من یک پیش فروش طلایی خانواده پرشیا ثبت نام کردم که تحویلش مهر ماه هست.
آیا اینو میشه فروخت؟
با 5 تومن ثبت نام کردم.
اگه میشه فروخت ، چقدر میخرن؟
سود 25% هم داره.
من یک پیش فروش طلایی خانواده پرشیا ثبت نام کردم که تحویلش مهر ماه هست.
آیا اینو میشه فروخت؟
با 5 تومن ثبت نام کردم.
اگه میشه فروخت ، چقدر میخرن؟
سود 25% هم داره.
رانا خوب بیشتر از بودجه مه پس میذارم دو ماه قبل اون تاریخ میرم 405 ثبت نام میکنمنقل قول:
نقل قول:
پس پیشا پیش مبارکت باشه:n02:
سلام
من تحویل تیر93 یه 206 پیش خریدکرده بودم
۱ـبه نظرتون دعوت نامه دقیقا کی میاد؟
۲ـ چند درصد ممکنه افزایش قیمت شمل حالم بشه ؟
۳ـ نمایندگی برام ماشینو میتونه بفروشه؟چند درصد پورسانت میگیره اوتوقت، ایا کارتکسی میتونم تحویل بگیرم؟
ممنون
Sent from my LT28h using Tapatalk
۱- دعوت نامه یک تا ۱۰ روز قبل از تحویل خودروست ؛ با شما تماس میگیرن و شما برای تکمیل نهایی خودروتان به نمایندگی مراجعه میکنید .نقل قول:
۲- احتمال کاهش چشمگیر قیمت خودرو هست ؛ شورای رقابت هشدار جدی درخصوص قیمت های فعلی داده و حتی تهدید به جریمه سنگین کرده اما حداقل مطمءن باشید قیمت گرانتر نخواهد شد .
۳ - خیر نمایندگی فقط به شما میفروشه مگر اینکه خودشون آشنا داشته باشن ببرید بنگاه و راحت بفروشید .
خودروی کارتکس باید زیرمجموعه ایرانخودرو باشید و فروش بالایی داشته باشید که شرایط خاص خودش رو داره و به شما تعلق نمیگیره .
یکی جواب بده لطفانقل قول:
معلومه توی ایران زندگی نمیکنی!!!کاهش قیمت خودرو اونم چشمگیر!!!!کی این اتفاق توی تاریخ ایران رخ داده که این بار دومش باشه....بهمن91 که کلی دعواشد و خودرو حدود40-50%گرون شد؛با جریان پراید کیلویی چند؟؟؟؟(اگه یادت بیاد)ماشینی مثل ال90 بعد از افزایش قیمت از 21.5 تا 36 شورای رفاقت زحمت کشید از 36 میلیون شد 35.150!!!!!حالا که قیمتاشون نسبت به اون دوره فرق زیادی نکرده...اگه ارزون شد،شما برای من یک SD V8 از این28 تومنیا که از رانا32 تومنی!!!! ارزونتره بخر،شیرینی تون هم کنار میگذارم..من موندم SD این قیمته پس ال90 چند میشه!!!!جالبه SD که از پارس گرونتر بوده،طبق فرمولشون ارزونتر شده!!!!یامثلا در مورد آپشنهای اختیاری،ایرانخودرو زوری به شما کارت طلایی روی رانا و پارس وس مند میده،عمرا میاد بگه اختیاری شده؟؟؟یورو4ی که 3 میلیون بابتش میگیره را صرفنظر میکنه؟؟؟آپشنهای اجباری چی؟؟؟؟مطمئن باش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره وقیمت را بالا میبرن،تابستان نشد،توی پاییز....تاریخ را یادآوری کن؛این روندها همیشه تکراری بوده و هست،فقط دارن وقت کشی میکنند...اول تکذیب میشه بعد میگن به ما ربطی نداره ودر آخر تایید میشه!!!!نقل قول:
از شروط شورای رفاقت این بوده که دلالی حذف شود!!!!بنظر شما که خودتون هم اشاره کردین،خودرو کارتکسی چیزی جز رواج دلالی هست؟؟؟؟سایپا و ایرانفرقون بنظرت میاد جلوی این کارا را بگیره؟؟؟و به نمایندگانش هم ضربه بزنه؟؟؟
سلام رفتم نمایندگی ثبت نام کنم گفتن تکمیل ظرفیت شده....بعد گفتن اول تیر دوباره شرایط فروش فوری اعلام میشه...بنظرتون راست میگن؟؟؟؟ماه ب ماه اعلام میشه؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه
ممکنه ثب تام انجام بشهنقل قول:
توی تاپیک زیر پیگیری کنید
بعضی از دوستان قبل از انجام فروش به بقیه اعلام میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فکر کنم شما قشنگ متوجه نشدی شورای رقابت گفته 4 تا 7 درصد افزایشنقل قول:
به طور مثال 131 sx اردیبهشت قیمتش بوده 15/418/000 تومان الان شورای رقابت اعلام کرده 16/100/000 تومان یعنی حدود 700/000 تومان گرونتر شده این قیمت اعلام شده با 2/200/000 تومان هزینه یورو4 و 1/250/000 تومان هزینه 2 عدد کیسه هوا جمع میشود و قیمت
131 se یورو4 میشه حدود 19/550/000 تومان
اینم لیست قیمت سایپا اردیبهشت 93
یا تیبا sx که 19/339/000 بوده و شورای رقابت اعلام کرده 20/400/000 یعنی حدود 1/060/000 تومان گرانتر که با 3/200/000 هزینه یورو 4 جمع میشه و قیمت تیبا sx یورو 4 میشه 23/600/000 تومان
نقل قول:
طبق مصوبه جدید شورای رقابت ترمز ABS اربگ راننده و یورو ۴ الزامات خودروهای داخل هستند و آپشن نیستند و به هیچ وجه قیمتی روی اصل ماشین نخواهد گذاشت . ببینید چقدر مسخرست که یورو ۴ گرونتره ؛ آخه فحش ناموسی هم کمه نثار خودروسازان بکنم .
شما خودت براخودت فرمول در میکنی انگار رییس شورایی .
دیشب هم خبر شبکه ۲ برنامه با همین موضوع بود که رییس شورا با اون مرتیکه حمایت از تولید کلی جروبحث و دعوا داشتن آخرشم نفهمیدیم اگر خودروسازا قیمتها رو پایین نیارن چه جریمه ایی منتظرشونه .
درضمن رقابتی کردن بازار خودرو نیاز به احداث کارخونه نداره آقای حمایت از تولید کننده نامحترم ؛ گمرک و هزینه های متفرقه رو بردارید اکسنت رو ۴۰ ملیون بدید دست مردم ؛ ال ۹۰ هم خودتون تولید نکنید فرانسویش رو ۲۵ ملیون بدید به مردم ببینم بازار رقابتی میشه یا نه ؛ اونوقت ایرانخودرو میتونه لگن بسازه و مردم بخرن یا نه . تا کی این وضع باید ادامه داشته باشه ؟
مشکل عمده دولتی بودن این آشغال سازهاست که روز به روز بدتر و بدتر و گرانتر میشوند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سه شنبه، ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷:۱۹
اگرچه حدود یک هفته پیش شورای رقابت قیمت جدید خودروهای داخلی را اعلام کرد اما به گفته خود شورای رقابت به دلیل لحاظ نشدن هزینههای مربوط به استاندارد آلایندگی یورو 4 و کیسه هوا، این قیمتها نهایی محسوب نمیشوند.
در این زمینه رییس شورای رقابت در جدیدترین اظهارنظر خود اعلام کرده که به زودی هزینه مربوط به کیسه هوا و استاندارد آلایندگی یورو 4 تعیین و این هزینهها به قیمتهای جدید اعلام شده برای خودروها اضافه خواهد شد.
جدیدترین اظهار نظر رییس شورای رقابت در حالی است که پیش از این شورای رقابت اعلام کرده بود هزینههای مربوط به کیسه هوا و استاندارد آلایندگی یورو 4 به عنوان آپشن محسوب شده و اختیاری است.
وعده شورای رقابت برای اعلام هزینههای مربوط به کیسه هوا و استاندارد آلایندگی یورو 4 در حالی است که پیش از این خودروسازان هزینه ارتقای استاندارد آلایندگی خودروهای سواری از یورو 2 به یورو 4 را به طور میانگین 2 میلیون تومان اعلام کرده بودند.
شورای رقابت همزمان با اعلام قیمت جدید خودروها پنج شرط نیز برای خودروسازان در نظر گرفته بود با این حال این شورا اخیرا یکی از شروط خود برای خودروسازان را اصلاح و هزینه مربوط به کیسه هوا و استاندارد یورو 2 را از شمول هزینههای آپشن خارج کرده است.
علاوه بر آن شورای رقابت در حالی از خودروسازان خواسته میزان تولید خودروها را در سطح قابل قبول قرار دهند که خودروسازان اعلام کردهاند میزان تولید خودرو براساس نقدینگی و قطعات دریافتی از قطعهسازان تنظیم میشود و به صورت دستوری نمیتوان تولید خودروها را افزایش داد.
از آن سو نیز خودروسازان اعلام کردهاند هیچ راهکار دقیقی برای تشخیص مصرفکننده نهایی خودرو از کسانی که خودرو را به قصد فروش مجدد در بازار آزاد خریداری میکنند، ندارند. این در حالی است که "اجرای طرحهای فروش به نحوی که دریافت کننده خودرو، مصرفکننده نهایی آن باشد" از جمله شروط شورای رقابت برای خودروسازان است.
در زمینه شرط شورای رقابت برای از بین بردن بازار حاشیه خودرو نیز خودروسازان معتقدند تا زمانی که نرخ خودروها به قیمتهای واقعی نرسیده و تفاوت قابل توجهی بین قیمت رسمی و بازار خودروها وجود داشته باشد، نمیتوان بازار حاشیهای را حذف کرد.
دیگر شرط شورای رقابت برای خودروسازان "اصلاح فرمت قراردادهای فروش خودرو طبق نظر شورای رقابت است" که در این زمینه نیز خودروسازان معتقدند شورای رقابت حق دخالت در شرایط و قراردادهای فروش خودروسازان را نداشته و تنها باید فرمول قیمتگذاری را تعیین و ابلاغ کند.
لینک خبر
آقا منم مثل تو روزی هزار بار از دست این قاری ساز ها عصبانی می شم . جوری که سکته میاد بهم . یعنی باور کن الان دارم واسه این کار میکنم که یه روزی این خودروسازی هارو بخرم و آتیش بزنم :n20:نقل قول:
ابهام قیمتگذاری خودرو برطرف شد/ اصلاح قیمت ۲۰۶/ ابلاغ نرخهای جدید طی ۳ روز آینده
هاشم یکه زارع در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشریح جزئیات جلسه امروز خود با رئیس شورای رقابت، اظهار داشت: در بحث قیمتگذاری خودرو تابع مصوبات شورای رقابت هستیم، ولی بعد از اعلام قیمتهای خودرو از سوی این شورا در هفته گذشته، ابهاماتی در مورد تعیین قیمتهای جدید وجود داشت که در این مورد جلساتی با رئیس شورای رقابت داشتیم. وی تصریح کرد: اشتباهاتی در محاسبه قیمت برخی خودروها صورت گرفته بود که در جلسه با رئیس شورای رقابت، نقطه نظرات ما و شورا مطرح و ابهامات موجود برطرف شد. وی با بیان اینکه هنوز هیچ قیمت جدیدی برای خودروها از سوی شورای رقابت به ما ابلاغ نشده است، تصریح کرد: ما به عنوان خودروساز مایل نیستیم قیمت محصولاتمان افزایش یابد، زیرا در این صورت تمایل مشتریان به خرید خودرو کاهش خواهد یافت، ولی قیمت تمام شده برخی محصولات افزایش یافته که در نهایت به صورت افزایش جزئی در قیمت خودرو لحاظ شده است. یکه زارع در مورد ابهامات موجود در قیمتگذاری پژو 206 نیز گفت: اطلاعات مربوط به استانداردهای اجباری در این مورد ارائه شد و ابهام موجود در قیمتگذاری این خودرو نیز برطرف شد. وی تأکید کرد: 80 درصد قیمت خودروها همان قیمتهای اعلام شده از سوی شورای رقابت خواهد بود و روی برخی خودروها مانند پژو 206 ممکن است قیمت تغییر کند. وی در پاسخ به این سؤال که آیا تغییری در مورد قیمت پژو پارس و پژو 405 نیز اتفاق خواهد افتاد، گفت: در این مورد تغییرات جزئی مد نظر ما بود که از آن صرف نظر کردیم. مدیر عامل ایران خودرو در مورد تعیین قیمت آپشنهای خودرو نیز گفت: یکسری از آپشنها به عنوان استانداردهای اجباری مطرح هستند که قیمت آنها با توافق شورای رقابت تعیین میشود، ولی آپشنهای غیر اجباری نیازی به تعیین قیمت توسط این شورا ندارند. وی با بیان اینکه قیمت خودروها بر اساس استاندارد یورو 2 از سوی شورای رقابت تعیین شده است، گفت: قیمت آپشنهای اجباری نیز در مورد خودروها نهایی و به قیمت پایه آنها اضافه میشود تا به این ترتیب، قیمت خودروها بر اساس استاندارد یورو 4 تعیین شود. یکه زارع پیشبینی کرد لیست جدید قیمت خودروها طی 2 تا 3 روز آینده از سوی شورای رقابت ابلاغ و از همان زمان نیز توسط خودروسازان اجرایی شود.
