فکر کنم این همون حسین کریمی هست با یه یوزر دیگه اومده مدیرا چک کننو لطفانقل قول:
Printable View
فکر کنم این همون حسین کریمی هست با یه یوزر دیگه اومده مدیرا چک کننو لطفانقل قول:
تکراری شد ، دوستان لطفا حذف کنند.
دوستان اصلا نگران اینترنت نباشید چون کلا محال هست بتونن کلا ببندن.دو حالت داره یا باید کلا اینترنت جهانی رو ببندن(که همین خودش محاله)یا هم که اینترنت جهانیو محدود کنن که بازم راه دور زدن 100%هست(راه های رسیدن به خدا زیاده)در کل نباس نگران باشید.این اینترنت جهانی کلا واس ماس یعنی کلا ماس ماس
در مورد چه چیزایی بحث شد؟نقل قول:
وضع روستاها که خیلی خرابه کی به روستاها میرسن؟:n03::n03:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام آقا رضا، ممنون از پاسخگویی شما
شما سری قبلی فرمودید این سایت تا آخر بهمن تجهیزات نصب می شود. ولی همچنان خبری از نصب تجهیزات نسل سوم ایرانسل نیست.
تهران، شهران، خ یکم، سایت پشت بام پاساژ سامان
سوال دوم همراه اول یک دکل زده چه زمانی این سایت راه اندازی می شود تا مشکل آنتن دهی همراه اول در این منطقه حل گردد ؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم.
اقا رضا خرداد ماه چه اتفاقی قراره بیوفته؟نقل قول:
واینکه تعویض رایگان سیمکارت یا باهزینه کم در بندرعباس کجا باید مراجعه کنیم؟
اقای مهندس همراه اول در دورود اوایل اسفند 93 ی سایت رو نصفه ارتقا داد بعد از چن ماه دیگه دست بهش نزده خبر ندارین کی بفکر تجهیزش میفه؟
1- حدود 15 سایت که 11 تاش کار میکنهنقل قول:
2- تا اول تیر همه اش فعال میشود
3- قبلا جواب دادم
4- نه خیر رایتل با سرعت در حال پیشرفت است.
شبکه ملی لازمه هر کشوری است. در ترکیه حدود 10 سال است که اکثر سایتها در داخل پشتیبانی میشود. سیستم صوت وتصویر داخل این شبکه است. این شبکه در اکثر کشورها وجود دارد. سرعت بالاو توجیه اقتصادی و امن بودن شبکه در صورت حملات سایبری از ویژگی این شبکه است. من هم موافقم عده ای از این فیلتر شکن ها پول های هنگفتی به نام مصلحت به جیب زدند.نقل قول: