سلام. سرعت دانلود طرح های پاییزه طلایی و پاییزه نقره ای و طلایی و نقره ای چنده؟ پینگش چنده؟ ممنون
Printable View
سلام. سرعت دانلود طرح های پاییزه طلایی و پاییزه نقره ای و طلایی و نقره ای چنده؟ پینگش چنده؟ ممنون
ای گفتی منم دقیقا همین مشکل رو دارم .نقل قول:
دوستان کسی راه حلی داره یا نه.
امشب صدبار قظع و وصل شد نویزم خیلی متقیره برام همشم میرفت رو ای پی نت نداره انشالله حرومشون باشه :n27:
فعلا که همشون داغونه از بس قطعی و دزدی دارن میکنن ازمون :n30:نقل قول:
میشه بگی چجوری میشه آی پی رو خودمون بدیم؟ من تحقیق کردم. ظاهرا نمیشه.نقل قول:
من و شما طرحمون، حتا روز گرفتنمون ( هفتم برج) یکیه. ما طلایی های قدیمیم. این جدیدا سرعتاشون بالایه. من مهر 92 گرفتم. زمانی که با مودم میدادن. طلایی کمپین. طلایی هایی که بعدش داده شد سرعتش زیاده. اینم یک دلیل دیگه که نباید گول مخابرات حیله گر را خورد. ما به هوای مودم اینجوری داره ضد حال میخوره بهمون.نقل قول:
پشت مودم یه سوراخه یه سوزن فرو کن مودم ریست میشه دوباره تنظیم کن اینجوری شایددرست شد.نقل قول:
همش قطعه این چه وضعشه...
فقط همین جا رو باز میکنه
خب به طور کلی سرعت چنده؟ غیر از این 45 روز آخر که قطعی دارهنقل قول:
ده دفه ریستش کردم ، حتی نرم افزارشم ارتقا دادم، نشد که نشد :| چیزی که رو اعصابه اینه که الان باز wifi راحت ترکانکت میشه ، ولی با این که اینترنت وصله و دارم با pc از اینترنت استفاده میکنم، تو گوشیم اینترنت قطعه انگار، یعنی با گوشی سایتی رو باز نمیکنه، بعضی وقتا هم pc کار نمیکنه ولی چند ثانیه با گوشی اینترنت وصل میشه، اصن قاطی کردم خودمم :|نقل قول: