از این ip استفاده میکنم : 2.185.1.248نقل قول:
سرعتم از قبل عید همین طور شده منتها این چند روزه پینگ خیلی بهتر شده.
Printable View
از این ip استفاده میکنم : 2.185.1.248نقل قول:
سرعتم از قبل عید همین طور شده منتها این چند روزه پینگ خیلی بهتر شده.
دوست که دارم ولی حالشو ندارم برم هی به مخابرات التماس کنم اقا تروخدا خطم رو ازاد کنید .ولی پشیمون هم نیستم دیگه مجبورم تحملش کنم .عاقا خودکرده را تدبیر نیست..نقل قول:
نوش جونت داداش.اما هیچوقت ip رو کامل ننویس.نقل قول:
من الان گت وی 9 هستم.پینگ عالی،سرعت متوسط.
نه،خوشم اومد،بد نیست :دینقل قول:
رو شیر نت نشسته؟کو؟چرا نمیبینمش پس؟:n02:نقل قول:
داداش اگه رمز پیشفرض مودمت رو عوض کنی ( ترجیحا رمز ترکیبی از حروف بزرگ و کوچیک ) حتی با وجود اینکه پورت تلنت بازه هم نمیشه مودم کسی رو -- کرد.نقل قول:
اینی که من می بینم، یه شیر زده رو شیر تو :n02:نقل قول:
باز مثل اینکه مثل قبل شد...ساعت 12 گذشت پینگ 100 میلی زیاد شد... گفتم مخابرات میخواد ماه رمضون یه حالی بده بمون پینگمون زیاد نمیشه بعد 12، مثل اینکه فقط واسه 2 روز بود :n09:
دوست عزیز پارس آنلاین سرویس نامحدود میده؟نقل قول:
700 کیلو میده با حجم محدود
نامحدود میده بعد از چند گیگ دانلود محدود می کنه:n08:
سلام
یه مدته نبودم اما نظرات بچه هارو میخوندم من از قبل عید سرعتم با اینکه 128 نامحدود خریده بودم به بیش از 512 رسید . تاااااااااااااااااااااااا ااااااا امروز که دوباره رفت روی 128 . الانم واقعا حالم گرفته شد .
سرعت 16 !!!!! چیکار کنم ؟ نمیدونم بخاطر ترافیک دانلودیه یا کلا دیگه سرعتا همینه !
چند روز پیشا هم برام اس ام اس اومد که شرکت پشتیبانتون به پاس ماناماد تغییر کرده و از این به بعد با یه شماره دیگه غیر 2020 تماس بگیرید . 2220777 فک کنم اینه .
حالا نمیدونم برای تمدید چیکار کنم ؟ سرعت کسیو به میزان واقعی برگردوندن ؟
:n30:
داداش گند زدن.... سرعت من رو هم کم کردن...به قول خودشون واقعیش کردن....نقل قول:
من که همون اول که مودم رو خریدم هم رمزش و هم ip ورودش رو تغییر دادم:n10:نقل قول:
میخوای سفارش کنم شیر فلکه ش رو ببندن؟:n09:نقل قول:
این افت سرعت هم میگذره.نگران نباش.توی بازار رقابتی نمیتونن اینجوری باقی بمونن.نقل قول:
دوستان دانلود از سرورهای داخلی کم نشده؟
لطف داری داش ایمان، نمیدونم چی شد خود بخود یاد این عکس افتادم :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه سرعت عالیه...نقل قول:
خارجی:
داخلی:
راستی IP سافت گذر رو زدم تو لوکیتور، نوشت ISPـش آسیاتکه :n08:
کد:http://whatismyipaddress.com/ip/79.127.127.20
دوستاني كه سرعت سرويسشون واقعي شده اعلام كنند.سرويس خودم 256نامحدود3ماهه سرعت دانلود:25الي34
خدا بگم چیکارت کنه:n08::n08::n08:نقل قول:
دوستان یه خبر عجیب:واسه منم واقعی شده ظاهراً.فکر کنم خانم اپراتور 36 از دستم دلخوره:n20:نقل قول:
کور خونده.خبر نداره رایتل 1 گیگ اینترنت مفتی بهم داده واسه ماه رمضون.سرویسمم توی رایتل 512 هستش.از قبلم 500 مگ داشتم.این 1.5 گیگ.فعلاً خدا بده برکت تا این اپراتور 36 باهام آشتی کنه:n08:
سرعت ها واقعی شد. سرعت از سرور خارجی 9 کیلو !!!! :n02:
چقد حالم خوبه:n13:نقل قول:
نیست که من تا حالا افت سرعت رو اینطوری تجربه نکردم،اینه که الان دوس دارم برم روزه م رو بشکنم :دی
سلام بچه ها من 256 نامحدود یه ماه بستم اوایل کار سرعتم رو 120 و اینا بود حال میکردم هم خارجی هم داخلی ولی کم کم کم شد که الان از سرور داخلی هم به 30 رسیده و بیشتر نمیره کسی نمیدونه مشکل چیه؟دانلودم خیلی بالا بوده از این نمیتونه باشه یا واس همه اینجوریه؟
بعد اگه این ماه 512 ببندم سرعتم تغییری داره نسبت به 256 یا نه؟؟؟
ظاهرا سرعتها واقعی شدن و قبلیت بستن. شکا اگه 512 بگیری نهایت سرعت بین 55 تا 70 باید باشه که از 256 بیشترهنقل قول:
تو خوزستان روزه گرفتن ظلمه. برو سکوتتو بشکن که البته روزتم میشکنه احتمال زیاد :n02:نقل قول:
داداش یعنی خودشون مال منو واقعی کردن یعنی امکان نداره دیگه درست شه؟؟؟نقل قول:
محدودیت برا همه ایجاد شده. خود من تا دیروز ظهر با 256 نامحدود سرعتم 110 بود ولی الان به زور به 30 میرسه! هیچ چیز هم در رابطه با آینده مشخص نیست غیر از اینکه به زودی سرویس های نامحدود قراره برداشته بشهنقل قول:
مثل اینکه سرعتهارو واقعی کردن.512 نامحدود الان خیلی سرعت بده 65 هست و بین 30-60 نوسان داره.یه مدت راحت بودیم گند زدن توش.باور کنید کار ایمان لو نمیده:n24:
راستی با یوزر و پسوردم نمیتونم وارد بشم و میگه اشتباه.جدیدا اینجور شده
سرویس نامحدود مخابرات یا همه شرکت ها؟؟واسه چی؟اینجوری خو اینترنت حال نمیدهنقل قول:
در رابطه با همه شرکت ها هست. دیگه حال بده یا نده رو اون کسانی که بالا نشستن تعیین میکنن و مشترکین اینترنت طبق معمول هیچ کاری از دستشون بر نمیاد و تمکین میکنن. همه این کارا هم پیش زمینه ای برا شروع اینترانت ملی هست.نقل قول:
بچه ها ساعات رایگان برای کسانی که مشترک قدیمی هستن و خارج از جشنواره هستند همون 2 تا 6 یا تغییر کرده ؟
در این صورت پارس که خیلی بهتره؟
من قصد داشتم برم مخابذات ولی اینجور که میگید نمی رم.
سرعت از سروراي خارجي نصف سرعت سروراي داخلي نيست.الان يه سايتي مثهnet car show را به زور بعد چندقيقه اونم بصورت ناقص بالا مياره.به نظرم حال كه سرعتا واقعي شدن و سرعت سروراي خارجي افتضاح شده ، كسايي كه خطشون فيبر نوري نيست به سمت پارس آنلاين برن اينجوري كه گفتن دان استريمشون را روي 8 مگ ميخوان ببندن.حداقل سرعت سروراي خارجيشون بالا است .هر چند خودم دلخوشي از پارس آنلاين ندارم.
دوستاني كه بصورت محدود سرويس گرفتن سرعتتون واقعي شده يا نه؟؟
ایمان نگفتم با دم شیر بازی نکن؟ :n02: دیدی تو هم محدود کردن؟؟ :n09:
برای من همچنان عالیه، گیت وی 89 :n15:
الان فقط شمایی که میگی سرعتم خوبه! همه سرعتشون نهایت 30 هستنقل قول:
دیگه دیگه!نقل قول:
ایمان سر یه شیر نشسته که بالاتر از شماس، شیر ایمان رو بستن، سرعت شما هم کم شده :n02:
من الان وضعیتم اینه:
و
فقط پینگه که کمی بالاس... ولی با 4.2.2.4 پینگ همون 130 هست...
اهواز هستی ؟نقل قول:
نه، دزفولم...نقل قول:
بچه ها مودمم لینک داره ولی ای پی نمیگیره یک ساعت هم گذاشتمش خاموش ولی باز هم فایده نداره ای پی نمیگیره حتی از نو کانفیگش کردم تاثیری نداشت .این 2020 هم همش بوق اشغال میزنه چکار کنم؟ش
خوب داداش این یعنی اینترنتت قطعه... تحمل کن درست میشه.:n16:نقل قول:
فقط برا من قطه یا مال همه ؟
سری بعد باید 1 مگ بخریم با این اوضاع
فکر کنم فقط برای خودته.نقل قول:
امیدوارم مال من یه چند هفته ی دیگه دووم بیاره... حوصله ی سرعت کم تو تابستون رو اصلا ندارم :n22:نقل قول:
فکر کنم بزودی سرعت همه واقعی بشه... احساس میکنم هر روز دوستان سرعتشون کم و کمتر میشه و این خبر خوبی نیست...