اضافه شدن پهنای باند با کیفیت از مسیر کشور ارمنستان و افزایش چشمگیر کیفیت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اضافه شدن پهنای باند با کیفیت از مسیر کشور ارمنستان و افزایش چشمگیر کیفیت...
شما کدوم سرویس های وب رو داری که ده مگ پهنای باند داری !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n38:نقل قول:
در دو حالت سرویس 12 مگ خواهید داشت :نقل قول:
1 - نیترو خریداری کنید
2 - ظاهرا بعضی دوستان با ترفند هایی سرویساشون رو روی 12 مگ میبندن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تکمیل صحبت دوستمون، اگه بسته ی نیترو ۱۲ مِگ بخرید باید مقدار دانلود خط شما ۱۲ مگ تنظیم بشه، اگه نشد تماس بگیرید بگید این کارو برای شما انجام بدند. بعد از این کار سرعت دانلود شما ۱۲ مِگ باقی میمونه (تو اینترنت دینامیت). سرعت واقعی نهایتاً ۱۱ مِگ.نقل قول:
یک trace از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیرید.:n16:نقل قول:
دوستان های وبی که اوضاع نتشون خوب شده، پینگتون از این آی پی 185.48.241.94 (ارمنستان iCON Communications) چطوره ؟! کلا شرایط عجیبیست ! برای من پینگ از این آی پی از پینگ سرورهای داخلی کمتره :n08:
نقل قول:مثل اینکه از سرور داخل پینگ گرفتم !کد:Pinging 185.48.241.94 with 32 bytes of data:
Reply from 185.48.241.94: bytes=32 time=42ms TTL=248
Reply from 185.48.241.94: bytes=32 time=44ms TTL=248
Reply from 185.48.241.94: bytes=32 time=44ms TTL=248
Reply from 185.48.241.94: bytes=32 time=45ms TTL=248
سلام دوستان . سرعت دانلود من بین 900 تا 800 بود تا دیروز که زنگ زدم گفتم پینگ بالاست بعد گفتن ی سری تغییرات تو پرو فایلت دادیم بهتر میشه .ولی سرعتم رو اوردن پایین پینگ هم مثل قبله هرچی زنگ زدم پشتیبانی که سرعتم رو درست کنن میگن سرعتت عالیه راهی نیست دوباره سرعتم رو برگردونم؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسیر از کشور ارمنستان هست (اسپانیا نیست. دامنهی آی پی اول خارج از کشور از کشور اسپانیاست). نمونه تست سرعت با ارمنستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی وقت بود نیومده بودم انجمننقل قول:
حسابی دلم تنگ شده بود
محتوای مخفی: ping