درسته ، اما از نظر ستاد يا كلانتري هيچ تفاوتي بين ما و اون كسي كه خدمتش تموم شده وجود نداره و همون مراحل تسويه حساب بايد طي بشهنقل قول:
ضمنا از من فقط كارت نماز پس گرفتن:31:
Printable View
درسته ، اما از نظر ستاد يا كلانتري هيچ تفاوتي بين ما و اون كسي كه خدمتش تموم شده وجود نداره و همون مراحل تسويه حساب بايد طي بشهنقل قول:
ضمنا از من فقط كارت نماز پس گرفتن:31:
همین الان رفتم برگه سفید گرفتم...مالک اشتر اراک؛
دوستانی که اطلاع دارن نمیدونن 6 صبح رفتم میدون سپاه بلافاصله اعزامه به مالک اشتر یا هنوز فرصت دارم ؟
بچه ها من اول آبان اعزامم کسی نیست دی یا اسفند باشه بخواد عوض کنه ؟
من اگه هفته ی دیگه دفترچمو بفرستم اعزامم واسه چه تاریخی میاد؟
راستی یه سوال مهم چیزایی که می تونیم با خودمون ببریم موقع آموزشی چیان؟؟
ای بابا ... من دارم میترسم . فک میکردم اگه بخوای میتونم تاریخ اعزامم رو از 1 ابان بندازم 1 دی .... شما دنبال یکی میگردید که باهاش تعویض کنید ؟ چرا ؟
مگه نمیشه همینطوری 2 ماه عقب انداخت ؟ دوستان کی دفترچه پست کردید ؟ من 15 روز پیش پست کردم احتمال زیاد 1 ابان بیافتم ... اگه نشه عقب انداخت که فاجعس :41:
چرا دو ماه یعنی یک دوره میشه تمدید کرد و منم همین کارو کردم یعنی از شهریور انداختم آبان . ولی هنوز کمه چون دی ماه میتونم معافیت بگیرمنقل قول:
امیدوارم منم بتونم تمدید کنم . ممنون از راهنماییتون ... این دوران قبل ازسربازی ام چقدر استرس داره !نقل قول:
من توی شرایط سخت دوره تکمیلی که بعضا از اموزشی سربازی هم سختتره بودم ، اینقدر که قبل از سربازی ادم استرس و فشار روانی داره اونجا نداره !:13:
معلوم نیست تاریخ دقیقی نداره ! اگر اضافه خدمت داری 3ماه سنواتی زودتر از بقیه میاد من فرستادم 2 یا 3 هفته بعد اومد برگه سبز و سفیدم اومد (من اضاف داشتم) اما رفیقم به موقع ارسال کرده بود اضاف نداشت حدودا 1.5 سال بعد اعزامش بود ! یه چیز استثنایی بود :دینقل قول:
من که رفتم شانس آوردم 1سال کسری زدم تو گوشش :ی حیف شد 50 روز سنوات کشیدم سال 90 البته 2ماه فرمانده برش داشت بخشیده بود سرباز نبود جایگزینم مجبور شدم وایسم!
از من میشنوید 1روز هم 1روزه هر چی زودتر برید بهتره، تا می تونید کسری برید دنبالش .
موفق باشید
مبارک باشه مالک اشتر جای خوبیه.....نقل قول:
والا معلوم نیست زمان ما (اردیبهشت پارسال) که فرستادن خونه دو روز بعد گفتن بیاین ترمینال جنوب بعد اعزاممون کردن و....
آقا ما برگ سفید رو گرفتیم متاسفانه بازم همون کد قبلی رو خوردم یعنی دستغیب جهرم :41:
از سپاه پذیرش گرفته بودم ولی بهم گفتن چون قبلا کد خوردی تهران قبول نکرده
لعنت بر همشون....:19:
ما اعزامی 1 تیر 90 بودیم . صبح رفتیم میدون سپاه ، یه برگه بهمون دادن که فرداش ساعت 8 بریم ترمینال جنوب .نقل قول:
قانونی تو این زمینه وجود نداره . ولی احتمال اینکه از همونجا ببرنتون زیر 5 درصده . ممکنه ساعت 2 یا 4 بعد از ظهر همون روز یا پس فرداش هم بفرستنتون ولی خارج از این 3 حالت نیست .
