لیست قیمت مخابرات ارومیه و اردبیل همینه و طبق اون لیست سرویس ارایه میکنن. تبریز رو دقیق اطلاع ندارم!نقل قول:
Printable View
لیست قیمت مخابرات ارومیه و اردبیل همینه و طبق اون لیست سرویس ارایه میکنن. تبریز رو دقیق اطلاع ندارم!نقل قول:
من هر وقت فایلی رو دانلود میکنم مقدار حجمی که از شارژم کم میشه خیلی بیشتر از اندازه فایلی هست که دانلود کردم.
مثلا امروز یه فایلی واسه دانلود گذاشته بودم که حجمش 970 مگ بود ولی اندازه ای که توی گزارش اتصالات همارا و Received ویندوز نوشته بود 1.300 مگ بود!!!
این مقدار حجمی که تلف میشه ممکنه به خاطر خطوط تلفن باشه؟ یا واسه همه اینطوریه؟
البته که مقدارش بیشتر میشهنقل قول:
فکر کنم به ازای هر 1 گیگ که دانلود میشه حدود 25-30 مگ هم اپلود میشه
ولی مال شما زیاد کسر شده :n02:
شما وقتی به طور غیر مستقیم ( پراکسی - وی پی ان و ... ) متصل هستید ip header - ssl traffic ... بر حجم فایل اصلی اضافه میکند . در نتیجه شما مقدار بیشتری از دیتا برای حمل بسته ها نیاز خواهید داشت.نقل قول:
موفق باشید
درستهنقل قول:
شبکه های مجازی که به اونها وصل میشید هم ترافیک اضافی میخورن مثل Freeeeeeeeeeeee gate :n02:
درسته آپلود همین مقدار بود ( 33MB ) ولی دانلود 330 مگ تلف شده!!! :n28:نقل قول:
از پراکسی و وی پی ان هم استفاده نمیکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
du meter داری ؟نقل قول:
یا یه همچین نرم افزاری؟
تو سیستمت نرم افزار های جاسوسی یا کرم که نیست ؟
بهتره برای استفاده از اینترنت همیشه از این 2 تا نرم افزار استفاده کنی
DU meter & net limiter
حسین جان فرقی نمیکنه تعرفه های مخابرات همگی یکی هست چه اینجا چه تهران چه مازندران چه مشهد چه .... فقط تو آذربایجان شرقی توسط شرکت همارا ارائه میشه سرویس های مخابراتنقل قول:
رجوع گردد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میگم انگار این سرویس کلاسیک با کلاسیک پلاس همارا هیچ تفاوتی با هم ندارن یا من حس نمیکنم؟؟!
قبلا کلاسیک بود .چند روز پیش پلاس تمدید کردم اما هیچ فرقی نداره انگار!!!:n13: