سلام
به نظرت دوران بعد از انقلاب چه فرقي با زمان قبل از انقلاب داره؟
Printable View
سلام
به نظرت دوران بعد از انقلاب چه فرقي با زمان قبل از انقلاب داره؟
نقل قول:
سلام مثل اینکه دقیقا متوجه اسمایلی ها نشدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ینی که اشتباه گفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ینی که درست گفتی
نتیجه جواب دومی که در نقل قول گذاشته بودم درسته
=============
حالا برای اینکه پست الکی نداده باشم یه سوال
تاحالا تو خواب کابوس دید؟؟
تو خواب حرف میزنی؟؟
راه چطور؟؟ تو خواب راه میری؟؟
فعلا بای.....
وضعیت اعتماد به نفست چه طوره ؟
مخلصیم ، چشم حتما ... اما خب باید بیای کرمانشاه ... (که عمران بیای) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو چرا بمن میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روکمن ؟ یه جا دیگه هم دیدم فکر کردم اشتب تایپیدی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب شانس منم طرفم اصفهانی بیده ، من باید جورش رو بکشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ما خیلی پیشرفت کردیمنقل قول:
توی تورم تو دنیا بی نظیریم
فقر که جزو چند کشور اولیم
اقتصاد خیلی پویای داریم
ارزش پولمون خیلی بالاست البته بصورت وارونه
صادر کننده بهترین مغز های دنیاییم
دوستای خیلی درپیتی داریم
برچسب شرارت خوردیم
همه خیلی به ما اعتماد دارنند
اصلا دیگه متکی به صادرات نفت نیستیم
در نرخ بیکاریم عمرا بشه به گرد ما رسید
در گرانی بی همتاییم
تنها کشوری هستیم که نرخ افزایش قیمتها بصورت روزانه است
از معدود کشور های هستیم که برنامه ریزیمون بصورت روش ازمون و خطاست
تنها کشوری هستیم که با کمال میل افتخارات و دانشمندهای قدیمون رو دو دستی به دیگران تحویل میدیم
و هزاران افتخار دیگه
اگه 24 ساعت مملكت دست تو بود چه ميكردي؟
سلام خوبی ؟
1. پلی استیشن سه یا ایکس باکس 360 ؟!؟
2. پی اس پی یا نینتندو دی اس ؟!؟
3. نوکیا یا سونی اریکسون ؟!؟
4. اسنک یا لیون اس کندی ؟!
5. میثم یا مافیا ؟!؟
6. ممکنه دو دو تا بیشتر از چهار بشه ؟
7. از چه ماشینی خوشت می آد ( ماشین هایی که تو ایران هست) ؟
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام رضا جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم من با سوالات در پيت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.به اين فكر كردي كه يه روزي همه ميميريم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.اگه خيلي depress باشي چيكار ميكني؟كجا ميري؟اگه يكي رو ببيني depress شده چيكار ميكني؟اصلا اهل دلداري دادن و گوش كردن به حرف طرف هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.فكر ميكني عاقبت ايران تو 10-15 سال آينده چي ميشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.تو بحثهاي سياسي(تو خونه،دانشگاه،يا تو همون جلسات دوره اي تون) شركت ميكني؟اصلا فعاليت سياسي داري؟داشتي؟
5.فكر كن داري سخنراني ميكني(به عنوان يه مقام مهم تو يه جلسه مهم)چند نفر با گوجه و تخم مرغ ازت پذيرايي ميكنن.عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اگه يه جا سو ء تفاهم بشه و تو رو اشتباهي كتك بزنن يا دستگير كنن عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.وقتي آمپر مي چسبوني و حسابي داغ ميكني اولين كاري كه ميكني چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.تا حالا پات به كلانتري باز شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.يه خواننده از اونور آب(خواننده ايراني ترجيحا).
