Fdd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
که البته در ایرانسل ممکنه برای فروش مودم های tdd اختلال روی fdd بندازه، ولی در مورد اپراتور های دیگر، fdd.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
Fdd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
که البته در ایرانسل ممکنه برای فروش مودم های tdd اختلال روی fdd بندازه، ولی در مورد اپراتور های دیگر، fdd.
نسل ثابت 4.5 در ایران راه اندازی شده اونوقت مودمش رو نداده ایرانسل هنوز ؟نقل قول:
بله، مودم های فرکانس ۳۵۰۰ کمیاب هستن. اگر از خارج هم تهیه کنید باید بیشتر هزینه کنید.نقل قول:
TD-LTE ایرانسل خوبه ؟ آنتن دهی مودماش چطوره ؟ کسی تجربه کار زیاد داره ؟
دیشب تا صبج 6 ساعت تمام دکلهای ایرانسل تو محل در قم از کار افتادن! هیچ ارطباتی نداشتیم
شاتلند الکی میگه حجم دانلود نیم بها حساب میشه ؟
دوستان مشکل دیر لود شدن صفحات برای من امروز در کمال شگفتی به طور کامل درست شد . حتی در شبکه psn که خیلی اذییتم میکرد درست شده . خدا کنه فقط مقطعی نباشه . بعد از 9 ماه استفاده امروز اینجوری شده . نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده .
ثبات پینگ هم خوبه . در حده میلی ثانیه هم تغییر نمیکنه
محتوای مخفی: ping
این رنج آیپی بسیار رنج خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل حساب میکنهنقل قول:
مگه نباید نیم بها باشه ؟نقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این موضوع رو من بررسی کردم دوست عزیزنقل قول:
فقط مدل های آیفون 8 که سفارش ژاپن هستند قابلیت اتصال به باند 42 رو خواهند داشت .
مدل های A1906 و A1898 این قابلیت رو خواهند داشت .
مثل مدل اسنپدراگون Samsung Galaxy S8نقل قول:
سر گردنه شنیدی؟نقل قول:
خیلی دلم میخواد اینجوری فکر نکنم ولی 29 سال دارم تو سر گردنه زندگی میکنم!نقل قول:
دقیقا کدوم مدل از اس 8 و اس 8 پلاس سامسونگ منظورتون هست که باند 3500 داره ؟نقل قول:
چون تعداد مدل های اسنپ دراگون و اگزنیوس این گوشی ها حداقل فکر میکنم 10 مدل بیشتر هست . ممنون میشم دقیق اسم مدلی که 3500 رو داره رو بگید
ظاهرا این دو مدل هست که مدل اول عمومی و مدل دوم طراحی شده.نقل قول:
در کل مدل اینترنشنال snapdragon از ۳۵۰۰ پشتیبانی میکنه، که امیدوارم محدودیت نرم افزاری هم از طرف سامسونگ نباشه روش که معمولا با آپدیت ها برطرف میشود
SM-G9508
SM-G9500
تمامی اگزینوس ها دازهنقل قول:
خیرنقل قول:
متاسفانه اطلاعات سایت بالا معمولا اشتباه و بروز نشده است.
و فقط گوشی های اسنپدراگون شرکت کوالکام برای دریافت سیگنال ۳۵۰۰ توانایی دارند
خوشبحال مدل بالاها، گوشی qualcom جدیدم فقط اینهارو داره
خوب فرکانس ۳۵۰۰ خیلی بالاس، واسه همین هنوز شایع نشده برای موبایل، بیشتر برای 5g کاربرد داره تا 4g.نقل قول:
و متاسفانه برای ایران هم مثل ژاپن و چند کشور دیگر باید مدل پشتیبان از 3500 میامد، که بدلیل ناهماهنگی بین سامسونگ و ایران، سامسونگ همچین کاری نکرده.
[SPOILER]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
تست سرعت TD-LTE
تست سرعت FDD:
چرا باید این همه تفاوت باشه؟ من با چه امیدی باید TD رو تمدید کنم؟ سرعت TD من فقط اون اوایل 30 40 مگابیت میشد، الان خیلی وقته که بین 10 تا 14 مگابیته، حتی در خلوتترین ساعتها.
من مودم از سایت ایرانسل سفارش دادم بعد نوشته پرداخت شد .چقدر طول میکشه ارسال کنن؟
نقل قول:
الان برا من سواله بالاخره نسل 4.5 ثابت در ایران هست یا نه ؟
اگه هست چطور باید استفاده کرد ازش ؟
با تشکر
ابتدایی ترین بخش نسل ۴.۵ توسط ایرانسل کاملا فعاله.نقل قول:
لینک گروه اینترنتی مربوط به مباحث اوپراتور های اینترنتی دارید برام ارسال کنید پی وی با تشکر
چند وقتی است بعضی عصر ها مشکل تاخیر بر طرف میشه اما صبح ها این مشکل هست دوباره و فعلا برای رفعش از پراکسی استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
بله من که همیشه از پ روکسی استفاده میکنم . بیشتر روی پلی استیشن و شبکه پی اس ان مشکل داشتم . دو سه روزیه بهتر شده برامنقل قول:
دوستان مودم zw101 رو بخرم خوبه ؟
منطقه : شیراز - کوی فرمانداری (صنایع)
برای بازی آنلاین می خوام
بعد fdd رو چجوری میشه استفاده کرد ؟
برای بازی خوب نیست. نت ایرانسل ۳ و برای بازی خوب نیست خیلی از سرور ها رو پیدا نمیکنینقل قول:
ایرانسل روی td-lte ای پی استاتیک نمیفروشه؟
سرعتش میدونم بستگی به منطقه داره ولی حداقل از adsl بیشتره؟
ممکنه ولی برای کاربران تجارینقل قول:
بله کیفیت خوب باشه بیشتره
ممنونمنقل قول:
یکم ممکنه بفرمایید شرایط تجاری رو؟ همین که شرکت ثبت شده داشته باشیم میشه تو منزل گرفت؟
در حالت معمولی ip داینامیک valid میده؟ یا مثل اینترنت همراه cgnat هست؟
بله میشه.نقل قول:
در حالت معمولی حالت cgnat هست ولی در مورد تجاری اطلاعی ندارم.
سلام
من مودم TD -LTE ۲۱۰۱ ایرانسل دارم که برای بازی آنلاین ایکس باکس وان گرفتم.
مشکل اینه که بعد از اتصال کنسول بازی ایکس باکس به مودم NAT TYPE :strict در کنسول دریافت میکنم.
میخواستم nat type رو به open عوض کنم و برای اینکار نیاز به port forwarding دارم.
میخواستم بدونم کسی هست که اینکار رو روی این مدل مودم انجام داده باشه ؟
سیم کارت tdd امکانش هست که به 4 جی معمولی وصل شه؟مودم هر دو نوع رو می خوره و این فیوژن جدیده هست.
سلام دوستان
وضعیت قندشکن چطوریه روی td مصرف ۱=۱ حساب میشه؟
نه نمیشه. باید سیم کارت معمولی انداخت اون مودم که گفتید.البته اون مودم خودش یک سیم td-lte باهاش هست و یک معمولی.نقل قول:
درسته منتها اون سیم معمولی الان به 4 جی وصل نمیشه فقط به 3 جی وصل میشه دلیلش چیه؟نقل قول:
من این مودم رو ندارم. منطقه شما 4g هست یا ضعیف نیست؟ یا توی تنظیمات مودم نگاه کنید روی LTE باشه و...نقل قول:
به لینک زیر برو شاید کمکت کنه
ببینید اتقاقا 5 تا توی 4 جی fdd پر هست.اون سیم کارت معمولی که باهاش اومده فقط 3 جی وصل میشه وقتی توی تنظیمات می برم روی 4g fdd وصل نمیشه.امکانش هست مشکل از فعال سازی باشه؟یا تنظیمات؟نقل قول: