hd میکنن ولی بعداً . قبل شما میلیونها نفر این حیف گفتن شما رو گفتن که hd نمیدن رو ! :n02:نقل قول:
اینی که شما میگی هم فرقی فکر کنم نکنه!نقل قول:
راستی وقتی با خود دستگاه پخش می کنی کیفیتش پائین تر از اونی هست که می بینی؟؟
Printable View
hd میکنن ولی بعداً . قبل شما میلیونها نفر این حیف گفتن شما رو گفتن که hd نمیدن رو ! :n02:نقل قول:
اینی که شما میگی هم فرقی فکر کنم نکنه!نقل قول:
راستی وقتی با خود دستگاه پخش می کنی کیفیتش پائین تر از اونی هست که می بینی؟؟
چرا عزیز جان فرق می کنهنقل قول:
گاهی برخی از دی وی بی ها تنظیماتی برای کیفیت ضبط داره که اگه کیفیت ضبط پائین تر باشه، خوب پائین تر هم نشون می ده
من اخبار موثق دارم که اینطوری نمیشه و اچ دی نمیشه حالا حالا هانقل قول:
هم تجهیزاتشون خیلی گرونه هم اینکه به دلیل تحریم ها نمی دن تجهیزات خوب به صدا و سیما
برای همین hd هم نمی تونید ضبط کنید
هر چی پخش بشه از صدا و سیما همونو می تونید ضبط کنید
سورنا جاننقل قول:
353 الان بهترین مدلشه اینطوری که من دارم میبینم
بعدشم اینطوری نیست که 1 را بغل 6 بذاره
خودش به ترتیب میاره ولی بعضیا دوست دارم این ترتیب رو به هم بزنن
شما هم میتونید ترتیبو به هم بزنی
ولی مثلا اینجوری نکن که شبکه 1 رو بذاری بغلش شبکه قران بذاری بعد 3 بذاری بعد العالم
بیا 1 تا 6 رو بغل هم بذار و بعدش اون 8 تا شبکه را هم بغل هم. میتونی ترتیب 8 تا رو به هم بزنی ولی یکی در میون یکی از این 6 شبکه و یکی از اون 8 شبکه نذار
متوجه شدی؟
چه گیری دادین به کیفیت اچ دی! اینی که الان در حال پخش هست هم خوبه دیگه. نیازمون رو براورده میکنه! دی :n09:
تجهيزاتش رو اورده بودن از فرانسه
تست هم كردن اما نامردا دستگاه رو فروختن پيچيدن رفتن
حالا ميخوان فرستنده ساخت ايران رو بزارن
از ساله ديگه كم كم ششششبكه هاي اچدي اضافه ميشن
نقل قول:
درست شدددد:n05:
همینجوری یا کاری انجام دادی؟نقل قول:
کاش همون موقع دلیلشو هم میگفتی تا سوال نفرماییم :دی
دوستان شما تا به حال حداکثر قدرت سیگناتون چقدر بوده؟؟
من با آنتن اتوبوسی حداکثر قدرتم 91 درصد بود
رفتم تو تنظیمات تصویر، از 16:9 اوردم رو 4:3 درست شد. البته مثل اینکه خود صدا سیما نوع پخش تصویر رو عوض کرده، چون قبلا چه 16:9 یا 4:3 میزاشتم هیچ مشکلی نبود..:)نقل قول:
قدرت و کیفیت من 100 هست.نقل قول:
آقو الان این شبکه ها با این دانگل های یو اس بی که گیرنده دیجیتاله خوب میگیره؟
بعد با آنتن معمولی دیگه؟یا آنتن هوایی میخواد؟میخوام یکی بگیرم؟میخوام ببینم اگه آنتنشو بذارم تو خونه میگیره؟بعد آنتن خودش خوبه یا آنتن باید بخرم؟
بستگی به محل سکونت شما داره.هر چی سیگنال محلتون ضعیف تر باشه نیاز به آنتن بهتر(منظورم استفاده از آنتن هوایی به جای رومیزی) و با موقعیت بهتر هست.نقل قول:
گیرنده شما چیه؟؟نقل قول:
من از گیرنده خود تلویزیون استفاده می کنم.نقل قول:
مال کامپی ما هم گاهی وقتا 100 درصد میگیره. ولی نمیدونم چرا بعدا افت میکنه! شاید از آنتن باشه آنتن هوایی زدم بهش اونم بالای خونه نیست کنار خونه هست دادم بیرون.نقل قول:
شایدم از فیش آنتن هست که به گیرنده زدم. گاهی وقتا اونو درست میکنم درصد سینگالش اضافه میشه! گاهی وقتا هم اون فیش که به آنتن وصل هست رو دستکاری میکنم هم اینطوری میشه.
آخرش میفهمم مشکلش چیه! :n24::n02:
سلام. ما یه تلویزیون ال ایی دی داریم که گیرنده داخلی دیجیتال داره و راحت از طریق اون میتونیم شبکه های دیجیتال رو بگیریم.میخوام ببینم برای اینکه بتونیم برنامه هاش رو ظبط کنم چیکار باید بکنم ؟باید دستگاه تازه ای بگیریم یا با همین دستگاه های دی وی دی پلیر هم میشه؟
فقط برندهای ایرانی مثل صنام ایکس ویژن و اسنوا قابلیت ضبط تصاویر از گیرنده دیجیتال دارند.نقل قول:
ما گیرنده دیجیتال نداریم. تلویزیون ما خودش شبکه های دیجیتال رو پیدا میکنه و نشون میده.میخوام ببینم چه جوری باید ضبطش کنم . مثلا با دی وی دی چیزی. حتما یه راهی هست دیگه
سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه استر t15 گرفتم.حدود 6 ساعته که دارم ازش استفاده میکنم.تو برخی کانالها صدا قطع میشه و بعد صفحه شطرنجی میشه و مجددا به حالت اول بر می گرده.آیا میتونه به خاطر بارش برف باشه یا دستگاه مشکل داره؟
ممنون
تی وی های رده متوسط که گیرنده دیجیتال داره لزوما ضبط نمی کنند.برای این می تونید به کاتالوگ تی وی مراجعه کنید یا مدل دقیق تی وی تون رو بفرمائید تا به طور دقیق مشخص بشه می تونه ضبط کنه یا نه!نقل قول:
منظور من این بود که فقط تلویزیونهایی که نام بردم(X.VISION و ... ) قابلیت ضبط دارند . شما مدل تلویزیونتون بگین تا راهنمایی کنیم.نقل قول:
ایراد از آنتن شماست. ما هم این مشکل را داشتیم. آنتن را عوض کردیم و جهت آنتن هم باید درست باشه، سیم آنتن هم یک تکه باشد.نقل قول:
دقیقا همینطوره. یعنی شما میتوانی کانالها را براساس نام شبکه منظم کنی، بطوریکه کانال 1 تا 6 پشت سر هم و بقیه کانالها هم به ترتیب از 7 تا 18 قرار میگیرند.با زدن دکمه 1، شبکه 1 و دکمه 2، شبکه 2 و ... را ببینی.نقل قول:
یکی از دوستان این مدل را در طبس گیر آورده بود به قیمت 115هزار تومان. و امتحان کرده بودند فقط صدای DTS استریو را پخش میکرده و 5.1 را پخش نمیکرده.بعید میدونم مدل جدیدی ازش آمده باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
فلش میشه وصل کرد؟
اگه میشه به احتمال زیاد باید بشه ضبط کرد. چون رو یو اس بی یا همون فلش ذخیره میشه.
معمولاً در TV از فلش فقط برای پخش استفاده می شود.نقل قول:
برای ضبط برنامه های شبکه های دیجیتال، بعضی مدلهای سامسونگ و LG هم قابلیت ضبط تصویر PVR دارند.باید ببینید تلویزیون شما این قابلیت را دارد یا نه؟
من هم از این آنتن های خفاشی (اتوبوسی) بوستر دار استفاده میکردم بهمراه گیرنده xvision 333 که قدرت سیگنالش 100 میشد و کیفیت بین 80 تا 95 متغیر بود.فقط کانالهای جام جم و پرس تی وی بعضی وقتها کیفیتش هم 100 میشد.بعدا شنیدم که این آنتن ها برای گیرنده های دیجیتال مضر هستند و از این آنتهای شاخه ای معمولی گرفتم که قدرت سیگنال و کیفیت حدود 15 واحد کاهش پیدا کرده.نقل قول:
من مشکلی که در دستگاه دیجیتالم دارم اینه که وقتی دکمه EPG روی کنترل رو میزنم و وقتی لیست برنامهای ساعات مختلف کانال رو میاره با یه زبون دیگه هستش و زبون فارسی نیستش.توی منو هم همه کار کردم ولی درست نشده.باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
مدل دستگاه دیجیتال من: sinam FRK-8847
منظورم این نبود که روی فلش نمی شه ضبط کرد بلکه این مطلب شما را تصحیح کردم که اگر فلش بخورد حتماً می شود ضبط کرد چون اکثراً تلویزیون ها امکان pvr یا حتی epg ندارند حالا xvision شما از موارد استثنایی است:thumbsup:نقل قول:
من صفحه قبل گفتم که تقریبا تمام تلویزیونهای برندهای داخلی قابلیت PVR دارند.نقل قول:
مدل 32led5600-taالبته بعید میدونم ضبط کنه ,2 تا هم محل یو اس بی داره,اگه قابلیت ضبط نداشت باید چیکار کنم برای ضبط?
سلامنقل قول:
جالب اینجاس که اگر فیش آنتن رو به پریز آنت وصل میکنم میزنه سیگنال موجود نیست. سیم که همینجوری آزاد روی زمین هست شبکه ها ها رو دریافت میکنه ولی رو بعضی از اونها مثل شبکه پویا(که بچه هام منو کشتن که چرا اینجوری میشه)دائم تصویر فریز میشه و وصل میشه.
آنتن چی باید بگیرم. الان آنتن قبلیم از این UHF VHF ها هست 15 شاخه و هر کدام هم جدا گانه هستش.یعنی UHF جدا و VHF هم زیرش روی یک شاخه با ارتفاع زیاد.کابلم هم یک تکه هست.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله ester T15 آخرین مدلی بوده که شرکت آورده.البته قرار بوده مدلهای بعد رو وارد نمایند که به خاطر افزایش دلار فعلا نمیارن ،همین T15 هم تا اطلاع ثانوی وارد نمیشه(به نقل از مدیر فروش شرکت جناب قائدی).من خودم خیلی دنبالش بودم تا تونستم یه دونه اونم برای یه مشتری بود که نخواسته بود رو از طیس مارکت تو طبس شانسی گیر بیارم.
در مورد صدای DTS دو کانال اگر باشه مشکلی نداره ولی مولتی کانال(5.1) چه دالبی و چه DTS رو قدرت ثاپورت کردنش رو نداره.
من خودم خیلی سعی کردم که دستگاهی بگیرم که هم ----T داشته باشه و هم فیلمهای با حجم بالا و صداهای چند کاناله رو ثاپورت کنه.اما با ریویوهائی که خودنم متوجه شدم دستگاههای HD Media Player که ست تاباکس هم هستند بیشتر به جنبه ----T توجه کردن تا HD Player. لذا تصمیم دارم برای دیدن فیلمهای HD دستگاه پلیر جداگانه تهیه نمایم.
شما بایستی گیرنده دیجیتال مجزا برای ضبط کردن بخرید چون تا اونجایی که من می دونم این مدل قابلیت ضبط رو نداره. (البته اگه ارزشش رو براتون داره!!)نقل قول:
ما اول آنتن خفاشی یا اتوبوسی یا از این بوستردارها داشتیم که خیلی هم عالی بود، ولی شنیدم که میگفتند اینها در دراز مدت برای تلویزیون و گیرنده مشکل ایجاد میکنند ( راست و دروغش را هنوز نمیدانم!)نقل قول:
بهمین علت از این آنتهای کوچک شاخه ای گرفتم ( 5هزار تومان). البته محل قرارگیری خانه شما و اینکه فرستنده دیجیتال در شهر شما چطور باشه هم شرطه.
اینکه جلوی آنتن خالی باشه و ساختمان و مانع نداشته باشه.
کیفیت سیم آنتن و یک تکه بودن و همچنین سوکت ها.
---
آنکه گفتی به پریز آنتن، اصلا سیم کشی شده؟ چون خانه ی یکی از اقوام که مثلا آنتن مرکزی داشت، ولی سیم کشی نشده بود و پریزش را که در آوردیم دیدیم اصلا سیم نداره!
راستی دوستان من بوستر گیرنده دیجیتالم رو قطع کردم و مستقیم وصل کردم به گیرنده دیجیتالم. بعد قدرت آنتن رو روشن کردم. تصویرم بهتر شد و نویز کمتر.
ااز لحاظ علمی دلیلش می تونه این باشه که توی بوستر گیرنده دیجیتال یه فیلتر میان گذر هست که فرکانس های بالا و پائین رو نویز تشخیص می ده و حذف یا تضعیف می کنه.
مخصوصا فرکان های شهر ما که روی 700 و 800 مگاهرتزه!!
سلامنقل قول:
بله سیم که داخل پریز هست. الان سیستم آنالوگ رو دارم میبینم. به دیجیتاله حسحاس هستش.
جلوی انتن کاملا باز هست.دو طبقه دیگه دارن با همین آنتن دیجیتال میگیرن.نمیدونم چرا برای من اینجوریه؟!!