سلام دوستان
من یه هدفون خوب و ارزون می خوام چی بخرم؟
ممنون از راهنماییتون
Printable View
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون
دوستان تا 80 تومن چی بگیرم؟
از این فول سایزهای بزرگ بیشتر دوست دارم البته AMBIENT زیاد گوش میدم ولی دوست دارم وقتی ترنس تکنو گوش میدم همچین هد بیام اتوماتیک :8::31:
من نظرم رو creative Aurvana Live هستش.شما که 80 داری هزینه میکنی 10 تا دیگه بذاری روش اینو بخری بهتره
من dj رو تست نکردم اما بعضیا حتی تو همین فروم هم live رو داشتن و راضی بودن.
در ضمن هر دو مدل سوکت 3.5 میلیمتری هستش که به pc میخوره
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
دوستان تا 80 تومن چی بگیرم؟
از این فول سایزهای بزرگ بیشتر دوست دارم البته AMBIENT زیاد گوش میدم ولی دوست دارم وقتی ترنس تکنو گوش میدم همچین هد بیام اتوماتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ما اینجا همه دوستیم و قصد داریم به هم کمک کنیم ولی اگه سوالی دارین چند صفحه تاپیکو بخونین ( من نمیگم همشو ، حداقل 50 صفحشو بخونین ) اگه جوابتون تو سوال بقیه نبود بعد بیاین سوال بپرسین .
و اون موقع نوع سوالتون مشخص تر و هدفدارتر میشه و بچه های فروم بهتر کمکتون میکنن.
اگه هم میخواین جواب بدین وقتشو نداریم پس وقت موزیک گوش دادن هم ندارین :5:
من یه هدفون in-ear برای موزیک های لایت پاپ میخوام که شفافیت زیادی داشته باشه و باسش هم معقول باشه. 3 ساله خودم ep-630 دارم .خسته شدم ازش.... چی پیشنهاد میدید؟
این مدلا چطوره؟
sennheiser cx270 که 45 تومنه.
و sony ex55
ep-830
دوستان تهرانی کسی فروشگاهی میشناسه که پاناسونیک hje350 رو با قیمت خوب بتونه به شهرستان بفرسته؟ اخه اون پایتختیه نمیفرسته
لطفا فروشگاه رو تو پخ برام بفرستید
بسیار بسیار ممنون
دوستان creative Aurvana Live رو تایید میکنید؟
من dark ambient با اون حال و هوای اتمسفریکش هم خیلی گوش میدم موزیک هایی که اصلا با این هدست های 20 ..30 تومنی فیلیپس و کریتیو قابل شنیدن نیست میدونم بودجه خیلی کمه ولی میخوام هدفون موردنظر فقط بتونه موزیک منو پخش کنه کیفیت هم نداشت مهم نیست
سلام دوستان . من دو تا کمک فوری میخوام .
اول میخواستم ببینم تا رنج 150 دلار شما کدومیک از هدفونای زیر رو تایید میکنید : ( اگه بهتر اینا هم سراغ دارین بهم بگین )
eymotic reasearch HF5
shure SE215
Hifiman RE262
audeo phonak PFE 122
و سوال دومم که واجب تره اینه برای خرید از امارات راهنماییم کنید .
داداش من تا یکشنبه تو ابوظبی هست ، حدود نصف روز هم توی دوبی هست لطفا تو این دو تا شهر اگه نمایندگی از این هدفون ها (یا هر برند معتبر دیگه ای ) سراغ دارین بهم بگین یا لینکشو برام پ.خ کنید
یا چند تا shoping mall که توش احتمال داره این هدفونا (یا هر هدفون خوب دیگه ای )گیر بیاد بهم معرفی کنید .
کلا هر کمکی برا خرید هدفون از این دو شهر بهم بکنید ممنون میشم.
دوستان لطفا راهنمایی کنین.نقل قول:
دوستان کدوم مدل های Beats By Dr.dre توی ایران هست؟! بلوتوث هم داره!؟ برای آهنگ گوش کردن میخوام.. نسبت به قیمتش بیارزه.. یه قیمت هم بدین.. ممنون
آپدیت :
الان توی همینجا خوندم که دوستان متخصص میگن هدست های Dr.DRE خوب نیست!! واقعا همینطور هست؟!
به هر حال شما خودتون یک هدست خوب در حد 100 تومن معرفی کنید.. بلوتوث بود که چه بهتر
کلا پیشنهاد میکنم بلوتوث دار نگیری چون به کیفیت بقیه مدلاش نیست..هدفنی که Dr.Dre تائید کنه حرفی توش نیست...نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده!؟
!
دوست عزیز چند صفحه قبل هم در این باره بحث شده بود . تو این رنج هدفون وایرلس خوب پیدا نمیشه .نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده!؟
هدفونهای beats همشون تقلبی هستن (باور کن کلمه همشون رو الکی نمیگم) و مهمتر از اون، اصلش هم اگه پیدا بشه هیچ مالی نیستن (به نسبت قیمت و کیفیت )
اگه با صدای نسبتا فلت بتونی کنار بیای، هدفون akg k99 گزینه خوبیه .
بهت پیشنهاد میکنم 50 صفحه آخر تاپیک رو بخونی تا دستت بیاد چه نوع صدایی و به تبع اون چه هدفونی با علاقه و سلیقه موسیقیاییت جورتره .
یعنی سیم داراش هم؟نقل قول:
این هایی که تو پایتخت پشت ویترین مغازه هاست همش تقلبیه؟
Salam be Hameh
emkan Type Farsi nadarm
yadam Hast site baray tabdil Finglish be Frasi Bood ama pydash nakardam
be khater hamin masaleh say mikonam khili kholaaseh va kotah javab bedam
va baray inkeh espam nabash
----------------------------------
hedphoonhaay doktor deri hamin ghadr ba kefiyat hastand keh mitonid toy tamam ranking haay hedphoon mode mored nazartoon roo peyda konid albateh age ham chin rankingi basheh
سلام به همه
امکان تایپ فارسی ندارم
یادم هست سایت برای تبدیل فینگلیش به فارسی بود اما پیداش نکردم
به خاطر همین مساله سعی میکنم خیلی خلاصه و کوتاه جواب بدم
و برای اینکه اسپم نباش
----------------------------------
هدفونهای دکتر دری همین قدر با کفیت هستند که میتونید توی تمام رنکینگ های هدفون مد مورد نظرتون رو پیدا کنید البته اگه همچین رنکینگی باشه
خب اینم یه زنگ تفریح واسه تاپیک!!!!!!!!!!:8::7:نقل قول:
اینجوریشو خدایی ندیده بودم!!!
اما جالب بود :16:
اینم اون سایتی که دنبالش بودی دادا 3ta W dot behnevis dot com
:8::8:
دیگه اسپم نزنید.:19::19: با تشکر
خودمونیم 2 روزه عضو شدیم چی زبونی درآوردیم!!!!!!
نقل قول:doost manدوست من
vorod shama ro be inja tabrik migam va khili moshtagh hastam ke faalyat shama baes besheh keh ma ham az tajrobeh shoma estefadeh konim.
gahy pish miad keh abzar monaseb dar dastrs nist ama dalil inkeh be in sorat post dadam faghat jahat etela doostan bood va az inkeh khili baray shoma khoshyand bood khoshhalam va in akharin post be in shkl khahad bood
shoma ham movafagh bashid.
ورود شما رو به اینجا تبریک میگم و خیلی مشتاق هستم که فعّالیت شما باعث بشه که ما هم از تجربه شما استفاده کنیم.
گاهی پیش میاد که ابزار مناسب در دسترس نیست اما دلیل اینکه به این صورت پست دادم فقط جهت اطلاع دوستان بود و از اینکه خیلی برای شما خوشایند بود خوشحالم و این آخرین پست به این شکل خواهد بود
شما هم موفق باشید.
امیدوارم شما هم متوجه شده باشید که شوخی کردم.چون میدونم از کاربرای فعال این انجمن هستین و در صفحات قبل از راهنماییاتون در مورد هدفون خیلی استفاده کردم.اختیار دارین شما سرور ما هستین.نقل قول:
با کمک شما دوستان تصمیم گرفتم HJE350بخرم.دوست خوبم mem88 که تست کردن و خیلی تعریف کردن.آمازون هم رویو ها رو خوندم همه راضی بودن.تا یکی دو روز دیگه ایشالا به دستم برسه و خوشم بیاد منم بتونم به دوستام پیشنهاد کنم.:8::40:
من یه هدفون in-ear برای موزیک های لایت پاپ میخوام که شفافیت زیادی داشته باشه و باسش هم معقول باشه. 3 ساله خودم ep-630 دارم .خسته شدم ازش.... چی پیشنهاد میدید؟
این مدلا چطوره؟
sennheiser cx270 که 45 تومنه.
و sony ex55
ep-830
_
یه هدفون تا 25 تومن معرفی کنید.
بهترین پیشنهاد میتونه 830 باشه اما با توجه به اینکه گفتید بیس متعادل دوست دارید cx270 و در آخر ex55نقل قول:
از اینکه خیلی خلاصه رده بندی کردم معذرت میخوام چون امکان تایپ فارسی ندارم و امیدوارم همین توضیح برای شما کافی باشه
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
هر چند که شما توضیحی درباره کربردتون عنوان نکردید ولی بهترین پیشنهاد میتونه sony MDR-ED12 , MDR-E10 باشهنقل قول:
شما هم موفق باشید.
دوستان گلم من همچنان منتظر یاری سبزتان هستم .نقل قول:
سلام دوستان . من دو تا کمک فوری میخوام .
اول میخواستم ببینم تا رنج 150 دلار شما کدومیک از هدفونای زیر رو تایید میکنید : ( اگه بهتر اینا هم سراغ دارین بهم بگین )
eymotic reasearch HF5
shure SE215
Hifiman RE262
audeo phonak PFE 122
و سوال دومم که واجب تره اینه برای خرید از امارات راهنماییم کنید .
داداش من تا یکشنبه تو ابوظبی هست ، حدود نصف روز هم توی دوبی هست لطفا تو این دو تا شهر اگه نمایندگی از این هدفون ها (یا هر برند معتبر دیگه ای ) سراغ دارین بهم بگین یا لینکشو برام پ.خ کنید
یا چند تا shoping mall که توش احتمال داره این هدفونا (یا هر هدفون خوب دیگه ای )گیر بیاد بهم معرفی کنید .
کلا هر کمکی برا خرید هدفون از این دو شهر بهم بکنید ممنون میشم.
راستی کلا پاپ و کانتری گوش میدم . و لطفا به چهار تا مدل بالا KLIPSCH S5i را هم اضافه کنید .
به هر حال ممنون :11:
درود
آیا کلا میدانید موسیقی ترنس چیست و آیا شنیده اید؟
آیا تفاوت سبک ترنس را با متال و راک و پاپ و... میدانید؟
پس اگر گزینه های بالا را میدانید حتما متوجه هستید که هدفون مورد نظر باید تفاوتهایی از نظر صدا با سایر هدفونهای مشابه داشته باشد! (مثل: واضحی اجزای صدا؛بیس؛وکال؛ ملودی و...) متشکر میشویم ما را در خرید هدفون مورد نظر یاری کنید.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
مشخصات:
هدفون از اونایی که به درون گوش میره (حالا اسمشو دقیق نمیدونم : دی) نه از اون بزرگها و نه هدفونهای کوچیک که رو گوش میمونه... فقط درون گوشی.
مشخصات کیفیت:
زرشک........ ده مشخصات کیفیتش که جواب سوال های بالا هستش اگه میدونید بسیار سپاسگذار و قدردانتان هستیم.
قیمت تا 20 تومن؛ اگه از این بالاترم بود مشکلی نی ولی آدم هیفش میاد به هدفون کوچولو پول زیاد پرداختن کنه.
به ترتیب اولویت کاربرد شما:نقل قول:
1. se215
2. pfe122
3. HF5
4. RE262
متأسفانه غیر از شور بقیه نمایندگی در دبی ندارند:
تا جایی که خاطرم هست هیچکدام در فرشگاهای متفرقه نبود.کد:www.nmkelectronics.com
متأسفانه تجربهای درباره مدلهای i نداشتم اما به نظرم بهتره که KLIPSCH رو از همین جا خرید کنید.
با عرض پوزش از همه دوستان فعلا پست نمیدم چون واقعا مشکل برام به این روش جواب دادن
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
بهتره برای شروع یه سری به اینجا بزنید:نقل قول:
شما هم موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
سلام
در صورت امکان به سوالات زیر پاسخ دهید:
1- در کیفیت صدای خروجی یک دستگاه پخش موسیقی (مثل Mp3 player یا موبایل یا هر وسیله دیگری) تا چه اندازه هدفون و تا چه اندازه خود دستگاه پخش موسیقی دخالت دارد؟
(منظور من از طرح این پرسش آگاهی از ترکیب یک پخش کننده موسیقی ارزان مثل SanDisk Sansa Clip و یکی از هدفون های زیر است)
2-برای کسی که بیشتر سبک POP,New Age,Trance کدامیک از هدفون های زیر را پیشنهاد می کنید؟
Sennheiser MM30i Headphones
JAYS T00075 a-JAYS Four Noise Isolating Earbuds with Mic - High Gloss Black
Klipsch IMAGE S4 In-Ear Enhanced Bass Noise-Isolating Headphones Black
MAXIMO iM-590 Enhanced Definition Isolation Earphones, Graphite Black
Beyerdynamic DTX 101 iE In-Ear Headphone - Black
Beyerdynamic MMX 101 iE In Ear Headphone with Microphone
Razer m100 Pro/Solutions Protone In-Ear Earphones - White
Sennheiser CX 95 In-Ear Stereo Headphones
Sennheiser CX 880 i Audiophile Quality In-Ear Headphone Black
باتشکر
اقا رضا ميشه لطف كنين بگين كارت صوتي مناسب كه hd800 رو ساپورت كنه و نياز به امپ نباشه؟شما بغير از x-fi titanium hd براي hd800 از امپ هم استفاده ميكنين؟
اگر فرض شود که هر دو ابزار هدفون و پلیر با کیفیت ۱۰۰ درصد باشند میشه گفت ۵۰ درصد هدفون و ۵۰ درصد پلیر در کیفیت نهایی تاثیر دارند اما این یک فرض هست و در عمل به این صورت نیست چون سورس پلیر مناسب وجود داره , نه اوج کیفیت که ۱۰۰ درصد باشه که برای مقایسه نیاز هستنقل قول:
به هر حال این فقط یک غیاث نسبی هست مثلا میگیم این هدفون بهتر از اون یکی با یک سورس مشخص هست نه چیز دیگهای
متاسفانه لیست انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم.
شما هم موفق باشید.
این هم یک برنامه نسبتا خوب که rezaomido نوشته بود برای مرحله EX1000 burn in ازش استفاده میکرد حالا برای شما به اشتراک گذاشتم البته ورژن ۶۴ بیتی هست و بعدا ۳۲ بیتی هم اضافه میکنم
راهنمای استفاده:
=================
۱. اگر دوست دارید هر فایل یا برنامهای در زمان مشخصی اجرا بشه کافیه با دکمه بروزر اون رو هرجا که باشه انتخاب کنید
*به طور خودکار لینکها تبدیل به لینک اجرایی میشن
۲. زمان اجر رو تنظیم کنید
۳. برای فعلا شدن فقط کافی هست تیک مربوط به لینک رو فعال کنید
این برنامه میتونه ۵ تا مورد زمان بندی شده رو انجام بده و اگه شما به مورد بیشتری نیاز دارید کافی هست آخرین لینک رو به یک کپی جدید و البته تغییر مکان داده شده، تنظیم کنید.
یا اینکه چند برنامه رو هم زمان اجرا کنید البته این برنامه بدون محدودیت همزمان اجرا هست.
اگر دوست دارید این برنامه سیستمتون رو در زمان مشخص خاموش و . . . کنه کافیه تیک تایمر رو البته بعد از تنظیم زمان فعال کنید.
تمام تنظیمات برنامه قبل از بسته شدن در یک فایل ذخیره میشه و اون فایل را نباید پاک کنید.
این برنامه بدون نیاز به نصب قابل استفاده هست.
زمان بر اساس زمان فعلی سیستم شما محاسبه میشه و به طور اتوماتیک اپدیت میشه.
برنامه بسیار سبک طراحی شده تا از حداقل منابع سیستم استفاده کنه.
این برنامه رایگان هست و هر نوع استفاده مجاز میباشد لطفا درخواست ادیت یا تصحیح ندید و مسئولیت استفاده به عهده استفاده کننده هست این برنامه نیاز به نصب نداره و با آخرین اپدیت اسکن شده چون بر اساس دات نت ۴ نوشته شده باید این پک رو نصب داشته باشید.
شما هم موفق باشید.کد:http://www.mediafire.com/?ev49ia1amjic6wj
سلام جناب اقا رضا
حالا که شما برگشتی یه هدفون حدود 130 تومن به ما معرفی کن
مورد استفاده : برای دیدن فیلم - موسیقی سبک ترنس -
می خوام بیرون گوشی باشه.
قبلا می خاستم وایرلس بگیرم که دوستان گفتن تو این قیمت چیز بدرد بخور نیست
نمایندگی یا گارانتی معتبرش تو ایران را هم بگید.
با تشکر
کارت صوتی که هدفون با امپدانس 300 اهم رو ساپورت کنه مهرفی کنین لطفا
سلام دوستان
میشه یکی منو برای خرید یک هدست نسبتا ارزون(تا 30-40 تومن) راهنمایی کنه؟
مصرف اصلیم هم گیمه.فیلم هم میبینم و هر از گاهی یک اهنگی هم گوش میدم!
ولی اون قدر حرفه ای نمی خوام که تفاوت بیس برام مهم باشه!:31:
چون همون طور طور که گفتم مصرف اصلیم برا گیمه(اونم برا ساعات متوالی)حتما میخوام نرم و بزرگ باشه و کاملا روی گوش رو بپوشونه.
من 4-5 سال پیش یک Viera VI-1900 گرفته بودم 7 تومن که کارمو هم راه مینداخت!
خیلی هم راضی بودم ازش!
کلا یعنی انتظارات پایینی دارم!
متوجه سوال اول نشدم اما فکر میکنم منظورتون با کارت صدا بدون امپ برای HD800 بود که بهترین پیشنهاد میتونه ASUS Xonar Essence STX , ASUS Xonar Essence One , Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD باشه که البته فقط برای راهاندازی موقت تا تهیه امپ مناسب به هر حال چون طراح مدارت الکترونیک که در اصل تخصصم هم هست هستم از امپ طراحی شده خودم استفاده میکنم و همچنین بهترین امپ آماده که دارم Lehmannaudio Black Cube Linear به اضافه چند تا امپ Mood شده دیگه . . .نقل قول:
اگه شما HD800 دارید به نظرم بهتره که به فکر تهیه امپ مناسب و متناسب با جنس صدا خودتون باشید.
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
اگه منظورتون فول سایز هست به نظرم:
1. AKG K99
2. Audio Techinca M30
صدا M30 فان تره ولی K99 مونیتور تره
هردو نمایندگی دارند که توی تاپیک دوست Peaceful1 خوبم زده شده:
من همچنان دارم پینگلیش تایپ و تبدیل و کپی میکنم و این خیلی خسته کننده هست برام ):کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429155
شما هم موفق باشید.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز حتی واسه گیم هم که شما میگین هدفونهای خیلی حرفه ای فقط مخصوص گیم وجود داره که بر حسب نیاز واسه کسی که فقط کارش گیم هست از این مدلها استفاده کنه.
تو این رنج قیمت ارزونترین مدل سری گیم فقط مدل Headset Creative Fatal1ty Gaming رو پیدا کردم که خب خودم تست نکردم البته قیمت دقیق این مدل رو ندارم (بین 40 تا 50 باید باشه).اگه واقعا دنبال هدفون حرفه ای نیستی اما با کیفیت مطلوب حتی از مدلهای خیلی ارزون فراسو تعریف شنیدم یکی از آشناها FHD790 رو 10 تومن خرید راضی هم هست!!!اما بهترین انتخاب واسه شما FHD960 v هست که قیمتش بین 25 تا 30 هست.شک نکن واسه این مدل با این قیمت میتونه بهترین انتخاب شما باشه
هم واسه موزیک خوبه و هم سری گیم هست و vibrator داره...
موفق باشید:11:
سلام به شمانقل قول:
خوب با توضیحاتی که دادید، هر هدفنی بگیرید مطمئناً برای شما عالی خواهد بود چون شما از هدفون ۷ تومنی بسیار راضی بودید پس یک هدفون ۱۴ تومنی شما رو بسیار خرسند میکنه و اینکه متأسفانه مدل خاصی سراغ ندارم اما چرا شمایی که با هدفون ۷ تومنی راضی بودید میخواید بیشتر هزینه کنید؟
شما هم موفق باشید.
راستش چون بعد از این امکانش برام پیش اومده که بازی ها رو با کیفیت بهتری تجربه کنم تصمیم گرفتم کمی هم به صدا اهمیت بدم.نقل قول:
سلام به شما
خوب با توضیحاتی که دادید، هر هدفنی بگیرید مطمئناً برای شما عالی خواهد بود چون شما از هدفون ۷ تومنی بسیار راضی بودید پس یک هدفون ۱۴ تومنی شما رو بسیار خرسند میکنه و اینکه متأسفانه مدل خاصی سراغ ندارم اما چرا شمایی که با هدفون ۷ تومنی راضی بودید میخواید بیشتر هزینه کنید؟
شما هم موفق باشید.
بین Creative Fatal1ty Gaming و FHD960 v شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟مزیت های هرکدوم چیه؟نقل قول:
سلام.
دوست عزیز حتی واسه گیم هم که شما میگین هدفونهای خیلی حرفه ای فقط مخصوص گیم وجود داره که بر حسب نیاز واسه کسی که فقط کارش گیم هست از این مدلها استفاده کنه.
تو این رنج قیمت ارزونترین مدل سری گیم فقط مدل Headset Creative Fatal1ty Gaming رو پیدا کردم که خب خودم تست نکردم البته قیمت دقیق این مدل رو ندارم (بین 40 تا 50 باید باشه).اگه واقعا دنبال هدفون حرفه ای نیستی اما با کیفیت مطلوب حتی از مدلهای خیلی ارزون فراسو تعریف شنیدم یکی از آشناها FHD790 رو 10 تومن خرید راضی هم هست!!!اما بهترین انتخاب واسه شما FHD960 v هست که قیمتش بین 25 تا 30 هست.شک نکن واسه این مدل با این قیمت میتونه بهترین انتخاب شما باشه
هم واسه موزیک خوبه و هم سری گیم هست و vibrator داره...
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان اخرین سوال:ویبره دقیقا کاربردش چیه؟
بازم ممنون.
با تشکر از پاسختون اقا رضا
پس نتیجه این میشه که برای hd800 هم باید کارت صوتی حرفه ای و یه امپ مجزا هم تهیه کنم.راستش هنوز hd800 نگرفتم یعنی منتظر بودم با شما مشورت کنم بعد اقدام کنم.
وقتی دنباله قیمت و review .هدفون shure 535 se میگشتم به این فوروم برخوردم.و حدود یه هفته طول کشید تماتم مطالبش رو خوندم.البته کاش میشد همه هدفونهای حرفه ای و با کیفیت رو در اختیارتون میزاشتن که همهشون و تجزیه تحلیل میکردین review میزاشتین.در هر صورت وقتی نظرتون رو در باره hd800 خوندم تصمیم گرفتم یدونش رو داشته باشم.البته با اجازتون review hd800 رو به یکی از دوستام که از اساتید موسیقی هست و کاملا علمی و اکادمیک موسیقی رو دنبال میکنه نشون دادم که نظرشو در مورد این هدفون بهم بگه و تاییدش کنه که خیلی تعجب کرد و گفت که اگر کسی بتونه تا این حد جزییات صدای پخش یک هدفون رو تشخیص بده یک audiophile هست.بله به شما گفت AUDIOPHILE .
در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنین که لوازم مورد نیازشم با کمترین هزینه بتونم تهیه کنم چون قیمت خود هدفون الان 2060000 تومان شده.
خب مسلما من نظرم Creative Fatal1ty Gaming هست.کریتیو در تولید تکنولوژیهای صدا و استانداردهای مربوطه پیشتاز بوده.البته بهترین برند نیست.و اما میریم سراغ اینکه هدست های سری گیم چه ویژگی دارننقل قول:
هدستهایی که واسه موسیقی استفاده میشن حتی در سطح حرفه ای وظیفشون اینه که صدا رو بدون کمو کاست و بدون افزایش یا کاهش فرکانس تحویل بدن (هدفون های مانیتورینگ و ... )
اما سری گیم هدست ها وظیفشون اینه که به صدا افکت های اغراق آمیزی بدهند و فضا سازی کنن یه سری فرکانسها رو حذف یه سری فرکانسهارو تقویت میکنه و بعضی وقتها افکت های جالبی به صدا میده .
این سری هدست ها چند مدل دارن ... مدلهایی که ساراند هستن و از تکنولوژی صدای چند کاناله استفاده میکنن و کاربرد حرفه ای واسه گیم و فیلم دالبی دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این نوع هدست ها قیمت بالایی دارن
سری بعدی که قیمت مناسب تری دارن هدست های هستن که بصورت سخت افزاری 5.1 نیستن اما قابلیت شبیه سازی سه بعدی صدا رو داره.
کریتیو از تکنولوژی X-Fi مخفف( Xtreme Fidelity ) که یک تکنولوژی پخش صداست که توسط کریتیو به ثبت رسیده ، میشه گفت مجموعه ای از استاندارد ها و افکتیو های مختلف صوتی هستش که در مجموع برای بهتر شدن صدا کاربرد دارند.تو خود خود سایت کریتیو 4 تکنولوژی برای X-FI ذکر شده.
X-Fi Crystalizer
بازیابی فرکانس های تضعیف شده در موزیک های کامپرس شده از طریف معدل گیری بین فرکانسی (حداکثر کارایی با دیوایس های خود کریتیو پدید میاد)
X-Fi CMSS -3D Virtual
شبیه ساز خارقالعاده ی صدای سه بعدی حتی با اسپیکر های 2 کانال (در اسپیکر های 5.1 ، 7.1 و 8.2 این تکنولوژی به حداکثر کارایی میرسه)
X-Fi CMSS - 3D Headphone
شبیه ساز 3 بعدی برای پخش در هدفون (بسیار مناسب برای تجسم صدا و درک عمق و پرسپکتیو)
X-Fi Experience
به اجرای همه استاندارد های X-Fi با هم گفته میشه که حداکثر کارایی X-Fi رو میرسونه.
یعنی بصورت نرم افزاری به صدا افکت میده و نویز حذف شده و صدای شفافی دارین.داخل جعبه این هدست ها یک cd درایور هست .با استفاده از تکنولوژی X-Fi CMSS®-3D و نرم افزار کریتیو به شما کمک میکنه که از صدای فراگیر کامل لذت ببرید .
لازمه بگم واسه این سری هدست ها برای اینکه بهترین کیفیت رو بگیرین توصیه شده از کارتهای کریتیو استفاده بشه .حیفه کارت صدای عادی رو با این هدست استفاده کرد چون تو تنظیمات xfi cmss 3d و xfi کاتالیزر باید به صورت کامل روشن باشن. اونهم در حالت game mode که چیپ کامل جزییات رو تقویت کنه وافکت ها ی صوتی رو یعنی لحظه ای حالت گیم مود با حالت خانگی تعویض بشه .تفاوت به عینه قابل مشاهده هست .این نرم افزار وقتی به سیستمی که چیپ رو نداره نصب میشه .بصورت کاملا ضعیف عمل خواهد کرد.یعنی شبیه سازی نرم افزاری .که ارزش نداره .
که خب مسلما هزینه زیادی میطلبه.
اما من با توجه به بودجه ای که شما در نظر گرفته بودین من اون دو مدل رو پیشنهاد کردم.برند کریتیو در مجموع برند حرفه ای تری در تکنولوژی صدا هست.اما واسه شما که میگید از هدست 7 تومنی راضی بودین نظر من فراسو هست.قیمتش به مراتب پایین تر از کریتیو هست.شما بخواید Creative Fatal1ty Gaming رو 50 تومن بخرید با توجه به اینکه پایین ترین مدل سری گیم هست خب مسلما توصیه نمیشه.حداقل حداقل HS1000 یه سرو گردن بالاتره و بالاتر از اون Fatal1ty Professional Series Gaming Headset Mk II !!!
فعلا شما فراسو رو که قیمت مناسبی داره تست کن مطمئنا به نسبت اون ویرا که داشتی بهتره.واسه ویبره هم اصلاعات دقیقی ندارم اما بالاخره یه امکانیه که گذاشتن واسش دیگه!!! خوبه هر چی هست !:8::8: سخت نگیر!!( به قول یکی از از دوستان همچی هد میای با هدست:8::8::8:!!!)
FHD-960-V
با تشکر از دوستمون vioman
موفق باشید :11:
دوستان نظرتون در مورد فیلیپس SHP1800 چیه؟
لطفا اگه مدل دیگه ای سراغ دارین که کابلش حداقل 4 متر باشه معرفی کنین.
ممنون.
به نظرتون lyr schiit با 6 وات و 32 اهم پاسخگوی خوبی برای hd800 هست