بچه چند روزه خیلی سرعت افتضاح هست
اصفهان هستم یک مگ نامحدود همش نوسان
شما چطوره؟
Printable View
بچه چند روزه خیلی سرعت افتضاح هست
اصفهان هستم یک مگ نامحدود همش نوسان
شما چطوره؟
اینم از سرعت اینترنت 2 مگ محدود 12 گیگ در ماه ما امروز خراب شده یهو.من تهرانم مودم هم چراغای سیگنالش روشنه
هر 5 تا چراغ آنتن روشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 سال این اشتراک و دارم
90% مواقع راضی راضی بودم تو این 3 سال
سرعت دانلود زیر 220 kb/s به ندرت میره چه روزچه شب
من بازی آنلاین هم میکنم 3 سال باهاش تو سرور های اروپا بازی کردم پینگشم خوبه
ولی دو ماهی میشه که تو بازی آنلاین به شدت افتضاح شده و اصن نمیشه بازی کرد
در حالی که به ظاهر هیچ مشکلی نداره.یعنی Ping 4.2.2.4 و google.com و 8.8.8.8 -t بدون تایم اوت و نوسان هست و پکت لاست ندارم
سرعت دانلود هم زیر 240 نیست
ولی نمیدونم چی کار کردن 2 ماهه اصن تو بازی نمیشه رفت همش lag و Ping بالا
پهنای باند رو کم کردن.سرعت آپلود هم که علنا ایرانسل نداره
2 ماه صبر کردم درست نشد دیگه دارم میرم از ایرانسل دارم adsl میگیرم
امروز هم که کلا نت ترکید تستشو براتون اون بالا گذاشتم
البته میگم امروز اینجوری شد سرعت
چون با اینکه دو ماهه تو بازی مشکل پیدا کرده ولی تست میگرفتم اینترنت رو 2 مگ میزد و سرعت دانلود رو 300kb/s
یه نصیحت میکنم برا کسایی که می خوان ایرانسل بگیرن:
واسه گیم آنلاین اصن طرف ایرانسل نیاین
ایرانسل پهنا باندش فاجعس.با اینکه سرعت دانلودش خوب و STABLE هست ولی پهنا باند و آپلود نداره.یعنی شما وقتی دانلود میکنید و یا پیج باز میکنید پینگتون تو ویندوز (مثلا پینگ 4.2.2.4) از 140 میره رو 2000 و بعد تایم اوت میشید
صفحاتم بسیار کند باز میکنه و یه راه داره اونم اینه که با چیزشکن وبگردی کنید تا سرعت باز شدن صفحات بره بالا
ایرانسل 1 نفرس.یعنی تو خونه یه نفر اگه در حال استفاده ازش باشه نفر دوم باید کلا بیخیال استفاده شه.در صورتی که ADSL اینجوری نیست.یعنی اگه شما دارین دانلود میکنید نفر دومی بخواد تو خونتون SKYPE کنه نمیتونه.حتی اگه شما دانلود هم نکنید و در حال وبگردی باشید باز نفر دوم نمیتونه SKYPE کنه.یعنی پهنا باند در حد باقالی
فقط به درد دانلود میخوره ایرانسل و بس
یکی از ضعف هاشم اینه که پینگ بگیرید از هر IP و سایت ایرانی زیر 70 پینگ نمیده بهتون.یعنی پینگش با سرورهای داخل ایران و حتی سرورها و سایت خودش بالای 60-70 هست.ولی با سرور های خارجی مثلا اروپا خیلی خوبه پینگش نزدیکه 100-170 که من خودم دلیلشو نفهمیدم یکم عجیبه.در حالی که با ADSL یا WIRELESS پینگ 10 هم نسبت به یه سرور تو ایران میتونید داشته باشید.
در آخر وایمکس برا کسی که اکثرا در حال جا به جایی و سفره و برا کارهای ساده و دانلود بخواد از اینترنت استفاده کنه خوبه در غیر این صورت دور وایمکس و خط بکشید و برید سراغ ADSL یا وایرلس
تو این سه سال من به وایمکس ایرانسل نمره 6/10 میدم
یا علی
همین الان یهو درست شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده قصد خرید وایمکس ایرانسل را دارم.
آیا سرعتش نسبت به مخابرات بیشتر هستش و قطعی ندارد.
دوست عزیز تا زمانی که امکانشو داری ای دی اس ال بگیری اصلا سراغ وایمکس نرو
دوست عزیز شما 2 تا پست بالا پست خودتو بخون جوابتو تو توضیحاتم میگیرینقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان گفتند ، اگر در منطقه شما ADSl نیست سراغ وایمکس برید .
البته از بین مبین نت و ایرانسل ، ایرانسل خیلی خیلی بهتر هست ، من 9 ماه مبین نت داشتم و نزدیک یکساله ایرانسل گرفتم .
مبین نت گرفته بودم طرح 2 مگ شش ماهه ، باورتون بشه سرعت آپلودش از 7 بالاتر نمیرفت !!!
سرعت آپلود در ایرانسل حقیقی هست و اگه شما دو مگ ایرانسل داشته باشید سرعت آپلود بین 30 تا 50 در نوسان هست .
از نظر تعرفه هم که خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست .
این مبین نامرد چقدر پولای مارو خورد دزد سر گردنه :n27:
من 3 سال وایمکس ایرانسل داشتم تا اینکه بخاطر تعرفه های نجومیش گذاشتمش کنار رفتم سراغ adsl.
هم از نظر سرعت هم از نظر قیمت سرویس adsl بسیار بهتر هست و تا جایی که میتونید دور ایرانسل رو خط بکشید.
دوستان یه سوال!
تا حالا شده کسی پسورد اکانت و اطلاعات حسابتون رو عوض کنه و شما اجازه دسترسی به پرونده نداشته باشید؟!
دیروز برای بار چهارم پسورد وایمکس من عوض شد!!!
خدارو شکر به دیقه نشد وارد شدم و پسوردمو کامل عوض کردم! ولی خیلی زور داره!
چه باید کرد؟
یک نفر اکانتتون رو هک کرده باید رمز ورود به مودم تغییر بدید.نقل قول: