سلام دوستان.آیا فرمور 5.5 برای 3000 اومده؟
یکی مدعی شده 10 تومن میگیره اپدیت میکنه!!راسته؟؟؟؟اومده واقعا؟
سلام
من توی مشهد زندگی میکنم دیروز رفتم سعدی پاساژ بهزاد به من گفتن PSP 3000 نیمه کپی خور 300 تومان هست می خواستم ببینم اینکه می گن قیمتش 200 تومان توی تهرانه یا توی مشهد هم با این قیمت پیدا میشه اگر هست آدرس بدین ممنون میشم
پست اول رو خوندی؟ :13::13: پست اول رو بخون هم مشکل خودت حل میشه هم اینکه قسم نمیدی ملتو :31::27:نقل قول:
شما اگه طبق آموزش عمل کنی حتما جواب میگیری.احتمال داره اون فایلی که میگی رو ناقص دانلود کرده باشینقل قول:
شما هم برای اجرای بازیهای جدید میتونی طبق آموزش توی سایت به 5.5gen d3 آپگرید کنی.تو صفحه "همه چیز درباره کنسول ها"تاپیک مربوطه رو میتونی پیدا کنینقل قول:
این سوالیه که تقریبا هر چند روز تکرار میشه....با یه گشتن تو دو صفحه عقب تر هم به جواب میرسی...نقل قول:
کلا چهار مدل داره...
1-مدل فت که از همه بزرگتر و سنگینتره.نوش اصلا گیر نمیاد.خریدش توصیه نمیشه
2-اسلیم یا 2000 که خودش دو نوعه:با مادربرد قدیمی که قابلیت کپی خور دائم داشت و الان گیر نمیاد و با مادر برد جدید که کپی خور موقته و به زور گیر میاد"فکر کنم دیگه این مدل هم نوش یافت نشه)
3-مدل 3000 که بهترین گزینه حال حاضره وکپی خور موقت میشه نسبت به اسلیم بهتره.ولی جدیدا مدلهایی اومده که همین کپی خور موقت هم نمیشه(فعلا مدلی که کپی خور میشه اونیه که فریمورش 5.03 یا کمتر باشه)
4- مدل psp go که شکلش با اونای دیگه کلی فرق میکنه و کشویی هست.فعلا کپی خور نمیشه پس بی خیالش
با سرچ توی نت میتونی عکسشونو هم خودت ببینی
یه روش هست که بجای روش عکسهای chickhen از یه سیو گیم بازی" مدال افتخار" استفاده میکنه و اگه یو ام دی اون بازی رو داشته باشید میتونید با اجرای این سیو گیم چیکهن رو لود کنید و بعد هم کاستم فریمور...البته من تست نکردم چون نه یو ام دیش رو دارم نه فریمور دستگاهم .5 هست و نه ریسک میکنم!!!:31:نقل قول:
الان دم عیده و هر کس یه قیمتی میده... و الا همین مدل 3000 تا دو ماه پیش بود 170-180 دیگه نهایتش 200نقل قول:
سلام
من توی مشهد زندگی میکنم دیروز رفتم سعدی پاساژ بهزاد به من گفتن PSP 3000 نیمه کپی خور 300 تومان هست می خواستم ببینم اینکه می گن قیمتش 200 تومان توی تهرانه یا توی مشهد هم با این قیمت پیدا میشه اگر هست آدرس بدین ممنون میشم
البته چون مدلهای جدیدتری اومده که کپی خور نمیشه احتمالا مدلهای قبلی گرونتر شده:13:
سلامنقل قول:
منم اینو میخوام کسی نداره؟:10::31:
سلام .من تازه تو این انجمن عضو شدم .
دیروز یک کابل کامپوننت گرفتم و با استفاده از اون پی اس پی رو به تلویزیون وصل کردم.ولی تصویر سیاه و سفیده و وقتی هم تو بازی می ره اندازه تصویر کوچیک میشه , فکر کنم 4.3 .پی اس پی من 3000 و gen-c کپی خور شده .وقتی هم تصویر رو progressiv می زارم تصویر به هم می خوره و اصلا نمیشه هیچ کاری کرد.
1:دوستان کسی که بخواد الان پی اس پی بخره بهترین گزینه 3000 هست بنظرتون ؟ ...
2:و اینکه الان 6.20 رو راحت بدون هیچ مشکلی بازی ها اجرا میشه و -- هم شده ؟ ...
3:بعد اینکه میگن روی بعضی از فریمور هایی که پسوندشون باهم دیگه فرق داره بعضی بازی ها اجرا نمیشه چیه داستان ؟
4:تفاوتی که توی فرمت بازی ها هست توی چی هست و یه بازی میتونه به 2 فرمت باشه یا ما فرمتشو عوض بکنیم ؟ ...
5:برای وصل شدن به PSN اموزشش کجا هست ؟ ... و اینکه اگه بخوایم 2 نفر بازی بکنیم باهم به صورت وای فای چه جوری هست؟
6: تنها مودی که برای بازی ها وجود داره مولتی هست دیگه و خبری از CO-OP توی پی اس پی که نیست ؟ ... :دی
یه مولتی به صورت انلاین یکی هم به صورت افلاین هست دیگه ؟ ...
7: و اینکه از توی Psn الان میشه بازی هارو دانلود کرد دیگه ؟ ...
8: یه سوال مهم ایا بازی های 2000 3000 هم واسه دانلود هست یعنی اینارو از UMD میان در میارن و توی نت پخش میکنن یا از اول مثل GO نسخه دانلودیش که نمیاد درسته؟
حالا بازی هایی که برای گو از اول برای به صورت دانلودی اومده رو میتونیم اجرا بکنیم ؟ ... خیلی ممنونم
ممنونم
کسی نمی خواد جواب ما رو بده؟نقل قول:
شما با تبدیل 5به 3 psp رو به تلویزیون وصل کردی؟نقل قول:
اول از همه پست اول رو بخوننقل قول:
فعلآ بهترین گزینه 3000 هست که فریمورش 5.03 یا کمتر باشه که کمیاب هست و گرون (چون فعلآ فریمور های بالاتر مثل 6.20 و psp go حک نشده اند)
با فریمور های حک شده نمیشه از امکانات psn استفاده کرد ولی میشه تو شبکه ی psn بازی کرد.
شما میتونید با ad-hoc تا فاصله ی 15 - 20 متر با هر کسی بازی کنی
در مورد سوال 8 هم که همه بازی های 3000 و 2000 و 1000 (به غیر از mini game ها) رواز umd بیرون میارند و اپلود می کنند توی وب. ولی برای go باید برای هر psp بازی ها رو از psn دانلود کنی و نمیتونی بازی ای رو که با یه psp دیگه دانلود کردی توی psp خودت اجرا کنی.
بقیه سوال ها هم چیز خاصی نیست و همشون تو 5 دقیقه حل میشه
----------------------------------------------------------------------------------------
خیلی ممنونم دوست من ! ..
1:پس من یه 3000 میگیرم توی تهران مطمئن و ملا منصف ترین جا کجاست ؟ ....
بعد همونجا خودشون -- شده هست یا وقتی خریدم برام هکش میکنند ؟ ... و اینکه از کجا بفهمم هکش طوری باشه که نپره !
اخه بعضی ها بودن دکمه پاور رو زیادی نگه میداشتی -- میپرید ! ...
2:در مورد فرمت بازی ها هم اگه توضیح بدید ممنون میشم که میدونید فرق این فرمت ها در چیه و ... ؟ ...
اون قدیم تر ها 4 سال پیش همش iso بود ! ...
خیلی ممنونم ...