-
قطبى از وداع تا وداع
فاصله ميان دو بازگشت از نگاه آرشيو
ايران ورزشى-آن چه مى خوانيد، روايت مستند و بدون نقد و تحليلى است بر حضور دوباره افشين قطبى در تهران . روايتى كه شايد بايد از نگاه خواننده نقد شود . او چرا و چگونه آمد و البته چرا و چگونه هم رفت
خبرگزارى ايسنا ( 12/۳/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى پيش از ترك ايران : انرژى ماندن در ايران را ندارم ؛ خيلى زود بازمى گردم !
گزيده متن : شايد بهتر است در مورد دلايل جدايى صحبت نكنيم، ولى پرسپوليس بايد در آسيا بازى كند و اين كار امكانات، فرهنگ و شرايطى مى خواست كه شايد ما در حال حاضر نمى توانستيم آنها را برآورده كنيم . من انتظارم بسيار بالا بود .
خبرگزارى ايسنا ( 13/۴/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى سرمربى پرسپوليس شد
خبرگزارى مهر ( 15/۴/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : آمدم تا پرسپوليس را قهرمان آسيا كنم
گزيده متن : من با توجه به تأكيد آقاى على آبادى و اينكه قرار است تمام امكانات در اختيار ما قرار گيرد، اين وظيفه را قبول كردم البته در اين بين زمان نشان مى دهد كه آيا سازمان تربيت بدنى امكانات مورد نياز را در اختيار ما قرار خواهد داد يا خير .
گزيده متن : خوشحالم كه زير نظر مدير با تجربه اى مانند مصطفوى كار مى كنم البته براى هدايت پرسپوليس با آقاى حبيب كاشانى هم صحبت خواهم كرد .
خبرگزارى ايسنا ( 16/۴/۸۷ )
تيتر : پس از امضاى قرارداد در نشست هيات مديره ؛ افشين قطبى تهران را ترك كرد !
گزيده متن : افشين قطبى امروز (يك شنبه) ساعت ۷ صبح تهران را به مقصد دبى براى رسيدگى به مسائل شخصى خود ترك كرد .
خبرگزارى ايسنا ( 2/۵/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى به همراه دستيار برزيلى اش وارد تهران شد ؛ فرخزادى : قرار داد كوسا ( ماركو ) تا فردا امضا مى شود
خبرگزارى ايسنا ( 3/۶/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى: من را محروم كنيد ؛ مسؤولان پرسپوليس به وعده هايشان عمل نكردند
گزيده متن : من امروز از اين كه داور بازى دستيار برزيلى ام را اخراج كرد، به عنوان يك ايرانى بسيار خجالت كشيدم. او داور را درباره يك سوت اشتباه crazy (ديوانه) خطاب كرد كه اين لغت در فوتبال معنى بسيار بدى ندارد و من خيلى خجالت كشيدم كه داور به خاطر چنين كلمه اى او را از روى نيمكت اخراج كرد. اين كلمه اصلا بد نيست؛ من هم يك crazy هستم. اصلا همه فوتبال دوستان و هواداران هم crazy هستند. اصلا من هم crazy هستم كه به ايران آمد. .
گزيده متن : من تصميم نداشتم به ايران باز گردم اما زمانى كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براى موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند اما متاسفانه مى بينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفته اند. به آن ها قول مى دهند كه پولشان را بدهند اما بعد زير قولشان مى زنند. چك هاى بازيكنان برگشت مى خورد و برخى از آن ها خانه ندارند؛ بسيار نارحت مى شوم كه همسر پترويچ را به هتل راه نمى دهند و او مجبور است در لابى هتل بنشيند و صحبت كند .
خبرگزارى ايسنا ( 4/۶/۸۷ )
تيتر : فرخزادى در پاسخ به اظهارات قطبى: يك چك برگشتى داشتيم، دو برابر آن را مى دهيم .
گزيده متن : بدون شك انتقادات افشين قطبى از مسؤولان تيم پرسپوليس تنها تحت تأثير وضعيت نامناسب داورى در بازى با ذوب آهن بود؛ داور پنالتى صد در صد را براى ما نگرفت، ماركو را بى مورد از روى نيمكت اخراج كرد و بعضا كارت هاى بى موردى به بازيكنان ما داد .
