شما مطمئی درست ثبت نام کردی؟؟ چون وقتی شما ثبت نام میکنی مشخصات طرح ثبت نامیتون رو باید در همین بخش مشخصات سرویس نشون بده ولی چراغ قرمز باشه که معنیش غیرفعال بوده اما الان برای شما توی همین صفحه هیچ طرحی ثبت نشدهنقل قول:
Printable View
شما مطمئی درست ثبت نام کردی؟؟ چون وقتی شما ثبت نام میکنی مشخصات طرح ثبت نامیتون رو باید در همین بخش مشخصات سرویس نشون بده ولی چراغ قرمز باشه که معنیش غیرفعال بوده اما الان برای شما توی همین صفحه هیچ طرحی ثبت نشدهنقل قول:
خب اگه درست ثبت نام نکرده بودم که وارد این بخش نمیشدمنقل قول:
شما اگر طرح پیش پرداخت ثبت نام کردی وقتی آنلاین پول رو میپردازی دوباره وارد همین سایت میشه و شماره پیگیری بهت میده این کار درست انجام شده؟؟نقل قول:
نه هنوز نخریدم میخام بدونم الان فعال شده که بخرم یا نه چون به هر کی میگم میگه حداقل یه هفته باید طول بکشه خیلی زود فعال شده!نقل قول:
و یه چیز دیگه الان مودم رو وصل کردم وارد سایت مخابرات نمیشه عکس رو ببینید
مگه نباید وارد صفحه اصلی بشه یه لحظه میخاد وارد شه دوباره میپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز،نقل قول:
وقتی طرحشون این شکلی است که نمیتونی بگی چرا اینجور است؛ مثلا من هم چون دیدم از شارژ اتوماتیک این طرح و نداشتن شبانه رایگانش خوشم نمیاد، از اول یک طرح دیگه گرفتم. به نظرم به طرح شباهنگ سه گیگ هشتاد درصد تخفیف شبانه کوچ کنید (اگه همچنان میخواهید از مخابرات سرویس داشته باشید). به نظر با تغییر قیمتهایی که دادن و سر خود زرین را دوگیگ در ماه کردن، شباهنگ سه گیگ پس پرداخت بهترین گزینه است ضمن اینکه شارژ اتوماتیک هم ندارد. یک خوبی دیگر اینکه نیازی به مراجعه حضوری ندارید، می تونید در پلوتون خودتون تغییرش بدید.
سلام
درسته طرحشون اینجوری هست ولی کلا طبق قوانین جدید که قرار بود از 95/5/1 اجرا بشه همچین کاری خلاف هست
دوستان کسی خبری از شارژ های هدیه نداره؟ همونایی که بابت نظر سنجی قراره واریز کن
این نظر سنجی کی و کجا بوده؟نقل قول:
یه گیگ نظر سنجی رو هنوز به منم ندادن. اصلا تا حالا کسی شارژ هدیه بابت نظر سنجی از مخابرات گرفته؟؟؟