اي بابا اين كه خيلي گرونه:18:.100 رحمت به پلي استيشن 2 خودمون كه بازي هاش 600تومنه.با اين اوصاف كسي جز مرحوم خوشه ي سه ها نميتونه بازي هاشو بگيره.نقل قول:
اي بابا اين كه خيلي گرونه:18:.100 رحمت به پلي استيشن 2 خودمون كه بازي هاش 600تومنه.با اين اوصاف كسي جز مرحوم خوشه ي سه ها نميتونه بازي هاشو بگيره.نقل قول:
600 با چاپ و كاور و قاب؟!: دی
کجاش گرونه ؟نقل قول:
بازی های PS3 که 60 تا 70 هزار تومنه رو چی می گی .
من که 2 سال قبل که PS2 داشتم با چاپ و کاور میگرفتم 500 :31:نقل قول:
270 تا هم بازی داشتم
فکر کنم منظورشون همون بازی های PS3 بودنقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز امیدوارم که حال همتون خوب باشه
این جریان ناتال چیه که میگین برای pc هم میاد؟
این خبر قطعی شده؟ یا در حد حرفه؟
اگه برای pc بیاد میشه بچه بازی
خاک تو سر مایکروسافت اگه بخواد برای pc هم بزنه
شرکت به این بزرگی این همه پول در میاره رو فروش ویندوز آفیس همین کنسول و هزار و یک چیز دیگه
نمیتونه یه چیز انحصاری درست برای این کنسولی که این همه طرفدار داره بزنه
دلمون به این ناتال خوش بود که فقط برای xbox 360 بود این که................
چی میشد مثلا همین بازی HEAVY RAIN میشد انحصاریه XBOB 360
نمیخوام از PS3 تعریف کنما بحث من چیزه دیگه هست
من موندم این همه پول در میارن چه کار میکنن
یه بازی انحصاریه توپ نمیزنه که دلمون خوش باشه همش سبک های تکراری
ولی از اون طرف PS3 بازیهای انحصاریش ترکونده
واقعا خاک تو سر مایکروسافت
نمیتونه با همه پولی که داره یه چیز توپ برای این کنسولش بزنه
ولی خداییش نخوایم از حق بگزریم این بازیه HEAVY RAIN واقعا خیلی جالبه تو این سبک تا حالا این چنین بازی نبوده
خجالتش برای مایکروسافت
خواهشا یکی در مورد این xbox 360 super elite توضیح بده.مخصوصا در مورد سخت افزارش.
ناتال یک تکنولوژی هست و مختص به 360 نیست که توسط مایکروسافت درست شده ، حتی روی تلویزیون های نسل بعد هم هست و شما رو از شر ریموت کنترل خلاص میکنه ولی اول برای 360 میاد سالیان سال بعد یعنی تا همون 2014 روی 360 باقی میمونه بعدش به صورت عمومی در دسترس تمام سازندگان قرار میگیره .نقل قول:
به عبارتی زندگی در دنیای مدرن رو متحول میکنه .
روی 360 رو میدونم...نقل قول:
رو تلویزیون چه کاری انجام میده:18::18::18:؟؟؟
یعنی چی زندگی در دنیای آینده رو متحول میکنه ؟؟؟ اغراق نیست ؟؟؟ ناعوزبالله :18::18::18:
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند ماه پیش دقیقا یادمه اومدم توی همین تاپیک و در اوج عصبانیت پست دادم و انواع لقب های جالب رو نثار مایکروسافت کردم که چرا ناتال باید برای PC بیاد !
اونجا بود که پدرام جان با من صحبت کرد و منو متقاعد کرد
ناتال بر روی PC خیلی وقت پیش تایید شد و البته گفته سران MS گفته بودند که تمرکز ناتال روی PC بر روی بازی نیست و از طرفی چه اشکالی داره که یک سری دیگه از دوستان هم این تکنولوژی رو تجربه کنن
درباره ی بازی های نحصاری باید بگم که امسال واقعا Microsofti عالی کار کرده با عناوین بزرگی مثل
Halo Reach - Alan Wake -Fable 3
و بازی های مشترکش با PC مثل Splinter Cell Convection (بر روی PS3 عرضه نخواهد شد)
جالبه بدونید بازی شاهکار Alan Wake که بازی بزرگی خواهد شد چند وقت پیش توسط همین Microsoft اختصاصی 360 شد و نسخه ی PC بازی لغو شد!
پس MS چیزی کم نذاشته
موفق باشید
Xbox 360 Super Elite با هارد 250 گیگابایت و دو دسته عرضه میشه و معمولا یک بازی هم باهاش باندل میشهنقل قول:
لازم به ذکره که از لحاظ سخت افزاری هیچ تفاوتی با مدل های قبلی نداره اما از لحاظ لوازم جانبی واقعا کامل تره
برای مثال پک روبرو که شامل 2دسته و هارد 250 گیگ و بازی Call of Duty Modern Warfare 2 هست
پک های به این شکل خیلی بیشترهنقل قول: