gt50 بهتره دیگه
به ترتیب:
vt50
gt50
st50
.
.
.
Printable View
gt50 بهتره دیگه
به ترتیب:
vt50
gt50
st50
.
.
.
برای محیط فوق العاده روشن اصلا پلاسما به درد نمیخوره دوست عزیزنقل قول:
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
ای بابا یادم رفته بود سایزش را بنویسم. 50 اینچ با گارانتی :20:نقل قول:
عینک روش نیست.
همونطور که دوستمون گفتند برای محیط فوق العاده روشن پلاسما مناسب نیست.نقل قول:
چون نمیتونه کنتراستش را خوب نشون بده.
LED-LCD تو این محیط ها کنتراست خوبی دارند.
پس ترجیحاً از LED های زیر تهیه کنید :
SONY HX925
SAMSUNG D8000
SAMSUNG D7000
ال جی lw98000 رو جا انداختی :Dنقل قول:
البته فعلا یه دونه هم تو بازار وجود نداره ولی نمیشه نادیده گرفتش
دوست عزیز منظورتون از خیلی روشن چه اندازه ای هست ، چون خونه ما در طول روز نورگیر هست و با کیفیت تصویر مشگلی ندارم ، البته تصویر در شب به مراتب با کیفیت تر هستش ولی با اینکه در روز خونه نورگیر هستش ، تاثیری در کیفیت رنگ مشگی نداره وتا اونجائی هم که اطلاع دارم محیط منزل کاربر پونل هم تا حدودی نورگیر هستش ، شما اگه اندازه نورگیر بودن محیط رو تائین کنی فکر کنم دوستان بهتر بتونند شما رو راهنمائی کنند ، گر چه من هم با نظر دوستان موافقم که پلاسماهای فعلی به درد محیط های خیلی پور نور نمی خوره ، مثل خونه های قدیمی که پنجره های زیادی داشتند .
چطوری مقدار نور گیر بودن را تعیین کنم؟ چون واحد نور لومن هست من با واحدش بگم کسی متوجه نمیشه. مثلا بگم 400 لومن خوبه کی می فهمه؟نقل قول:
مجبورم ساده بگم :
شما اگه تو خونت نور و کنتراستCRT کافیه، پلاسما حتماً خوبه واست. نور و کنتراستشم بیشتر از CRTه.
اگه آفتاب مستقیم تو اتاقت نیست و یا پرده درست و حسابی داره پلاسما برات خوبه.
اگه با لوستر و لامپ خونه را چراغونی نکردی، پلاسما برات خوبه.
من نور خونه خودم و فک و فامیل و دوست و آشنا را که تصور میکنم می بینم برای اکثر خونه ها نورش کاملاً کافیه و به راحتی به نور محیط غلبه میکنه.
والا اون موقع که میخواستم VT30 بگیرم همش دلهره داشتم نکنه نورش کم باشه و پولم حروم بشه. وقتی اومدن نصبش کردن دیدم عجب! اینکه نورش از سرم هم زیاده!
نکته مهم : پلاسما برای کسی خوبه که بدونه کیفیت = کنتراست نه اونایی که به غلط میگن کیفیت = نور
با سلام
جناب پونل منظور من اون دوستی بود که در باره جی تی 50 و اس تی 50 سئوال کرده بودند هستش و دقیقا منظور بعدیم از تائین مقدار نور همین مطلبی هستش که شما توضیح دادید در هر حال از توضیح کامل شما متشکرم
درود
دوستان کیفیت تصویر توی کدام مورد زیر بهتره ؟ (با فرض این که همه ی فایل های یکی باشه )
یو اس بی خود تی وی - اچ دی پلیر با کابل hdmi - ر ی س ور اچ دی با کابل hdmi - اتصال لپ تاپ (pc)
اگر منظورت اینه که یک فایل رو با همه اینا پخش کنیدنقل قول:
هیچ فرقی نداره و کاملا یکسان خواهد بود
طبق تجربه، غیر از مورد آخر که تست نکردم بقیه با فیلم یکسان کیفیتشون فرقی نداشت.نقل قول:
قربونت اين اونور كه ميگي چقدر اونورتره؟ چند در مياد بگو يه چند تا بيشتر بفرستن ما هم ميخوايمنقل قول:
درود
دوستان فیلم Sherlock.holmes.a.game.of.shadows.2011.1080p.blura y.5.1AUDIO.x264 با حجم 1.63g رو ریختم روی فلش ولی موقع اجرا گیرمی کنه چرا ؟ به خاطر 1080p بودنش هست ؟
نقل قول:
یه حال و پذیرایی سرهم به مساحت 120 متر
1800 وات مهتابی، 1200 ولت لامپ زرد رنگ شمعی.
