنم:n01:نقل قول:
بستگی داره
ولی مثلا اگه اون کواک co609باشه دیگه نه.....
برای هدیونیت میتونید از:
Pioneer DEH-7450SD 525t
Kenwood KDC-x7016 412t
Kenwood KDC-8016BT 545t
شما میتونید یکی از این هدیونیت ها با یه امپ 5500پایونر و یهco609بگیرید
که با نصب و سیم کشی میشه 1350 ولی چیز خوبی ازش در میاد
طبق تعریف های دوستان همه 8019 تایید کردن می خوام تو مرحله اول پخشو بخرم چون هنوز در مورد باند دو به شکم که یک کواک ببندم یا کامپ و باکسنقل قول:
کواک 690 هرتز یا 693 اینفینیتی یا1073 حتی 609 ... معلوم نیست کدوم بهتره خودمم امکلنش نیست بلند شم برم اینور اونور صداشون و بشنوم
فکر کنم کامپ خوبم تا 700 تومن برسه ( اگه اشتباه می کنم بگید )
حالا به نظر شما یه کامپ خوب با باکس چی میشه بست + قیمت حدودی ( شاید صبر کردم بیشتر خرج کردم )
دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی بدن خوشحال میشم
سلام خدمت همه دوستان و عزیزان و اردت ویژه خدمت سروان قدیمی PTنقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این محصولات چین خیلی قابل اعتماد نیستند و بشخصه به کسی پیشنهاد نمی کنم اما موردی هست که سالاها بدون مشکل داره کار میکنه. حالا ابن 9800 مشخصاتش چی هست؟؟
در مورد mb خدمتتون بگم که به گفته یکی از دوستان که البته رشتشون هم الکترونیکه "" محصولات MB کپی در جه یک یه برند چینی یا اروپایی هست و برد پیشرفته ای داره"" ایشون خودش از این آمپ استفاده کرده بود و راضی بود.
البته بطور کلی در نظر داشته باشید: برندهایی این چنینی که تو WEB هیچ سرنخی ازش پیدا نیست خیلی مورد اعتماد نیست هر چند در این مورد خاص بنظرم Mb بهتر از مارشال و تیک و... از این دست محصولات جواب داده.
نکته بعد اینه که طبق فرمایش ایشون جریان های کلیپ شده فقط در جریان های خیلی بالا در این آمپ بوجود میاد که باید حتما از درایو های با تحمل پیک بالا برای این آمپ ها استفاده کرد تا برای درایوها مکشلی پیش نیاد.
اصولا کسانی میرن دنبال کامپ که دنبال سیستم نسبتا حرفه ای هستند. هر چند با توجه به کاهش کیفیت بعضی محصولات و خصوصا کواک ها در بازار امروز ایران، تهیه یه کواک با کیفیت کمتر از یه کامپ خوب هزینه نمی برهنقل قول:
در هر صورت اگه بدنبال یه صدای معمولی و خوب هستید کواک جوابگوی شما خواهد بود. اگه صدای خیلی شفاف و بیشتر کیفیتی مد نظرتون هست بهتره از کامپ استفاده کنید. در صورتی که تفاوت صدای این کواک و کامپ رو تا بحال تجربه نکردید حتما توصیه میکنم وقت بذارید و صدای هر دو رو گوش کنید که با خیال راحت انتخاب کنید. شاید صدای کامپ با توجه به سلیقتون بکارتون نیاد یا بلعکس. موفق باشید.
سلام
با توجه به کم شدن 1073 و افزایش قیمتش در سایت همسایه یکی از دوستان به جای 1073 و یه آمپ دو کانال قوی ، موارد زیر رو پیشنهاد داده :
MTX-RT604=========387T
MTX-T6C693============300T
MTX-T6C402==========137T
نظر دوستان در این مورد چیه؟
تصمیم و گرفتم :n26:
فقط از دوستان می خوام یه باند کواک با امپ حدود 700تومن ( یکم بالا پایین ) پیشنهاد بدن واقعا بین این همه باند با برند های مختلف نمیشه بهترین و تشخیص داد !!!
با اجازه اساتید:نقل قول:
یه جفت کواکسیال hertz hcx 690 =====380 toman حدودا
یه امپ jvc 8004 =======380 toman حدودا
یا:
یه جفت باند vibe که هم نقش کامپ داره هم کواک هم سابووفر من خودم هم 690 هم vibe دارم رو طاقچه راضیم.حدوده 450...البته اگه سری قدیمشو که انگلیسی بود پیدا کنی خوبه جدیداش چینیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه امپ SOUNDSTREAM-REF2-640 حدوده 370
بازم بخوای یا هست....اساتید میان میگن از اقا حمیدم میتونی راهنماییه تخصصی تر بگیری...
:n06:
[QUOTE=pahama1;7869347]سلام خدمت همه دوستان و عزیزان و اردت ویژه خدمت سروان قدیمی PT
کلا این محصولات چین خیلی قابل اعتماد نیستند و بشخصه به کسی پیشنهاد نمی کنم اما موردی هست که سالاها بدون مشکل داره کار میکنه. حالا ابن 9800 مشخصاتش چی هست؟؟
در مورد mb خدمتتون بگم که به گفته یکی از دوستان که البته رشتشون هم الکترونیکه "" محصولات MB کپی در جه یک یه برند چینی یا اروپایی هست و برد پیشرفته ای داره"" ایشون خودش از این آمپ استفاده کرده بود و راضی بود.
البته بطور کلی در نظر داشته باشید: برندهایی این چنینی که تو WEB هیچ سرنخی ازش پیدا نیست خیلی مورد اعتماد نیست هر چند در این مورد خاص بنظرم Mb بهتر از مارشال و تیک و... از این دست محصولات جواب داده.
نکته بعد اینه که طبق فرمایش ایشون جریان های کلیپ شده فقط در جریان های خیلی بالا در این آمپ بوجود میاد که باید حتما از درایو های با تحمل پیک بالا برای این آمپ ها استفاده کرد تا برای درایوها مکشلی پیش نیاد.
من کلا سر رشته ای مثه شما در مورد سیستم ندارم حتی معنی این جمله آخرتون که در مورد کلیپ و درایو بود رو نفهمیدم:n13: الان آمپلی پیشمه فقط میدونم 4 کاناله و 1800 وات .. اگه میشه عکس بفرستم که بگید از زوایای مختلف بفرستم چون گویا پیچ تنظیمات زیاد داره که من سر در نمیارم:n02: