عليكنقل قول:
آدم چاپلوس- دورو- دروغگو و خود بزرگ بين
به كاراي وبلاگم ميرسم. اگه بري ببيني متوجه ميشي. حداقل روزي دوبار آپ ميشه
نميدونم. ولي اولين شاعر فكر كنم سقراط بوده
منظورت اينه كه چند كيلوئم؟ دقيق نميدونم بين 70 تا 75
از اون سوالا بودا
Printable View
عليكنقل قول:
آدم چاپلوس- دورو- دروغگو و خود بزرگ بين
به كاراي وبلاگم ميرسم. اگه بري ببيني متوجه ميشي. حداقل روزي دوبار آپ ميشه
نميدونم. ولي اولين شاعر فكر كنم سقراط بوده
منظورت اينه كه چند كيلوئم؟ دقيق نميدونم بين 70 تا 75
از اون سوالا بودا
دوستان من تا دوشنبه ساعت 14 هستم. بعدش صندلي سه شنبه و چهار شنبه خاليه. چهارشنبه ساعت 14 صندلي نشين جديد مياد
نه آقا سعید منظورم این بود که چقدر می ارزی؟نقل قول:
در این مورد هم روحیات اخلاقیتون مد نظرم بود؟
چشم یه سری میزنم همینی که امضاتون هست؟
عزیز قیمت ادمها خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنیم. کاش قدر خودمونو میدونستیم.نقل قول:
در اون مورد هم دیگران باید نظر بدن.
خوشحال میشم بیای
سلام آقا سعید خوبی؟:11:
چرا از قلعه نویی خوشت میاد؟
چنتا دوست دختر دارِی؟
4 شماره آخر گوشیت چیه؟
رشتت چیه؟
چرا ازش خوشت میاد؟(آیا خوشت میاد؟)
وقتی بیکاری چی کار میکنی؟
تا حالا تو دبیرستان درسی رو افتادی؟
درست چطور بوده؟
بچه بودی ماشین بازی می کردی؟
خر عروسکی داشتی؟
رتبت موقع ورود به دانشگاه چند شد؟
چه مارکی رو قبول داری؟ (وسایل الکتریکی)
آفیست ورژنش چنده؟
تقریبا در روز چند ساعتشو بیرون از خونه هستی؟
ریاضیت خوبه؟
رقم ششم و هفتم و هشتم و آخر شماره گوشیت رو باهم جمع کن!
اجحاف یعنی چی؟
هر چی به ذهنم رسید نوشتم:27:
موفق باشی
راستی یه بار دیگه تو تابستون بشین رو صندلی الان همه امتحان دارن کسی سوال نمی پرسه!!!(مثه خودم که فردا ریاضی دارم!:27:)
:11::40::10:نقل قول:
سلام آقای رونالدو .
اون سوالایی که قولشو دادم رو یه بار تایپ کردم اما برق رفت و ..
سعی کردم دوباره بنویسم اما همش یادم نیومد شرمنده دیگه حسش نبود ! همینقدر رو به زور نوشم !
از اونجایی که برای کاربران مشکل حجم صفحه پیش نیاد یکم فشرده مینویسم ! حتی الامکان از فاصله پرهیز میکنم ! خب اولین سوال : واسه ایجاد تاپیک صندلی داغ از کسی اجازه گرفتید ؟ کسی مخالفتی نکرد ؟ ایدش دقیقا از کجا اومد ؟ فکر میکنید کدوم صندلی نشینها از نشستن پشیمون شدند ؟ دیگه تو کدوم قسمت های پی سی فعالیت میکنید ؟ دوست داشتید مدیر کدوم قسمت از پی سی باشید ؟ چرا صندلی داغ تو متفرقه است ؟ تخصصتون تو چه زمینه ایه (اگه تکراریه شرمنده قبلیا رو نخوندم) دوست داشتید تو چه زمینه ای فعالیت میکردید ؟ چرا استقلال قهرمان جام حذفی میشه ؟رونالدو جاش خوبه ؟ تو میلان بهش خوش میگذره با آدم حسابیا میگرده ؟! شعر هم میگید ؟(پست بالایی رو خوندم این حدث رو از یکی از جوابا زدم!!)نظرت در مورد اذیت شدن چیه !!؟ دلت میخواست 60 نفر دیگه ازت سوال کنن به این شرط که همه مثل من درهم بنویسن !؟! تا حالا اسپم دادی ؟ گفتم اسپم یاد صندلی نشین قبل قبل قبلی (مرحوم) افتادم ! میدونستی دیگه نمیاد ؟ میدونستی رفته بود مسافرت برگشت دید مرحوم شده ؟!! فکر میکنی یه وقت تو هم اینطوری بشی ؟ نظرت در مورد باقالی نخورده و دهن سوخته چیه ؟ تا حالا کتک خوردی ؟ سایت هم داری ؟ اوپن سورس بهتره یا مایکروسافتی ؟ دوست داشتی برنامه نویسی میکردی ؟ طراحی سایت چطور ؟ نظرت در مورد کلاه قرمزی چیه ؟ تن تن خوندی ؟ ژول ورن میخونی ؟ چرا وحید فیکس تیم ملی نمیشه ؟ نظرت در مورد دروازه بانی قشنگ رحمتی تو بازی امروز(دیروز) تیم ملی چیه ؟ صندلی داغ تا کی ادامه داره ؟ تا به حال پفک بستنی خوردی ؟ به شما تو دانشگاه چطوری پروژه آخر ترم میدن ؟ قبل از اینکه تغلب کنی حدث میزنی من چند سالمه ؟! مرورگرت چیه ؟ میدونی اپرا بهتره ؟ آخر این قصه کجاست ؟ عبوره یا رسیدنه ؟ اگه از سوالام عکس میذاشتم تا نتونی کپی کنی جوابمو میدادی ؟!! کسی بود که خیلی خیلی دلت بخاد صندلی نشینش کنی اما نتونستی ؟ دلت میخواست دوست دخترت صندلی نشین شه ؟ رونالدو تو رئال بهتر بود یا اینتر ؟ دو رقم سمت چپ شمارت چیه ؟!!! چپ چشمی یا راست چشم ؟!! دکمه اسکرول لاک کیبورد چیکارست ؟ اولین سیستم عاملی که باهاش کار کردی ؟ رانندگی میکنی ؟ بهترین نوازنده ویالون ایران کیه ؟ یانی رو میشناسی ؟ نظرت در مورد شادمهر چیه ؟ اون ماشینی که پشت عکس وحید توامضاته چیه ؟ عینک میزنی ؟ شماره پات چنده ؟ با چی میای اینترنت ( دایل آپ ، ای دی اس ال ، ... ) سرعتش کافیه ؟ نظرت در مورد اینکه تو خیلی از اداره ها کارمندا به سرعت های فضایی دسترسی دارن و نهایتا باهاش چت میکنن چیه ؟!! شمال رفتی ؟ جنگل رو بیشتر دوست داری یا دریا ؟ هفته ای چقدر ورزش میکنی ؟ ....... .... ..... ..... ؟! جایی کار میکنی ؟ چه رنگی رو دوست داری؟ صادق هدایت خوندی ؟ از باکس جواب سریع بیشتر استفاده میکنی یا حالت پیشرفته ؟ اصفهان بهتره یا شیراز ؟ با love is the most beautiful mistake موافقی ؟ فیلم زیاد میبینی ؟ امضای من رو تو 7 خط تفسیر کن ! دوچرخه سواری رو بیشتر دوست داری یا پرش از روی اسب شطرنج ؟! gmal , yahoo , live , hotmail , ... کدومشون ؟ کاملا صادقانه چندبار از دست من بخاطر سوالام عصبانی شدی چندتا از سوالام ناراحتت کرد ؟ به نظرت من خسته نشدم انقدر سوالای الکی پرسیدم ؟ حسابی زحمت تراشیدما ! خودت خاستی اجازشو گرفتم !! میگم اگه سوالا زیادن واسه اینکه خسته نشی قسطی جواب بده ! ضمنا به نظر من جای اینکه صندلی رو تعطیل کنی خودت 4 روز دیگه هم بشین روش !
مرسی که جواب دادی شرمنده اذیتت کردم موفق باشی ..
سلام
با اجازه منم چندتا سوال دارم.
1- بهترین میوه از مجموعه بدترین میوه هات چیه؟
2-یه جک جالب بگو.
3-اگه بهت بگن نیم کلو تمام سکه میخوای یا یک کیلو نیم سکه کدومو انتخاب میکنی؟
4-ژل میزنی؟
5-گوشیت چیه؟
6-از بین گوش و چشم کدوم رو انتخاب میکنی؟
7-از سگ خوشت میاد؟
8-مسواک میزنی؟
9-تا حالا سوار خر شدی؟
10-اهل ورزشی؟چی؟
نظرت در مورد عکس زیر چیه(خیلی برام مهمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام خوبی؟:10:
1-اگه یه موقع خدایی نکرده جنگ بشه برای دفاع از کشورت میری
2-گل مورد علاقت چیه؟چرا؟
3-چرا جدیدا ایران چپ و راست تحریم میشه؟چرا اسم خلیج فارس میشه خلیج عرب؟علت اینها چیه؟
4-بدترین اتفاق زندگیت چی بوده؟
امروز آخرین روزیه که صندلی نشین هستی؟
تا بعد.
نه كار خوبي كردي. ممنون ازتنقل قول: