من که فعلا رو دیال آپم برا صفحه باز کردن خیلی خوبه تا ببینم تکلیف adsl چی میشه کلا اینترنت کل ایران داغون شده :n21:
یادش بخیر تا همین چند ماه پیش چه اینترنتی داشتیم شبی 4.5 گیگ دانلود میکردیم
Printable View
من که فعلا رو دیال آپم برا صفحه باز کردن خیلی خوبه تا ببینم تکلیف adsl چی میشه کلا اینترنت کل ایران داغون شده :n21:
یادش بخیر تا همین چند ماه پیش چه اینترنتی داشتیم شبی 4.5 گیگ دانلود میکردیم
در انتظار پاسخ :n16:نقل قول:
ببین اگر بخوان همون لحظه انجام میشه !نقل قول:
واسه من هنوز همه هجوم نیاورده بودند که تخلیه کنن درخواست رو ساعت 9 صبح ایمیل کردم زنگ زدم به واحد فروش و گفتم که درخواست رو فرستادم ساعت 11 صبح دیدم لینک مودمم روشن نمیشه زنگ زدم تو سیستم چک کرد گفت تخلیه شده ! بعد از ظهر هم رفتم پاررس ثبت نام کردم ............ البته سمت پارس نیا فعلا آشغاله قول دادن درست بشه
نقل قول:
پارس قول داده درست شه ؟
من چند بار زنگ زدم چیزی نگفتن آخه
والا من چند بار شکایت کردم ......نقل قول:
بقول خودشون با سوپروایز شهرستان صحبت کردم گفت درخواست پهنای باند دادیم و یک شکوائیه به صورت مشترک با شاتل نوشتیم که مخابرات بمون پهنای باند بده تازه بم گفت وقتی درست شد تماس بگیر تا برای ماه هایی که مشکل داشتی جبران خسارت کنیم البته گفت صبر کن تا آخر این ماه اگه درست که هیچ ولی اگه نشد فعلا سرویس پایین تر بگیر تا درست بشه !
راستی من سه شبه برام خوب شده مثل قبلا 4.5 گیگ رو میگیره
به منم همینو گفتن اینا برنامشونه ، دروغ میگن فقط فکر سود خودشونن ساعات عیر رایگان رو برو ببین سرعت تا 500 هم میرسه اما همین که به رایگان برسه سرعت دو مگ میشه 70 :n23:نقل قول:
ببین اگه سرعتت در ساعات غیر رایگان کمتر از از ماکزیمم Downstream باشه مشخصه یه جای کار میلنگه آخه اگه کل پهنای باند 500 - 600 باشه تو یه مرکز مخابراتی مشخصه که شب خیلی افتضاح میشه البته واسه من دیگه انقدر بد نیست ...... تازه فکر نمیکنم عمدی باشه آخه مثلا با ما که پدر کشتگی ندارن به ما کم بدن ولی به اونی که تو اصفهان هست با 128 سرعت 900 بدن .... چند تا از دوستام هستن که از چند ساله که از پارس سرویس میگیرن .... میگفتن تا قبل از عید با 512 سرعت 500 توی شب دانلود میکردن حالا نمیدونم چی شده ...... ولی احتمالا تا بعد از ماه رمضون بهتر بشهنقل قول:
یعنی برای شبانه باید مودم خاموش و روشن بشه؟:n23::n23:
سلام
الان این سرویسای مخابرات کدومشون شبانه نامحدود دارن ؟
من 5 مگ ورداشتم سرعت دانلودم خوبه ولی لامصب نمیشه دانلود کرد اه
5مگ برداشتی ؟ اگه تونستی یه تست سرعت هم بزار ببینیم چقدر بهت میدهنقل قول:
مرسی