چیدمانش یه این شکل:
45 تا مهتابی 40 وات دور تا دور حال و پذیرایی بصورت نور مخفی کار شده،
و 2 تا لوستر متوسط و یک لوستر بزرگ با با 35 لامپ شمعی.
توی روز نور خوبه،
توی شبم خوبه اما وقتی مهمون داریم معمولن بیشتر چراغها رو روشن میکنیم.
با این وضعیت اصلا چیزی از تصویر وقتی مهمون بیاد میشه دید؟
الآن CRT Tooshiba داریم 29 اینچ، سری pz، وقتی چراغا روشن میشه کم میاره اما تصویرش دیده میشه حداقل.
اگه LED بگیرم که سامسونگ و سونی نمیگیرم.نقل قول:
سونی جدیدا خیلی خراب شده، از سامسونگم خاطره بد دارم.
یا WT50 پانا یا ازین passive های LG میخرم.
دبی, بحرین، امریکا، ایتالیا، آلمان، کانادا، کره جنوبی، مالزی و... هرجا بخوای:20:نقل قول:
شایدم وایسم از همین ایران بگیرم چون اول باید بیاد اینجا وقتی تصویرشو از نزدیک دیدم تصمیم میگیرم، نه روی کاغذ.
قیمت دقیق نگرفتم، درگیر مدلم فعلا، قیمت تقریبیش که تو آمازون هست دیگه، همونه.
راستی اینطور که فهمیدم پنل ST50 و GT50 فرقی نداره، تفاوت قیمت بخاطر 2 هسته ای بودن و THX داشتن GT50 هستش که هیچکدوم بکارم نمیاد.
VT50 زیادی گرونه، حیف آدم میاد. بعدم 60 اینچ میخوام که VT50 نداره.
سلام
در تلویزیون VT30 نسبت به TV های دیگه مثل ال جی ، در تصویر سه بعدی عمق تصویر به سمت داخل صفحه تلویزیون است و خیلی کم بیرون می زنه ، آیا تنظیماتی دارد که تصویر رو به صورت بیرون زده از صفحه تلویزیون و جلوی بینی آدم نشان بده؟
با تشکر
دوست عزیز عمق و بیرون زدگی تصاویر سه بعدی ارتباط مستقیم با فیلم یا هر تصویر سه بعدی داره که شما داری استفاده میکنینقل قول:
مثلا من ال جی 98000 دارم و فیلم legend of guardians رو که نگاه میکنم از اول تا آخر فقط عمق هست ولی در عوض فیلم Rio برعکس هست و انگار پرنده ها دارن تو اتاق میچرخن
فکر نکنم تلوزیون ها در این مورد فرقی داشته باشن و تفاوتشون ممکنه بیشتر تو تکنولوژی تصویر و کنتراست و نور و .... باشه
نقل قول:با سلامدوست عزیز من هم یک CRT 32 اینچ مدل GRUNDIG دارم و به نظر من پلاسمای VT خیلی بهتر عمل میکنه یعنی اگر CRT شما تصویر رو بتونه نشون بده مطمئنا پلاسما تصویری به مراتب با کیفیت تر نشون میده در واقع حال و پذیرائی ما در حدود 90 متر و با داشتن حدودا هزار وات لامپ روشن در پور نور ترین حالت مشگلی در کیفیت تصویر ندارم ، البته یه مقدار تاثیر گذار هست ولی خیلی کم و باز کیفیت تصویر کاملا قابل قبول هستش تازه اون هم رو مد نورمال واگه بخوام از مد داینامیک استفاده کنم که کیفیت تصویر به مراتب بهتر هم میشه ، نکته اصلی در مورد محیط منزل شما این است که اون 1800 واتی که فرمودید به صورت نور مخفی هستش و نه نور مستقیم و فقط باید به لوسترها که نور مستقیم دارند توجه کنی که اون هم اگه تلویزیون شما فاصله کافی رو داشته باشه ، فکر نکنم اصلا مشگلی پیش بیاد .
خیلی ممنون.نقل قول:
اشتباه شد، 2800 وات نور مخفی هست، دور لوستر ها هم نور مخفی هست.
پس اگه نور مخفی تاثیر مخرب نداشته باشه که خیلی خوبه، دیگه از لوستر ها استفاده نمیکنیم تو مهمونیها.
اما من منظورم سری S و یا G بود. قصد خرید VT50 ندارم چون اونقد بودجه ندارم.
آخه فیلترهای S و G با سری high end e V فرق میکنه و V خیلی بهتره.
پس اینطور که می فرمایید و VT30 تصویرش تو نور مناسبه، حالا اگه فیلتر ST50 هم مثل VT30 باشه خوب میشه دیگه.
VT50 آخه 60 اینچ نداره، اگه بخوام 55 بگیرم ترجیح میدم یه برند ارزون بردارم، مثل مدلای ارزون ال جی یا ایکس ویژن،
ولی 60 به بالا میخوام با بودجه 5-4 تومن، 3بعدی هم لازم ندارم مگه اینکه پسیو باشه.
فقط "ST50 60 میمونه تو این بودجه من.
فیلتر کنتراست ST50 بهترین فیلتری هست که تا به حال برای یک پلاسما ساخته شده هم از جهت حفظ رنگ مشکی در محیط پرنور هم از نظر مقدار بازتاب نور.
باسلامفیلتری که روی ST50 هستش همون فیلتری که روی VT30قرار داره منظورم فیلتر Infinite Black Pro و البته این چیزی که در سایت پاناسونیک ذکر شده ، و شاید فیلتر امسال بهینه تر شده باشه ولی نکته اصلی این که فیلتر سری V و یا S فرق چندانی با هم ندارند و بیشتر اختلافشون در دیزاین و تنظیمات حرفه ای و این قبیل چیزهاست . البته بعضی از دوستان هم هستند که اعتقاد دارند که بازتاب نور در سری S به خاطر نداشتن شیشه یک تکه از سریهای V کمتر و خوب به نظر من هم حرف درستی .
به نقل از Cnet:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The ST50 handled overhead lighting better than any plasma I've ever tested. Comparing it with last year's Panasonics, the filter over the screen is better in both important ways. Under the lights, dark areas looked a bit darker on the ST50 than on the 2011 Panasonics as well as the Samsung D7000 plasma. Reflections in the ST50's screen also appeared a bit dimmer than on the other Panasonic plasmas
بیخشید دیدم صحبت vt50 شده ! مگه vt50 هم الان داخل گیر میاد ؟!! چند اونوقت ؟
نیومده. احتمالاً اوایل زمستون بیاد. حدود دیماه.نقل قول:
50 اینچش نباید زیر 4 تومن باشه.
امسال پلاسمای سری high end پاناسونیک مثل پارسال تنوع سایز نداره فقط سایز 55 و65 داره .
کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia/index.html
الان به يكي از نمايندگي هاي پانا زنگ زدم آماره st30 رو بگيرم گفت شركت ديگه نداره سوال كردم مدل هاي جديد كي ميان مثل st50 گفت يك ماه ديگه!
اونايي كه نخريدن نخرن امثال با توجه به اينكه st30 , vt30 تموم شده شايد يه همتي بكنن مدلهاي جديد رو زودتر از پارسال وارد كنن
نقل قول:
ما که شاگردیمو درس پس میدیم،
اما تاریخ این مقاله مربوط به زمانیه که هنوز VT50 نیومده بود، و VT50 فیلتر قوی تری داره اینطور که شنیدم، درسته؟
الان به يكي از نمايندگي هاي پانا زنگ زدم آماره st30 رو بگيرم گفت شركت ديگه نداره سوال كردم مدل هاي جديد كي ميان مثل st50 گفت يك ماه ديگه! اونايي كه نخريدن نخرن امثال با توجه به اينكه st30 , vt30 تموم شده شايد يه همتي بكنن مدلهاي جديد رو زودتر از پارسال وارد كنن __________________ تاييد ميشه به منم همينو گفتند ... البته گفتند تا 10 روز ديگه . قيمتها هم معلوم نيست چجوري باشه
برای من که خیلی بد شد ! من برای اتاق خواب میخواستم st30 بگیرم ! حالا این st50 که اصلا سایز زیر 55 نداره !!!!!
ST50 مدل 42 و 50 اینچ داره .نقل قول:
برای مدل های 2011 هم از بهار هی گفتن یه هفته 10 روز دیگه آخرش هم تا زمستون کشش دادن. امسال بعید میدونم به این زودی بیاد!
احتمالا قراره براشون بار جدید بیاد نه مدل جدید !!
چه عالینقل قول:
ST50 مدل 42 و 50 اینچ داره .
[QUOTE=mehrdad_ati;6966355]احتمالا قراره براشون بار جدید بیاد نه مدل جدید !!
بار جديد از كجا بياد وقتي ديگه توليد نميشه همه جاي دنيا اين مدلها تموم شده يه سري به سايتهاي مختلف بزنيد متوجه ميشيد ، بانه كه از قبل از عيد تموم شد. اميدوارم هر چي زودتر بياد البته با قيمت منطقي...
چرا تو آمیزون مدل های 2011 هنوز عرضه میشه . البته منم از خدامه 2012 بیاد ایران اما خیلییییییییی بعیده .
آمازونم جسته گريخته است همه سايزها رو نداره اكثرا هم دست دوم هستن كسي تا حالا از آمازون خريد كرده؟ چجوريه چقدر در مياد؟نقل قول:
بانیان خیلی زرنگ بازی در میاره،
مدلهای 2011 که الآن تو دنیا به نصف قیمت فروش می رنو وارد می کنه، به قیمت خود سال 2011 میفروشه و سرمایشو 2برابر میکنه، امکاناتشم مثل زیرنویس و آپدیت و این چیزاشم که همه میدونن در پایینترین سطح ممکنه.
هیچ شرکتی دیگه اینقد دیر مدلای جدید نمیده تو بازار...
اگه قرار باشه تا دی ماه مجبور شم صبر کنم که خودم میرم دبی از نزدیک میبینمشو میخرم.
یه دوریم میزنم، جشنواره تابستونیم هست، یه 1500 دلار ارز دولتیم به جیب میزنم.
..........
سلام دوست عزیز شما خودتون استادید.نقل قول:
Cnet.com مدلهای ساخته شده برای بازار آمریکای شمالی رو تست میکنه و ظاهرا VT50 تو ایالات متحده هنوز رسما ریلیز نشده فقط چندتا مدل برای نمایش تو فروشگاههای بزرگ عرضه شده و بعضی سایتها و فروشگاهها پیش فروش میکنن ولی بین مدلهای اروپایی ظاهرا تفاوتی بین فیلتر کنتراست ST50 و GT50 , VT50 در نور زیاد نیست.
دوستان لطفا ادامه بحث در مود مدلهای 2102 رو در تاپیک مخصوص خودش ادامه بدن تا دوستان دیگه ناراضی نباشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانيان از پليدترين شركتهاي واردكننده است. هميشه جنسهاشو با قيمتهاي كذايي ميفروشه.