سلام
یه چند تا مود باحال و خوب بهم معرفی کنید مرسی
Printable View
سلام
یه چند تا مود باحال و خوب بهم معرفی کنید مرسی
میشه آموزش نصب مود cbbe رو واسم بذارید؟؟؟؟؟؟
هم میتونی از نرم افزار Nexus Mod Manager استفاده کنی و هم Mod Organizer برای نصب مودنقل قول:
----------------------------------------------------------------------
میگم کسی میدونه مود HDT Physics Extensions و Immersive HUD - iHUD به چه دردی میخورن ؟
میشه طرز استفاده از نکسوس مود منیجر و مود ارگانیزر رو بهم بگی؟؟
توی نکسوس مود : ازون بغل که یه + هست مود رو بیار تو برنامه و روش دوبار کلیک کن
من حدود سه ماه این بازیو روزی 5 ساعت انجام میدام اخرم حتی 50 درصد مراحلشو تموم نکردم.
آره خیلی بزرگه :Dنقل قول:
وقتت رو هدر دادی . به قول خود خارجیها اسکایریم بدون مود مثل بستنی وانیلیه یا همون Vanilla . من یه چند ماه بدون مود بازی کردم و بعدش مود نصب کردم و الان این چند ساله به صورت پراکنده با مود بازی میکنم و دقیقا مثل خودت هم هیچ وقت 50% بازی رو هم نرفتم .نقل قول:
شاید بیش از 200 کاراکتر عوض کردم ولی همیشه به دلایل نا معلومی دوباره بازی رو از اول شروع کردم . مثلا تو همین یه ماه شاید 20 تا کاراکتر عوض کردم . نمیدونم چرا . خودم هنوز موندم توش .
واسه نصب مود هم من واسه همین دوست خوبمون ordi اموزشهای زیادی نوشتم که اگه توی تاپیک سرچ کنی یا 10 تا 20 صفحه بری عقب میتونی پیداشون کنی .
HDT یه تحول خفنی توی اسکایریمه . یه جورایی تعامل اشیای خاص با محیط رو به بازی اضافه میکنه . مثلا موقع دویدن موهات تکون میخوره . یا لباست باد میخوره . یا ... سانسور شد D:نقل قول:
فکر کنم باید همراه یک مود دیگه که این قابلیت رو پشتیبانی میکنه نصب کنی نصب کنی . مثلا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پیشنهاد میکنم هنوز نگیری . چون هنوز در مرحله ازمایشی قرار داره و کامل نیست . همونطور که میبینی هنوز توی سایت نکوس نزاشتنش و توی سایت loverslab هست که مودهای ازمایشی رو اونجا میزارن .
راستی یه چیزی . مودهام رو چند روز پیش اپدیت کردم . واسه unofficial patch ها اپدیت اومده . حتما بگیرشون . بازیم خیلی روون تر شده و اون تیکهایی که میگفتم رو دیگه نداره یا خیلی کم شده . حالا نمیدونم از اونه یا نه . چون Bashed patch رو هم این دفعه بهتر درست کردم .
سلام اگر 2 مد برای پک زره نصب کنم تو بازی مشکلی پیش میاد یا برای مجیک ها 2- 3 تا نصب کنم ؟
-------------------
بهترین مد ها برای میج بازی کردن چیه ؟
اگه دوست داری بازیت از این رو به اون رو متحول بشه . این مود رو نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی نصب کردنش ریسک زیادی داره و باعث میشه واسه هر مود دیگه ای که بخوای نصب کنی چک کنی ببینی با این مود مشکل داره یا نه . پچ میخواد یا نه . کلا دردسر زیاد داره . مخصوصا واسه نصب زره ها و سلاحها یا جادوهای جدید .
ولی بازی رو از این رو به اون رو میکنه واقعا . بازی کاملا بالانس میشه . هم در زمینه مبارزه با سلاح و هم با جادو بازی رو بهتر میکنه و میتونی مثلا توی یک جادو تخصص بگیری جوری که قدرتت با اون جادو بیشتر میشه ولی نمیتونی دیگه از جادوهای دیگه استفاده کنی . کلا مود خیلی عظیمیه .
