مودم من مدل FM130 هست که منوش با مودم شما فرق داره .نقل قول:
من قبلا مبین نت داشتم و همین مدل مودم شمارا ، توی ذهنم نیست باید شات ببینم تا بتونم پیداش کنم .
من را اد کنید در یاهو بتونم کمکتون میکنم .
آیدی یاهو : m62mehrdad
Printable View
مودم من مدل FM130 هست که منوش با مودم شما فرق داره .نقل قول:
من قبلا مبین نت داشتم و همین مدل مودم شمارا ، توی ذهنم نیست باید شات ببینم تا بتونم پیداش کنم .
من را اد کنید در یاهو بتونم کمکتون میکنم .
آیدی یاهو : m62mehrdad
قسمتی که مربوط به ChannelPlanIdentifier Bandwidth (kHz) FirstFrequency (kHz) LastFrequency میشه اینچوریه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم همین باشه یا نه.
ولی وقتی من اینارو تغییر میدم یا قبول نمیکنه یا کلا ارتباط قطع میشه....
میخوای از پنل های دیگه هم عکس بذارم؟
جاش که همینجاست !نقل قول:
شما باید ببینی بدون تغییر دادن اینها پیش فرض به کدوم دکل وصل میشی یعنی کدوم فرکانس .
همیشه مودم به صورت اتوماتیک به دکلی وصل میشه که قویتر باشه .
بعد از اینکه شما فهمیدی به کدوم فرکانس وصل میشی مقدار Bandwich را تغییر بده تا دیگه نتونه وصل بشه به دکل اولی ( دکلی که الانم وصل میشی ) و مودم وصل بشه به دومین دکل قوی منطقه شما .
بعد هم که تست میکنی از لحاظ سرعت که بهتر شده یا بدتر یا فرقی نکرده .
البته میتونی فرکانس را هم حذف کنی ولی با تغییر دادن Bandwich نیازی به Remove کردن نداری ، چونکه بعدا به فرکانس ها نیاز داری نباید حذفشون کنی .
آقا بالاخره با بدبختی و هزار بار ور رفتن و آزمون و خطا تونستم فرکانس رو تغییر بدم.
از این:
به این:
جالب اینکه الان سرعتم از حدود 20-30 رسیده به 50-66 !!!!!!
خدا کنه همیشه همینجوری بمونه
و سوال و تعجب اینکه اون اپراتور های مشنگ در مرکز پاسخگویی چیکار میکنن و چی بلدن که امثال این کار هارو به یکی مثل من نمیتونن بگن و فقط به اینکه مشکل از منطقه تونه بسنده میکنن و نمیگن من بدبخت کار دارم !!!
دست شما درد نکنه....
و اینکه RSSI ام از -60 تا -63 رسیده به -78.82dBm !!!
آیا همینم علامت بهتری نیست؟؟؟که ارتباط من قویتر شده؟
نه دوست عزیز آر اس شما نشون میده به دکل دورتی وصل شدید و ارتباط ضعیف تره. اما اون دکل خلوت تره و کیفیت ارتباط شما بهتره.
دقیقا مثل .دکل منطقه ما با آر اس -۴۴ واقعا افتضاحه. هم پینکش و هم سرعت دانلود اما به یک دکل دورتر با قدرت ضعیف تر که آر اسی میشه -۸۰ وصل میشم که خیلی کیفیتش عالیه
میشه یکی لیست تمام فاکتور های قابل رویت در ستینگ مودم که نشون از وضعیت بهتر ارتباط میده رو بگه ؟
میخوام کلی بررسی کنم.
ممنون میشم
ببخشيد ميخواستم بگم وايمکس جشنواره نوروز نداره؟ آخه پارسال از 27 اسفند تا 15 فروردين 12 شب تا 12 ظهر رايگان بود به جاى اينکه هرسال خدمات بيشتري بدهند پسرفت مى کنند!!!:n04:
تمام تمرکزشون رو گذاشتن رو 3G,4G اینطور که به نظر میرسه. تمام طرحهای اینترنت همراه 50% تخفیف خورده. مودماش تخفیف خورده . چند تا طرح اختصاصی نوروزی هم برای اینترنت همراه گذاشتن.
سلام. ساعت رایگان وایمکس چند تا چند است؟
دو تا هشت صبح