بله چرا كه نه. فقط يه پ خ به من بزنيد. چون من ليست رو از روي پ خ هام تنظيم ميكنم. ممكنه از قلم بيفتيد. ممنون:11:نقل قول:
Printable View
بله چرا كه نه. فقط يه پ خ به من بزنيد. چون من ليست رو از روي پ خ هام تنظيم ميكنم. ممكنه از قلم بيفتيد. ممنون:11:نقل قول:
1-خب راستش چون يكم زود عصبي ميشم. ولي در كل ادم آرومي هستم. خلاصه اگه برخورد بدي كسي از من ديگه معذرت ميخوامنقل قول:
2-بله. بيل گيتس و امير قلعه نوئي
عليك سلام. معذرت ميخوام از قلم افتاد:11:
شما هم خواهشا پ خ بزنيد كه اسمتون رو بذارم تو نوبت:46:نقل قول:
1-تا حدودي. فكر كنم طرفدار رونالدو باشي......... پس خيلي خوش سليقه اي:11:نقل قول:
2- گاهي خوب. گاهي بد
3-بهت ميخوره قرمز باشي. درسته؟
4- 593 تا. از مجموع ارسال هاي خارج از متفرقه ام بيشتره
5- بدون احتساب پاك شده ها 881
6- تا اونجايي كه خاطرم هستش هيچي
7-خيلي روشون فكر كردم. چيز خاصي به ذهنم نرسيد
1- راستش برنامه صندلي داغ يكم خورده به هم. ميخوام از اين طرف يكي دوروز بيشتر رو صندلي باشم. از اون طرف يكي دوروز صندلي خالي باشه و از اون يكي طرف يكي دوروز زودتر صندلي نشين بياد تا به همون حالت هر هفته شنبه برگرديم. ولي بستگي به استقبال از تاپيك داره. من كه از خدامه. اينجوري هم بايد به سوالا جواب بدم هم تاپيك رو اداره كنم كه مسئوليتم دوبرابر ميشهنقل قول:
2-بله. زياد
3- بله. سرافرازمون كرديد
همچنين:11:
به به به. داش حامد گل:40::11:نقل قول:
عزيز همش چپ و راست تيكه بار ما بكن. دمت گرم. اگه خواستي اين دوتا ادرس ميتوني گيرم بياري
کد:www.ghalehnoei.blogfa.com
آيديمم كه فكر كنم داشته باشي:11:کد:www.ariensport.com/forum
ما هميشه ياد شماييم داش حامد. اين حرفا چيه. راستش خودمم نميدونستم كجا ميتونم گيرت بيارم:11:
1-سلامتي شما چه خبر عزيز؟
2-خب فعاليتم تو پي سي منحصر ميشه به همين تاپيك. وبلاگمون همه وقت نتي من رو پر كرده
3-هستيم در كنار هم. خوش و خرم......:40::40::40: چيز خاصي قرار نبود بشه. من زندگيمم پاش ميدم
4-نه. سينا اومد توي يه انجمن توي ليگ فانتزيش ثبت نام كرد 7-8 ماه پيش كه ول كرد رفت. آيدين هم گه گاهي اس ام اس ميده. از بقيه خبر ندارم
5-من هميشه ارادت خاصي به معصومين داشتم. راستش مدتيه كه از فرايض دينيم دور شدم و خيلي شرمنده خودمم. ايشالا به راه راست هدايت بشم
6-نه. گرافيكم نميخوره. مال خواهرم يكم مدلش بالاتره تازه تو اون با دنگ و فنگ مياد. چند وقت پيش يه سيستم خدا واسه يكي از رفقا بستم. همه چيزش بالا بود. ساكر08 نصب كردم و يه 5-6 ساعتي باهاش بازي كردم. تازه داشتم ميفهميدم بازي فوتبال كامپيوتري يني چي....... خيلي خدا بود...... چه كنيم ديگه. هنوز سرم به WE9 گرمه
7- يه بار عضو شدم. ولي چون موقع كنكورم بود و وقت زيادي ميطلبيد ادامه اش ندادم. بعدم ديگه موقعيتي پيش نيومد برم سراغش
8-اولا كه كسي تو نوبت نبود و صندلي خالي مونده بود. يكي از دوستان پيشنهاد بنده رو داد و بقيه هم استقبال كردند و زوركي نشستيم.
حرامم باد اگر من جان به جاي دوست بگزينم
:11:
سعيد جان سلام
من وقتي تصوير كساني كه در راه دفاع از مملكت خونشون رو دادند ميبينم اشك مياد تو چشم هام .
تو چطور؟
سلام.
خواهش میشه :)
به نظرت مزخرف ترین آدم چه طور آدمیه؟
تو نت بیشتر چیکار میکنی؟
پیر ترین شاعر تاریخ؟
کیلو چندی؟
دختری یا پسر؟
قسمت اول یعنی رونالدو دقیقا درسته اگه دیده باشی یه مدت هم آواتر و امضام "رونالدو" بود!:10:نقل قول:
قسمت دوم دقیقا بر عکسه ، چون من یک استقلالی اصیل هستم.(یعنی همیشه بودم و هستم و خواهم بود ):20:
بازم متشکر به خاطر جوابی که دادی ممنون:11:
سلام عزيز. اتفاقا برعكس. اونا الان توي بالاترين درجه قرب الهي قرار گرفتن. ولي بيچاره اين جانبازها. كه نه رفتن تا راحت بشن و نه كاملا موندن تا اقلا به زندگيشون ادامه بدن. يه چيزي بين رفتن و موندن........نقل قول:
خيلي دردناكه:41: