دوستان در صورتی که هدفون فلیپس با قیمت های زیر بازار و گارانتی شکوفا الکتریک خواستین در خدمتونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان در صورتی که هدفون فلیپس با قیمت های زیر بازار و گارانتی شکوفا الکتریک خواستین در خدمتونم
از کجا فیلیپس بخرمنقل قول:
سلام خدمت دوستان
این اولین استارت من تو این انجمن هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
دنبال یه هدفون بلوتوث خوب میگردم با بودجه ی نهایت 800
الا mm100 دارم خوبه ولی بیسش جواب نیست
خودم یه سرچی زدم به این هدفون رسیدم
اما نه تا حالا خودم از هدفون های سونی استفاده کردم نه دوستان
ممنون میشم در این ضمینه راهنماییم کنید
ایا مدلی بهتر پیدا میشه
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
استفاده هم فقط موزیک هستش
:n12:
سلام دوستان
برای مشورت گفتم یه سری به این تاپیک بزنم
من یه پلیر cowon j3 دارم که واقعا دوسش دارم با یه هدفون فلیپس که با یه پلیره فلیپس gogear بود
الان دنباله یه ایرفونِ خوبم خودم بهترین انتخابی که دارم Sennheiser IE80 اما گرونه
اصلا هم علاقه ای به بیس و بوم بوم کردن ندارم.همه جور موسیقی گوش میدم
از Infected mushroom گرفته تا سنتی و کلاسیک
اما یه سری موزیکا رو که گوش میدی میفهمی که وضوحش کمهو مخصوصا که فایل FLAC باشه
مثله Archive,Pink floyd,Infected mushrum یا یه سری از همین دیوانه ها
حالا یه درخواست از بچه هایی که اطلاعاتِ خوب دارنودارم
اینکه از iE80 شروع کنین به ترتیب 5تا ایرفونِ خوبی که بعدِ IE80 هستن رو معرفی کنین
یعتی IE80 رو بهترین در نظر بگیرین و یکی یکی بنا به قیمت و کیفیت بیاین پایین
ممنون از شما
اسماعیل
جای خاصی سراغ ندارم. با گارانتی باشه بهتره.نقل قول:
تا حالا هدفون رده متوسط (چیزی حدود 50 تا 100 دلاری) نداشتین؟نقل قول:
اگر از ایران بخواین بخرین، تنها گزینه هدفون داخل گوشی، همون ie80 هست. بقیه بدرد نمی خورن. از اونور می خوایین بگیرین، hifiman re400
البته منطقا شما اول باید سبک صدای مورد علاقتون رو مشخص کنین تا من براساس اون به شما توصیه کنم. ولی براساس موسیقی و این حرف های خودتون، من re400 رو توصیه می کنم با قیمت 99 ذلار.
والا من به صدای تفکیک شده علاقه دارم و بلندی صدا و بیس زیاد برام مهم نیست. من یدونه sennheiser اسپرت فسفری دارم از آلمان آورده بودن برام ضد آبه و با پکیج آدیداس بودوصداش معمولیه.حتی این فلیپسم از اون بهتر بودنقل قول:
نظرت راجع به کلیپش x10i و s4i ll چیه؟
اس4 که اصلا. ولی x10 فکر کنم تنها گزینه ایی که می تونی بهش فکر کنی. من یک مدل از هدفون های t-jays هم یادمه توی پایتخت تست کردم، حدود 400 تومن بود. نمیدونم t-jays three بود یا t-jays fourنقل قول:
اون هم واقعاً خوب بود.
اینجا ریویوی هر سه تاشون رو می تونی پیدا کنی:
باز هم مشکلی توی فهمیدن ریویو بود، بگو.
و در آخر اینکه مدلهای دیگه ی sennheiser چی؟ چیزه خوبی نداره که تست شده باشه و تائید شده باشه؟نقل قول:
AKG K375 هم ریویو های خوبی داره
سنهایزر توی هدفون داخل گوشی، حرف خاصی برای گفتن نداره. مخصوصا توی ارزون قیمت ها
K375 من یادم نمیاد ریویو از فرد معتبری ازش دیده باشم.
