سلام
من هم دیشب قطع بودم صبح که پا شدم دیدم فقط برق حروم شده دریغ از یه کلیوبایت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
من هم دیشب قطع بودم صبح که پا شدم دیدم فقط برق حروم شده دریغ از یه کلیوبایت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا وقتی کم نمیکرد دانلود نکردی؟؟؟نقل قول:
پس قطعی دیشب سراسری بوده.از 1:35 شروع شد.
راستی چی دانلود میکنید که شده 15 گیگ ... :sq_13: من کلی جا دارم اما دانلودهام توی چند روز اینقدر نمیشه ولی کم هم نیست
آقا این کم نکردن ترافیک زمان خاصی داره ؟؟؟ هروقت هرکی فهمید خبر برده ... همه بک حالی ببریم ... من دوره قبل این اتفاق افتاد و فهمیدم و این بارو نه ....
وقتی کم نمی کردم من تازه طرحم رو تمدید کرده بودمنقل قول:
اشتباه کردم دوباره همون 2 مگ رو تمدید کردم شب ها به زوره فری گیت دانلودش خوبه ولی همین طوری در حد دیالپ میشه
میخوام تمومش کنم برم به 1 مگ یا 512. به نظرتون کدومش بهتره؟
داش ارش 1 مگو نمیدونم ولی از 512 راضیمنقل قول:
من هر وقت بفهمم میگم.نقل قول:
آقا این کم نکردن ترافیک زمان خاصی داره ؟؟؟ هروقت هرکی فهمید خبر برده ... همه بک حالی ببریم ... من دوره قبل این اتفاق افتاد و فهمیدم و این بارو نه ....
دادا تورنت!!! میبینی گذاشتم 6 گیگ یه سریال گرفت.( کل فصلو )نقل قول:
راستی چی دانلود میکنید که شده 15 گیگ ...:sq_13:من کلی جا دارم اما دانلودهام توی چند روز اینقدر نمیشه ولی کم هم نیست
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم زیاد استفاده میکنم
داداش حدودا فک کنم 3 روز بودا!!!! حالامن کم دان کردمنقل قول:
نه کلا منظورم این بود که چقدر دانلود میکنید :sq_24: البته خودم هم تو این مدت کم دانلود نکردم.الان که داره حجم کم میکنه تازه قدرشو دونستم!کاش تا فردا خراب میشد یه 7-8 گیگی لازم دارم.
برای من از حدود ساعت 3 صبح به بعد کم کرده که البته تا ظهر که استفاده ای نداشتم ولی ساعتش رو زده.راستی چرا ساعات رایگان هم در تاریخها اومده؟توی نسخه فارسی نباید بیاد و محاسبه بشه....
واسه من که ساعات رایگانو کلا قطع بوده!!!نقل قول:
بچه ها مال من هنوزم رایگانه. از 26 ام تا حالا log ننداخته!!