آقا بلاخره 206 تیپ 5 افزایش قیمتش چقد میشه؟؟؟؟؟یکی مارو حالی کنه..اگه تا 38 میلیون افزایش پیدا میکنه برم از بیرون یکی بگیرم دیگه منتظر نمایندگی و 2ماه معطلیش نمونم
واکنش ایران خودرو به نرخ گذاری: نرخ های اعلامی کف قیمت است/هزینه برخی آپشن ها را از مشتری می گیریم
درضمن دوست عزیز؛نماینده مجلس ..کی هست!!!!چطور 2سال پیش که ماشین50-60%افرایش قیمت داشت همشون لال شده بودند!!!!حالا برای تبلیغات انتخابات زبون درآوردند....درضمن هیچ وقت آرزوهات را با واقعیت یکی نکن..مشکل عمده خود مردم هست وگرنه این شرکتها خصوصی هم بودند،هیچ مشکلی حل نمیشد...مثلا حالا کلی شرکت خصوصی توی زمینه های مختلف هست!!!کدام محصولش ارزون شده و به قیمت واقعی اش به مصرف کننده میرسه؟؟؟؟
با سلام
دوستان پژو پارس صفر سفید یورو 4 تک ایربگ تازه تحویل گرفتم الان 35800 مشتری داره بفروشم یا قیمت میره بالاتر؟
قیمتا میره بالا.....حالا هرجور دوس داشتی بفروش
اگه پارس xu7 هست بفروش ولی اگه lx tu5 هست نفروشنقل قول:
قراره بشه حدود 37 میلیوننقل قول:
نقل قول:
xu7 هست میترسم بفروشم بره بالا!
خیلی بشه همون 32 تا 33 بیشتر نمیشهنقل قول:
جالبه که رییس ایرانفرقون گفته پارس و405 گران نمیشود!!!!!برام جالبه پس چی میخان گرون کنند..فقط خدا کنه ال90 هم گرون نشه
سلام ببخشید یه سوال داشتم از چه طریقی میشه فهمیدکه مثلا پس فردا قراره سایت این دزدا (خودرو سازا) باز شه برای فروش؟تو سال چند بار باز میشه ؟چند ماه یه بار؟:n05:
تا 14 میلیون پراید هاچبک چه مدلی گیرم میاد تمیز باشه ؟
ممنونم :n16:
ازمن به شما نصیحت دنبال پراید هاچبک نرو که قیمتش علکی گرونه!!!و هیچی هم نداره!!!!پولت را بده صندوقدار مدل بالاتر بگیر یا لااقل یکم بگذار روش بده 111...فروشنده های هاچبک فکر میکنند ماشین کلاسیک !!!!دارند
هم میگید کلاه بردار و هم ازشون ماشین میخرید خب کسی که به این کلاه بردارا رو داده خوده شما هستید دیگه برادر ترجیح بدید پیاده باشید تا سراغ ایران فرغون و سایپا رفتن.بعد یواش یواش خودشون ورشکسته میشن
پیشنهاد میکنم به جای پراید کهنه 14 میلیونی پول جور کنی یه 131 صفر برداری یا چند ماه ماشین نخر تا پولت جور بشهنقل قول:
جای این صحبت اینجا نیست ولی عرض کنم که دوست عزیز تا رقابت نباشه واسه تولید کننده اون جنس الکی روونه بازار میکنه و باز هم طلبکاره.نقل قول:
مدیرعامل شرکت معظم تویوتا طوری جلو مردم خم شد و تعظیم کرد که پیشونی اش خورد زمین، چرا ؟ تا سهام شرکتش سقوط آزاد رو تحربه نکنه واسه یه تیکه پلاستیک کفی ماشین زیر پدال گاز.
