شما داداش خطت 12 مگ رو جواب میده.البته مودمت میگه بیشتر از 11 مگابیت خطت جواب نمیده اما من فکر کنم بتونی روی 12 مگ بری.باید شکرگذار فاصله نزدیکت به مرکز مخابراتی باشی:n02:نقل قول:
Printable View
شما داداش خطت 12 مگ رو جواب میده.البته مودمت میگه بیشتر از 11 مگابیت خطت جواب نمیده اما من فکر کنم بتونی روی 12 مگ بری.باید شکرگذار فاصله نزدیکت به مرکز مخابراتی باشی:n02:نقل قول:
سلام..
من با این وضعیت خط تا چند مگابیت میتونم اینترنت بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبا 12 رو راحت میتونی بگیری. اگه در آینده شرکتی تا 16 هم بده راحت میتونی بگیری . ولی آپلود تا 512 بیشتر نمیکشه خطتنقل قول:
خوب من که نگفتم خطشون 16 می کشه یا نه...... اصلا بحث در این مورد نبود..... من داشتم توضیح میدادن چجوری می شه به 2 مگ رسیدنقل قول:
با این snr که داری به نظر من خیلی راحت 12 می کشه..... حتی بالاتر هم می کشهنقل قول:
حالا صبر کن بقیه بچه ها هم نظر بدن
سرویس یک مگ گرفتم
شبانه تست نگرفتم
روزانه دقیقا دو برابر شده
سلام
چرا سرعت من اینقدر پایینه ؟؟؟ سرویس 12 مگ دارم
به خاطر اینکه خطتو روی 4 مگ بستن . دزدی توی روز روشن همینه . زنگ بزن بهشون بگو 12 ببندننقل قول:
برای اینکه خططتون روی 4 مگ بسته شده . خططتون مشکلی نداره و خیلی شیک میتونند 12 مگ رو براتون ببندند . در اولین فرصت بهشون بگید که 12 مگ ببندن خط رو .نقل قول:
کدوم شهر تشریف دارید ؟!
منتظر تستت هستیم . ایشاا... همینو بهت بده شبانه . :n09:نقل قول:
:n19::n10:نقل قول:
فردا اطلاع میدم خدا کنه به فنا نرود!
گرچه این دوبرابر شدن خیلی نگرانم کرده
فک کنم چوب خطم تو صبانت پر شده باید برم!
[QUOTE=omidscafild;8335810]برای اینکه خططتون روی 4 مگ بسته شده . خططتون مشکلی نداره و خیلی شیک میتونند 12 مگ رو براتون ببندند . در اولین فرصت بهشون بگید که 12 مگ ببندن خط رو .
کدوم شهر تشریف دارید ؟!
ممنون
شیراز هستم الان زنگ زدم پشتیبانی یه بار گفت تا 10 دقه مودم رو خاموش بعد روشن کن ولی درست نشد الان باز زنگ زدم پشتیبانی گفت شنبه صبح زنگ بزن پشتیبانی واست درست کنن
مسخرن مگه الان نمیتونه درستش کنه؟؟؟؟