یکم چیزه
نمیدونم با ادبیش چی میشه
ولی بده به نظرم
یک نفر بیاد دوباره .....
Anyway
اینجا انتقاد کنی پستت رو پاک میکنن
اگه ضعفشون رو بگی اخطار میگیری
اگه هم که .....
Printable View
یکم چیزه
نمیدونم با ادبیش چی میشه
ولی بده به نظرم
یک نفر بیاد دوباره .....
Anyway
اینجا انتقاد کنی پستت رو پاک میکنن
اگه ضعفشون رو بگی اخطار میگیری
اگه هم که .....
1-نشوندنمون. وقتي كس ديگه اي نيست و دوستان درخواست كردن چاره اي نبود. نميشد صندلي خالي باشهنقل قول:
2-ممنون شما خوبي؟
3-اين اسم از بچه گي روم بوده. رونالدو اسطوره زندگي منه
4-من معمولا دير به دير آواتار عوض ميكنم. چيزيه كه باهاش راحتم و بهش عادت كردم
5- سوفيا بوش از هنرمندان خوب و جذاب دنياست
6-اونطور كه بقيه ميگن بله. خيلي
به به ببين كي اومده. داش بهروز گل:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
كجايي تو پسر؟ نميخواي به تاپيكت برگردي و بهش سروسامون بدي؟
اينجا بهت خيلي نيازه.....
هدف از زندگي اينكه كه در تلاش براي تكامل و رسيدن به سعادت حركت كنيم. چه يه روز زندگي كنيم چه صد سال. مهم مفيد بودنه
سلام سعید خان _ حاج رونالدو صندلی داغ
خسته نباشی
1. داغیه صندلی برای دومین بار به اندازه اولیش هست یا نه ؟؟؟
2. این اولین تکرار در صندلیه داغه. ممکنه دوباره رخ بده ؟؟؟
3. اول که این تاپیک رو راه انداختی فکر میکردی به اینجا برسه؟؟؟ 12256 پست!!!
4. صندلی نشین ها رو شما انتخاب میکنی یا اگه کسی با پ.خ درخواست بده هم میشه؟؟؟
5. از این تیپ سوالا خوشت میاد یا نه ؟؟؟ اگه نه چه تیپی ؟؟؟ یا کلا فرقی نمیکنه؟!؟!
6. رونالدو یا کریستین رونالدو یا رونالدینیو ؟؟؟
موفق باشی
نظرت درباره رونالدو ؟
نظرت درباره سعيد رونالدو ؟
اگه جاي سعيد رونالدو بودي ، سعيد رونالدو رو صندلي نشين ميكردي ؟
سلام عزيزم.نقل قول:
1-البته براي سومين بار-------- نه من معمولا تو شرايط خنكي نشستم رو صندلي
2-خير اولين تكرار نيست. قبلا خودم و بهروز و ووكمن و الفين دي هم دوبار نشستيم. مطمئنا تكرار ميشه. صندلي داغ 3 دوره رو سپري كرده و توي هر دوره افراد دوره قبل هم ميتونن شركت كنن
3-حقيقتش ميدونستم از بهترين ها ميشه ولي تا اين حد نه. در كل اگه صفحات اول رو بخوني ميبيني اون اوايل خيلي ها مسخرمون ميكردن ولي حالا.......
4- صندلي نشين به 3 شكل انتخاب ميشه
1-دوستان درخواست ميكنند
2-خودش اعلام امادگي ميكنه
3-خودم و دوستان تشخيص ميديم مناسبه
5-كلا فرقي نميكنه
6-رونالدوي كبير.........
سلام/نقل قول:
اره؟ اينجورياست؟ باشه يكي طلبت:46:
1- بهترين بازيكن تاريخ فوتبال جهان بعد از پله و مارادونا. بهترين گلزن تاريخ ادوار جام هاي جهاني. ولي حيف.......
2-مغرور-آروم و گوشه گير- اهل مطالعه- رفيق باز
3-نه اصلا. الان هم خودم خودمو صندلي نشين نكردم
:10:نقل قول:
---------------
سلام
اون كه شوخي بود :31:
آخه يه جورايي حساسيت پيدا كردم به اين سوالات :27:
ولي :
- چرا اينجوري شده كه مياي مينويسي كه كسي براي نشستن رو صندلي پيغام نميده. يادته يه زماني بايد تو نوبت قرار ميگرفتند . چرا اينطوري شده ؟
- چرا عكس طالبلو هميشه تو امضاته ؟ علاقه داري بهش يا دوست يا فاميله يا اصلا خودتي ؟
- چرا اينقدر طرفدار اين قلعه نوعي هستي مگه همون نبود كه باعث شد استقلال به جام آسيا نره ؟
- چرا صندلي داغ نميشه يه زير مجموعه از متفرقه تا شما و ... بشي مسئول اين قسمت و بتوني يه سر وساماني بهش بدي. براي هر كسي يه تاپيك جدا باز بشه ، يه تاپيك براي پيشنهادات باز بشه ، و ... .
- آيا به نظرت درسته كه كسي براي صندليداغنشينشدن برات پيغام بده يا اينكه اين كار توسط مسئول اين قسمت ( شما يا ... ) و بوسيله يك دعوت رسمي از كسايي كه هم شناخته شدهاند و هم ... براي صندليداغنشينشدن دعوت بشن.
- اصلا آيا مهمه كه حتما يك نفر بايد يك هفته رو صندلي باشه ؟ نميشه بيشتر به كيفيت فكر كرد تا كميت ؟
- نبايد يك فرهنگي جا بيفته تا اين قسمت بشه محلي براي يادگيري بيشتر اينكه بقيه بتونن با ايدهها ، موفقيتها ، افكار ، اطلاعات ، دانش ، فرهنگ و ... صندليداغنشين آشنا بشن ، نه اينكه جايي بشه براي يكسري سوالات بيهدف و ... .
- اگه اين تاپيك بشه يك زير بخش خودت يا دوستاي ديگرت ميتونين بشين همكار اين بخش و تمام تنظيمات رو بدست بگيريد. آيا پيگيرش بودي كه اين كار انجام بشه ؟
فعلا
:46:
سوال من :
فكر ميكني چرا مديران اين تاپيك يه پي ام به من نميدن تا نام تاپيك عوض بشه ؟
چرا قبلا اين كار رو ميكردن ؟
به نظرت يه مدير تا چه حد توان داره كه همه تاپيك ها رو هر روز مرور كنه ؟
به نظرت يه كاربر تا چه حد توان داره كه ماهي دو بار به مدير پي ام بده ؟
نظرت درباره كاربراني كه فكر ميكنن من ميتونم هر روز همه تاپيك هاي انجمن رو بخونم ( دو نه دونه پست ها رو ) چيه ؟
به نظرت من قوز ميكنم يا سرمو بالا ميگيرم ؟ اكثرا ميگن قوز ميكنم و سرم پايينه . نظر تو چيه ؟