10.نظرت در مورد :
گيتار
عليرضا عصار
گوشي موبايل
اعتياد
mp3 player
نيروي انتظامي
مهموني
كفش اسپورت
از اينكه در كمال آرامش و سادگي به سوالات بچه ها جواب ميدي مرسي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام اقا مهدی اصلا فکرشو هم نمی کردم جواب درستو بدم چون اینو از طریق فکر کردن بدست اوردم ایول به خودم دارم به خودم امیدوارمیشمنقل قول:
من نه نه توی خواب حرف میزنم نه راه میرم البته تا انجا که شنیدم معمولا انهایی که توی خواب حرف میزنند به خاطر تنش عصبی است که ان روز با ان مواجه بودن
اما کابوس اره شده یکی خیلی بامزه است
مربوط به قبله من توی خواب یک خواب رومانتیک میدیدم البته برداشت بد یا منفی نکنید و فکرتون هم به جاهای دیگه نره
داشت خواب به جاهای خوب خوبش میرسید که مامانم منو از خواب بیدار کردمنم که حسابی پکر شده بودم از مادرم خواستم بزاره یکم دیگه بخوام(شاید بتونم ادامشو ببینم)مادرم هم با اخم و تخم اتاقمو ترک کرد همینکه گرفتم خوابیدم تا ادامشو ببینم اوضاع کلا تغیر کرده بود و همه چیست عوض شده بود چون ابن بار یکی دیگه داشت مخ منو میزد چقدر ترسیدم هی خدا خدا میکردم از خواب بلند شم اما نمیشد مادرم هم انگار بی خیال شده بود
فقط میدونستم دارم خواب میبینم
هر جور بود از خواب بلند شدم اما حسابی ترسیده بودم
اما چون من از عنکبوت خیلی خیلی میترسم اغلب کابوسهای منم در مورد این حیوان ترسناکه
یک شب خواب دیدم یک عنکبوت سیاه پا دراز داره منو میخوره خوب انروز یادمه از ترس دوروز مریض شدم واصلا نمیتونستم بخوابم
معمولا هم هم اتاقی هام در شب با یک رتیل یا عنکبوت اسباب بازی منو میترسوندن که البته منم تلافیشو در میاوردم
باز ممنون
خوبه اما عالی نیست معمولا خودمو نمیبازم اما ممکنه سرخ بشمنقل قول:
میدونم پایان شب سیه سپیدیست
شده روزهای خیلی سختی رو بگذرونم اما همیشه ایمان داشته و دارم که بلاخره اینم خواهد گذشت
همانطور که خوشی دوام نداره سختی هم یک روزی به پایان میرسه
سلام انگار داره صندلی داغ میشهنقل قول:
با 24 ساعت که خوب نمیشه کاری کرد اما احتمالات مختلفی وجود داره
1=حکم اخراج چند نفر رو که دودستی به مقام چسبیدند و ول کنش هم نیستند میدادم تا برند استراحت کنند
2=ممکن هم بود شیطان بره زیر جلدم و مثلا پارتی بازی کنم چند تا از دوستای بیکارمو بدم استخدام کنند
3=یا تمام پول مملکتو بکشم بالا و فلنکو ببندم(البته این کارو هیچ وقت نمیکنم)
4=ممکنه هم دست به اقدامات انقلابی بزنم و دست به کودتا زده برای همیشه حکومت رو دودستی بچسبم
5=شاید انروز تصمیم بگیرم تا میتونم برای ملتم کار کنم مثلا بدم انروز همه بیمارستانها مردمو رایگان ویزیت کنند
و کارهایی ازین قبیل
البته برای جواب دادن به این سوال باید خوب فکر کرد بنابرین اینها فعلا به ذهنم رسیداما اولیشو یعنی اخراج عده ای رو حتما انجام میدادم
1=پلی استیشن 3نقل قول:
2=پی اس پی
3=نوکیا
4= اسنیک (اصلا حرف لئون رو نزن)
5=؟
6=در امار اموختم هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته اما همیشه لزوما دو دوتا 4 تا نمیشه اون بستگی به خیلی چیزها داره
موقعیت مکانی و زمانی ایجاب میکنه بشه 5 یا 3 یا 4
7=من ماشین بی ام و رو خیلی دوست دارم من توی ایران ماشین جالبی ندیم تا حالا چون تنها پیکانه که ساخت ایرانه
و سمند هم که البته تمام قطعاتش ساخت ایران نیست اینها هم بدرد نمیخورند
البته در بازار ایران اگر بخوام از میان ماشینهای مونتاژییکی رو انتخاب کنم شاید بشه زانتیا رو با ارفاق انتخاب کرد
با تشکر
محافظه کارانه جواب می دی نگفتی میثم یا مافیا ؟!؟
تو ماشین ها منظروم همون ماشین های مونتاژی بود !
این سوال هم جا مونده بود ...
چه ساعتی از شبانه روز رو بیشتر دوست داری ؟
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام
الان وضعیت صندلی داغ چطوره؟؟ اصلا داغ شده هنوز یا نه؟؟ میخوای برات داغش کنم!!( 200 - 300) سوال راه درمانشه:laughing:
نه اختیار داری سوالات خیلی هم خوبه و قابل تاملنقل قول:
1=اره فکرشو کردم قبلا هم گفتم من دوست ندارم پیر شم من جوانی رو دوست دارم لذا اصلا نمیخوام بیشتر از 55 سال عمر کنم
یک سایتی هست خارجی که زمان مرگو میگه برای من زده بود2065/7/18
بلاخره همه میمیریم یا بقول این دوستمون متفاوت همه ازین دنیا برای همیشه بن میشیم
انچه میمونه خاطرات ماست در ذهن دیگران
یا برای همیشه فراموش میشیم نمیدونم کتاب کمدی الهی بخش دوزخ دانته رو خوندی یا نه در انجا همه مردگان از دانته میخواستند به بستگانش بگند که انهارو فراموش نکنند
البته مرگ زیاد هم ترسناک نیست
به نظرم مرگ یک نوع تولد جدیده و شروع یک زندگی جدید در دنیای عالیتر و ابدیتر که بستگی به اعمال ما در این دنیا میتونه خوب باشه و یا میتونه دردناک
ولی دیگه نمینشینم همیشه با خودم بگم بمیریم چه میشه یا کی میمیرم چون به هر حال معلوم نیست فردا چه سرنوشتی انتظار منو میکشه فعلا الان باید خوب بود و از زندگی لذت برد
2=اگر خیلی دپرس شم من که عادت دارم برم اتاقم بشینم تا مادرم بیاد منو نوازشم کنه زیاد هم اتفاق افتاده اما در کل دوست دارم در این موقع یا موسیقی شاد گوش کنم یا برم پیش کسی تا دلداریم بده
خیلی دوست دارم در این موقع کسی پیدا بشه با من حرف بزنه و دلداریم بده
اگر ببیینم کسیdepres شده تا انجا که بتونم شده با شوخی و خنده و حتی جدی دلداریش بدم و اگر شده مشکلشو حل کنم
اره اهل دلداری هستم بقول دوستام سنگ صبور خوبیم
3=ما هم مثل همه کشورها پیشرفت میکنیم اما بصورت لاک پشتی اما
الف=ایرانی وجود نداشته باشه چون امریکا با بمب اتمی مارو نیست و نابود کرده احتمال (یا بدست یک کشور دیگه) احتمال 25%
ب=ایران یک کشور اشغال شده شبیه عراق یا افغانستان بشه احتمال 35%
پ=اوضاع قمر در عقرب بشه گرانی و فقر همه رو گرفته باشه و بشیم مثلا شبیه اتیوپی احتمال 38%
ت=اوضاع خوب بشه ایران یک تکونی به خودش داده باشه و کمی رفاه توی جامعه ایجاد شده باشه احتمال 38%
ث=اوضاع به همین صورت بمونه با تغیر خیلی کم یا نزولی یا صعودی احتمال 70%
خ=کشور تجزه شده باشه به چند مملکت کوچیک احتمال 5%
چ=با امریکا و غرب بشیم رفیق فابریک و.... احتمال 30%
4=فعالیت سیاسی نمیکنم چون علاقه ای ندارم اما توی بحث ها شرکت میکنم توی محله ما هم بزرگتر ها هفته ای یکبار خونه یکی جمع میشند و تصمیمات مهم سیاسی و اقتصادی میگیرند در جلسه پیش اوضاع امنیتی استان که کمی بهم ریخته اونم به خاطر درگیری سپاه با گروهگ پژاک مورد بحث قرار گرفت و همچنین مطابق معمول چندین جلسه از فعالیت هسته ای کشور حمایت شد
به نظرم همه حق اظهار نظر در مورد اوضاع سیاسی رو دارنند چون این کشور ارث بابا وننه چند نفر نیست که منم حق دارم در مورد اوضاعی که به من هم مربوطه اظهار نظر کنم
5=در میرم
6=خوب کتکه رو که خوردیم بعد که بفهمند اشتباه شده ازم معذرت بخوانند ابتدا کمی ناز میکنم و بعد با کمال بزرگواری می بخشمشون و میگم دیگه تکرار نشه
اما اگه حسابی کتک بخورم ممکنه به فکر انتقام بیفتم(این مورد کمب بعیده چون من صلح طلبم)
7=در این مورد همیشه میزنم بیرون تا حالم سر جاش بیاد البته ممکنه چند چیز البته بی اهمیت رو هم بشکنم
به هر حال باید یک جوری تخلیش کنم یا نه
8=به انصورت حاد نه اخه میدونید که دختر خاله شیرینم خودشو نامزد من میدونه سه سال پیش توی تهران داشتیم میرفتیم خونه که انقدر توی خیابان چلمنگ بازی در اورد که اقایون نیروی انتظامی در مورد ما فکر دیگری کردن و مارو بردن کلانتری
اما هیچ وقت پام به کلانتری اینکه خلافی کنم یا کسی ازم شکایت کنه نه
چون من ازارم به هیچ کس نمیرسه
9=من به خانم لیلا فروهر خیلی علاقه دارم و صداشو دوست دارم؟؟؟
10=
گیتار=منو به یاد اشپز خونه میندازه
علتشو هم نمیدونم
من خودم موسیقی بلد نیستم صدای من هم به درد شکستن سنگ کلیه میخوره اما توی دانشگاه تو شیراز من به سرم زد رفتم یک گیتار خریدم که برقی بود اوردم خوابگاه همه رو هم جمع کردم سالن نگو باید گیتارو به اکو وصل کنیم بعد هر کاری کردم صداش در نیامد همه بهم خندیدند منم فرداش بردم پسش دادم
توی خونه هم یک نی دارم که از یک دستفروش خریدم خوشگل میزد منوبه یاد داستان چوپان عاشق مینداخت منم خریدم بیام کنار پنچره نازی(اون موقع سخت در حال شناساندن عشقم به نازی بودم)بزنم اما هر کاری کردم صداش شبیه سوت میشد
اگر سوت بلبلی مزدم قشنگتر بود حالا هم به عنوان یادگاری کنار قاب عکسی که نازی بهم داده
علیرضا عصار=منوبه یاد داستانهای شاهنامه میندازه یک تم خاصی داره اهنگی که در مرد حضرت علی با همکاری خواننده دیگه خونده رو خیلی دوست دارم
صداش برای خوندن اهنگهای حماسی و ورزشی بخصوص کشتی میاد اما فکر نکنم با این صدا بشه اهنگ عاشقانه خوند
گوشی موبایل=برای من خیلی مفیده یک وسیله ایده ال برای همه
گوشی موبایل هم منوبه یاد اچر پاره میندازه
اعتیاد=انواعش فرق میکنه هم مفیدشو داریم هم بدشو
اعتیاد به مواد مخدر داریم که خانمان سوزه و کسی که اعتیاد نداره غیرت نداره حاظره برای مواد هرکاری بکنه حتی ناموسش هم بفروشه
برخی انواع اعتیاد حالا نه لوزوما مواد اصلا خوب نیست اعتیاد به بازی اعتیاد به خیلی چیزهای دیگه
کلمه اعتیاد منو به یاد ادم خمار میندازه
mp3=یک وسیله سرگرمی منکه ازش خیلی استفاده میکنم متاسفانه هم برای تولدم یک دوجین mp3 اوردند اما از صداش نه چون افت کیفیت صدا داره ولی از هیچی بهتره این وسیله هم منو به یاد هندونه میندازه
حالا میپرسید چرا میگم نمیدونم برخی چیزها منو به یاد برخی چیزهای میندازه که اصلا ربطی بهم ندارند
نیروی انتظامی=اگر اجازه بدید در این مورد اظهار نظر نکنم ممنون میشم
مهمونی=عالیه من هم مهونی رفتنو دوست دارم هم مهمونی دادنو
چون اصلا تنهایی رو دوست ندارم مهمونی برام معدل بگو و بخنده
و خوردن و احساس لذت بردن ازینکه در جمعی و احساس امنیت و خوشی در پناه جمع بودن
کفش اسپورت=از وقتی توی دانشگاه قبول شدم دیگه نپوشیدم
لذا نظری در موردش ندارم اما منوبه یاد موش میندازه
ممنونم از سوالات قشنگت
چه کنیم جاوید جان اما گاهی هم بد نیست ادم محافظه کار باشه بخصوص الانه دور دور محافظه کارانه:rolleye:نقل قول:
توی ماشینهای مونتاژی هم زانتیا خوبه هم از نظر قیمت و هم کیفیت
من از ساعت 9 تا 11+6 تا 8 عصررو دوست دارم
شما هم پایینده باشید عزیز:laughing:
سلامنقل قول:
اگر ادم یک دوست خوب مثل شما داشته باشه اصلا احتیاجی به دشمن نداره
الان که یکم داغه وای به سوالات کوچولوی شما
اما با این حال از سوالاتت لذت بردم بخصوص سوالی که در مورد نحوه خودکشی ازم پرسیده بودی
بلاخره نوبت ماهم میشه تا ازین سوالات کوچولو از شما بپرسیم
اما من الان امده اماده ام هرچی دلت خواست بپرس بلدم نباشم روش فکر میکنم
ای بابا من میخواستم برم تو اون تاپیک به مژگان خانوم رای بدم هی نمیشد ولی حالا خوشحالم که انتخاب شد(البته من پستهای ووکمنه عزیزو نخوندم ولی واجب شد برم بخونم)در هر صورت مبارکه هر دوتون
اینو خیلی باحال گفتی کلی خندیدمنقل قول:
راستی سلام آقا رضا خوبی خوشی سلامتی
یه سوال فعلا میکنم بعدا میام بازم سوال میپرسم فعلا دارم بقیه پستارو میخونم که تکراری نپرسم حالا امیدوارم این تکراری نباشه
چه تيپي لباس ميپوشي؟
دوستای گلم شرمنده من فردا چون برای تحویل تکالیف درسیم به استاد باید برم تهران لذا فردا قادر نخواهم بود به سوالات شما پاسخ بدم اما یکشنبه باز در خدمتتون خواهم بود
ببخشید دیگه صندلی نشین این هفته تون کمی بی نظمه
من فكر كنم تريپ مهندسي باشه،نه رضا؟نقل قول:
چه تيپي لباس ميپوشي؟
سلام آقا رضا امیدوارم خوب باشی من هم چندتا سوال داشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-گوشيت چيه؟چه گوشي هايي داشتي تا حالا؟
2-دوست دختر داشتي؟چندتا؟الان داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چندتا تاپيک تو ترش داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-آخرين فيلم خارجکي که ديدي چي بوده؟
5-آخرين فيلم ايراني که ديدي چي بوده؟
6-ماهواره دارين؟
7-کدوم شبکه هاي ايراني رو بيشتر ميبيني؟
8-کدوم شبکه هاي خارجي رو بيشتر ميبيني؟
9-تو یه پست ها گفتی از دخترانی که مهریه بالا درخواست میکنم چندشم میشه حالا اگه نازی یا خانوادش ازت مهریه بالا بخوان قبول میکنی؟فکر کن اصلا کوتاه نیان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-تاپیکهای منو دیدی؟به نظرت من چطور آدمیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-بهترين دوستت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-گاهي وقتا شده دلت بخاد از ته دل داد بزني اينقدر بلند که ديگه چيزي تو دلت نمونه؟
ممنون از اینکه به سوالها جواب میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر باشيد تا صندلي نشينمون از سفر بياد همه سوالها رو جواب ميده .
سلام اقا سیا شرمنده که کمی دیر شدنقل قول:
من اگر در محل کارم باشم یا قرار ملاقات لباس سنگین و رسمی میپوشم
کلا از لباسهای جلف خوشم نماید به نظرم لباس معرف فرهنگ و شخصیت هر کسیه معمولا پیرهنم شبیه اواتورمه
لباسی میپوشم که هم بهم بیاد و هم با فرهنگ جامعه و محیط هم خوانی داشته باشد
به تیپ مهندسی یا دکتری و نمیدونم انواع و اقسام ریش هم اعتقاد ندارم بقول نازی یک پسری ریش بزی میزاره گرگه میاد اونو میخوره
همیشه هم ریش و سبیلمو با ماشین میزنم البته یک ته مایه ای ازش باقی میمونه
در کل یک تیپ معمولی و ساده:rolleye:
نقل قول:
1=بازم سلام
الان من گوشیم سامسونگ e600 یک گوشی قدیمیه کوچولو و ساده سه ساله دارمش غیر ازین گوشی دیگه هم نداشتم چون همینکه گوشی انتن دهیش خوب باشه کافیه البته مامانم برای تولدم یک گوشی سونی اریکسون k800 خریده اما هنوز به همان صورت اکبند مونده و استفاده نکردم چون گوشی الانمو دوست دارم
2=من به دوست دختر اعتقادی ندارم نمیگم با دخترها اصلا ارتباطی ندارم اما این ارتباط به صورت دوست دختر نیست
دوستی دختر و پسر مثل دوستی گرگ و میشه هرجور نگاهش کنی یک جاش میلنگه
من با دوستای پسرم ممکنه در مورد دخترها حرف بزنیم اما اگر دوستم دختر باشه در چه مورد باید حرف بزنیم؟؟؟؟؟؟
معمولا دخترهایی که با انها در ارتباطم چند دسته هستند
یک دسته دخترهای فک و فامیل و همسایه و اشنا
یک دسته دیگه هم همکلاسی و همکار
البته شیطنت هایی هم میکنیم
توی انترنت هم که ایدی دختر زیاد دارم که تنها یکیش ایرانیه که انهم دوروز پیش باهاش اشنا شدم که دختر خونگرمی به نظرم امد جای خواهری دختر خوبی بود و دانشجوی پرستاری
اما یک 740 تای ایدی دختر خارجی دارم از هر گوشه جهان از کنیا بگیر تا هندوراس
معمولا هم برای تفریح و خنده شماره تلفون اغلب بهم میدن منم شماره تلفن های جالب بهشون میدم از شماره تلفن شبکه itn تا شماره تلفن وزیر کشاورزی(5 روز پیش شماره تلفن دفتر وزیر کشاورزی رو به یک دختر مکزیکی دادم
الان دیدیم پی ام داده چرا همش اشغاله) تا دفتر ریاست جمهوری
با یکی خیلی اختم یک دختر هنگ گنگی بنام ایومی که دو سال باهاش چت میکنم فروشنده یک مغازه لباس فروشیه
خوشگله و چشم بادامی کلی بهش فارسی یاد دادم البته بصورت چبکی مثلا گفتم دوستت دارم به فارسی میشه از تو متنفرم
یا چقدر تو خوبی میشه تو چقدر گاوی البته اون هرچه سعی کرد من نتونستم زبونشو یاد بگیرم انگار وقتی حرف میزنه به زبان خودش شبیه مگسیه که وز وز میکنه اغلب هم وقتی با هم بصورت ویس چت میکنیم مگه تو چقدر گاوی
اما من اعتقاد دارم باید عشق داشته باشم و اگر دختری رو خواستم برای عشق باشه نه دوستی و هوس
و از پسرهایی که مدام با این دختر و ان دوست میشند خوشم نمیاد چون این میشه هوس اما عشق مقدسه
3= توی ترش زیاد دارم 43 تا اینجا
4= من معمولا فیلمهای خارجی دوبله رو دوست ندارم لذا اکثرا زبان اصل نگاه میکنم اخرین فیلم هم فیلم کینه 2 بود که البته توی سینما هم نشون میداد اما ترجیح دادم اصلشو نگاه کنم
5= فیلم میم مثل مادر
6=اره البته قدیمیه یک هوریزون 2000 دارم که اپدیت هم نمیشه و فقط کانالهی ازاد رو میگیره اما توی خونه چون هموم سرم گرم یک کاریه کمتر تلوزیون یا ماهواره نگاه میکنم بیشتر روزنامه و کامپوتر
7=اگر منظورتون ماهواره باشه گاهی اوقات pmc و گاه گداری هم سری به سایر شبکه ها میزنم اما نه زیاد بیشتر من با موسیقی حال میکنم تا با برنامه های تبلیغی شبکه های دیگه
8=شبکه های خبری رو فقط از الجزیره بگیر تا bbc
9=پسر عجب سوالی این مادر نازی رو که من دیدم اگر هم راضی بشه حتما مهریه بالا خواهد خواست منم به نازی گفته ام من زیر بار مهریه بالا نخواهم رفت بلاخره نازی هم یک انسانه دیگه درسته میگه برات میمرم اما ممکنه یکهو نظرش برگشت و رفت گذاشت مهریشو اجرا در انصورت من چه خاکی بر سر کنم باید همه دار و ندارمو بدم
