دست شما درد نكنه.:40::11::10:نقل قول:
دست شما درد نكنه.:40::11::10:نقل قول:
این که چیزی نمیگه ترجمش فقط این هست:نقل قول:
وقتی که محکم به متشین ضربه میزنین؛ماشین آتش نمیگیرد و خاموش میشود و دود میکند
همین خلاصه اش بود
بابا من پسوردم رو می خوام یکی کمکم کنه...
مرغ برای Gta!!!
لینک دانلود رو یادم رفت اما این پچ برای دانوش سیتی بود
اينم دانلود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1215891173_chicken_patrol_puma.rar
حالا چطوريه باجاله بخوري بهش له ميشه؟؟؟؟
سلام . اينم چراغ به درخواست محسن جان :
آقا محسن اين همونطوري كه گفتيه وقتي سپر رو عوض كني چراغ ميشه اين . من هرچي گشتم يه چراغ اسپرت گير نياوردم . اين چراغ رو هم با فوتوشاپ ساختم . بگم اين چراغ 405 نيست ها شبيه اونه .
آقاي behzad1374 لطفا يه توضيحي بده اين جاي چي قرار ميگيره و چطوريه و چيكار ميكنه ؟؟؟ من ازش خوشم مياد .
ميشه لينك دانلودشو بگي هر چي گشتم پيدا نكردم :41:نقل قول:
اينم چند تا عكس از اسپورت
محمدرضا ميتوني چراغاي اسپپورتو بزاري من يه چيزاريي دارم
نقل قول:
این مرغ عزیز به جای rccam که یه گلدون تو بازیه نصب میشه. cj هم سوارش میشه.
سلام . محسن جان ممنون اين چراغ جلو هايي كه عكسشو گذاشتي نياز به تغيير كاپوت داره چون صاحب اون پژو اون رو شبيه به پژو پارس كرده . شبيه لامپ هاش رو ميتونم بسازم اما بخوام براي اسپرت بزارم سخت ميشه . چون در اين صورت بايد چراغ معمولي هم سه بعدي باشه و يك شيشه جلوي چراغ رو بگيره تا هروقت سپر عوض بشه اون لامپ ها تغيير كنه چون اگه اين كار رو نكنم وقتي سپر ماشين كنده بشه چرا نميمونه و ضايع ميشه . اگه موافقي ميرم ببينم چكار كنم .
راستي همونطور كه ميدونيد سقفش يك پارچه نبود . الان سقفش يك پارچه شد . خطوط كنار در همه به زودي درست ميشه . جناب جي تي اي گيمر ممنون كه توضيح دادي دانلودش ميكنم .
کسی آموزش کار با Saat رو داره؟
هرکی داره بزاره.
ممنونشیم.
يه پيشنهاد بهتر نمي توني براش Pant Job درست كني (همونيه كه رنگاي آتيشي و...) و چراغشم با همون عوض شه اونطوري سه تا چراغ هم درست ميشه
کار با Saat Tool ؟
خود برنامشو کسی نداره؟؟
بچه ها ببخشید
نمیدونم چرا دو هفته ای بن بودم
ولی تاپیک رو دنبال میکردم
دیگه اینجا نمیام چون معلومه سود جو ها ریختن اینجا و من دیگه چیزی برا دانلود نمیزارم
سلام
میبینم که اینجا یه خونه تکونی حسابی شده.....کسی آدرسی چیزی از سرعتگیر نداره... البته یک خوبش رو میخوام
مرسی
سلام به تمام بچه های ادیت بازی جی تی ای :5:
من بعد از یک ماه اومدم تا دوباره از مطالب با حالتون استفاده کنم :10:
خوب یه در خواست دارم از دوستان ,اگه کسی لینک دانلود تویوتا کمری,مزدا تری,زانتیا سی فایو ,پروتون داره بزار ه ممنون میشم ;)
راستی یه مدتی بود بچه ها می خواستن مزدا دو کابین بسازن اون چی شد؟:13:
با تشکر:40:
چرا حالا لينك دانلودشو نميزاري؟نقل قول:
اون جنرال فور كه بن شد تازه همه ي حرفاش بلوف بودنقل قول:
اگه قرار باشه كسي چيزي نزاره همون بهتر كه بسته شه:41:
اين برنامه sa gxt editor:
___________________کد:http://ifile.it/f0yo9cz
كسي آموزش كار با gfs نداره؟
ولی تاپیک رو دنبال میکردم
دیگه اینجا نمیام چون معلومه سود جو ها ریختن اینجا و من دیگه چیزی برا دانلود نمیزارم
چرا ديگه كار هاتو نميذاري ؟؟؟ پس افراد غير سود جو چيكار كنن؟؟ بي خيال كار هاي خوب تو بشيم؟ :41::19:
بخاطر كار هاي ....... جنرال فور ببين چه بلا هايي داره سرمون مياد!!