ولی اگه دوست نداری از این مود استفاده کنی و فکر میکنی اسکایریم همینطوریش خوبه یا حس میکنی به دردسرش نمیارزه این مود رو بگیر واسه جادو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی جادوی جدید به بازی اضافه میکنه .
افکت برخورد جادو رو بهتر میکنه .
اگه مود skyre رو نصب نکردی راحت میتونی زره ها رو نصب کنی و هیچ مشکلی هم ندارن با هم .
سلام
دوستان میخوام از این مد استفاده کنم ولی واقعا کلافم کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزهایی که مثل SKSE و RaceMenu و Loose Base Script که میخواست رو همشون رو نصب کردم. ورژن بازی هم 1.9.32 هست.
یا میرم کرش میکنه یا هم اینکه توی پنل RaceMenu تب Overally هیچی نیست که بتونم از اون مد رو استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویرایش: مشکل کرش از فایل Plugin.txt بود در appdata/local/skyrim که دو تا skyrim.esp داخلش بود یکیش رو پاک کردم کرش کردن ها درست شد. واسه استفاده از مد هم حتما باید با SKSE لانچر اجرا بشه بازی تا بشه از RaceMenu استفاده کرد.
اینم یه لیست واسه ساختن یه کاراکتر شبیه به همونی که توی مد درست کردن:
The Ningheim
Brows یک Addon از همون پک The Ningheim
RaceMenu
CharGen
Ningheim Morphs
Warpaint by SkyrimKnight
SG Hair Pack
The eyes of beauty
SG Female Renewal
Real Girls
سلام
میشه چند تا مود واسه اضافه کردن خونه ها و قصر های جدید به اسکایریم بهم معرفی کنید؟ البته غیر از مود های گیم ایران
با تشکر
گیم ایران ؟ :n04:نقل قول:
نمیشناسم :n02:
گرفتن مودها از جایی غیر از سایت اصلی اشتباهه
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر که سایت مرجع مودهاست . مودهای مربوط به اضافه کردن قصر و خونه و ... هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره . واسه هر مود قشنگ صفحه مود رو بخون .
اوف :n04:
دوستان این عجب مودیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدید اومده و سر 12 روز 1600 تا endorse خورده . هنوز نگاه نکردم دقیقا چیه . فکر کنم صداهای بازی رو تغییر میده و طبیعی تر میکنه . احتمالا بگیرمش . شما هم بگیرینش حتما . همچین مودی که اینقدر endorse میخوره حتما محشره .
کسی لینک دانلود بازیو داره + میشه یه لیست از تمامی مد هایی که لازمه بهم بدین + یه لیست از تمام مد های جانبی که ارزش دارن
سلام
دوستانی که با ENBseries کار کردن میشه بگید من چیکار کنم که بعد از نصب و کپی کردن فایل هاش بازیم کرش نکنه، بازیم کلا بالا نمیاد و Close Program میاد.
من با لانچر SKSE اجرا میکنم بازی رو به خاطر چند مود. خواستم ببینم ENBseries و SKSE با هم دیگه در کانفلیکت که نیستن ؟
اینم لینک کاراکترم که ریس Ningheim هستش و به خاطر همین مجبورم از SKSE استفاده کنم. واقعا ریس قشنگیه.
در ضمن واسه بهبود گرافیک چه مودهایی رو پیشنهاد میدین ؟ نه مود های سنگین و حجم بالا؛ بیشتر میخوام اون استایل اصلی اسکایریم رو نگه دارم و بیشتر روی افکت هایی مثل Depth of Field کار کنم. چه مود هایی به کارم میاد تو این زمینه ؟
من چون ENB واسه سیستمم نمیکشه نمیتونم دقیق نظر بدم . اما اینو میدونم که ENB اولین راهکار واسه بالابردن گرافیک نیست چون افت فریم زیادی میده .نقل قول:
اول از همه شما گرافیک خود بازی رو تا حدودی ببر بالا . حتی پک High Res Texture Pack رو هم نصب کن . بعد مودهای گرافیکی نصب کن مثل تکسچرهای با رزولوشن بالاتر یا Texture Replacer ها و ...
این مرحله رو لازم نیست تا ماکزیمم بری . چون ماکزیمم همه میدونن روی هر سیستمی هم باشه خیلی مشکل دار میشه .
مثلا گرافیک خود بازی رو نمیخواد بزاری روی Very High . روی همون High باشه بهتر جواب میده . حتی کلی تنظیمات فایل ini هست که افت فریم رو بهتر میکنه .
اگه دیدی با این تنظیمات و مودها هیچ مشکل و افت فریمی نداشتی و بازیت زیاد کرش هم نکرد برو سراغ ENB و ENB رو هم تا یه حد نرمالی بزار .
به صورت تقریبی بخوام بگم شما واسه اینکه گرافیک قابل قبولی روی High به اضافه چندین مود نسبتا سنگین گرافیکی و همچنین ENB داشته باشی باید سیستمت یک کارت گرافیک high End با 2 گیگ VRam داشته باشه . باید 6 تا 8 گیگ هم رم داشته باشی حداقل .
اگه کارت گرافیکت یه ذره پایین تره (مثلا مدل قدیمیتره یا VRam اش از 2 گیگ کمتره) و همچنین رمت حداقل از 4 گیگ بیشتره باز هم میتونی گرافیک رو با مودها و ENB بالا ببری البته در سطح نرمال نه high .
شما سیستمت رو معرفی کن ببینم در چه حدی میتونی مود نصب کنی و چند تایی مود خوب معرفی کنم بهت .
اگه انگلیسیت هم خوبه این صفحه خیلی به کارت میاد واسه نصب مود های گرافیکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکل کلی دارم اینه که لانچر خود بازی رو که یک بار اجرا میکنم، باز که میخوام برگردم و از SKSE استفاده کنم کل مد ها به هم میریزه و مجبورم از سر نو همه رو نصب کنم تا بتونم سیو قبلی رو فول کامپوننت بگیرم.نقل قول:
سیستمم:
CPU: Core i7 930
VGA: Evga GTX 460 1Gb
Ram: 6Gb
امروز ظهری
RCRN
Ruins Clutter Improved
DYNAVISION Dynamic Depth of Field
رو نصب کردم تقریبا گرافیک کلی رو بهتر کرد. این عکس با RCRN.
Skyrim Flora Overhaul هم نصب کردم ولی تا میخوام برم تو منو بازی میپره بیرون. مشکلات عجیبی دارم و یکی دو تا مد که خیلی میخوامشون دست و پای ما رو بسته :دي یکیش همون ریس.
تو حالت کلی افت فریم ندارم ولی بعضی اوقات فریم دراپ میشه یهو و دقیقا نمیدونم واسه چیه، خیلی هم رندوم هست. ولی فکر کنم از اوتوسیوینگ باشه.
با این تفاسیر بهتره که بیخیال ENB بشم. چون کارت گرافیکم ضعیفه واسه تنظیماتش.
رمت و cpu ات که خوبه . گرافیکت هم فکر کنم واسه تنظیمات پایین ENB هم جواب میده چون بیشتر GPU ات مهمه واسه ENB . حتی اگه بازی رو که اجرا کردی دیدی رمت کم نمیاره (مشغولیت رم به تعداد مودهات بستگی داره) میتونی مودهایی که texture تغییر میدن هم اضافه کنی . چون اگه VRAM کم باشه اونا رو سیستم میبره توی Ram .نقل قول:
به نظرم شما بیا مودهای گرافیکی رو به صورت نرمال نصب کن . نه خیلی روی High و نه روی Low .
اون صفحه ای که گذاشتم رو خوندی ؟ میدونی چیه ؟
یه عده مودر اومدن یه پروژه ای راه انداختن به نام STEP مخفف Skyrim Total Enhancement Project .
اومدن یک سری مودها که با هم تداخلی ندارن رو به صورت چند تا پک اماده گذاشتن .
و خودشون هم تمام تنظیمات مربوط به بازی ، کارت گرافیک و ... رو گفتن که چطوری انجام بدین تا مشکلی پیش نیاد . قشنگ سیستم پیش نیاز این پک ها رو هم معرفی کرده .
شما فقط کافیه نسخه legendary بازی رو داشته باشی و دقیقا طبق اموزش این لینکی که گذاشتم پیش بری .
مودها رو خودش به صورت دسته بندی گذاشته و اگه نکته ای هم واسه نصب لازم باشه خودش توضیح داده . همینطور واسه مودهای گرافیکی گفته که ایا نسخه با کیفیت پایین تری هم موجود هست یا نه .
مودها رو به ترتیب دسته بندی نصب میکنی که البته یه سریش ابزارها و فایلهایی هستن که لازم هستن . مثل SKSE و ... و از اخر نرم افزارها و ابزاری رو معرفی کرده که مشکلات تداخل مودها و کرش ها رو کم میکنه .
کلا اگه بیشتر گرافیک بالای بازی و پایدار واست مهمه و خیلی اهل تغییر در گیم پلی بازی و اضافه کردن ایتم به بازی و ... نیستی از این STEP استفاده کن که خیلی ردیفه .
اما اگه اهل مودهای دیگه هم هستی بهتره به صورت کلاسیک (مثل خود من) مودها رو دستچین کنی و فقط از تنظیمات اون لینکه استفاده کنی .
این تاپیک رو اگه صفحات قبل رو بخونی خیلی بهت کمک میکنه . من راهنمایی های زیادی واسه یکی از بچه ها نوشته بودم صفحات قبلی . امیدوارم مفید باشه .
این Race ـه خیلی توپه . من خودم هیچ Race ای نمیتونم بگیرم . چون SkyRe نصب کردم که Race ها رو تغییر میده .
یه خوبی که custom Race ها دارن و من به شدت حسرتش رو میخورم اینه که میتونی واسه یک Race انیمیشن های جداگانه از بقیه Race ها بزاری . و چون Race ات جدا از تمام Race های بازیه انیمیشن کاراکتر تو خاص میشه .
لینکش توی نت نیستنقل قول:
چرا هست :n02:نقل قول:
این نسخه کامله ؟نقل قول:
همه ی مد های ضروریو داره ؟
کامل که کامله . البته نه اونطور که فکر میکنی . این نسخه فقط شامل تمام اپدیتها و تمام DLC ها میشه که خود Bethesda این نسخه رو ارائه داده .نقل قول:
چون مودها رسمی نیستن توی این نسخه هیچ مودی نداره . باید خودت جداگانه نصب کنی .
حالا این رو فعلا بگیر تا من اگه وقت کردم یه اموزش جامع از نصب مود واسه اسکایریم میزارم که همه استفاده کنن تا بازیشون با کمترین مشکلات اجرا بشه .
الان گذاشتم واسه دانلود دادا ، دمت گرم ، پس بی زحمت مود های ضروری بازیو بزارنقل قول:
یه اموزش هم واسه نصب مود های دلخواه بزار دادا
سلام دوستان.
امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با مدهایی که خودش پیشنهاد داده بود رو نصب کردم واقعا بازی قشنگ شده، یاد گرافیک سری Crysis میوفته آدم :دي
فقط مشکل اینجاست که واقعاً مدهای سنگینی هستن و فریم ریت شدیداً به فنا میره. الان مکسیمم FPS ـی که بگیرم 25 هست. دیفالت اسکایریم 60 اینا بود :/
tropical skyrim رو پس باید ببینی کلا skyrim میشه crysisنقل قول:
کلا enb برای بازی استفاده نکنی بهتره 30 تا Fps drop میکنه (اگر میخوای با enbبازی کنی یه سرچ بزن enb no fps drop زیاده) ولی enb رو فقط بره عکس گرفتن استفاده میکنن معمولا
اقا این skyre عجب چیزیه :n02: بازیرو 10x سخت تر میکنه خوراکه + legendry + Deadly combat deadly dragon یه چیزی شده گیم... :n02:
Ineed رو حتمی بگیرین غذا و تشنگیو و خواب اضافه میکنه :n09: frostfall هم سرما اضافه میکنه ولی یه زره خسته کننده میشه
follower دوستان چیا استفاده میکنن ؟ (من inigo رو فعلا از همه بیشتر پسندیدم )
یه زره بحث درباره خود داستان بازی هیچ جا ندیدم بکنن...
طرفدار کی هستین stromclock یا imperial؟
من خودم طرف empire و tullius ام
کلا از ulfric خوشم نیومد از اولش از shout استفاده کرد تو duel با high king نامردی کشت...