یارو ماشینهاش آتیش میگیره عین خیالش نیست.
دوستان من ماها ماشین نخریم درست نمیشه. نمیشه همه جا و همیشه تابستون و زمستون پیاده رفت. ماشین هم نداشته باشی باید با اتوبوس اسکانیا خودسوز و تاکسی پراید 405 و سمند و انواع ماشین آژانس بری. پس ماشین شخصی رو شما نخری میشه تاکسی سوار میشی.
البته ماشین نخری دیگه هزینه تصادفات د دزدی احتمالی رو کم کردی و باقی هزینه ها میشه کرایه.
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
می تونی آدرس سایت فروش ایران خودرو رو توی سایت زیر وارد کنی و تغییرات اون رو روزانه یا ساعتی پیگیری کنی ( برات ای میل میشه)نقل قول:
نقل قول:
مرسی یعنی قبلش اعلام عمومی نمی کنن؟:n04:
ایرانخودرو جدیدن یه برنامه فروش فوری 20 درصدی گذاشته ک هر ماه اجراش میکنن...پس اوایل تیر دوباره ثبت نام میکنن
یکه زارع خبر داد: برنامه فروش فوری 20 درصدی محصولات در هر ماه نیز همچنان در دستور کار ایرانخودرو خواهد بود.
سلام.
به نظر شما میتسوبیشی نسل 6 که عکس هایش رو میبینید، خودروی خوبی برای مسافرت و کار کردن (نه اینکه فقط به عناون زیرپایی باشه) هست؟ یعنی به عبارتی زود زود خراب میشه؟ من در مورد نسل 7 اون تحقیق کردم و متوجه شدم که جلوبندی نسل 7 زود خراب میشه. لطفا پاسخی بدید که از درستیش اطمینان دارید. مصرف سوختش در 100 کیلومتر چقدره؟
پراید رو قبول ندارم چون امنیت نداره، فقطم فعلا (که دارم این پست رو می نویسم) دست دوم ماشین میشه گرفت تا حداکثر 10 میلیون تومن.
آقا الان رفتم شانسی دیدم بازه فروش رانا،سمند،تندر و وانت مثل اینکه منکه پولم آماده نیست گفتم دوستان اقدام کنن
نقل قول:
تو سایت ایرانخودرو همش پیش فروشه....فروش نقدی نداره
فروش نقدی هم میزاره به موقعش فکر کنم میخوان قیمتهای جدید در بیاد بعد بزارننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براساس فرمول جدید قیمتگذاری خودرو، قیمت احتمالی پراید و تیبا تعیین شد.
براساس فرمول قیمت گذاری شورای رقابت قیمت احتمالی پراید 131 مجهز به کیسه هوا و با استاندارد آلایندگی یورو 4 معادل 20 میلیون و 132 هزار تومان خواهد بود.
همچنین براساس این فرمول احتمالا قیمت جدید خودروی تیبا با استاندارد آلایندگی یورو 4 و مجهز به کیسه هوا 24 میلیون و 183 هزار تومان خواهد بود.
البته هنوز شورای رقابت رسما قیمت جدید خودروهای داخلی را ابلاغ نکرده اما محاسبههای صورت گرفته براساس فرمول جدید قیمتهای فوق را برای این دو خودرو نشان میدهد.
یه پیشفروش واسه مهر دارم پرشیا هست ، جمعا 5.700 واریز شده ،8 میفروشم
با سلام
یک سمند(lxسال )نو تازگیا گرفتم استفاده هم نشده صفره صفره حالا موندم نگه اش دارم یا بفروشمش و برم یک l90یا 206sdبخرم حالا به نظرتون همین سمند خوبه یا نه وکدام از نظر قیمت قطعات وفروش در اینده بین206یا l90 بهتره!!!!!