یه سوال قیمت ساب که کیفیت خوبی داشته باشه چنده می خواهم دو تا ساب بخرم ودو تا باند خربزه ای البته دست دوم و دو تا آمپ به نظرتون چه قدر باید هزینه کنم وماشینم هم سمنده بیس هم برام خیلی مهمه ؟
یه سوال قیمت ساب که کیفیت خوبی داشته باشه چنده می خواهم دو تا ساب بخرم ودو تا باند خربزه ای البته دست دوم و دو تا آمپ به نظرتون چه قدر باید هزینه کنم وماشینم هم سمنده بیس هم برام خیلی مهمه ؟
پخش فابریک L90 با دو تا باند عقب (40 وات RMS) و باند فابریک جلو، جوابگو هست ؟
اگر نه ... خرید یک پخش قویتر بدون آمپلی جواب میده؟
پخش فلش خور با قیمت مناسب و باند معرفی کنید.
این باند پایونییر TS-A6964S چطوره ؟
پیشنهاد دوستان چیه ؟
سلام دوستان
من چند وقته دارم تحقیق می کنم در مورد سیستم
یه چیزایی فهمیدم :n13: یه چیزاییم نفهمیدم :n26: !!! نتوستم به جمع بندی کامل برسم ، برای همین گفتم خودم یه اکانت بسازم سوآل کنم شاید تونستم به چیزی که مد نظرم هست برسم ... :n27:
من نمی خوام سیستم بازی کنم فقط می خوام 2 (شاید 4 :n04:)عدد باند یه آمپ و یه پخش ببندم رو ماشینم ( ال 90 ) هزینه هم حداکثر 1200000 ( و برای باندو آمپ تا 750000 یا 800000 ) حالا اگه یکم بالا پایین هم اشکال نداره .
کلن بین کواک و کامپوننتم گیج و ویجم !!!
من انتظاره کلیم از باندم یک حالت متوسط یا خوب به صورت کلی هست ( مثلا کیفیت متوسط ، قدرت متوسط ، بیس متوسط و ... حالا اگه خوبم بود قبول می کنم :n02: )
امیدوارم جواباتون کمکم بکنه :n06:
ممنون. خیر قصد ارتقا ندارم.نقل قول:
مدل deh-155 چه مزیتی (برای من) نسبت به بقیه داره به نظزتون؟
این سه 14450 155 1550 مدل همگی خروجی برای ارتقا دارن؟
--------------------------------------------------------------------------------
در حقیقت دنبال یک ضبط ساده از یه برند خوب میگردم.(اگر برند های خوب همچین چیزی تولید می کنن)
ممنون از شما دوست عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاعات دادند ... لطفا بگین از کدا 8019 گیر بیارم ؟ چون شهرستانم و هیچ شماره ای از نمایندگی کنوود ندارمنقل قول:
سلام.به نظر من پخشهاي سري پائين كن وود رو هم مثل U456 يا U356 هم يه بررسي بكنم.نقل قول:
عرض ادب دارم و خيلي متشكرم از محبتتون.:n16:نقل قول:
در ارتباط با كلاس آمپليفايرها قبلا بحث شده ولي چشم من كوتاه توضيح ميدم خدمتتون.
آمپليفايرهاي كلاس A/B از نظر طراحي و نوع متريال مصرفي با كلاس D متفاوت هستن.كيفيت صدا تو كلاسA/B بالاتر هست.منتها Efficiency تو اين آمپليفايرها نسبت به كلاس D پائينتره.بيشتر از آنها داغ ميكنه و قدرت هاي خروجي عموما كمتر از كلاس D هاست.
كلاس D برق كمتري مصرف ميكنه.كارائي بالاتري داره ولي از نظر SQ نسبت به كلاس A/B پائينتره.
چه تخصصي گلم؟!:n02:نقل قول:
ببين اگر آمپليفايرتون مثلا دو كانال يا چهار كانال هست كراس اوورش رو روي حالت فول رنج قرار بديد.اگر مونو و مخصوص ساب ووفر هست خاموش كنيد.
كجاش تخصصي بود.:n16:
حدود 415 تومننقل قول:
از 250 به بالا.نقل قول:
ولي اكيدا توصيه ميكنم ساب رو همراه با اسپيكرهاي بيضي يا همون 9*6 يا 10*7 نصب نكنيد.چون باعث كاهش و افت كيفيت صدا خواهد شد.
البته ماشينتون سمنده و جزو ماشينهاي بد استيج براي نصب و صدا گرفتن.
خواهش ميكنم سعيد جان. من در خدمتتون هستم.چشمنقل قول:
سلام به همه ... نظرتون در مورد آمپ 4 کانال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9800 چیه؟ یکی از دوستام داره ماشینشو فروخته میخوام ازش بردارم ..چقدر می ارزه؟:n13:
آقا پیمان سلام و تشکر ..لطفا بگو از کجا 8019 گیر بیارم؟ دوستم فردا تهرانه بگم بره بخرهنقل قول:
اگر تموم نشده باشهنقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از حمید اقا بپرسید
(اگر هم دوستتون میره که بره نمایندکی نت الکترونیک که ادرسش هم تو نت هست)
سلامنقل قول:
اول یه توضیح بدم که اگه میخواید ساب ببندید دیگه کواک نیازی ندارید
کامپ به نسبت کواکسیال کیفیت و شفافیت صدای بیشتری داره ولی بیس زیادی نداره!کواک بیس داره ولی کیفیت زیادی نسبت به کامپ نداره!
شما با این بودجه دو راه داری:
یه جفت کواک با یه جفت کامپ
یا
یه ساب با یه جفت کامپ
ساب رو میتونید mx12plus audio systemیا 3013kenwoodو..... با باکس میشه 330 حدودا
کامپ هم از برند الپاین و mtx میتونید بگیرید ولی پیشنهاد من mx165 audio system(واقعا gladen و audio system برند های خوش صدایی هستند) قیمت 350
الباقی هم به عهده دوستان