سایت پاساژ تا خرداد ماه تجهیز میشود.نقل قول:
Printable View
سایت پاساژ تا خرداد ماه تجهیز میشود.نقل قول:
سلام. اکثر شهر ها ی بندر ترکمن تجهیز شده اند . تا اخر خرداد ماه بندر ترکمن و گزو بقیه شهرها زیر پوشش خواهد رفت نهایتا تا 15 تیرنقل قول:
سلام اقا رضا لطفا بررسی كنید چرا تری جی همراه اول تو خیابان دشتستان جنوبی اصفهان ضعیفه.تو خیابان اصلی سیگنال هست ولی توی كوچه نه.با تشكر
اه چه جالبه که شما اون قسمت خوب ماجرا رو می بینید بعد اون قسمت که دوستانتون هرچی سایت درست درمونه خارجی روزدن فیلترکردن رو نمی بینیدنقل قول:
مردم تو ترکیه هم اینقدربدبختی وپینگ بالا رو باید برای اتصال به سرورهای خارج کشور تحمل کنند ؟؟؟اونام برای حتی یک بازی انلاین باید ازهزارتا راه استفاده کنند اونام برای برای رفتن به سایت های بسیار معمولی مثل همون imdb یا همونsubscene باید صدتا راه رو برن ؟
نه اقای محترم قیاس معالفارق کردین میان ماه من وماه گردون دنیایی فاصله است
اقارضا صبح بخیر؛
شما اطلاعی از یو سیم همراه اول که کی به طور عمده ارائه میشه داری؟ بعد اون ۲۰۰ تا
و چقدر طول میکشه پوشش رو تکمیل کنن یعنی تو شیراز که گفتید مرحله به مرحله دکل هارو روشن میکنن چقد طول میکشه پوشش سراسری شه؟ بازم ممنون.
راستی پهنای باندی که همراه اول واسه ۴جی به شیراز میده بیشتره یا ایرانسل؟ ممنونم
خسته نباشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://img.upload724.com/images/29028193753830191325.jpg
آقا رضا میشه در مورد این سایت یه توضیحاتی بدین.
راک تجهیز شده? با توجه به این که وايمکس هم روش هست آیا به 4g وايمکس تجهیز میشه?
سلام اقا رضا لطفا بگيد چرا عملكرد ايرانسل تو لرستان اينقدر ضعيفه قرار بود مراكز استانها تا پايان سال 4g بشن كه خرم اباد خبري نشد دورود هم مرداد پارسال 4 سايت رو تجهيز كردن كه الان فقط يك سايت فعاله و قسمت عمده شهر زير پوشش نيست بقيه شهرها هم خبري نيست
سلام آقا رضا ایرانسل شهرک رکن آباد شیراز رو کی راه اندازی میکنه؟آیا همراه اول و رابتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟
خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید.
سلام آقا رضا،خسته نباشی
یه سوال داشتم
چرا برد آنتن های 3G رایتل خیلی بیشتر از آنتن های 3G ایرانسل هست؟
چندین بار خودم در جاهای مختلف تست کردم و همین نتیجه رو گرفتم.مثلا وقتی تا فاصله زیادی که در راستای سکتور یک آنتن 3G رایتل ازش فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال همچنان در وضع بسیار مناسبی هست (مثلا حدود -80) ولی در فاصله بسیار کمی که در راستای آنتن 3G ایرانسل که فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال به شدت کاهش پیدا میکنه (مثلا میرسه به حدود -95 تا -100) تا جایی که اصلا ممکنه 3G قطع بشه و بره روی 2G.یا اینطور بگم که تقریبا برد سیگنال 3G هر آنتن رایتل تقریبا برابری میکنه با برد سیگنال 2G یک آنتن ایرانسل.البته این قضیه رو من به صورت تجربی بهش رسیدم و نمیدونم دلیلش چیه.