يه سوال: تو پادگان آموزشي كه از زير ديپلم تا دكترا سرباز ميگيره ، همه يه شرايطي دارن يا فرق هم داره؟
Printable View
يه سوال: تو پادگان آموزشي كه از زير ديپلم تا دكترا سرباز ميگيره ، همه يه شرايطي دارن يا فرق هم داره؟
سلام دیگه اینطور پادگان ها کم شده اما خیلی تفاوت نداره مثل ممکنه در زمان بیدار باش یک مقدار تفاوت باشهنقل قول:
sent from my open source device
دوست عزیز مطمئنا که یکی نیست ! تو پادگانی اموزشی که از دیپلم تا دکترا داشته باشه معمولا میان زیر دیپلم و دیپلم ها را یکجا فوق دیپلم و لیسانس ها را یک جا و فوق لیسانس و دکترا ها را یکجا دسته بندی می کنند و بسته به مدرکشون کار برای این گروه ها اسونتر خواهد بود .نقل قول:
آره خداییش اینو راست میگهنقل قول:
حــــــــــــــــــذف شد
نقل قول:من با فوق ديپلم ، آموزشي افتادم نيرو انتظامي كرمان ، يكي از دوستام هم با مدرك ديپلم افتاده همونجا و ده روز زودتر از من اعزام شده :n13:نقل قول:
يكم داشت ژست مسخره كردن به خودش مي گرفت:sq_22:. منم 2 دي بايد برم.
ایشالا به سلامتی ! فقط یکم جای سختی افتادی !! من چند مدت کرمان بودم . مخص.صا اونجا نیروی انتظامیش کارش خیلی سخته به خاطر مبارزه با اشرار و ...نقل قول:
اگه اهل کرمان باشی که هیچ ولی اگه اهل جایی دیگه هستی حتما سعی کن بعد از اموزشی بگیری شهر خودت:n16:
سلام. من 91/9/1 خدمتم تموم شد. میخواستم بدونم منی که تو ستاد نیروی ارتش بودم، چند وقته کارتم میاد دم خونه؟
ممنون درست فهمیدمنقل قول:
این یعنی هر کی هر چی گفت دایورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