نقل قول:
بله ... eco 512 هستیم!:18:
Printable View
نقل قول:
بله ... eco 512 هستیم!:18:
نقل قول:
من هم در سرعت دانلود اصلا و ابدا مشکلی ندارم ... سرعت دانلود من مینیموم روی 64 هست که معقوله...
مشکل من پینگ لعنتی است !
من چون دانلود زیادی ندارم رفتم اکو گرفتم ... وگرنه که می رفتم ارت می گرفتم .... واسه من
پینگ مهمه و نه هیچ چیز دیگه ............... :19::19::19:
این پینگ نشون دهنده چیه؟چرا انقدر مهمه؟!
دیشب حوالی ساعت 2:30 سرعت فضایی شد! 68kb/s !
تایید میشهنقل قول:
کلا دیشب عالی بود
برای ماها که با شبانه مشکل داریم
گذاشتن روی auto download و این مسایل معنی نداره باید خودمون بیدار بمونیم و هی این ور و اون ور بزنیم و ترفند بزنیم باری 2 زار دانلود :31:
من امروز اخرین روز این دورم هست و از فردا دوره جدیدم شروع میشه و الان باید تا اخر شب 420 مگ مونده رو مصرف کنم :31:
این دروه با 3 گیگ ماه رمضان و 1 گیگ تولد امام رضا مجموع 7 گیگ بود
دوستان کسی میدونه چرا در تست نتیجه ام اینه اما در عمل هم تو pc هم console ها قضیه چیز دیگریست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه که مشکل از شما نیست ممکنه سرور هدف شلوغ باشهنقل قول:
البته به کشوری که سرور در اون قرار داره هم بستگی داره
دستوری است که مشخص میکند که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip يا domain آن را میدانيم، روشن و فعال (Active) هست يا نه. و اينکه اگر فعال باشد مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقدر است. کاربرد اين دستور به صورت زير است:نقل قول:
ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain بايد شماره ip و يا domain آن(اگر داشته باشد) را میگذاريم.
اثر پينگ رو در كندي فرمان دادن به اينترنت يا جواب از آن ميتونيد حس كنيد. مثلاً در انجام بازي هاي آنلاين
دوستان
کسی میدونه میشه ترافیک یک user رو به یک user دیگه انتقال داد یا نه؟
ما اینجا یکی از دوستامون 3 گیگ گرفته که استفاده نمیکنه و داره حروم میشه
میخواستم بدونم اگه میشه چه کار باید که ترافیکش رو به ما انتقال بده ؟
سلامنقل قول:
انتقال که نمیشه بدی
ولی میتونی user و pass دوستت را بگیری و با سیستم خودت وصل بشی و از ترافیک دوستت استفاده کنی:46: