من رفتم 100 گیگ خریدم
الان دیدم اول از حجم اصلی کم میکنه.. اون 100 گیگ بلا استفاده مونده :n29:
Printable View
من رفتم 100 گیگ خریدم
الان دیدم اول از حجم اصلی کم میکنه.. اون 100 گیگ بلا استفاده مونده :n29:
غیرممکنه اصلا امکان نداره مال من وقتی خریدم رفت رو 100 گیگ بعد 100 گیگ دوم رو گرفتم هنوز از همون 100 گیگ اول داره کم میکنه بعد میره رو 100 گیگ دوم بعد 3 آذر که تایمش تموم شد میره رو حجم اصلی !!!!!!نقل قول:
پشتیبان که تعطیل بود شما اگه میدونین کمک لطفا
من برای مصرف عادی جشنواره 65 میخوام بخرم
برای دانلود شاتل لند فقط فیلم هام توی 4upload هست با حجم هر فیلم 5 گیگ که باید به 2 گیگی تقسیم کنم که بشه ریموت کرد روی شاتل لند درسته؟
بع اینکه سرعت دانلود از شاتل لند چقدره? محدود میکنه بعد از دانلود مقدار مشخص یا نه؟
آیا همواره در طول سال این سرویس شاتل لند هست؟
بالاخره سرعت درست شد !!! :/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یا خدا:n04: کدوم سرویس داری شما؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز که جواب دادینقل قول:
اما دوستان نگفتید سایتهای که ای پی ایران را مسدود کرده میشه ریموت کرد؟ مثل ادوب
سایت 4upld تعطیل شده و امکان تقسیم فایل ندارید...نقل قول:
سرعت دانلود از شاتل لند به سرعت خط شما بستگی داره، هرچقدر که براتون بسته باشن، با همون سرعت میتونید دانلود کنید.
دانلود از شاتل لند محدودیتی براتون ایجاد نمیکنه.
قبلا شاتل لند رو بصورت چشنواره ای و کاملا رایگان در ماه هایی از سال قرار میدادن.
اما الان کلا بصورت بسته یکماهه باید خریداریش کنید.
قیمت بسته شاتل لند تا 25 شهریور تخفیف خورده و 10 هزار تومان هست و بعداز این مدت 20هزار تومان میشه.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
فعلا که برای من جلوی اون 100 گیگ --- گذاشته و از حجم اصلی کم میکنه. البته من تازه این ماهو شارژ کردم هنوز ترافیک پایه غیر قابل انتقال رو مصرف نکردم. شاید اول ترافیک پایه رو مصرف میکنه. بعد ترافیک محدود و در اخر ترافیک معمولی خریده شده؟نقل قول:
اینطوری که اصلا جالب نیست. مطمئنید که art 2 و art 4 رو برداشتن؟ تو وب سایتشون هست که البته خیلی بهشون اعتمادی نیست، اگر برداشتن اصلا جالب نیست. خوزستان دزفول اوضاع شاتل چطوره؟ دوستان اطلاع دارند؟نقل قول:
سلام دوستان من میخام از شاتل اینترنت بگیرم میخاستم ببینم وضعیت چه طور هست؟ساکن شیراز هستم بلوار مدرس
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شنیدم فقط با مودم هایی که شاتل میده میشه به نت وصل شد درسته؟چون من مودم دیلینک دارم ۲۷۰۰ میخاستم ببینم مشکل نداره؟
سلام من سرویسم جشنوارست نویزم خوبه سرعتم عالیه داخلیم هم تا دیشب 1400 میداد از دیشب جفتش شده 500 سرور میگه محدود نکردیم مخابرات موردی نداره تو تستم تا 2 مگ نشون میده میشه راهنماییم کنین ممنون همچی رم تست کردم پینگ تیم ویور تست داخلی و خارجی از سایت ست دی ان اس اگه محدود کنن مگه سرعت خیلی پایین نمیاد من صفخاتم خیلی سرع باز میشه ویدئو رو هم عالی باز میکنه دانلود رو محدود کرده ممنون
سلامنقل قول:
نه درست نیست خودم با مودم غیر از شاتلیا دارم کار میکنم
مشکلی نیست
آره به خاطر اونه حجم اصلی رو زود تموم کن ضمنا طوری manage کن که همیشه تو جشنواره حجم بخری و اصلا پایه رو َشارژ نکن مثلا 200 گیگ میشه 100 تومن مفته همیشه همین طوری تو جشنواره بگیر .نقل قول:
من الان نزیدیک 400 گیگ دارم 200 گیگ جدید گرفتم 170 گیگ هم از قبل داشتم .
مصرف روزانم نزدیک 5 گیگه گیگی 545 در میاد که خیلی ارزونه ...
مودمو یک خاموش روشن کن :n02:نقل قول:
واسه منم اول 1.8 بود یه هفته ای بود شده بود 400-200 !
یکی دوبار خاموش روشن کردم سرعت برگشت به حالت قبلی .
سلام من اگه دوتا بسته 100 گیگابایت سه ماهه بگیرم تو 3 ماه باید تمامش کنم هر 200 گیگ رو یا 6 ماه ؟؟؟
سلام .نقل قول:
من پاسخ شما رو تو خصوصی دادم کلی هم توضیح دادم متاسفانه send نشده حتی ازتون پرسیدم اومده که بازم send نشده بود ...
بله باید مصرف کنین جفتش رو تو سه ماه مثلا اگر شما الان یه پک 100 گیگی 100 روزه خریدین و به فاصله 5 روز پک بعدی رو اضافه کردین به فاطله 105 روز از بسته اول شما بسته دوم تموم میشه یعنی چیزی به تاریخ اضافه نمیشه ..
من اسکرین شات پروفایل رو خودم رو اینجا میزارم تا ببینید ...
عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان جشنواره برای خرید حجم اضافه هم هست یا فقط برای سرویسهاست؟
نقل قول:
تا 31 مرداد جشنواره حجم ها هستش
سلام، کسی میتونه بگه سرویس art1 یا همون ۱۲۸ نامحدود سرعت دانلودش قبل و بعد از محدود شدن چقده؟ و اینکه تا چه میشه بدون محدود شدن استفاده کرد
اینکه نوشته امکان تبادل ۱۶ گیگابایت یعنی چی؟
سلام دوستان
من اسیا تک دارم و یخوام بیام شاتل
یه سرویسی به من معرفی کنید که هم ارزون باشه :n02: هم ماهی 10 گیگ حجم داشته باشه هم شبانه اش بتونه بدونه محدودیت و دنگ و فنگ و بگیر ببند 6 گیگ دانلود بده به من
کمی هم در مورد شاتل لند و نحوه اپلود و دانلود توش توضیح بدید ممنونم
همراهان یه سوال خصوصی:
فیلم بزرگسال هم میشه تو شاتلند آپ کنی و رایگان دانلود کنی؟
اگه بخوای ریموت کنی، نه نمیشه. ولی آپلود فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
به صورت یواشکی میشه با آی دی نا مشخص میتونی :n02::n02::n02:
كسي متوجه نميشه شما چي داري ريموت يا آپلود ميكني
مگر ابنكه گذارش بشه وگر كسي كاري به شما نداره عمومي نيست كه خصوصي مخصوص شما ١٥٠ گيك
با يوزر پس وارد ميشي ديگه اي دي نامشخص نداره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
تكراري حذف شود
سرویس جشنواره یکساله با 60 گیگ ترافیک و بگیر 72 تومن بعد یه بسته 50 گیگی ترافیکم بگیر 55 تومن این میشه 1 سال 127 تومن بعد شاتل لند هم ماهی 10 باشه میشه 120 تومن باهم میشه حدود 250 تومن در 1 سال برا من اسیاتک سالی 600 در میومد با 10 گیگ حجم ماهیانه که فسخ کردم اومدم شاتلنقل قول:
دوستان من می خواستم شاتل ثبت نام کنم زنگ زدم گفتن پورت نداریم ثبت نام کن برو تو نوبت، که چه فایده جشنواره تموم میشه، ولی یه چیزی که متوجه شدم این بود که موقع ثبت نام اگه ART7 یا ART8 انتخاب کنم بهم اجازه ی ثبت نام میده، یعنی حداقل باید ۲۵۰ هزار تومن پول بدم برا یک ماه که بهم پورت بدن؟ اونوقت اگه بگیرم می تونم ماه دیگه عوض کنم سرویسم رو؟
ریموت کن تو اپلود بوی اسمش رو عوض کن و بعد ریموت کن تو سرور شاتل لندنقل قول:
بله امکانش هست که بعد از يکماه تغيير بديننقل قول:
ولي من پيشنهاد ميکنم مدتي تو نوبت باشيد ، ثبت نام کنيد ، از شاتل باهاتون تماس ميگيرن.
-------------------------------------
دوستان چند سوال>
من الان يکساله 60 گيگ رو انتخاب کردم. اول اينکه موقع پرداخت مبلغ چرا شد 77 تومن؟ جشنواره رو نوشته بود 65900 تومان
2 اينکه سرعت اين سرويس چه قدر هست؟ و اينکه دانلود شبانه هم داره ( البته اين مورد اصلا" برام مهم نيست)
3 اينکه امکانش هست هزينه نصب و راه اندازي رو از اين مبلغ کسر کنن؟ يا همه بايد اين هزينه 15 تومن رو پرداخت کنن؟
4 اينکه من بدون تحقيق دارم ميام شاتل. مشکلي نداره؟ الان پارس آنلاين دارم و از تعرفه هاش و پوروموشنهاش راضي نيستم.
سپاس
نصب و راه اندازی منظورشون وصل کردن ای پیت توی مخابراته نه وصل کردن خط یا تنظیم مودم که هر کاری کنی ازت میگیرننقل قول:
فکر کنم روی 4 مگ میبندن پهنای باندت رو اینجوری که خودشون گفتن
شبانه هم نداره ولی میتونی از بسته 20 هزارتومنی برای دانلود استفاده کنی که الان آف خورده شده مثلا 10 تومن
راستی دوستای عزیز شاتل همیشه از این طرحهای ترافیک میزاره ؟؟؟
منم شد 77 تومن الان نگاه کردم . من میخواستم 50 گیگ حجم جشنواره هم بخرم الان قیمتش 54 تومنه که زنگ زدم گفتن نمیشه تا سرویستون فعال نشه نمیتونید بخرید تا فردا فقط وقت داره خریدش فکر نکنم فردا اینترنتم فعال شه
ماليات و عوارض به اين جشنواره ها هم اضافه ميشه؟
چند روزه وصل میشه از زمانه سفارش و ثبت نام
هر 40 روز یکبار حالا ممکنه کمی کمتر هم بشه طرح های اینجوری میزاره نگران نباشید .
پینگ شاتل برای گیم مناسبه؟
شاتل لند ماهی بیست تومن بدم هر چی میخوام با سرعت بالا راحت دانلود میشه؟ اگر فایلم بالای دو گیگ باشه باید چی کار کنم؟
در مورد مصرف منصفانه ی شبانه هم ممنون میشم توضیح بدید.
از دوستان کسي اينجا سرويس 128 نامحدود داره که به ما بگه تا چند گيگ حدودا" سرعتش بالاست؟
بچه ها یه سوال دارم کیفیت اینترنت نامحدود چه طوره ؟من میخام بگیرم،۱۵ شهریور انتخاب واحدمه میترسم سرعتش بد باشه.یکی از اقواممون داشت خونشون که بودم به زور سایتا رو باز میکرد.درضمن حد اقل تبادل که توی تعرفه ها هست یعنی چی؟
من 2ساله شاتل دارم عشقیه میبینی ماهی 60 گیگ دانلود داری محدود نمیشی بعد یدفه میبینی 40 گیگ مصرف داری محدود میشی من خودم 128 نامحدود دارمنقل قول:
ولی اینو مطمئن باش مصرفت تا 30 گیگ باشه محدود نمیشی
منم همین سوالو پرسیدم کسی جواب نداد :)))نقل قول: