برای اینکه مردم آزارن اون شرکتم ر ا ن ت دارهنقل قول:
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Printable View
برای اینکه مردم آزارن اون شرکتم ر ا ن ت دارهنقل قول:
یه چیز من الان متوجه شدم جالب سرعن 3g همراه آخر از 4g بیشتر جالبه درصورتی که 4g+ lte a سیگنالش قوی اینجا تقریبا84 dbm ولی سرعت رو کیلوبایته مدام قطع وصل میشه ولی میزارمش رو 3g تا ۲مگ دانلود میگیرم
سیگنال ایرانسل با اینکه ضعیفتره نزدیک ۹۵سرعت دانلود تا ۹ میره رو 4g+
این به نظرتون عجیب نیست یه کم
نه چون سمت ما از روز اول همین بودهنقل قول:
وقتی پینگ میخوام ۴جی
وقتی سرعت میخوام میرم ۳جی
بعد چند ماه دستم خورد به دیتا خط همراه اول، دیدم نوشت ۴.۵ جی!
سریع یه بسته یه ماهه فعال کردم اما رو ۴جی قفل شد
یعنی چی ؟ بدون بسته ۴.۵ با بسته ۴؟؟
سلام شاید تازه توی منطقتون دارن پوشش گسترش میدن سمت ماهم همینجورهنقل قول:
از توی تنظیمات گوشیت volte رو خاموش کن ببین فرقی میکنه یا نه؟
والا برا من که در دو حالت پینگ افتضاحه فاطلمن با دکل ۲۰۰ متره نمیدونم چرا اینجوریه والا من فکر میکنم شبکشون نمیکشه لیمیت کردن نتونقل قول:
نمیدونم...نقل قول:
سیم دومم ایرانسل هم volte فعاله هم ۴.۵
همراه ابتر، نه volte فعاله نه ۴.۵
بعید میدونم بحث گسترش باشه ، ۲-۳ خط انتن ۴جی بیشتر ندارم
دوستان همراه اول ، ساعات رایگانش نسبت به ایرانسل چطوره ؟
ساعت رایگان رایگان ندارن بسته شبانه دارن ایرانسل همش ۲ تا ۷ همرا اول ۱ تا ۱۱ صبح داره ولی سرعت نابوده میتونی بری بسته ها رو ببینینقل قول:
مثلا ۱ ماه ایرانسل ۲ تا ۷ حدودا ۹ تومنه
۱ ماه همراه اول ۱ تا ۱۱ حدودا ۲۲ تومن
دوست عزیز ساعت دانلود همراه اول نسبت به ایرانسل در بسته های شبانه بسیار بهتر هستنقل قول:
1 شب تا 11 صبح هست
در ضمن توجه داشته باشید ایرانسل شیطنت هایی داره و تا همون حد مجاز بستتون هم هی قطع و وصلی میندازه روی خط باید ریبوت کنید ولی همراه اول حداقل تا حجم مجازش اینجوری نیست!
اینکه سرعت برای من یا شما چجور متفاوته دیگه به عوامل محیطی و شلوغی دکل و دستگاه مورد استفاده بستگی داره مثلا این تست های باند 7 هست که توی منطقه ما کمتر از یکماه هست گسترشش دادن و 4g+ شده !
در کل از ساعت و سرعت همراه اول نسبت به ایرانسل خیلی راضیم پینگ کمتری هم داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]