انصافا تیپ و ابهتی که رنگار داره رو هیچ چمپی نداره :n02: اخه کزیکز چیه خداییش اون قیافش اون اسکینش خیلی خفنه ولی خداییش رنگارو ادم حال میکنه با تیپ و صداش :n02:نقل قول:
Printable View
انصافا تیپ و ابهتی که رنگار داره رو هیچ چمپی نداره :n02: اخه کزیکز چیه خداییش اون قیافش اون اسکینش خیلی خفنه ولی خداییش رنگارو ادم حال میکنه با تیپ و صداش :n02:نقل قول:
تو این اسکین جدیدش فقط عکسش خوبه داخل بازی شیه پیرزنا چادر سرش کرده یال هاش رو حذف کردن:n03: شده تو تیپه warwick :n02:نقل قول:
فقط :n12:kha'zix :n12::n02:
الان riot قاطی کرد هر 10 تا دیسی شدیم :n08:
خوشبختانه از نت ایران نیست اینبار :n02:
اره دقیقا ما هم امروز همینطوری شدیم حتی تو هیستوری مون هم نیومد:n13:
داشتیم 4 به 5 رو می بردیم کلآ بدون ADC دی سی شدیم دیگه riot دید خیلی داریم شاخ بازی در میاریم زد همه رو دی سی کرد تا کسی متوجه نشه ما شاخیم. :n10::n09::n20::n19:
به عنوان رنگار باز خواستم بگم که rework رنگار زد همه چیز رو داغون کرد. همه رنگار بازهای حرفه ای از این Rework به عنوان Fail rework یاد می کنند. Q که تنها منبع دمیج رنگار هستش تعطیل شده و ulti هم که کل ملت خبر دار میشن وقتی نزدیکشون میشی و از همه مهمتر اینکه دیگه در حین ulti استک پر نمیشه از همه بدتره چون بعد ulti کمتر کسی می تونه 5 ثانیه دوام بیاره تا استک پر بشه. مثلآ بقول riot رنگار اساسین هستش ولی من که دیگه نشانه ای از اساسین بودن تو رنگار نمی بینم. چون مزه رنگار بازی کردن به این بود که یهو ulti بزنی و شبیه عجل معلق بپری وسط و apc و adc تیم حریف رو ناکار کنی. من که بعد از rework تا حالا کسی به غیر از خودم رو ندیدم رنگار بازی کنه. من هم که دیگه به این نتیجه رسیدم که bonethooth necklace رو قاب بگیرم بچسبونم به دیوار.
آخه من نمیدونم 4 تا Q زدن دیگه پرو بودن می خواد همه بلدن اینو دیگه :| 4 تا Q میزنی رو ADC یا APC تیم حریف میکشی ولی 2 ثانیه هم خودت دوم نمیاری که فرار بکنی با رنگار البته اون اولا تازه امده بود خیلی op بود ولی الان به درد خودشون میخوره هم این رنگار هم اونیکی اون اولا رنگار اومده بود هر 48 ثانیه قدرتیش وا میشد کسی میو مد گنکت می کرد اصلا قدرتی می زدی فرار می کردی مثل الان نبود که بزنن بهت دیگه غیب نشه با قدرتی هم