اندیشه 128 نا محدود خط 225
سرعت دانلود تخیلی شده
یا سرعت 250 KB/s از یک ساعت پیش دارم دانلود میکنم:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حال میده :31:
Printable View
اندیشه 128 نا محدود خط 225
سرعت دانلود تخیلی شده
یا سرعت 250 KB/s از یک ساعت پیش دارم دانلود میکنم:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حال میده :31:
خوش به حال شما واسه ما که تاحالا اینطوری نشده . شانس داری دیگهنقل قول:
نقل قول:
یه بار چند روز پیش 256 نامحدود اندیشه (که همش رو 30 هستش)برام به 60 رسیده بود خیر سرش!:13:
یه دو روزی صفا کردیم باهاش!
حالشو ببر! از این فرصتا زیاد گیرت نمیاد!:10:
256 یا 128؟!!!نقل قول:
یه بار چند روز پیش 256 نامحدود اندیشه (که همش رو 30 هستش)برام به 60 رسیده بود خیر سرش!
یه دو روزی صفا کردیم باهاش!
نقل قول:
256 نامحدود برادر...........پرس و جو کردم برای عده ای همچین وضعیتی پیش اومده بود......
راستی امروز اولین خط مخابراتم فعال شد..........دمش گرم.....فعلا خوبه (البته فعلا!!!!!!) :27:.......سرعت رو 30 و 35 هستش!
خط دومم هم رفتم مخابرات 512 نامحدود گرفتم.(21300 تومن)
فک کنم سرعت ، بین 45 تا 55 باید باشه.
امیدوارم پشیمون نشم. :5:
فعلا خداحافظ اندیشه سبز عزیز......کارت درست بود. :20:
یه مودم وایمکس مبین نت مال شرکت سیب سامانه دارم فقط جعبش باز شده
کسی میخوادش؟ طرف خونه ما آنتن نمیده به دردم نمیخوره
اندیشه خیلی اینطوری میشه آخرین بار دوستم بعد از پایان حجمش چند گیگ دیگه دانلود کرد ازش کمم نکردن:31:نقل قول:
تو دو ساعت 1.5 گیگ دانلود کردمنقل قول:
خدا خیرشون بده
فقط وقتش کم بود:31:
آخرش یه ارور تخیلی داد قطع شد
تو accounting.askiran زده
Disconnect Cause: UPDATE/STOP packet timeout
:14:
...
من همین چند وقت پیش 256 نامحدود گرفتم سرعتش همیشه حدودای 50 KB/s بود.
زنگ زدی بهشون گفتی؟ چی گفتن؟
مث اینکه دیگه اندیشرو کلا بیخیال شدی رفتی مخابرات
منم امیدوارم پشیمون نشی:31:نقل قول:
دوستان عزیز یه مودم وایمکس مبین نت دارم از شرکت سیب سامانه تازه خریدم متاسفانه تو منطقه ما آنتن نمیده
فردا پس فردا هم 128 4 گیگ روش اکتیو میشه کسی هم بخواد میتونم نامه ببرم 1 مگ ببندم کسی خواهانش هست ؟ به پولش نیاز دارم الکی ضرر کردم
ایول.......برا من هم پارسال یکی دوباری همچین مساله ای پیش اومد!عید فطر بود اگه اشتباه نکنم یا عید غدیر!؟ فک کنم به عنوان هدیه 3 روز نامحدود شده بود!نقل قول:
بنده کلا از حجمی خسته شدم رفتم نامحدود!
آره من کامپیوترم شب تا صبح روشنه......گاهی تا یک هفته هم خاموش نمیکنم............از اون ساعتی که سرعت رسید رو 61 شروع به دانلود کرد.........یه 4 گیگی زدیم تو رگ! :21: .......با سرعت 60 ثابت تقریبا روزی 4 گیگ به بالا میشه دانلود کرد........معمولا سرویس نامحدود سرعتش متغیر نیست!
نپرسیدم ازشون که مبادا قطع نشه که شد! :31:
فک کنم تشویقی بود سرعت 61!
جالبه.شانس در خونتو زده با سرعت 50.برا من همون 30 ، 35 بود.
دیشب تا امروز صبح تست کردم 256 مخابرات رو............فعلا نه قطع و وصلی.......نه چیز دیگه ای.........توو 12 ساعت 1.4 گیگ آورده.با سرعت 30،35.دقیقا مثل 256 نامحدود اندیشه.ولی مدیا فایر رو این سرویس هیلتره.
بزودی میرم رو 512 ببینم چند مرده حلاجه :5:
سلام adsl اندیشه دارم آقا من هر ماه وقتی که اشتراک adsl را می خوام تمدید کنم از طریق آنلاین پول پرداخت می کنم حالا اینجا یک مشکل دارم اکانتم به طور اتوماتیک شارژ و فعال نمیشه همیشه باید زنگ بزنم اندیشه اونها برام اکانتم را فعال کنند می خواستم بدونم راهی نداره که خودم بتونم اکانتم را فعال کنم هی زنگ نزنم اندیشه ممنون میشم کسی کمک کنه