man ke arash nistam man aryanam:31::5:
Printable View
man ke arash nistam man aryanam:31::5:
سلام دوستان میدونم خیلی عقبم.
ولی این بازی رو الان دارم بازی میکنم، یه جاش گیر کردم شدید. اسم مرحله High Stakes, lowride
این save رو قرار میدم یکی برام ردش کنه بعد بهم بده. خیلی ممنون میشم.
لینک دانلود (200kb)
اگه اینجا Up نکردید بفرستید به ایمیلمکد:http://rapidshare.com/files/302194698/GTASAsf8.b.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایین... از رمز هم که حسابی استفاده کردین! CJ رو به باشگاه بدن سازی ببرین. نوار چاقیش به آخر رسیده! :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا خیلی ممنون
ولی خودم ردش کردم، بخاطر استفاده از ترینر بودش، یه هفته بود سر این مرحله گیر کرده بودم.:5:
در هر صورت ممنون:20:
نقل قول:
داداش این روش اولیتو بگو میگی چرا چون اولیه رو دارم میم خونه خانومه ام محل نمی زاره باهاش میرم کافی شاپ اما حتی یه بوس هم نمی ده:10::10::10::10::10::10::10:
خوب عزیز شما درصد دوستیتون پایین هست هر وقت که میری دمه خونش و میری میگردونیش یا شام بخورین یا برید dance بکنید و ... اگه با موفقیت این کارو انجام بدی وقتی میره خونش علامت پر شدن دوستیتون رو نشون میده که اون باید پر باشه تا بگه میای خونم یه قهوه داغ بخوری یا نه و ....
البته با هات کافی اصلا نیازی به این کارا نیست روش اول هم جایگزین کردن فایلی به جای دوتا فایل تو یه مسیر مشخص بود ...
باسلام.من در بازی gta5 استادم. دوبار هم بازی gta5 تمام ردم.هرکی هرسوالی داره بپرسد.درباره hot cofee gta5 هم بگم که من انجامش دادم.
تو همین تاپیک کسایی هستن که 5 باز این بازی رو تموم کردن،هات کافی هم که چیزی نیست آموزش نصبش توی همین تاپیک هست.نقل قول:
اگه استادی به این چیز هاست،من یه 15 باری وایس سیتی رو تموم کردم!اما خوب قبول دارم سان آندریاس سخت تره!!
ناراحت نشی رفیق،یه یاد آوری کوچولو بود.
با تشکراز تو دوست عزیز. شما در ست میگید. اگه از موارد مخفی Gta sa آگاهی دارید لطفا مرا در جریان گذارید. ممنون میشم .راستی من gta sa رابدون هیچ رمزی دو بار تمام کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه جای این بازی گیر کردم،هر کارمیکنم نمیشه رد شد این مرحله رو!:13:2 تا عکس میزارم از این مرحله!
دوستان چطور میشه این مرحله رو رد کرد؟:40:
[html] http://img4.-------------/files/x2100fnbp3r2302z3n6g.jpg[/html]
[html] http://img4.-------------/files/0bjgvdrneo6dckm9bdm3.jpg[/html]
باید بری توی دریا یه کم شنا کنی.زیر آب هم زیاد برو تا مهارت شنا کردنت زیاد بشه.نقل قول:
سلام.زیاد شنا کردم و زیر ابی رفتم ولی فرقی نکرد.دوستانی که این مرحله رو رد کردن بیان جواب بدن.کارمون گیره:10:نقل قول:
با سلام . این رمز را بزن CVWKXAM . این رمز را که زدی نفست هیچ وقت در زیر آب تمام نمی شود و حدود نیم ساعت فقط فقط زیر آب باش. بعد برو به سراغ مرحله.
سوالی دیگری بود بپرس
این هم نقشه ی gta sa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من در این جی تی ای وقتی میرم دم خونه دوست دخترم بعد با هم سوار ماشین میشیم و میریم برای شام وقتی پیاده میشم و میخوام بریم تو من میرم تو ولی نمیدونم چرا اون دونبالم نمیاد!!!!!
نقل قول:
ببین دوست عزیز تو با ید آنچه که girl friend دوست دارد انجام بدی. مثلا خوردن شام، رخسیدن و...
مکان رخسیدن در نقشه مانند یک دایره نشان داده شده.:18:
any one do not have any saves for gta sa
لطفا فارسي بنويسيد،اگر در اينترنت جستجو كنيد ميتونيد سيو هاي بازي رو پيدا كنيد:21:نقل قول:
نقل قول:
راستی وقتی میرم تو مرحلش باید چیکا رکنم؟قایقا رو با RPG زدم.ولی تو ناو باید چیکا رکنم؟نمیتونم اون قسمت که با رنگ زرد نشون داده میشه رو پیدا کنم؟
وقتی وارد مرحله شدی با همون رمز فقط زیر آب شنا میکنی تا قایق ها نبینندد و میری آن طر ف کشتی روبه رویی.
که یک علامت قرمز است .اصلا به کشتی ها شلیک نکن:31:نقل قول:
لطفا فارسي بنويسيد،اگر در اينترنت جستجو كنيد ميتونيد سيو هاي بازي رو پيدا كنيد :puke:
كسي سيو براي GTAنداره گفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:20:سلام من مرحله VERDANT MEADOWS رو رد کردم بعدش یه تلفن کردن و ادرس فرودگاه رو داخل یه بیابون داد که عکس یه دلار<$> کشیده باید چیکار کنم باتشکر
باید اونجا رو بخری و مراحل گرفتن گواهینامه ی خلبانیشو پاس کنی.نقل قول:
دوباره سلام من تو مرحله los deperados گیر کردم البته اولیشو رد کردم دومیش باید چیکار کنم
سلام
من این بازی رو تازه شروع کردم
یه سوال داشتم
تو جی تی ای 4 وقتی یه ماموریت رو تموم میکردیم بلافاصله بهمون پول میداد...ولی من الان 2 ماموریت رو رفتم هیچ پولی بهم نداده!!!
چطوریاس؟؟
چون فعلا اول بازی هست و شما کار خاصی نکردین !!!نقل قول:
یکم که جلو تر بری مرحله ها سخت تر بشه بهتون پول هم میده .
بله در انتهای هر ماموریت مشخص می کنه که چی کسب کردین ماموریت های داستان Respect میدن ماموریت های پولی GTA SA اکثرا فرعی هستند. خوش به حالت که نشستی داری بازی میکنی
GTA SA اوه چه خاطرات و چه روزهایی داشتیم. الحق که GTA یه بازیه دیگه اس
یه مشکلی دارم الان
اونم اینه که کیفیت رنگ صفحه خیلی داغونه....
برای شماها هم اینطوری بود؟
ویندوزم 7 هست
فکر کنم از آپدیت گرافیک باشه ( مطمئن نیستم !)نقل قول:
با تشکر از جناب grand Theft Autoنقل قول:
احسنت اقا یه بار بازی رو تموم کرده امده برای ما شاخ بشه . کوچولو ما هزار تا ماشین خودمون برای جی تی ای ساختیم شما میگی من بازی رو بلدم امیدوارم از حرف من و دوستت ناراحت نشی اینم یه هدیه به شما دوستان
:41:کد:www.game4you.ir
کارت گرافیک من تقریبا اپدیت آپدیت هستش.....نقل قول:
نه بابا یه تنظیمات گرافیکی خاصی داره باید انگولک بکنبش فکر کنم به صورت دیفالت روی 16 بیت هست باید 32 بیت بکنی اون رو کلا این مشکل رو وقتی نصب می کنی ایجاد میشه. یکم تنظیمات گرافیک رو انگولک کن حل میشه
خدا خیرت بده جوون...
مشکل همین بود...درست شد الان....:18:
اصلا کلا گرافیک بازی تغییر کرد
سلام
وقتی هات کافه کار میکنم
تو اون خونه هه !!!!!!چیزه !!!!
چیکار کنم اون درجه هه بالا بره>؟؟؟؟
یه شش هفت بار تمومش کردم....سی دی اش خراب شد:41:
دیگه ندارمش
دلم تنگشه
آراستی...اگه بازی رو بدون رمز تموم کنید با اینکه با رمز تموم کنید فرق داره
اصلا" بدون رمز بیشتر حال میده و خیلی از مراحل سخت رو هم لازم نیست رد کنید:27:
میدونی کلا چنتا ماموریت داره؟؟(اصلی البته)
و اینکه درصد بازی رو کدوم قسمت میزنه؟
و یه سوال دیگه روی نقشه تو نسخه 4 میتونیستیم وقتی میخوایم به یه جایی بریم روی اون قسمت تو نقشه کلیک کنیم بعدش تو بازی بهمون مسیر رو نشون میداد تو این نسخه این امکان نداره؟؟
شما برو تو منو و stats رو بزن.بعد دکمه ی s رو بزن.اینکارو که کنی آمار بازیت تو پوشه ی save هات تو my documents ذخیره میشه(تو یه فایل html) اونجا قسمت progress made میتونی درصد بازیتو ببینی.نقل قول:
اره.تو اینم میشه این کارو کرد.
خوب چطوری میشه اینکارو کرد؟نقل قول:
من هرچی کلیک میکنم روی نقطه مورد نظرم تو نقشه مسیر رو نشون نمیده...
ماموریت هاش زیاده به مراتب بیشتر از IV متنوع و جالب تر مثل IV هم رهیاب خطی هم نمیندازه روی لجند باید سعی کنی که به سمت ایندیکیتور بری و نزدیک بشی به جایی که علامت زدینقل قول:
بدون رمز خیلی طول می کشه تموم کنی. ولی حال میده بدون رمزنقل قول:
پوزیشن رو زود زود عوض کن هر 5 ثانیه یه بار اگه توی یک پوزیشن کار کنی Fail میشهنقل قول:
نمیشه فقط یه آیکن میندازه توی لجند باید بری به سمتشنقل قول:
راهنمای فارسی کامل این بازی وجود داره یا نه؟