اين ماشين ها همشون توي gtainside پيدا ميشن.نقل قول:
سلام به تمام بچه های ادیت بازی جی تی ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از یک ماه اومدم تا دوباره از مطالب با حالتون استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه در خواست دارم از دوستان ,اگه کسی لینک دانلود تویوتا کمری,مزدا تری,زانتیا سی فایو ,پروتون داره بزار ه ممنون میشم ;)
راستی یه مدتی بود بچه ها می خواستن مزدا دو کابین بسازن اون چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وانت مزدا ساخته شد ولي يك كابين نه دو كابين.
سرچ كني پيدا ميشه.
هنوز تموم نشده . محسن جان پيشنهادت عاليه بازم پيشنهاد داشتي بهم پيشنهاد بده . اما اين كه چراغ رو عوض كنه نميشه چون متريال بدنه با چراغ فرق داره . بدنه car00 [prim,env,spec] هست اما چراغ فقط car00 پس نميشه .نقل قول:
اما يكي پنت جاب تاكسي ساختم يعني وقتي ميرين اسپرت كنين پنت جاب تاكسي داره كه روي بدنه مياد .
اما كمي مشكل داره سعي ميكنم رفعش كنم . الان همچي درست شده فقط كلا خط كنار در مونده و ديفرانسيل و سپر هاي اسپرت كه رويشان پنت جاب نميگيره . رنگ هم نميگيره .
يكي اين سايت هاي خارجي رو ببينين . ببينين چه كار هايي رو گذاشتن . خيلي توپه چون اونجا اينقدر سودجو نيست فكر ميكنيد ميرمحمد و محمد و ... چرا ديگه چيزي براي دانلود نميزارن . همچين سودجو هايي ( مثل جنرال ) آدمو از گذاشتن كار پشيمون ميكنن . اما خيالتون راحت من اينو وقتي تموم شد هركدوم از بچه هاي تاپيك خواست براش ميزارم . هركي خواست بعد از تموم شدن پيغام خصوصي بده تا بزارم . البته معلوم نيست شايدم همينطوري گذاشتم .نقل قول:
فرد سود جوي اينجا كه بن شده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ديگه كار هاتو نميذاري ؟؟؟ پس افراد غير سود جو چيكار كنن؟؟ بي خيال كار هاي خوب تو بشيم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر كار هاي ....... جنرال فور ببين چه بلا هايي داره سرمون مياد!!
سلام:20:نقل قول:
این gtainside دیگه چیه ,من مزدا تک کابین رو دارم حالا دنبال دو کابین ,ای کاش خودم بلد بودم ماشینهای تری دی مکس رو بیارم تو بازی والا می ترکوندم
اگه کسی میدونه چجوری میشه ماشین های nfs 7 رو تو gta اورد به من بگه لطفا. چون چند تا چیز توپ پیدا کردم . راستی محمد رضا بازم ترکوندی خیلی خوب شده .
منظورم سايت:نقل قول:
بود. بري توي قسمت car اسم همه كمپاني هاي ماشين رو داره. هركدوم انتخاب كني تموم ماشين هاي شركتش ميان.کد:www.gtainside.com
بابا ايول ، عجب ماشيني شده.:18: خيلي توپه.نقل قول:
سلام:20:
مرسی بهزاد جون ,راستی کسی می دونه چه جوری میشه منو یا صحبت کردن مردم توی شهر رو فارسی کرد؟:41:
نیازی به زدن تاپیک هستش یا نه؟؟؟:5:
من احتیاج به کمک دارم و سوالم اینه . . اگر فرض کنید من یک شی با zmodler درست کردم و میخواهم کاری کنم که مثل ماشین ها ی توی بازی با car col رنگش عوض سود و هیچ material هم از قبل برای این شی نداشته ام چگونه باید برای این شی material درست کنم که با car cols قابل تغییر رنگ باشد .
دستت دردنكنه اينم لينك مستقيمش :نقل قول:
کد:http://dl1.s21.ifile.it/rtkzoyxu/sagxtedit.rar
اقای hshak2006 شما می دونید مجید کجا کاراشو میزاره؟
اگر هم میدونستم نمیگفتم . ناراحت نشی ها ولی سو استفاده زیاد شده و اگر هم مجید کار هاشو برام بزاره من به خودم اجازه نمیدم که برای کسی بزارم .نقل قول:
من احتیاج به کمک دارم و سوالم اینه . . اگر فرض کنید من یک شی با zmodler درست کردم و میخواهم کاری کنم که مثل ماشین ها ی توی بازی با car col رنگش عوض سود و هیچ material هم از قبل برای این شی نداشته ام چگونه باید برای این شی material درست کنم که با car cols قابل تغییر رنگ باشد .
کار با saat ؟
سلام بچه ها من بعد از مدتی که نبودم برگشتم.:31::20:
راستی محمدرضا جان اگه برای آر.دی قالپاق پیکان رو بذاری خیلی بهتره چون برای قالپاق آر.دی بجای پژو برای پیکان رو گذاشتن.در ضمن اگر هم برات ممکنه dff پژو 405 رو برای ویرایش بده.ازت خیلی ممنون می شم.
اینم کاری که قبلا قولشو داده بودم.فقط خواهش می کنم هر اشکالی که داشت حتما بگید تا در ورژن بعدی درستش کنم.(البته بجز پلاکش که در ورژن جدیدی که دارم میسازم درستش می کنم.):5:یک بنز پلیس قدیمی ایران رو هم شروع به ساختنش کردم که بزودی برای دانلود می ذارمش.:5:
:5::8:لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5::8:حجم فایل : 1.52 مگابایت
سلام من یه 2 روز پیش گرگان بودم و تو یه سی دی فروشی رفتم بعد چشمم خورد به یه بازی که اسمش بود.....
بگم....؟
.
.
.
.
Gta Iv Tehran
سلامنقل قول:
عالیه اعماد جون ,ولی رنگش خیلی سفیده روشنه
راستی این پسورد می خواد
با تشکر
اينم آموزش براي حامد جان دير وقته نوشتم خوابم مياد شايد بعضي جا ها گنگ باشه . بعد ازم بپرسين .
آقا عماد هر دو نوعش هست . من قالپاق آر.دي كه گذاشتم رو خودم عكس گرفتم . از قالپاق پيكان هم خيلي با كيفيت عكس گرفتم . اما فكر خوبيه . من تكستچر پيكان رو هم باهاش ميزارم بعد هركي اون رو خواست توي تكستچر ميزاره . بازم ميگم مشكل اصلي سپر هاست لطفا اگه يه نفر كه وارده رو ميشناسين بهش بگين ميتونه راهنماييم كنه ... همينطور در مورد ديفرانسيل كه بايد به عقب منطقل بشه .
درضمن آقا عماد اين سفيدي زياد رنگشو با آموزش من ميتوني بر طرف كني . اگه خوب ياد بگيريش ...
پسورد :کد:http://amodarya.persiangig.com/Games/GTA/San-Andreas/metrial_making.rar
نميدونم چرا اينجوري شده . اين آموزش درسته اما براي سپر هاي پژو عمل نميكنه . همين طور يه مشكل پيش اومد اون پنت جاب تاكسي تلفني رو حذف كردم .کد:www.amodarya.blogfa.com
نقل قول:
دانوش خان کد این 405 چنده؟
کسی کار با saat رو بلد نیست؟
چطوری باید راش بندازم؟
محمد رضا جان دستت درد نکنه لطفا پسورد ش رو هم بزار پژو ت هم خیلی قشنگ شده . راستی عماد من چند تا پیشنهاد برای پیکانت دارم 1 _ اینکه اژیر رو بزرگ کن 2 _ خودتم گفتی پلاکش رو هم درست کن . من این کارا رو کردم و خیلی خوب شد شاید فردا عکسش رو بزارم .
سلام :20:
کسی با نرم افزار GGMM.exe) GTA Garage Mod Manager) ماشین وارد بازی کرده؟:19:
به یه مشکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــل بر خوردم کمک کنید !
:2:
سلام يه سوال داشتم به جز جايگزيني ميشه يه طور ديگه ماشين وارد كرد آخه ماشين هاي دو قسمتي رو نمي شه جايگزين كرد فقط يه قسمتش مي افته و قسمت دومش كار نمي كنه؟