نقل قول:
این قرارداد رو احتمالاً جدیداً نوشتن ! قراردادی که من سال قبل امضاء کردم اصلاً به این مفصلی نبود و هیچ حرفی از حق برداشتن خدمات رایگان و ... نداشت !
Printable View
نقل قول:
این قرارداد رو احتمالاً جدیداً نوشتن ! قراردادی که من سال قبل امضاء کردم اصلاً به این مفصلی نبود و هیچ حرفی از حق برداشتن خدمات رایگان و ... نداشت !
جایی ننوشته که سرعت شبانه محدود است ؟!نقل قول:
وقتی تو قرارداد ذکر میشه شبانه از ساعت 1تا9صبح رایگانه و میان 1 ساعت ازش کم میکنن و سرعت محدود به 1مگ میکنن هر جور حساب کنی اسمش دزدی ه
ما که مجبورشون نکردیم شبانه رایگان بدن ؟! که میان از سرعتش کم میکنن
کاملا مشخصه مخابرات داره چوب لای چرخ isp ها میکنه
تمام isp ها الان مشکل دارن
داداش اینا که کاره ای نیستن همش زیر سر مخابراته.من از یه استان دیگه همین بلا سرم اومد آخر مجبور شدم با رئیس مخابرات همون شهر صحبت کنم برام رانژه ش کنن.مخابرات میخواد مشترکاشو به سمت خودش بکشونه اصلا با آسیاتک خیلی بد هستن کارهای شاتل رو انجام میدن ولی با آسیاتک مشکل دارننقل قول:
کاملا درست.نقل قول:
من تو این هفته که تیر بیاد اسیاتک رو درو میکنم اگر درست نشه!
اصلا گور بابای پینگ.بعضی از مشترکای قدیمی میگن پینگ همینطوری بوده
دانلود شبانه رو درست بکنن بسه برامون....
50 درصد این مشکلات زیر سر همین مخابراته. تا بحال فکر کردید برا چی الان مخابرات بهترین پینگ رو داره؟! !
پینگ گوگل آسیاتک
همین الآن :n04:
گوگل مث موشک باز میشه:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من فکر کنم شما کاربر فوق VIP اسیاتک هستی!!:n04::n04:
# IP آدرس زمان پاسخگویی TTL
= ======= ============= ===
1 82.178.33.230 569 ms 64
2 82.178.33.230 565 ms 64
3 82.178.33.230 572 ms 64
4 82.178.33.230 568 ms 64
5 82.178.33.230 590 ms 64
6 از هاست جوابی دریافت نشد
7 از هاست جوابی دریافت نشد
8 82.178.33.230 565 ms 64
9 82.178.33.230 569 ms 64
10 82.178.33.230 569 ms 64
دوست گرامی! جو منفی را خود شرکت ایجاد کرده . به این کار آنها در عرف تمام جوامع کلاهبرداری می گویند ! می شوند همان گندم نمای جو فروش ! اگرغیر اینست چرا ازهمان ابتدا نمیگویند که ساعات رایگان سرعت را نصف میکنیم تا مشتری از ابتدا بتواند تصمیم بگیرد ! من و بسیاری افراد دیگر پهنای باند 2 مگ را برای چک کردن ایمیل و خواندن چندتا وبلاگ که نمی خریم !! من روی دانلودهای شبانه حساب باز کردم و با وعده و قول نماینده شرکت ( که حداقل 4.5 گیگ دانلود شبانه نصیبم می شود ) اکانت سایتهای فایل شیرینگ خریدم ، فیلم آموزشی ، کتاب و دی وی دی های درسی خارجی خریدم و ...نقل قول:
من مطمئنم که این قرارداد را بتازگی تنظیم کرده اند چون فهمیده اند مشتریان شاکی شده اند و مسلماً دنبال حقشان می روند .
اما به فرض هم که در این مجادله ببرند ، در نهایت خودشان بازنده اند ! چرا که مشتریانشان را از دست می دهند ! شما فکر میکنید من قراردادم را تمدید میکنم !؟ پستهای قبلی را بخوانید . چند نفر از اعضای این انجمن از آسیاتک راضی هستند ؟ چند نفر درخواست تخلیه کرده و به جاهای دیگر رفته اند ؟ فکر می کنید اگر کسی از من و سایر مشترکین فعلی این شرکت مشورت بخواهد ، چه جوابی به او می دهیم ؟ می دانید بدنام شدن یک شرکت یعنی چه ؟
فرض کنیم مشتریان جدید وضعیت فعلی را دیده اند و شنیده اند و قرارداد جدید را قبول کرده اند ، حرفی نیست که ایشان حق اعتراضی نداشته باشند ! اما اخلاق حرفه ای می گوید اگر پایبند قرارداد قبلی هستی باید آنرا ادا کنی حتی اگر ضررکنی !
من مبخوام نامحدود بگیرم چی بگبرم که خوب باشه نوسان سرعت دانلود ندلشته باشه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
دوستان " اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) " درسته که روی 256 بستنش ؟؟ یعنی سرعت 60 میشه بعد 12 گیگ ؟
کسی امتحان کرده ؟؟
سرعت این چه طوره ؟ شبها روی چند هست ؟
" اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) "
خوبیش اینه حداقل pocket loss ندارهنقل قول:
شاید لحظه ای باشهنقل قول:
یا همیشه اینقدر پایینه؟
شما هنوز نگرفتی؟نقل قول:
ببین شما باید اول ببینی تو مرکز شما کدوم شرکت خوب سرویس می ده
تا تحقیق نکنی شرکت خوبی رو نمی تونی بشناسی
اینم بگم که معمولا آسیاتک پینگ بالایی داره
با مرور همین تاپیک می تونی یک وضعیت از شرکت رو بدست بیاری