خبرگزارى ايسنا ( 10/۶/۸۷ )
تيتر : واكنش محمد مايلى كهن به گفته هاى افشين قطبى : آقاى قطبى! شما راست مى گوييد، اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمى آمديد
گزيده متن : شما راست مى گويد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نمى آمديد و آن هم با قراردادى معادل ۵۰ درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و با يكى، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجدداً آن هم با بهترين يارگيرى ها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسى، عابدزاده و پيروانى) انجام شده بود.
خبرگزارى ايسنا ( 11/۶/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : آقاى مايلى كهن! سرنوشت شما در تيم فولاد چه شد
گزيده متن : هنوز به حدى نرسيديم كه بتوانم با اطمينان كامل قول قهرمانى بدهم و اكنون كه قلعه نويى اين كار را مى كند حتما خيلى خوب تيمش را شناخته كه چنين قولى مى دهد.
خبرگزارى ايسنا ( 19/۶/۸۷ )
تيتر : ورود مهاجم برزيلى پرسپوليس به تهران ؛ حضور آنتونيو دى كارمو در تمرين صبح امروز.
خبرگزارى ايسنا ( 23/۶/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى: مردم از من مى پرسند كه آيا اشتباه ها عليه پرسپوليس عمدى است !
خبرگزارى ايسنا ( 2/۷/۸۷ )
تيتر : انتقاد شديد الحن قطبى از برخى خبرنگاران ورزشى: كارى كه شما با پرسپوليس مى كنيد، حيوان با حيوان هم نمى كند!
گزيده متن : شما مگر غيرت نداريد كه چنين كارى مى كنيد. شما مگر وجدان كارى نداريد؛ شما مگر حيوانيد آخر حيوان هم با حيوان كارى كه برخى روزنامه ها با پرسپوليس مى كنند را نمى كند. ماركو اصلا نمى داند فولاد چه تيمى است و كجاست، پس چه طور مى شود براى آوردن بازيكنى براى اين تيم به برزيل رفته باشد.
خبرگزارى ايسنا ( 2/۷/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : خبرنگاران شريف پلى هستند بين فوتبال و مردم
خبرگزارى ايسنا ( 26/۷/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى در نشست خبرى: پرسپوليس با۷۰ امتياز قهرمان مى شود
گزيده متن : در ايران پس از يك شكست، همه چيز عوض مى شود و هواداران بسيار آشوبگر مى شوند. خيلى ها به فكر تغيير و تحولات در تيم هستند و حتى مى گويند بايد مدافعين جديد بخريم اما باور كنيد فوتبال به صبر نياز دارد .
خبرگزارى مهر ( 16/۸/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : اين يكى از ضعيف ترين بازى هاى ما بود
گزيده متن : لوكا همين امروز مى تواند به پرسپوليس بيايد و جاى من را بگيرد. من اگر زمانى احساس كنم كه نمى توانم براى پرسپوليس مثمرثمر باشم خودم اولين نفرى هستم كه تصميم به جدايى از اين تيم مى گيرم. تا به امروز چنين احساسى نداشته ام و مقابل نتايج و مشكلات تيم پرسپوليس تسليم نشده ام.
خبرگزارى مهر ( 16/۸/۸۷ )
تيتر : داريوش مصطفوى : من و قطبى از پرسپوليس نمى رويم !
گزيده متن : كاشانى استاد من است و براى او احترام ويژه اى قائلم اما بايد بگويم برخى از هواداران پرسپوليس براى دادن شعارهاى خود از بعضى دوستان خط مى گيرند.
خبرگزارى مهر ( 18/۸/۸۷ )
تيتر : ماركو و دى كارمو كنار گذاشته مى شوند
خبرگزارى مهر ( 18/۸/۸۷ )
تيتر : اى كاش مى توانستم همه حرف هاى دلم را بزنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزيده متن : من شك ندارم كه عده اى با نقشه و برنامه ريزى به دنبال تضعيف پرسپوليس هستند. همه اتفاقاتى هم كه طى روزهاى اخير افتاده برنامه ريزى شده است. اى كاش مى توانستم خيلى از حرف هاى دلم را بازگو كنم اما متاسفانه شرايط موجود اين اجازه را به من نمى دهد. ما شرايط بدى نداريم و تنها شش امتياز با صدر جدول فاصله داريم. فصل گذشته در چهار بازى باقى مانده ۷ امتياز اختلاف داشتيم اما در نهايت قهرمان شديم. مطمئنم كه اين فصل هم مى توانيم اين عقب افتادگى را جبران كنيم.
خبرگزارى ايسنا ( 29/۸/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى استعفا كرد ؛ قطبى : ديگر برنمى گردم؛ وعده ها عملى نشد
گزيده متن : قطبى به خبرنگار ايسنا، گفت: هنگام بازگشتم به ايران مسؤولان باشگاه پرسپوليس وعده هاى زيادى در خصوص فراهم كردن شرايط مناسب براى حضور در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا داده بودند اما بسيارى از آنها فراهم نشده است و ما در حداقل شرايط كار مى كنيم.
-
سرنوشت «پرسپوليس بدون قطبى» سؤال مهم روز
تعجب اميدواران، ترديد مخالفان
محمد قراگزلو
Mohammad Gharagozlou
دوست روزنامه نگارم مى گفت يك روز بعد از آن تساوى نااميدكننده پرسپوليس مقابل صباباترى روى صندلى عقب تاكسى نارنجى رنگى كز كرده بودم و در مسير بازگشت به منزل به اين فكر مى كردم كه چه بر سر تيم قهرمان فصل گذشته ليگ برتر آمده است. مى گفت ذهنم به مسائل فنى، حاشيه اى و همه حرف هايى كه در مدت اخير شنيده بودم و روى صفحات روزنامه مى آوردم مشغول بود. تصوير افشين قطبى هم مدام مى آمده مقابل چشم هايش و آن جملات اميدوارنه كه «من به اين تيم ايمان دارم و باز هم قول قهرمانى مى دهم.» البته دوستم هم مى دانست كه حداقل دو سه هفته اى بود از اين قول كاملا متهورانه خبرى نمى شد و جملات توجيهى و آدرس هاى عجيب از عوامل بازدارنده جاى دلگرمى هاى گذشته را گرفته بود. دوستم مى گفت در حين اين مشغوليت ذهنى، راننده تاكسى پيچ راديواش را باز كرد، عجيب نبود كه افشين قطبى در ارتباطى زنده با يكى از شبكه هاى راديويى مشغول صحبت پيرامون پرسپوليس و مسائل گوناگونش بود. دوباره همين دوستم مى گفت: «يادم نمى آيد درباره چه چيزى حرف مى زد اما واقعا برايم عجيب بود كه صداى سرمربى پراميد فصل گذشته پرسپوليس به شدت نااميدكننده و رنجور به نظر مى رسيد. هيچ وقت قطبى را اينطور مستأصل و درمانده نديده بودم، صدايش مى لرزيد و ناى حرف زدن نداشت.»
كمتر از دو هفته بعد از آن گفت و گوى راديويى، افشين قطبى ديگر سرمربى پرسپوليس نيست. احساس كرد كه اجازه كار كردن به او نمى دهند و عده اى دوست ندارند براى دومين سال پياپى موفق باشد. مى گفت ادامه دادن اين جنگ بى فايده است و به اين نتيجه رسيد كه «رفتن بهتر از ماندن است.» شايد اينطورى فرو بردن خنجر جدايى در قلبش ممكن به نظر مى رسيد. حتما از امروز همه شروع كرده اند به نظر دادن: «اصلا نبايد برمى گشت». «خودش را خراب كرد»، «نگذاشتند كار كند، كم آورد و ...»، «بالاخره فرارى اش دادند» و جملاتى از اين دست را از سوى آنهايى مى شنويم كه هنوز ته دلشان امپراتور را قبول داشتند و رگه هايى از اميدوارى در لابه لاى صحبت هايشان يافت مى شد. از طرفى براى گروهى ديگر اين استعفاى ناگهانى چندان هم دور از ذهن نبود، تازه عده اى هم خوشحال شدند: «خوب شد كه رفت»، «بايد زودتر از اين مى رفت»، «حالا معلوم شد بدون استيلى و مرزبان هيچى نبوده»، «مربى ضعيف النفس به درد پرسپوليس نمى خورد»، «اين آقا يك متقلب بود و هيچى نداشت، پارسال هم شانسى قهرمان شد» و ...
جدا از اين همه اظهارنظر متعدد و متناقض جالب است كه هر دو گروه هم طرفدار پرسپوليس به حساب مى آيند و دنبال موفقيت تيم محبوبشان مى گردند اما خب گروهى بر اين باورند كه اين خداحافظى ناراحت كننده و زجرآور است و دسته ديگر معتقدند اينطورى حتما به نفع پرسپوليس خواهد شد.
اصل حرف البته همين است و موضوعى كه بايد روى آن دقيق شد به آينده پرسپوليس بدون افشين قطبى مربوط مى شود. يقينا از امروز حجم عمده اى از مطالب رسانه هاى نوشتارى و برنامه هاى فوتبالى صدا و سيما به موضوع استعفاى ناگهانى سرمربى پرسپوليس بازمى گردد و شايد در ميان انبوه اخبار، حاشيه ها و نقل قول شخصيت هاى درگير در اين ماجرا مسأله اصلى و پاسخ اين پرسش كه «سرنوشت پرسپوليس بدون قطبى چه خواهد شد » گم مى شود.
اينجا است كه بايد از گروه اول (پايبندان به اميدوارى هاى تمام شده قطبى) پرسيد: «با روندى كه قطبى پيش گرفته بود مى شد اميدى به موفقيت دوباره مجموعه تحت اختيار وى داشت » و مى شود از گروه ديگر سوال كرد: «پرسپوليس بدون قطبى چه چيزى را دوباره به دست مى آورد »
۲۴ ساعت پس از اين استعفاى ناگهانى و خروج افشين قطبى از ايران پيش بينى اينكه در آينده چه مى شود و بر سر پرسپوليس چه خواهد آمد، كارى بس دشوار به نظر مى رسد. بايد ماند و تماشا كرد، والا هر چه گفته شود سوى جانبدارى از دو گروه فوق را خواهد داشت. اگر پرسپوليس از اين مساله ضربه نخورد و روند صعودى در پيش گرفت بايد تعجب كرد چرا كه دست انداز بزرگى در مسير روتين و هدفگذارى تيم فعلى و مربى قهرمانش به وجود آمده وگرنه در صورت رخ دادن عكس اين اتفاق و قرار گرفتن مجموعه فعلى در مسير قهرمانى بايد به دانستن آن گروه اميدوار، آنهايى كه هميشه دنبال تحول در اين فوتبال مى گشتند و رو آمدن افراد ويژه با ادبياتى متفاوت آرزويشان بود و البته افشين قطبى كه در اين گروه قرار مى گرفت شك كرد. يك شك بزرگ از آنهايى كه دوباره آدم را به عقب مى برند.
-
به جاى فرار كردن به دوبى...
بزرگ شو قطبى، بزرگ شو
مگر حرف هاى طنزآميزش يكى دوتاست؟ هنوز ۲۴ ساعت از اظهارنظر تاريخى قطبى در مورد ديكارمو (دارد در هتل اشك مى ريزد) نگذشته بود كه مصاحبه ديگرى از او خوانديم با اين مضمون: «ماركو به من مى گفت تو از پله هم محبوب ترى!» خب انصاقاً آدم با خواندن اين تيتر چه فكرى مى كند؟ آيا قطبى كه مى گويند خيلى جنتلمن است با اين قبيل حرف ها نمى خواهد سوژه شود و روى جلد نشريات برود. مگر مى شود قطبى اصلاً به اين فكر بيفتد كه بخواهد در هر زمينه اى خودش را با پله مقايسه كند؟ اصلاً او چه سودى از اين مقايسه مى برد؟ قطبى مى گويد ديكارمو خيلى خوب بود برخى مغرضانه عليه او انتقاد مى كنند اما مگر مى شود فقط او فوتبال بفهمد و امثال پيوس، كرمانى، ناصر محمدخانى، غلام فتح آبادى و ... كه همگى از بهترين هاى بعد از انقلاب پرسپوليس در خط حمله بوده اند. چيزى از فوتبال ندانند؟ تقريباً تمام قديمى هاى پرسپوليس و كارشناسان فوتبال ديكارمو را يك بازيكن ضعيف قلمداد كردند كه اصلاً در حد واندازه هاى پرسپوليس نبود اما جناب قطبى كه روز به روز عيارش بيشتر مشخص مى شود به شكلى حيرت آميز و ناباورانه با بيان جملاتى چون او در هتل اشك مى ريزد، مى خواهد احساسات عده اى را برانگيزد! اى كاش قطبى ( كه شك نداريم براى پرسپوليس بزرگ ، كوچك است) دست از اين حركات بردارد و بداند كه مردم تمام حرف هايش را تجزيه تحليل مى كنند. چطور مى توان باور كرد بازيكنى خوب باشد و آن وقت زمين و زمان بى دليل عليه او جبهه بگيرند؟ آيا قبل از حضور ديكارمو در ايران رسانه ها و مردم با او خداى نكرده پدركشتگى داشتند؟ پس چرا اين اتفاقات در مورد ايوان پترويچ، فرانك آتسو و ابراهيم توره رخ نداد؟ تازه مردم ايران كه فوتبال برزيل را دوست دارند. پس دليلى ندارد كه عليه يك جوان برزيلى بى دليل موضع بگيرند.
يكى از كسانى كه به ديكارمو خيلى ضربه زد همين افشين قطبى بود. درست ۳ هفته قبل از حضور ديكارمو در ايران تبليغات آنچنانى قطبى در مورد او شروع شد و از همان موقع سطح توقعات از مهاجم برزيلى افزايش يافت. حتى خوب به خاطر داريم كه قطبى به خاطر ديكارمو رفتارى غيرحرفه اى با توره داشت و البته نتيجه اش را هم ديد اما در آستانه هفته پانزدهم ليگ وقت آن فرا رسيده كه قطبى از اشتباهات قبلى درس بگيرد و بزرگ شود. او بايد بداند كه سكان هدايت تيم بزرگى را در دست دارد و اگر بخواهد به حاشيه ها دامن بزند هم خودش متضرر مى شود هم پرسپوليس. هرچند كه او فعلاً استعفا داده و به دوبى رفته است! او اگر برگردد هم بايد دست از سر ديكارمو بردارد و بيشتر از اين براى خودش و پرسپوليس دردسر درست نكند. قطبى ۲۵ بازيكن دارد كه بايد نگاهى يكسان به همه آنها داشته باشد. ما اگر به جاى او بوديم در صورت بازگشت كمى بيشتر به وضعيت دروازه بان ها رسيدگى مى كرديم و به جاى تعريف و تمجيد شبانه روزى از ديكارمو لااقل روحيه گلرها را در آستانه يك بازى مهم مثل ديدار با پيكان بالا مى برديم. قطبى بايد بداند (و حتماً مى داند) كه فرصت زيادى براى نتيجه گرفتن ندارد و فردا كه به هر دليلى از پرسپوليس برود مى تواند به اندازه كافى از ديكارمو تعريف و تمجيد كند. البته اگر با وجود حرف هايى كه به خبرنگاران زده دوباره برگردد...
-
نماينده هيات مديره در دوبى
مذاكرات براى بازگرداندن قطبى بار ديگر آغاز مى شود
در حالى كه افشين قطبى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از اعلام كناره گيرى از باشگاه پرسپوليس، تهران را به مقصد دوبى ترك كرده است ، يك منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس از برگزارى نشست هاى مذاكره ميان نماينده هيات مديره و اين مربى براى بازگشت به تهران خبر داد. اين عضو فعال در باشگاه پرسپوليس با تائيد اين خبر كه قطبى تمايلى براى بازگشت دوباره به ايران ندارد ، تاكيد كرد : تنها دليل خروج قطبى از ايران و عدم تمايلش براى بازگشت به پرسپوليس فشارى بود كه از سوى رسانه ها ، صدا و سيما و مردم براى نتيجه گيرى به وى وارد شده بود. وى گفت : البته با شرايط موجود احتمال بازگشت اين مربى به ايران ضعيف است اما نماينده هيات مديره اين باشگاه حتماظ پيش از سفر قطبى به كره جنوبى در امارات با اين مربى مذاكره دوباره اى را انجام خواهد داد.
-
سلام دوستان
من امروز نمایشگاه مطبوعات بودم و این انجمن رو توی دفتر نظرها معرفی کردم
راستی مزدک میرزایی هم اومده بود و هر کاری که کردم که توی غرفه پرسپولیس بره بزور فرار کرد و نرفت
میگفت برام حرف در میارن
-
در ماجراى محروميت نيكبخت...
شريفى تحت فشار فدراسيون نبود
رأيى كه كميته انضباطى در مورد نيكبخت صادر كرد را از چند جنبه بايد مورد بررسى دقيق قرار داد.
۱- در نگاه اول شايد اين رأى ، سنگين به نظر برسد اما واقعاً چه تضمينى هست كه نيكبخت واقعاً ۲ سال از تيم ملى دور باشد؟
۲- آيا اصلاً تا ۲ سال ديگر دكتر شريفى رئيس كميته انضباطى هست؟
۳- اين رأى نشان داد كه شريفى تحت فشار فدراسيونى ها نيست چرا كه ۴۸ ساعت قبل از صدور حكم رسمى ، على كفاشيان به صراحت گفته بود به نظر من نيكبخت هم بايد از بازى هاى ملى محروم شود و هم از بازى هاى باشگاهى.
در مورد ماجراى محروميت تيم پرسپوليس (حدود يك ماه قبل) شائبه هايى مبنى بر دخالت مسئولان رده بالا در كار كميته انضباطى شنيده مى شد كه البته شريفى واكنش خاصى نشان نداد اما حداقل در مورد بحث نيكبخت مى توان مدعى شد كه شريفى استقلال كامل داشت و براساس مفاد قانونى رأى را صادر كرد فقط مى ماند بحث بخشيده شدن احتمالى نيكبخت كه به اعتقاد ما دير يا زود شاهد كاهش اين محروميت خواهيم بود. البته اين مسأله به نظر على دايى هم بستگى دارد. شايد اگر او بخواهد نيكبخت حتى در بازى بعدى تيم ملى مقابل كره جنوبى به ميدان
-
قطبى به پرسپوليس تعهد دارد؛
۲ بند قرارداد ، قطبى را بازمى گرداند؟!
افشين قطبى سرمربى مستعفى تيم فوتبال پرسپوليس تهران با توجه به ۲ بند از قرارداد خود ، بايستى با مسئولان پرسپوليس بار ديگر مذاكره خود را آغاز كند. وى در حالى تهران را به مقصد امارات ترك كرده است كه بر اساس اخبار دريافتى به ۲ دليل اين مربى بايستى ضرر و زيان مربوط به قطع همكارى را پرداخت نمايد. در غير اين صورت قطبى ملزم است بار ديگر براى ادامه همكارى با پرسپوليس به تهران بازگردد. در يكى از بندهاى اين قرارداد به نحوه فسخ آن اشاره شده است. در اين قسمت تاكيد شده كه در صورت فسخ قرارداد ، سرمربى اين تيم بايستى مراتب را ۲ هفته قبل از ترك باشگاه ( ۱۴ روز ) به مديرعامل اعلام و بعد از اين مهلت ، تمرينات تيم را ترك كند. در ديگر قسمت اين قرارداد نيز پرداخت هاى باشگاه به سرمربى تيم مشخص شده است. بر اين اساس ، هم اكنون با تاييد مسئولان پرسپوليس ، قطبى در حدود ۷۰ درصد از مبلغ قرارداد سال نخست خود را دريافت كرده است . اين در حالى است كه بر اساس توافق قرار بود تا اين تاريخ ، رقمى كمتر از اين مقدار پرداخت شود. قطبى بعد از دريافت ۷۰ درصد قرارداد ، متعهد شده بود كه تا پايان فصل در اين تيم باقى بماند و در آن زمان اگر خواست مراحل فسخ قرارداد را طى كند. اين در حالى است كه افشين قطبى به اين تعهد خود نيز عمل نكرده و حالا مى بايست براى رايزنى با مديران پرسپوليس ، با مسئولان اين باشگاه مذاكره كند.
-
قطبى به خاطر ماركو و ديكارمو استعفا كرد؟
در فاصله ۷۲ ساعت تا بازى پرسپوليس و پيكان ، افشين قطبى بدون آنكه حتى بازيكنان تيمش را در جريان قرار دهد تهران را ترك كرد و به دوبى رفت. جالب اينكه او درست ساعت ۴ و ۳۰ دقيقه بامداد ديروز (چهارشنبه) به دوبى رفت و به جز دستيارانش فرد ديگرى را در جريان قرار نداد. در مورد دلائل استعفاى وى و سفر ناگهانى اش به دوبى حرف و حديث هاى بسيارى وجود دارد.
در مورد استعفاى ناگهانى قطبى بايد به موارد ديگرى هم اشاره كرد. برخى مى گويند او به خاطر اخراج ماركو و ديكارمو بشدت از مسئولان باشگاه پرسپوليس دلخور بود و احساس مى كرد كه با رفتن آنها او هم بايد برود. برخى ديگر مى گويند قطبى بيم از آن داشت كه دوباره نتيجه نگيرد و تحت فشار افكار عمومى قرار بگيرد. او در پايان بازى با صباباترى از سوى تماشاگران پرسپوليس هو شده بود و به درستى مى دانست كه جو موجود از هر نظر به نفع او نيست.قطبى در آخرين اظهاراتش گفته بود از وقتى من آمدم بر تعداد تماشاگران پرسپوليس افزوده شد و من محبوب تر از پله هستم! او اين اواخر بشدت توهم زده بود و با اين وضعيت بعيد بود نتيجه بگيرد هر چند كه باشگاه پرسپوليس تلاش مى كند او را به هر شكل ممكن براى بازى روز شنبه برگرداند.
-
بادامكى : قول مى دهم مقابل پيكان گلزنى كنم
حسين بادامكى بازيكن مصدوم پرسپوليس كه ۲ هفته اى است به بهبودى كامل رسيده و آماده بازى است هنوز اجازه حضور در ميدان را پيدا نكرده است. گفته مى شود او مقابل پيكان از هفته پانزدهم قرار مى گيرد. گفت وگويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد:
• شنيديم مقابل پيكان به ميدان مى روى، همين طور است؟
- بله قرار است مقابل پيكان قرار بگيرم. اميدوارم بتوانم همچون گذشته عملكرد خوبى براى پرسپوليس داشته باشم. قول مى دهم روز جمعه گلزنى كنم.
• در چه پستى قرار مى گيرى؟
- مهاجم. زمانى كه در ابومسلم بودم در اين پست بازى مى كردم و قبلاً هم به عنوان مهاجم كاذب بازى كرده ام. با اين پست آشنا هستم و مشكلى نخواهم داشت.
• اوضاع پرسپوليس كمى آشفته است، اين آشفتگى به تمرينات بازيكنان سرايت كرده است؟
- ما مشكلى نداريم. تمرينات را منظم و خوب دنبال مى كنيم. مانند هميشه تيم با نشاط و قدرت ادامه مى دهد. اگر آشفتگى هم باشد مربوط به ما بازيكنان نيست. تيم شايد درگير بعضى مسائل است كه عملاً به ما ربطى ندارد. وظيفه هيأت مديره است كه مشكلات را حل و فصل كنند.
-
بازيكنان پرسپوليس ممنوع المصاحبه شدند
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس به دستور مديران باشگاه تا بعد از بازى با پيكان ممنوع المصاحبه شدند. زمان ممنوعيت بازيكنان تيم پرسپوليس تا پس از بازى با پيكان اعلام شده است. به نظر مى رسد اين ممنوعيت به دليل تغييراتى است كه در كادر فنى پرسپوليس به وجود آمده است.