سلام دوستان تا 80 تومن هدفون میخواستم که بالاترین بیس رو داشته باشه
آقا من یکی رو پیدا ردم shure se215 داره.قیمتش برام خیلی مناسبه نظرت چیه راجع بهش؟نقل قول:
از لحاظ سبک صدا که برای شما بهتر از اون کلیپش هستش. از لحاظ کیفیت هم تقریبا در همون سطح هست. در کل گزینه خیلی خوبیه اگر قیمتش منطقی باشه.نقل قول:
قیمت چند هست؟
از چه نظر براي من بهتر از كليپشه؟قيمت ٣٦٠نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سبک صداش بهترهنقل قول:
بیس کمتر و محکم تری داره. تریبل بیشتری داره. مید مخصوص شور رو دارهکریتیو ep630 با گارانتی شابنقل قول:
فیلیپس she3590
فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره. یا به عبارت دیگه، کریتیو تریبل بسیار کمتری داره
يني وضوح شور از كليپش بيشتره و بهتره حتي؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
معمولا تریبل بیشتر باعث می شه هدفون به نظر بیاد وضوح بیشتری داره. الان دقیقا کنار هم تستشون نکردم من. به همون ریویو ljokerl که لینکش رو داده بودم رجوع کنید. تا اونجا که یادمه هر دو تای این هدفون ها اونجا بودن.نقل قول:
آره تو رویو هر دوتا هستن اما در کل x10 برتره نسبت به شور.اما جالب اینه که تو تمام ریویو هایی که خوندم همه x10 رو تائید میکنن اما میگن که 360دلار نمی ارزه.واسه همین من دارم تلاشم رو میکنم که بهترین گزینه رو انتخاب کنمنقل قول:
جایی سراغ داری که ie80 موجود داشته باشه؟ یا دست دوم؟
توی انتخاب هدفون، اول سبک صدای هدفون در نظر گرفته می شه و بعدش کیفیت صدانقل قول:
نامداران نماینگی سنهایزر
دوستان کسی میدونه شور تو تهران نمایندگی داره یا نه؟
سلام بهترین هدفون تو رنج 50 که کامل گوش رو بپوشونه چی هست؟ مرسی
سلام دوستان...
هدفون Sennheiser HD 419 از نظر کیفیت چطور هست ؟ خریدش رو پیشنهاد میکنید از نظر کیفیتی ؟
تشکر...
سلام ممنون از راهماییتون ولی منظور من هدفون بود نه ایرفوننقل قول:
درود
هدفون HPH-200 یاماها برای کسی که بالانس طبیعی دوست داره و سبکهای مختلف، بهویژه بیکلام، گوش میده از نظرتون چطور هست؟ ارزشاش رو داره؟
ضمنا تو هدفونهای ارزونقیمت از SHL3000 فیلیپس، DJ، زیاد تعریف میکنن. ممنون میشم دوستان نظرشون رو دربارهاش بگن. کیفیتاش طوری هست که بهعنوان هدیه بشه روش حساب کرد یا نه (برای کسی که صدای نسبتا گرم مثل صدای Sony ZX300 رو پسندیده و پاپ و راک زیاد گوش میده)؟
نمایندگی رسمی که فکر نکنم. ولی یک مغازه ایی تو جمهوری بود که سر درش بزرگ نوشته بود Shureنقل قول:
سه دفعه ایی که کلا رفتم اونجا هدفون های شور رو نداشت و بیشتر تجهیزات استودیویی و اجرای زنده شور رو داشت.
شاید نمایندگی نامداران سر پاساژ پایتخت بتونین چند تا مدل سنهایزر رو تست کنین. لااقل مطمئنم hd598 و hd25 رو دیدم برای تست. یدونه از همین سری چهارصد های HD سنهایزر بود، ولی نمیدونم کدوم بود.نقل قول:
توی هدفون های روی گوشی چیز خاصی نمیشناسم.نقل قول:
من اینطور که فهمیدم هدفون خوبیه. لااقل از این سری هدفون های یاماها که خیلی شبیه بیتس هستن، بهتره. ولی خودم تستش نکردم. اگر سبک های آروم و با محوریت وکال (منظورم مخصوصاً میدرنج هست.) گوش میدی، به شدت z1000 سونی رو توصیه می کنم. 635 تومنه فکر کنم. در مورد فیلیپس هم اطلاعی ندارم. من کلا یکدونه هدفون فیلیپس رو خیلی قبول دارم در مقابل قیمتش، اون هم she3590 هستش که 35 تومنه و کیفیت در مقابل قیمت خیلی داره.نقل قول:
سلام دوستان و اساتید عزیز . من دو سال پیش با مشاوره تو همین انجمن هدفون akg k99 رو خریدم و توی این مدت خیلی ازش راضی بودم اما برای ورزش مناسب نیست چون سیمش بلنده ( 3 متر) الان قصد دارم یک هدفون یا ایرفون برای ورزش بخرم . سبکی که گوش میدم راک و متال هست . ایا تا 100 - 120 تومن چیزی توی برند akg یا Sennheiser یا بقیه برند های معتبر گیر میاد ؟ در ضمن اینکه توی گوش راحت قرار بگیره و هنگام دویدن جدا نشه فاکتور مهمیه . پیشاپیش ممنون
کسی از دوستان ایرفون Sennheiser cx175 رو داشته؟ چطور بوده؟
چند وقت پیش چندتا مدل هدفون میخواستم تا 100 تومن که بچه ها زحمت کشیدن و چندتا مدل دادن از فیلیپس و سونی
اما هچ کدوم گیرم نیومد
یکی دیدم بیتس تقلبی بود میگفت 80 تومن .
این بیتس تقلبی ارزش 80 تومن رو داره یا بهتره باهاش یه فیلیپس 80 تومنی بگیرم ؟
دوستان نظرتون درباره هدفونهای sms چیه ؟ 65 تومن یک مدلشو دیدم:n17:
سلام
آقا يه كمكي هم به من بكنين
يدونه كليپش پرو مديا دارم يه فيش توش بود به ديوايساي اندرويدي هم ميخورد الان گمش كردم راهي هست با ديوايساي اندرويدي استفادش كنم يا بايد بندازم بيرون ؟ نو هستش آخه!! اي ايرفوناي ريزر خوبن؟
ممنون
من مدل shl3100 را دارم کیفیت ساخت خوبی داره قیمتش هم به خصوص مدل 3000 خیلی مناسبه.در رابطه با صداش( البته 3100 ) بیس مناسبی داره اما نقطه ضعفش قسمت میدش هست که شفافیت و وضوحش کمه تریبلش اول زیاد بود اما بعد خیلی مناسب تر شد.در کل از خریدش راضی هستم.نقل قول:
سلام
دوستان بین این دو کدومو پیشنهاد میدین ؟
Logitech G35 7.1 Surround Sound gaming
و
Razer Kraken 7.1 Surround Sound gaming
اولویتم با گیم هست.
فکر نکنم اصلی باشه دوست عزیز . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اورجینال هاش بالا 100$ هست . . . بهتره که یه برندی رو تهیه کنید که نمایندگی داره و یا موارد کپی نداره ( سونی ، سنهایزر ، آ کا جی ، فیلیپس ، یاماها و . . . )
فیشش چه شکلی هست ؟ ؟ شاید از مجتمع پایتخت بتونید مشابهش رو پیدا کنید . .نقل قول:
سلام
دوستان دیروز رفتم علالدین از این مدل خوشم اومد Headphone beats SOLO HD S450
قیمت 105 تومان میدادن خواستم از دوستانیکه استفاده کرده بپرسم چجوریاس ارزش خرید داره ؟
1.Brand Name: Monster
2.Model: S450 bluetooth Solo hd
3.Colors : black,white,red,purple
4.with retail package
5.QA/QC passed
6.Item Weight: 1.5kg
7.Compatibility:iPhone,ipad,computer,MP3
8.support "+" "-" on Iphone,ipad
9.support music on other mobile and computer
10.Folding Design
11.accessories:eek:ne charging plug,one 3.5mm cable which can connect with MP3 computer ,one USB charge cable,one manual
12.with built in battery,can recharge
هدفون میخام که کیفیت باس خوبی داشته باشه
و بلوتوث هم داشته باشه تو رنج 100 تا 120 تومان از بیتس s450 برند و یا مدل بهتری هم داریم ؟
نقل قول:اون هدفون ها کپی هستند عزیز البته کیفیتشون بد نیست ولی خب جنس اصلی مسلما یه چیز دیگس . . .نقل قول:
HDR 120 - sennheiser
مدلهای دیگری هم میتونید خریداری کنید ولی خب جنس های اصلی قیمتشون بالای 200 میافته خب . . البته به برند و مدل هدفون هم بستگی داره :
jabra Halo 2
. . .
این هدفون های بیتس تقلبی که 70 تومن و 80 تومن هستن ارش خرید دارن ؟
من شخصاً ترجیح می دم فیلیپس she3590 با قیمت 30 تومن بخرم یا کریتیو ep630 بخرم.نقل قول:
راستی یک جمله ایی از ljokerl دیدم که برام مفید بود و فکر کنم برای بقیه دوستان هم مفید باشه:
Never tried those JBLs. The last ones I did try (the J22) were crap
تاپیک ljokerl:
یک مدل هم بود قیمتش حدود 80 هزار تومن بودش و فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد
اسم مدلش رو دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم n a v بود (یه چیز تو همین مایه ها)
رنگ های مختلف داشت و مموری هم میخورد
شما همچین چیزی دیدین ؟ اینا ارزش خرید داره ؟
آخه با 80 تومن من فقط تو شهرمون یا از اینها دیدم یا بیت تقلبی و یا sms تقلبی !
از اجناس خوش رنگ و لعاب چيني بوده !!نقل قول:
خب از سايت خريد كنيد ... حداقل ميدونيد جنس اصل هست ...
دوست عزیز من 100 تومن بیشتر بودجه ندارم و با 100 تومن چیز اصلی نمیشه خریدنقل قول:
حالا شما اگه مارک خاصی میشناسین معرفی کنین
سلامنقل قول:
از اینکه این هدفون کپی است در جریان هستم
بعضی از دوستان میگن تا سقف 100 تومان ارزششو داره
فقط خواستم بدونم 100 تا 130 تومان چیز بهتر ا s450 میشه خرید یا خیر ؟