من هیچ ستی ندارم ... ست تاثیر داره ؟
Printable View
من هیچ ستی ندارم ... ست تاثیر داره ؟
فقط لیبور را می بره بالا
فقط همین اگه لیبور بره بالا پول زیاد می ده در کارا مخصوصا ست چارلاتان خیلی خوبه اولا product که می ده 180 می تونی بفروشی دوما با افزایش لیبور می تونی پول زیادی ازش در بیاری
کسانی هم که دوئلر هستند و ستینگ تراپ ندارند می تونند با خریدن کم کم از این لباسا کارای پر تجربه را براشون باز کنند
کم کم دارم به این یارو شک می کنم البته بهشهرشم چون الان این چهارمین فورتی است که اعلام جنگ کردند یعنی تا حالا 10000 $ پول داشته شهر این یارو ببینم یک لول پایین چه طوری اینقدر پول می تونه داشته باشه ضمنا هدفش چی می تونه باشه ؟؟ cnzhou
فکر کنم خود وست برای اینکه قدرت سرورش را امتحان کنه این کار را می کنه
آخه ربطی هم نداره ببینید به کدوم فورت ها اعلام جنگ کردند یکی اینور یکی بالای مستطیل ما
من که موندم چی بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
مگه ایکه ضد حال جوابتو بده خوش اومدی به قول ممد ضد حال ساعات خوشی را برای شما در بازی ارزو نمیکند :16: ارزو میکند زودتر بزاری کنار ادم عاقل پولشو میده بیاد اینترنت بازی کنه؟برو درس بخون که خربزه اب داره خوشمزس جدی نگیر :9:.نقل قول:
بعد از ظهر بخیـــــر ، محمد روز خوب و خوشی را برای شما آرزو میکند !!!
ممد !!!
چظوری !!!
عصر بخیر !!!!
===
این میدلتونی ها هم که مثل چیز Hernando's sword پیدامیکنن
امروز رفتم رنک 2 دوئل رو هم بزنم نامرد 1 دقیقه مونده بود رفت هتل ! شانس نداریم که !
نقل قول:
یکی از همین میدل ها که ازین شمشیر ها داشت دیروز اومد منو پر پر کرد !!! :41:
آقا منم هستم
خودم خوبم که اصلا سراغ سلاحهای سرد نمی رم چون کتک درست حسابی می خورم :31:نقل قول:
دوستان به چوب احتیاج داریم و به iron rod سریعا هر کی داره بریزه به فورت
سلامنقل قول:
آقا منم هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که واسم فرقی نمیکنه میخواد طرف 15 تا بزنه حالا این شمشیر رو داره 50 تا میزنه . مهم اینه که من 100-120 میزم :دینقل قول:
خودم خوبم که اصلا سراغ سلاحهای سرد نمی رم چون کتک درست حسابی می خورم
یه بار هم تو دست 140 زدم ! خودم موندم چطوری اینفدر زد !
ممد هر چی اسکیا داری برگردون روی هلث روی این میدلتونیا رو کم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از همین میدل ها که ازین شمشیر ها داشت دیروز اومد منو پر پر کرد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]