جالبه ulfric رو اول بازی نقش مثبت نشون میدن میرین جلو کم کم تازه میفهمه چه ادمیه ! :n08:
اگه PC High End داشته باشی چرا که استفاده نکنی. خیلی هم لذت بخشه.نقل قول:
من طرف Lokir of Rorikstead ـم :دی
اره ENB خیلی سنگینه . من که سیستمم نمیکشه .نقل قول:
این ENB یک حالت تضاد هم داره . اون هم ENBoost . اونجور که خوندم یا باید از ENB استفاده کنی یا ENBoost . همزمان نمیشه .
ENBoost باعث افزایش FPS میشه . گرافیک رو پایین نمیاره و بیشتر کارهای مربوط به VRam کارت گرافیکت رو انجام میده . واسه من خیلی تاثیر داشت . کسایی که مشکل افت فریم دارن حتما نصبش کنن .
این جا میتونین اموزش Config اش رو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود ENB هم خودش گذاشته .
میبینم که Skyre نصب کردی . معرکه ترین مود اسکایریم :n02: (هنوز که هنوزه این عکس امضات داره منو میکشه :n19: )
Frostfall رو من نصب نکردم . خیلی بازی رو پیچیده میکنه و زیادی هم اسکریپت داره و ممکنه مشکل ایجاد کنه .
در ضمن اون Ineed فکر کنم قدیمیه و کلا مود بهتر و معروفتری از این هم هست که با همه مودها سازگاره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از Follower های بازی استفاده میکنم و مود جدا نریختم . کلا سیستم Follower خود بازی که مضخرفه . هوش مصنوعی پایین و ...
سه تا مود هست که سیستم Follower رو تغییر میدن و مثلا میتونی چند تا Follower همزمان داشته باشی . یکیش تا 15 تا یکی دیگه 5 تا و یکی دیگه تا 100 تا follower :n04: میتونی داشته باشی .
ولی تستی که من کردم بهترینش این موده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد Follower ها که مهم نیست و به نظر من باید فوقش 2 تا باشه چون بازی اسون میشه .
این موده خیلی قشنگ میتونی علاوه بر سبک مبارزه واسه Follower ات میتونی حتی واسشون تاکتیک هم تعیین کنی که چه زمانی از چه جادوهایی استفاده کنن یا از چه لباس و اسلحه ای استفاده کنن و هم اینکه میتونی بهشون بگی تبدیل به ومپایر یا Werewolf یا Werebear بشن .
کلا مود خیلی راحت و خوبیه و اگه follower دوست داری گرفتنش واجبه .
در مورد کاراکترم و بازیم بگم :
بالاخره یکی ساختم که میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم .
یکی دو سال پیش یه پیجی دیدم تو ویکی بازی که در مورد real بازی کردن اسکایریم نوشته بود . که زندگی اسکایریمی من رو تغییر داد :n02:
نوشته بود فکر کنین خودتون تو دنیای اسکایریم هستین . اسکایریم رو یه درجه از یه بازی فانتزی ببرین بالاتر . حتی Hardcore بازی کنین .
واسه خودتون شخصیت بسازین . بک گراند شخصیتتون رو طراحی کنین .
لازم نیست fast travel کنین . راه برین و از مناظر اسکایریم لذت ببرین . لازم نیست هر کوئستی رو انجام بدین . با توجه به شخصیتتون بعضی هاش رو انجام بدین و بعضی هاش رو Deny کنین .
لازم نیست هر مهارتی رو به 100 برسونین و کلا لولتون رو تا ته ببرین بالا .
با یه کلاس معین بازی کنین . نه اینکه از هر مهارتی تو بازی واسه کشتن دشمن استفاده کنین . سختی بازی رو بزارین روی Adept تا طبیعی تر بشه اما سختی های دیگه بازی رو واسه خودتون ببرین بالا حتی با نصب مود های immersion .
برین تو بازی کار کنین و شغل داشته باشین . مثل blacksmith و Fisherman و Hunter و Bounty hunter و ...
...
کلا خیلی توضیح داده بود . من فقط یه چند موردش رو تو بازی رعایت کردم و واقعا بازی واسم لذت بخش تر شد . یه جا گفته بود حتی اگه مردین از سیو قبل نیارین :n04: بازی رو از اول شروع کنین :n14:
و الان من یه سره quick save میکنم:n09: برو بابا حال داری . ادمهای بیکار زیادن تو دنیا . فکر کن بعد از 100 ساعت گیم پلی بمیری :n10:
کاراکتری که الان ساختم . یه Conjurer Lord هست که اول کارش با احضار حیوونهای معمولی شروع میشه و به deadra ختم میشه (با توجه به تغییر سیستم Conjuration توی Skyre) . قدرت فرماندهی بالایی داره و همیشه یک follower یا نوکر دنبالش هست . خیلی توپ شده .
خوب دیگه سه تا مود خوب دیگه هم معرفی کنم :
اگه Dawnguard نصب کردین این دو تا مود رو هم نصب کنین
توضیح زیادی نمیدم . فقط اینکه با نصب این دو تا مود (مخصوصا اولی) شب های اسکایریم واستون جهنم میشه . یه چیزی در حد بازی Slender .
چنان موسیقی های ترسناک و زوزه ها و شبیخون هایی به اسکایریم اضافه میکنه (البته فقط شب :n27:) که اگه هدفون تو گوشتون باشه کاملا میره رو اعصابتون و اصلا دلتون نمیخواد شب ها توی اسکایریم بیاین بیرون و ترجیح میدین که تو تخت خواب باشین یا توی شهر پرسه بزنین :n02:
مود بعدی اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شیک کاراکترتون دارای صدا میشه و حرف میزنه . مثلا موقع جنگ کری میخونه . البته پیشنهاد میکنم اگه کاراکتر Female ساختین اینو نصب کنین و اگه Male ساختین اصلا دورش نرین :n02: (تمام مودرهای اسکایریم همشون انگار فیمنیسم هستن :n02: . هر چی مود هست مال Female هاست)
محتوای مخفی: :D
اصل اسکایریم همینه که الان گفتی rpg واقعیه هرکاری دلت میخواد با روحیه و کاراکترت سازگاره انجام بده حتی npc هایی که دوست نداریو بکش! follower Tweak رو گرفتم واقعا شاهکاره! مودر های اسکایریم بهترینان :n20:
اون قضیه female هم از oblivion بوده انگار fallout و NV . پتانسیل female بیشتره کلا تو گیمرا دلیلشو فک کنم خودتون بدونین :21: مخصوصن با HDT :n08:
------
در مورد enb من فقط برای عکس استفاده میکنم f12 غیر فعال میکنه یا کلا از enb series warpper استفاده میکنم هر موقع نیاز بود قبل بازی اجرا میکنم
دوستانی که از enb استفاده نمیکنن ولی effect های enb رو میخوان یه 3,4 تا مود هست خواستین بگین میزارم fps اصن نمیخوره یکیش اینه روح میده به بازی یه جورایی عمق میده focus میکنین جایی background blur میشه یکی از مهم ترین افکت های enb هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل بازی میشه ENB رو تنظیم کرد، Depth of field رو فعال کردم، مالتی سمپلینگ روی low گذاشتم و چنتا تنظیمات دیگه؛ الان میانگین 30 فریم میگیرم که خیلی عالیه با این کارت گرافیکم. گرافیک بازی هم اونقدرا کاهش پیدا نکرد نسبت به پروفایل RealVision.
اقا یه اتفاقی تو بازی واسه من افتاد گفتم بیام اینجا هم تعریف کنم :n02:
تو بازی تقریبا بعد از ظهر بود که اژدها رو توی whiterun کشتم و بعد هم ماموریت the way of the voice رو بهم داد .
گفتم هم بعد از ظهر حرکت کنم به سمت Falkreath و شب رو اونجا بمونم و صبحش حرکت کنم به سمت Ivarstead و پیش Greybeard ها :n05:
از سمت چپ وایتران راه افتادم به سمت فالکریث . تقریبا ساعتهای 12 شده بود که دیدم این صداهای اخر شب شروع شد :n30: (با این مود Moonlight Tales شبایی که ماه کامل میشه صداها و موسیقی های عجیب و ترسناکی میزنه تو بازی)
گفتم بابا بی خیال شب رو همین جا میخوابم و صبح حرکت میکنم . منتهی چادر مسافرتی نداشتم و فقط یه تشک با خودم برده بودم :n09: همونجا دیدم یه چوب بری هست که کلبه طرف هم همونجا بود .
در زدم رفتم تو :n02: و خواستم بخوابم همونجا که دیدم صاحب خانه که یه خانم بود ، چشاش مثل خون قرمز شده بود توی تاریکی . گفتم اعوذ بالله من الشیطان الرجیم :n02:
باهاش صحبت که کردم برداشت گفت : ما زیاد اینجا مهمون نداریم . حالا چرا یه کم بیشتر نمیمونی .
گفتم یا ابرفرض :n02:
اومدم بیرون از کلبه دیدم یه الونکی اونور چوب بری هست گفتم همونجا میخوابم به درک اصلا . رفتم اونجا بخوابم دیدم الونک نیست که قصابیه . گوشت گوزن و گاو و شتر و ... . گفتم ایول طرف قصاب هم هست :n09:
یه دفعه چشمم افتاد به زیر میز . استخون ادم و گوشت ادم بود . این دفعه گفتم یا جد جنیفر :n30: طرف یه چیزی هست به خدا . کنجکاو شدم رفتم تو ویکی بازی نگاه کردم دیدم بله بنده خدا ومپایز تشریف دارن و جلوی مسافرینی که از اون مسیر میگذرن رو میگیرن و شکارشون میکنن .
خلاصه گفتم بابا بی خیال اصلا راه میفتم سمت فالکریث و فوقش ساعت سه نصف شب میرسم و میخوابم دیگه . هر جور شده تحمل میکنم .
راستی کاراکترم هم یه pure archer بود که توی نبرد تن به تن کم میاورد .
راه افتادم سمت فالکریث . صداها هی بدتر میشد . یه کم دیگه مونده بود برسم به شهر که یه دفعه یه صدای از تو درختها اومد . You Shouldn't have come here
بعد هم دیدم صدای تبدیل شدن به گرگنما میاد از اون پشت :n30: سریع تیرکون کشیدم که بزنمش دیدم هیکلش بیشتر از گرگنماست . نگو طرف خرسنماست :n10:
دیگه تا میخواستم بزنمش stagger ام میکرد کثافت . اصلا هیچ جور نمیشد زدش عوضی رو . خلاصه فرار رو به قرار ترجیح دادم و رفتم به سمت فالکریث و گفتم ایول گاردها بهم کمک میکنن :n05:
حالا هی اون هم از پشت میزد و من هم هی خونم کم میشد و سرعتم کم . 10 تا potion مصرف کردم تا بالاخره رسیدم به شهر . خرسنما هم در تعقیب من . شده بودم شکارش :n02:
حالا رسیدم شهر میبینم ای ر..دن تو این شانس :n03: گاردها مشغول جنگیدن با ومپایرها هستن که به شهر حمله کردن . خلاصه یه اوضاع قاراشمیشی شده بود که نگو .
ومپایرها رو کشتن اما خرسنمایه دو تا از گاردها رو کشت منتهی یک گارد از اون پشت حمله کرد و اون رو کشت .
خلاصه عجب شبی بود انصافا . هد فون هم که گذاشته بودم دهنم سرویس شد .
دوستان اگه شما هم از این داستان ها دارین بزارین خیلی جالبه . دفعه بعدی میخوام داستان Red Feast رو براتون تعریف کنم . خوراک طرفدارای GOT .
سلام این مود moonlight tales رو به نظرتون ارزش داره دانلود کنم؟؟؟ چون اینترنتم حجمیه بعد اگه میشه اموزش نصبش رو بذارید واسم چون انگلیسیم زیاد خوب نیست متوجه نمیشم چی گفته
با تشکر
محتوای مخفی: lol
این مود Got هم جالبه مود های Quest همشون باحالن و یه سری جاهای جدید میبرنت اصن روحتم خبر نداره!
Got ؟ کدوم مود بود؟ :n13:نقل قول:
مثل بقیه مودها نصب میشه . چیز خاصی نیست .نقل قول:
[/SPOILER]محتوای مخفی: محتوای مخفی
تا حالا این بازی رو بازی نکردم ولی با این داستانی که نوشتی مشتاق شدم ببینم چیه حتما در اولین فرصت بازی رو میگیرم . خیلی باحاله . :n19:
سوال : این ومپایر و خرس نما تو بازی اصلی هست یا با نصب مود اومد ؟
خود بازی هم ومپایر داره هم گرگ نما .نقل قول:
DLC بازی به نام Dawnguard رو که نصب کنی سیستم ومپایرها و گرگنماها رو بهتر میکنه و مثلا شکارچی های خون اشام تو بازی دیده میشن و میتونی عضوشون هم بشی .
این خرس نما هم توی DLC به نام Dragonborn اضافه میشه منتهی فقط یه چند جا میبینیشون مثل گرگ نما هستن تقریبا .
اما این مود Moonlight Tales این امکان رو میده که خودت تبدیل بشی به werebear یا همون خرس نما حتی رنگ پوست و چشم و ... رو میتونی تعیین کنی . دیگه مثل قبل لازم نیست حتما عضو Companion ها بشی که خون Werewolf رو بهت بدن و تو هم گرگنما بشی (تنها راه تبدیل شدن دائمی به گرگنما)
با این مود کلا بیماری از یکی به یکی دیگه منتقل میشه . حتی از NPC به NPC . اگه یه گرگنما بهت حمله کنه و زخمی بشی ممکنه دچار بیماری خاصی بشی و بعد از سه روز که درمان نشی تبدیل میشی به گرگنما . خرس نما هم بیماری مخصوص خودش رو داره .
هر چی هم به وسط ماه یا همون ماه کامل نزدیک میشی احتمال اینکه ناخوداگاه تبدیل بشی هم هست . مثلا ماه کامله و توی شهری و یه دفعه میبینی یه حس عجیبی بهت دست میده که بهت یه مدت مثلا چند دقیقه وقت میده که خودت رو از دید بقیه پنهان کنی تا یه وقت نکشنت .
حتی میبینی شکارچی های گرگنما یا همون Silver hand ها میان دنبالت و تعقیت میکنن .
کلا حرف نداره این مود . اصلا از وقتی این مود رو نصب کردم عاشق قسمت گرگینه ای بازی شدم . اصلا از ومپایر خوشم نمیاد اما گرگینه حرف نداره . حتی یه مود دیگه هست نصب میکنی که تو حالت گرگینه ای هم دید شب داری .
دوستانی که بازیشون Cdt یا infinte load یا save کردن تو فضاهای memory خور.
(Crash to desktop , گیر کردن داخل load )زیاد پیش میاد و اعصاب آدمو خورد میکنه (تقریبا 90% افراد که مود میریزن اینجوری میشن) حتمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینین خواستین توضیجم میدم
من 25 تا gourd
Spawn کردم قبله این کرش میکرد ، الان 380 تا gourd spawn کردم کرش کرد یعنی عمرن دیگه بازیتون کرش کنه.
البته رو fps تاثیری نداره فقط کرش نمیکنه 380 تا fps من شده بود 7 ! ولی کرش نکرد :n02:
--------------------------------
game of throne میشه کلا بازیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
trailer شو حتمی ببین :n20: حجمش زیاده ولی چون واقعا همه چیرو میکنه Game of throne (راستی s5 کی شروع میشه؟) :n02: راستی اون real need and disaasge اونم test کرده بودم خوب نیست خیلی ineed بهتره.
اقا خیلی باحال بود داستانشنقل قول:
همین الان اون مدی که گفتیو دانلود میکنم
فقط بی زحمت اون اموزش هایی که گفتی قراره بنویسی رو اینجا بزار
ممنون دادا
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی سی دانلود هست
به نظر خودم پی سی دانلود نسخه ی کامپیوتری کامل تری از بازی رو گذاشته
حالا نظر شما چیه ؟
از کجا دانلود کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
باید دوباره بازی رو دانلود کنم
حتما اگه وقت کنم اموزش رو میزارمنقل قول:
این نسخه رو نگیر . همون نسخه معمولی هست که اپدیت و DLC ها رو به همراه یه مود معروف به نام Falksaar کنارش گذاشته واسه دانلود که به نظرم خیلی مود مهم و واجبی نیستش .
همون نسخه ای که گفتم کامل ترین نسخه ی رسمی هستش که همه اپدیتها و DLC ها رو تو خودش داره . همون رو بگیر و مودهای دلخواه خودت رو روش نصب کن . این نسخه های دستکاری شده رو هم نگیر . از اینا تو تورنت زیاده .