ویتامین 3 ، خرما خشک ، حدود 100 هزار تومن پول ، قفل برا در کمد یادت نره .
هرچقد هم بهت سخت گذشت ، بدون که مالک اشتر آسونترین مرکز آموزش ناجاست . یعنی تو ناجا دیگه از این آسونتر نداریم .
نقل قول:درسته، اتفاقا صبح خود پلیس + 10 هم گفت جای خوبی افتادی:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش من دیروز اومدم میان دوره از مالک اشتر راک
جایه خوبیه . موقع ما گفتن برید سه روز بعد ترمینال جنوب باشید.
من هم دوتا پتوم رو بخشیدم به بچه ها تو اموزشینقل قول:
بعد هم که تسویه کردم هیچی ازم پس نگرفتند
نیرو انتظامی مرزبانی زاهدان
عزیز شما چند روز قبل از اعزام دفترچتون رو دادید سپاه واسه پذیرش ؟نقل قول:
من 6/1 مدارکم رو ارائه دادمنقل قول:
-------------------------------------
میگم بهترین جای نیروی انتظامی واسه بعد آموزشی کدوم قسمت هست؟
وسایل شخصی مث لیوان، ناخنگیر، تیغ ریشتراش (ماشین اصلاح موزر هم میشه برد. من بردم و مشکلی نداشت)، چاقوی میوه خوری (فقط به چاقوی ضامن دار گیر میدن) وسایل وقت پر کن مث دوز و شطرنج و مجله و جدول و ...نقل قول:
مسواک و خمیر دندون میدن ولی ممکنه شما دوست نداشته باشین که از اونا استفاده کنین. پس از خونه با خودتون ببرین. همچنین صابون و شامپو هم به همین ترتیب. شلوار راحتی برای خواب هم میتونین ببرین چون اونجا چنین چیزی نمیدن. رادیو میتونین با خودتون ببرین و اصلا هیچ مشکلی نداره. محض احتیاط یه جعبه کبریت هم با خودتون ببرین. نه اینکه برای سیگار کشیدن استفاده کنین. ولی برای سوزوندن سر بند پوتین که ریش ریش میشه یا سوزوندن سر کمربند نظامی ای که میدن به درد میخوره و جعبه کبریت هم چیزی نیست که تو پادگان بشه گیر آورد ولی این یه مورد رو شاید دم در دژبانی گیر دادن:31:
از همه ی اینا مهمتر اینه که مقداری پول نقد همراه داشته باشین تا بتونین وسایل و یا خوراکی های دلخواهتون رو بخرین چون دسترسی به عابر بانک تا پایان آموزشی تقریبا محاله.
امیدوارم آموزشی بهتون خوش بگذره.
سلام.بچه ها محل اعزام ها مشخص شده.دو روز پیش که من از پلیس + 10 پرسیدم گفتن نیومده ولی دیروز تهران بودم گفتن که کد ها خورده شده.من مازاد خوردم اینم شانس ماست دیگه.من تعجبم اینا اگر نیرو زیاد دارن چرا تمدید منو رد کردن پس! آقا کسی اینجا مازاد بوده می خوام ببینم چه جوریه رو چه اساسی تقسیم میکنن؟(لیسانس -کرج)
ببخشید شما کجا بودین که این همه وسایل ممنوعه با خودت بردی؟؟!!! شطرنج؟؟؟؟؟:18: دوز؟؟؟؟؟؟:18:رادیو و... هم فکر کنم ممنوع باشه!!!نقل قول:
راسی مجله و جدول میشه برد ولی اونجا اونقدر وقت پیدا نمیکنی که بخوای جدول حل کنی....اونجا تا یه ساعت وقت بهتون میدن همه میرن میخوابن ....چون بی خوابی تو آموزشی بیداد میکنه!!:19::19:
شطرنج و دوز که ممنوع نیست ولی رادیو و چراغ قوه ممنوعه . بچه های ما مسابقات 4جانبه قهرمانی منچ هم میزدن :31: .نقل قول:
روزای اول تا وقت گیر بیاری میخوابی ولی ماه دوم وقت آزاد زیاده .
نمیخوام یه چیزی یاد بدم که برا اعزامی های جدید دردسر بشه . ولی میگم تصمیم با خودشون (فقط در مورد مالک اشتر) :
روز اول اعزام چون خیلی دم در شلوغه و پر از اعزامیه ، دژبان نمیتونه همه رو دقیق بگرده . مخصوصا اگه قیافتون مثبت باشه اصلا کاری نداره .
یعنی روز اول بچه های ما هر چی بردن تو ، حالشو بردن . مثلا بعضی بچه ها mp3 player باتری خور (باتری قلمی که شارژ نخواد) آورده بودن . موقع استراحت سیمشو میذاشتن زیر چفیه که معلوم نشه و یواشکی رو تخت گوش میکردن . انواع و اقسام قرص و .... هم هر کی روز اول با خودش برد تو ، کسی نتونست پیدا کنه . فقط آدم فروش زیاده مواظب باشین .
کبریت تو مالک اشتر بردنش ممنوعه . فندک هم همینطور . ولی داخل پادگان خیلی راحت میشه هم وسایل آتش زا و هم دخانیات تهیه کرد . فقط کافیه به قرارگاه مراجعه کنین و از سرباز صفرهای اونجا با قیمت 4 برابر وسایل مورد نیازتون رو بخرید . البته بهتره 5 شنبه جمعه اونجا برین که ساعت اداری نباشه . مثلا فندک 2000 تومنه . البته این کار خلافه و اگه ببیننتون شورایی میشین و پایان دوره یا نصف پایان دوره رو باید اونجا بمونین .نقل قول:
محض احتیاط یه جعبه کبریت هم با خودتون ببرین. نه اینکه برای سیگار کشیدن استفاده کنین. ولی برای سوزوندن سر بند پوتین که ریش ریش میشه یا سوزوندن سر کمربند نظامی ای که میدن به درد میخوره و جعبه کبریت هم چیزی نیست که تو پادگان بشه گیر آورد ولی این یه مورد رو شاید دم در دژبانی گیر دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای داد بیداد. حالا ایشالا تو نیروی انتظامی جای خوبی بیفتی.نقل قول:
من هم کد خورده بودم نیروی هوایی ارتش منتها وقتی تمدید کردم افتادم سپاه. این کسی که برات پذیرش گرفت مطمئن بود؟ شاید خواسته بپیچونه.
البته من هم وقتی میخواستم تمدید کنم و نیروم رو از ارتش به سپاه تغییر بدم همه گفتم غیر ممکن هست ولی خب یه سرداری بود که کار رو انجام داد.
والا چی بگم تقریبا مطمئن بود ولی اینم از شانس مسخره ماستنقل قول:
دیگه همه چیز رو سپردم به خدا نه بنده خدا....
غم اصلی ات آموزشی هست ؟! وقتی رفتی یگان میفهمی کاش همش مثل آموزشی بود .نقل قول:
والا چی بگم تقریبا مطمئن بود ولی اینم از شانس مسخره ماست
دیگه همه چیز رو سپردم به خدا نه بنده خدا....
این رو الان متوجه نمیشی ، 3 ماه دیگه رفتی داخل یگان و مسئولیتت 100 برابر آموزشی شد یاد حرف من میفتی
نقل قول:
اتفاقا غم اصلیم یگان هست چون میگن ناجا آموزشیش ماسته ولی یگان سخته وهمش آماده باش هست
دقیقا با حرفاتون موافقم
یا خدا یعنی اینقده بد میگن از آموزشی یگان هنوز بدتره؟نقل قول:
همش بستگی داره...نقل قول:
به نظر من که یگان خیلی بهتر از آموزشی هست......کسی که از یگان بدی میگه دلیلش اینه که نمیخواد مسئولیت بپذیره....ولی به نظرم یگان خیلی خیلی از آموزشی بهتره...آزادی عمل در یگان هم نسبت به آموزشی بیشتره....شما تو اموزشی 2 ماه تمام داخل پادگان هستی...حتی یه انسان عادی هم نمیبینی....ولی وقتی رفتی تو یگان از اون شرایط خارج میشی..... درسته که مسولیتت بیشتر میشه ولی تجربت هم بیشتر میشه و یاد میگیری که چطور مسئولیت پذیر بشی و...
البته هر كسي هر جايي بوده ، همونجا رو سخت ميدونهنقل قول:
در حالي كه جاهاي سخت تري هم وجود دارن
بستگي داره به اينكه سختي رو چي بدونيم
من نيروي انتظامي كلانتري بودم ، راحت ترين و كم دردسر ترين كار موجود ، نگهباني بود!
بعد اينكه بدترين ويژگيش اينه كه
چون كلانتري جايي هست كه با مردم در هر ساعتي از شبانه روز سر و كار داري ، ساعت كاري اصلا مشخص نيست
ممكنه هر زماني از شبانه روز به شما كاري محول بشه يا ممكنه يه روز كلا بيكار باشي
مرخصي هم كه ماشاا... ، 2.5 روز در ماه!
البته ميدونم جاهاي سخت تري هم وجود دارن ، مثل يگان امداد ولي اگه توي نيروي انتظامي ستاد استان افتاديد يا جايي افتاديد كه تا ساعت اداري كار داشتيد ، هر چقدر هم كه سخت باشه ، وقت استراحت و كار مشخصه و ميدوني چه ساعاتي راحت استراحت ميكني و بلاتكليف نيستي
این جور مواقع بهتره آدم یه بنده خدای مطمئن پیدا کنه و کار رو به اون بسپاره. یکی از دوستان من هم آشنا زیاد داشت بهش گفتم پذیرش بگیر همین سپاه تهران راحت باشی ولی گفت نمیخوام رو بندازم به این و اون و میسپارم به خدا مطمئن هستم همین تهران میفتم و ... اما بنده خدا افتاد لب مرز و بدترین خدمت ممکن رو کرد.نقل قول:
برای شما هنوز هم دیر نیست با توجه به اینکه آموزشی رو رفتی. یادمه یکی از بچه های همین جا گفت با پارتی دو روز قبل از آموزشی نیروش رو عوض کرده شما که دیگه آموزشی رو هم رفتی.
به هر حال من پیشنهاد میکنم سعی خودت رو بکنی اما اگر نشد بیخیال بشی.
اما منم واگذار کردم به خدا یگان افتادم لب مرز . 2 ماه کلا تو یگان خدمت داشتم که بخشیده شد وگرنه حتی اگه اصفهان هم یدم تا 26 مهر باید خدمت می کردم در صورتی که من 3 شهریور تسویه کردم از زاهدان و امدمنقل قول:
اموزشی هم با اینکه کرمان بودم از بین 120 نفر کل گروهان شدم منشی
واقعا خواست خدا بود
بچه ها از یاد خدا قافل نشیند واقعا کمکتون میکنه و به دادتون میرسه
یعنی خدا شما رو دوست داره ولی این دوست ما که افتاد لب مرز 2 بار عقرب زدش کلی بدبختی کشید رو دوست نداره؟ ایول به این اعتماد به نفس.نقل قول:
من دارم به این دوستمون توصیه میکنم که تلاشش رو بکنه و هنوز دیر نشده که بره سپاه. اگر بتونه تو این 20 روز باقی مونده نیروش رو عوض کنه دیگه آموزشی نمیره و مستقیم میره یگان و راحت تو سپاه خدمت میکنه.
دوست عزیز ha789di شما دوباره برو همون سپاه با مسئول نیروی انسانیش صحبت کن ببین چی میگه.
اصلا شما به من بگو این آشنایی که تو سپاه داری درجش چیه و سمتش چیه و چه طور آشنایی باهاش داری تا من بهتر راهنماییت کنم.
خو ب به سلامتی به هر شکلی بود تسویه حساب نهایی رو انجام دادیم و حالا باید منتظر رسیدن کارتمون باشیم....
راحت شدیم......
سلام به همه
امروز صبح رفتم برگه سفیدم رو گرفتم:
نیرو: ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش: مرکز آموزش آیت اله خاتمی یزد
تاریخ مراجعه: 8/1
بچه ها کسی میدونه چجور جاییه؟
احتمالا ایشون هتلی جایی بوده :31:.. وسایل وقت پر کن!!!!!! تو آسایشگاه که هر وقت ادم ،وقت اضافه بیاره میخوابه فقط ! حتی مارو 2-3 روز برده بودن توی کوه موها(روز های آخر) هر وقت فرمانده نبود حتی 10 دقیقه ما روی همون زمین داغ و خار دار ولو میشدیم رو زمین ی چرتی میزدیم ..حالا این دوستمون چقد وقت اضافه داشته که با منچ :31: پر میکرده خدا میدونهنقل قول:
والا این آشنای ما سرهنگ سپاه بود ومسئول گزینشنقل قول:
فکر کنم چون من یه بار تمدید کردم وهمون کد رو خوردم تهران قبول نکرده که سپاه بیفتم
نمیدونم والا شاید این شانس من بوده شایدم صلاح خدا بوده شاید همین ناجا واسم بهتر باشه
سلام دوستان
من الان دانشگاه ثبت نام کردم ترم بهمنی هستم
12آبان هم به سن قانونی میرسم
شرایط معافیت کفالت رو هم دارم
دانشگاه یه برگه داده که برم معافیت تحصیلی بگیرم
ولی من الان میخوام کفالت رو بگیرم و خلاص
خوب این مشخصات منه
حالا لطفا راهنماییم کنید که چه مدارکی رو باید کجا ببرم (پلیس+10 یانظام وظیفه )
خواهشا زود تر چون باید تا آخر مهر یا کارت معافی یا معافیت تحصیلی رو تحویل بدم
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز بهترین جای ممکن واسه خدمت افتادی فقط اینکه شما آشنا داشتی که سپاه افتادی یا سابقه بسیج؟
یا همینجوری شد؟
آخه من هرچی تلاش کردم واسه سپاه گفتن سابقه بسیج می خوان ولی یه آشنا داریم گفت اگه سپاه بیوفتی خیلی می تونم کمکت کنم می خوام ببینم احتمالش هست شانسی اونجا بیوفتم یا فقط کسایی که بسیج دارن اونجا گرفته؟
آخه من یه آشنا داشتم خیلی تلاش کرد برم سپاه ولی گفتن بخشنامه اومده که حتمن باید سابقه بسیج داشته باشی ، حالا می گه اگه شانسی بیوفتی سپاه خیلی کارا می تونم بکنم برات می خوام ببینم احتمالش هست بیفتم سپاه؟ من 8/1 اعزامم از تهران
در ضمن تبریک می گم جای خوبی افتادید
خب من هم دقیقا مثل شما تمدید کردم ولی چه طور من دوباره همون کد رو نخوردم؟نقل قول:
رابطه شما با این سرهنگ چه طوره؟ فامیل هست یا آشنا؟ یکی از دوستان من شهرستان بود اونم تمدید کرد برا 1 آبان و الان افتاده سپاه.
شما مطمئن بودی از سرهنگه که کارو رو برات انجام میده؟
ببین, دوست من هم همش این طوری گفت که پناه بر خدا میفتم تهران هر چی صلاح بود و ... افتاد لب مرز و کلی اذیت شد.
به نظر من هنوز هم دیر نیست و شما اگر آدمش رو پیدا کنی راحت میتونی بیفتی سپاه. شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یکی دیگه تو سپاه رو پیدا کنی و یک رابطی که با اون در تماسه رو پیدا کنی و یک چیزی بهش بدی که کار رو برات انجام بده.
من دوستانی داشتم که خودشون مستقیم آشنا نداشتن توی سپاه ولی رابط پیدا کردن و یک شیرینی به رابط دادن تا کار رو انجام بده.
به هر شکل من دارم میگم تلاش خودت رو بکن بعد اگر نشد دیگه میدونی تلاش خودت رو کردی و خیلی حسرت نمیخوری.
اینو به یاد داشته باش که تو این مملکت اگر آدمش رو پیدا کنی هیچ چیز غیر ممکن نیست.
سلام دوستان
من یکی از دوستانم از دانشگاه اخراج شده
الان هم در حال خدمت هست و اضافه خدمت هم نداره !
امسال دانشگاه قبول شده
رفتیم براش ثبت نام
یه برگه دادن که ببریم نظام وظیفه و ما هم بردیم
تو برگه نوشته بود در مورده ادامه تحصیل دوستم بگن که میتونه ادامه تحصیل بده یا نه
با این شرایط , به نظرتون جواب نظام وظیفه چی هست؟
با تشگر
والا خودشم توش مونده چرا اینطور شده میگه اولین نفری هستی که اینطوری شدهنقل قول:
والا از دیروز دنبالش هستم تا ببینیم بالاخره چی میشه