سلام.نقل قول:
روی mycomputer راست کلیک بعد به قسمت advanced system setting وبعد روی setting قسمت startup and recovery کلیک کنید.دراین بخش میتوانید تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.
موفق باشید.:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
روی mycomputer راست کلیک بعد به قسمت advanced system setting وبعد روی setting قسمت startup and recovery کلیک کنید.دراین بخش میتوانید تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.
موفق باشید.:11:
ممنون ولی اینجا نشد :41:تغیرش بدی فقط میشه عوضش کرد که روی کدوم بیاد بالا میخواهم یکیش رو کلا پاک کنم!!؟؟؟:10:نقل قول:
کسی نمیدونست؟؟؟؟
سلام
كسي مي دونه اسم فولدر users توي c رو چه جوري مي شه تغيير داد؟يا اينكه چه جوري مي تونم توي c يه فولدر به اسم document and settings بسازم؟خيلي خيلي واجبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسی از سایت خوب و پر محتواتون
من نمیدونم که سوالی که داریم توی این صفحات هست یا نه و چون تعداد صفحات خیلی زیاد بود مجبور شدم مزاحمتون بشم و بپرسم
من سیستمم لپ تاب هست و ویندوز ویستا داره ویندوز ارجینال هست و تمام آپدیت هاش رو انجام دادم ولی الان دو روز هست که یه مشکلی باهاش دارم و اون هم این هست که وقتی صفحات درایو ها رو باز میکنم و میخوام کپی یا پیست کنم بلافاصله یک پیغام میاد که windows explorer restarting و تمام صفحات رو میبنده و نمی تونم چیزی رو کپی یا پیست کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم
آنتی ویروسم هم avast هست و بعد از اسکن کردن هیچ ویروسی پیدا نکرده
سلام ، بعد از نصب ویندوز ویستا کنار بعضی از آیکونهای روی دسکتاپ علامت سپر ظاهر میشه :
سلامنقل قول:
باید User Account Control خاموش بشه
از این مسیر:
Control Panel\User Accounts\Turn User Account Control On or Off
انجام دادم ولی هنوز علامت سپر هست !!!نقل قول:
سلام
من تو ویندوز ایکس پی مشکلی با اینترنت ندارم ( ADSL ,DHCP IP)
اما وقتی ویستا نصب میکنم تو کانکشن هام به اینترنت وصل میشه و عکس کره زمین سبز میشه
ولی نه سایتی باز میشه نه پینگ به نتیجه میرسه و فقطrequest میده
آیا باید جای خاصی تنظیماتی انجام بدم ؟
مرسی
آقا مشکل آیکون سپر حل شد ، بعد از ، از کار انداختن User Account Control ، باید Theme رو عوض کنیم . از Andyan عزیز هم متشکرم .
سلام
مشکل win 32 در ویندوز رو چطوری رفع میشه ؟
سلام به همه دوستان
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل پیدا کردم واون اینه که : هر وسله ی خارجی از قبیل : گوشی و رم ریدر و usb فلش رو به پورت های usb وصل میکنم رو رو ویستا sp2 سرپ میکنه و بعد از چند ثانیه گزنه سرچ که میاد بالا میگه آدرس درایور یه سی دی راه انداز را وارد کنید و ای در سورتی است که من pc suit گوشی رو کامل نصب کردم و دیگر اینکه از کی تا حالا رم ریدر سی دی راه انداز داره؟؟؟!!
منون میشم منه راه نمایی کنید
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد ویندوز شما غیر قانونی هست؟ شما نباید سیستم را آپدیت کرد
موفق باشید
دوستان سلام یه مشکل دارم ان شاءالله بتونید حلش کنید
یه پوشه توو ویندوز Vista هر موقع می خوام بازش کنم این پیام می یاد
You Don't Currently Have Permission to Access This Folder می یاد و اگه Continue بزنم می نویسه
You have Been denied Permission To access This Folder
ممنون
من از ویندوز ویستای Ultimate استفاده میکنم ، خوب این ویندوز سرویس پک 1 و 2 نیست و اولین سری ویندوز ویستا است ، بعد
از نصب ویندوز ویستا ، کرک اون رو اجرا کردم که با موفقیت انجام شد این کرک Time Lock بود که زمان استفاده آزمایشی از ویستا رو
روی 31 روز نگه میداشت ، بعدش کرک دوم که کرک Activate بود رو نصب کردم که اونهم با موفقیت نصب شد ، اما مشکلی که
دارم اینه که دفعه پیش همه اینکارهارو با موفقیت انجام شد ، اما یکدفعه ویستا از کار افتاد و موقع وارد شدن به ویستا صفحه وارد
کردن سریال ظاهر شد ، حالا میخوام ببینم کرک اول خوب عمل کرده ، سوالم رو اینجوری میپرسم :
در ویندوز ویستا از کجا میشه فهمید چند روز تا پایان دوره آزمایشی باقی مونده ؟
سلام
من روي لپ تاپم وبندوز وبستا هست
بعد از يك ماه كه رفتم سرش تا ويندوز بالا ميومد با صفحه آبي كه ارورش بود BAD_POOL_HEADER مواجه شدم
چكار كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد:11:
سلام شما ویندوز ایک پی هم دارید /شما هم مشکل دوست بالاییمون را داری. شما به احتمال زیاد روی ایکس پی پسورد گذاشتید/نقل قول:
این فولدر هم حتما ن توی درایو ویندوز ایکس پی هست.
موفق باشید
سلام دوستان
من چندتا فونت فارسی دانلود کردم ، خواستم بدونم چجوری می تونم این ها رو تو ویندوز نصب کنم؟
ویندوز ویستا 64 بیت دارم.
ممنون
درودنقل قول:
به نظر مشکل سخت افزاری.
اگه ویندوزت اصله یه بار دیگه سعی کن نصبش کنی یا ریکاوریش کنی ببین حل میشه یا نه.
درودنقل قول:
سادست. کافیه تو فولدر Windows\Fonts کپی کنی.
درودنقل قول:
باید owner اون فولدر بشی و بعد کنترلش رو بدست بگیری.
کلیک راست، Security، گزینه Advanced، تب Owner، گزینه Edit و بعد یوزر خودتو انتخاب میکنی و تیک گزینه Replace رو هم میزنی و ok و همه رو ok میکنی. دوباره همینکار ها رو تا Security انجام میدی و بعدش گزینه Edit و بعد به یوزر خودت Full control میدی.
سلام به همگی
من دنبال یه برنامه هستم که میگن محیط ایکس پی رو مثل ویستا شبیه سازی میکنه
یعنی با ویندوز ایکس پی کار میکنی ولی ظاهرش شبیه ویندوز ایکس پی هستش
کسی میتونه کمکم کنه ؟
یه سوال یا یه مشکل
این اختار چیه مشکل از کجاست چی کار باید بکنم که مشکل حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلهنقل قول:
ريكاوري كردم
اما نشد
روي دكستاپ فايل مهم دارم
اگه نصب كنم پاك ميشه:41:
كاري نميشه كرد؟
سلام به همه دوستان ...
من رو لپ تاپم ویندوز ویستا 64 بیت HP دارم ، روی یه درایو دیگه ویندوز سون 32 بیت ultimate نصب کردم ولی بعدش ویستام غیر فعال شد ، چکار باید بکنم ؟
چه طوری میشه گزینه ی Date Modified رو برای همیشه به منوی Sort By اضافه کرد؟!
سلام
چگونه عکسهای گیف یا انیمیشن را در ویندوز ویستا همانند اکسپی اجرا کرد
ممنون
سلام
windows sidebar از رو ویندوز vista من پاک شده چه جوری میتونم برش گردونم لطفا برنامه جایگزین معرفی نکنید مثل
side bar thoosje معرفی نکنید چون با سیستم سازگاری نداره (ارور میده تازه cpu زیادی هم اشغال میکنه)
دوست من اسلاید بار پاک نشده شما حتما ن خودتون برشداشتین . در کنترل پنل اجراش کنید.نقل قول:
نقل قول:
منظورتون چیه؟ بیشتر توضیح بدین.
ما که از وستا استفاده میکردیم واسه دیدن گیف از اینترنت اکسپلورر استفاده میکردمنقل قول:
نوشته شده توسط mohamadgol [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چگونه عکسهای گیف یا انیمیشن را در ویندوز ویستا همانند اکسپی اجرا کرد
ممنون
سلام بچه ها
من یه سری فونت های فارسی رو نصب کردم روی ویندور ویستا 64 بیت ، ولی تو برنامه word حرف ی رو درست تایپ نمی کنه!!
همه (ی) ها رو بزرگ می زنه،فقط اگه فونت عربی باشه درست می نویسه!!
باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه؟
ممنون
سلام بعضی از فونتها همین جوری هستند. نمیشه.
موفق باشید
به غیر از اینترنت اکسپلورر طوری دیگه نمیشهنقل قول:
سلام
من از ویندوز ویستا استفاده می کنم
نمی دانم چرا وقتی کامپیوتر بعد از چند ساعت کار کردن می رود روی standby
من از internat download manger برای دانلود استفاده می کنم
کجا باید برم که به حالت satand by نره
با تشکر
سلامنقل قول:
در control panel>poweroption اونجا شما stand bye را روی never تنظیم کنید /
موفق باشید
سلام منظور شما تصاویر گیف هست یا فلش؟نقل قول:
گیف را با windows picture هم که میشه دید .
موفق باشید
منظورم تصاویر گیف است که در ویستا به صورت حرکتی نشون نمیده و فقط با Internet Explorer حرکتی نشون میدهنقل قول:
با سلام.دوستان من با kmplayer میتونم فیلمهای divx & Xvid رو ببینم ولی با windows media player نمیتونم.احتمالا codec ها نصب هستن.چیکار کنم که با media player باز بشن؟
سلام بچه ها
من با ویندوز اکس پی بازی کانتر رو بازی میکردم
حالا الان ویستا ریختم
تا وارد بازی میشه
هنگ میکنه بازی
مجبورم ctrl+alt+del رو بزنم و از بازی بیام بیرون
نمیدونید چرا اینطوری هست؟؟
اینو ببیننقل قول:
Win7Codecs | کدک های صوتی و تصویری مورد نیاز برای ویندوز 7
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337374&page=2&highlight=codec
گاهی بازی ها تو این ویندوز مشکل دارن ;)نقل قول:
عزیز اونقدر سرم میشه که مثلا shortcut اون رو پاک نکردم از تو کنترل پنل هم ارور میده :application not foundنقل قول:
لعنتی نمیدونم چه جوری از تو کامپیوترم پاک شده؟
جون مادرتون کمک چه جوری برش گردونم؟
سلامنقل قول:
ببخشید اگه به شما توحین شد.
خب این برنامه این جور که پیداست پاک شده . احتما لن 1 یا 2 تا از فایل ها پاک شده شاید یه آنتی ویروسی چی زی اون را پاک کرده.
فکر نکنم بشه برشگردون
موفق باشید