نه هنوز امين جان...
انگار بايد براي هميشه با اكتيو كد بازي بشه...!
Printable View
نه هنوز امين جان...
انگار بايد براي هميشه با اكتيو كد بازي بشه...!
اینم کرک پچ نسخه 1.3.1نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا لینک خرابه:n27:
سلام من چند تا ترینر داشتم ک نسخه بازی رو عوض کردم 1.1.3 دیگه کار نمیکنن چیکار کنم کمک کنید لطفا
این نقشه کجاست ؟
سلام چرا مد ها تو پچ 1.3.1کار نمیکند
دوست عزیزنقل قول:
موقعای که میخوای پروفایل خودتون رو لود کنید edit رو بزنید مدها رو سمت راست تیک بزنید بعد پروفایل رو لود کنید.
:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03: :n30::n28::n27::n14::n14::n14::n03::n03::n03::n03: :n03::n03::n03::n03::n03::n03:لینک رایو میخام
دوست عزیز این کارو میکنم اما هیچ کدوم از مدها کار نمیکن
سلام: من با اینکه پی سی قوی دارم وقتی گرافیک بازی رو بالا میبرم خیلی افت فریم میگیره. چه کنم؟ :n27:
خوب شما کارت گرافیک رو اپدیت کن شاید درست بشه.....کلا سیستمت همیشه به روز باشه
سلام آقا شبا تو کابین راننده خیلی تاریکه چراغی چیزی نداره روشن کنم؟
یه سوال دیگه تو این بازی ماشینی نیست که بشه باهاش بیشتر از 90 تا رفت؟؟؟؟خسته شدم اینقدر یواش میره کلی وقت تلف کردم رفتم گرون ترین ماشینو خریدم دیدم بازم بیشتر از 90 تا نمیره
باید مد سرعت دانلود کنی بریزی تو پوشه مد
هیچ کدوم از مد سرعت توی نسخه 1.3.1 کار نمی کنه اگر کسی مدی داره که تو نسخه 1.3.1 جواب داده بگذاره که بقیه هم استفاده کنن !
دوست عزیز مد سرعت با بعضی از مدها همخوانی نداره برا همین کار نمیکنه:n23: یکی یکی تیک مد ها رو بردار امتحان کن ببین کدوم یکی باعث میشه که مد سرعتت کار نکنه.:n19:
کسی نیست که لینک رادیو فارسی داشته باشه؟من هنوز تو کفم:n04::n13:
لینک رادیو چی شد؟ خاهش میکنم
:n28:
رادیووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووو:n 21:
بچه ها من وقتی رادیو رو میزنم پخش شه هنگ میکنه بازی...:n01:کسی میدونه چرا؟:n23:
ممنون اما من هیچ مدی روی بازی نصب ندارم وقتی فایل scs مربوط به مد افزایش سرعت رو کپی می کنم توی مسیر مد های بازی و بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته و سرعت همچنان روی 90 هستنقل قول:
برای حذف کردن حالت بارونی مدی وجود نداره؟
نیازی به مد نیست ، توی تنظیمات بازی یه جا داره که می تونی میزان بارندگی رو تعیین کنی اون رو بگذار روی حداقل دیگه بارون نمیادنقل قول:
سلام.لینک رادیو جوانو کسی نداره؟:n13:
نیازی به مد نیست ، توی تنظیمات بازی یه جا داره که می تونی میزان بارندگی رو تعیین کنی اون رو بگذار روی حداقل دیگه بارون نمیاد
سلام من ورژن 1.3.1 رو ریختم درست کار کرد گفته برا اطمینان کرکی که دو صفحه قبل بود رو هم بریزم ریختم الان steam has stopped working میده
میره تو بازی وقتی پروفایلو انتخاب میکنی میاد بیرون
نیازمند یاریتان هستیم
محدودیت سرعت 1.3.1
من اینو ریحتم توی شاخه mod بعد بازی رو اجرا کردم اما باز هم با بهترین ماشین بیشتر از 90 تا نمیره !!!
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ آیا کاره دیگه ای هم باید انجام میدادم ؟
نقل قول:
سلام دوستان چند تا ماشین دانلود کردم اما نمی دونم کجا بزارمشون اگه راهنمای کنید ممنون میشم
نقل قول:
وقتی بازی رو اجرا کردی قسمت ادیت پروفایل تیک مد رو زدی ؟؟
یلام بفرما رادیو فردا :
سلام کسی لینک یا آدرس معتبر برای دانلود بازی رو کسی به من میده من د5 بار از آدرس های مختلف دانلود کردم اما بازی ها مشکل داشتند اگه کسی لینکشو داره لطفا بگه ممنون:n01::n02:
نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو د:n01::n01:
این هم لینک سالم دانلود بازی Euro Truck Simulator 2 نسخه 1.2.6.1 برای شما دوست عزیز :n16:
دانلود کن حالشو ببر :n01:کد:http://uploaded.net/file/3aktgv5s/Euro%20Truck%20Simulator%202.rar
دوست عزیز از سایت خود بازی هم می تونی دانلود کنی.
سلام به دوستای گلم کسی میدونه چرا وقتی به ماشین گاز میدم از بازی کلا میپره بیرون :n03::n18::n29:
خب به ماشین گاز نده :n18::n02:نقل قول:
تو خودت امتحانش کردی جواب داد مهندس
بچه ها کسی بجز اون دوتا لینک بالا لینک معتبر ی کسی بلد من تو لینک های معرفی شده بالا مشکل دارم اگه کسی میدونه به منم بگه:n03::n01::n02:
لینک به صورت پیام خصوصی ارسال شدنقل قول:
سلامنقل قول:
سلام به دوستای گلم کسی میدونه چرا وقتی به ماشین گاز میدم از بازی کلا میپره بیرون:n03::n18::n29:
یعنی چی؟
یعنی تا دکمه جلو رو می گیرین از بازی بیرون میاد؟
بدون مُد تست کردین؟