اگر واقعا کوتاه نیانند ممکنه قیدشو بزنم برم با دیگری ازدواج کنم هر دختری که مهریه کمتر بخواهد میرم ازدواج میکنم تا نازی از حسودی بمیره اما از شوخی گذشته نازی دختر حرف گوش کنیه من که خیلی دوسش دارم
10=برخی هاشو دیدم از تاپیک برترین عکسهای حیات وحش ان موقع خیلی خوشم امد و همشو سیو کردم
شما منو به یاد ادمی میندازی که توی جنگله یک چیزی شبیه رابین هود البته با قیافه ای خشن و لی قلبی مهربان
(این حس از اواتورت بهم دست میده دوست خوبم همینکه با شما در اینجا اشنا شدم خیلی خوبه)
11= من دوست زیاد دارم انقدر که گاهی اسماشون هم فراموشم میشه من خیلی دوست دارم با همه دوست بشم
اما میشه گفت دوستام چند دسته هستند
2 تا دوست خیلی خوب زن ذلیل دارم به نامهای مرتضی و بهروز که یکیش توی مشهده و دیگری کرجه کلی باهم خاطره داریم خیلی دوسسشون دارم ولی متاسفانه خیلی زن ذلیلنند
این دو نفر دوستای مخصوصم هستند درسته دورنند اما بی خبر هم نیستیم
دسته دیگه دوستهایی هستند که با انها رفت و امد دارم یا به نحوی اشنا هستم مثل دوستای خوبی که اینجا پیدا کردم
البته تا دلتون بخواد دوستایی که به قول معروف مگسانند گرد شیرینی زیاد دارم که تنها به خاطر موقعیتم باهام دوستتند اما ؟
12= اره شده اما هرگز نتونستم فریاد بزنم در این موقع ارزو کردم کاش توی یک جزیره بودم تنها تا دلم میخواست فریاد بزنم انقدر که خالی بشم
شما هم دوست من موفق باشی
سلام
دوست داری بچت چه کاره بشه؟
هرچه دوست داشته باشه دوست من مطمن هستم در ان زمان دیگه ارزوها و عقاید فرق خواهد کردنقل قول:
توی هرچی استعداد داشته باشه منم تشویقش خواهم کرد حالا ببینیم این محصول مشترک من و نازی اگر خدا بخواد چی از اب در میاید تا بعد:biggrin:
خب دوست عزيز. نوبت شما هم به اتمام رسيد. اگه سوالي مونده پاسخ بديد و بعدش هم كارهاي نهايي
هفته خوبي بود. لذت برديم.ممنون از همكاريتون
خوب آقا رضا میبنم که گفتی صندلیت هنوز داغ نشده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اومدم که برات یه کمی!!( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داغش کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اینم سوالای من
1- در ماشین پلیس در هر دقیقه چندبار این صدای آژیرش شنیده میشه؟؟
2- آتش نشانی چطور؟؟
3- ماشین آمبولانس چی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- فرض کن که رفتی روی قله اورست!بعد یکی از دوستانت (که از قضا خیلی هم شوخ تشریف دارن) فقط برای شوخی ساده شمارا از اون بالا به پایین پرت میکنند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساساتت را در هریک از این ارتفاعات بگو:
1- لحظه سقوط:
2- پس از گذشت 700 متر از سقوط
3- در ارتفاع 1000 متری از زمین:
4- 50 متر مونده که بخوری زمین:
5- 30 سانتیمتر تا برخورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- لحظه برخورد: (البته اگه احساسی باقی مونده باشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- الان حرارت صندلی چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- تا حالا با کله رفتی تو دیوار؟؟
8- تا حالا شده کلت را بکوبونی تو دیوار؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- تو پرواز کی از همه سریعتره؟؟ (حشرات را هم حساب کن)
10- اگه من یه روز صندلی نشین شدم از من چه سوالی می پرسی؟؟
11- چه سوالاتی دوست نداشتی ازت بشه که ازت پرسیدن؟
12- موقع رانندگی معمولا با چه سرعتی حرکت میکنی؟؟
13- نمیدونم دقیقا ولی تو یکی از جوابات گفته بودی که چند زبون بلدی صحبت کنی خوب حالا این عدد را به حروف به تمام زبونهایی که بلدی صحبت کنی برامون ترجمه کن:
هشتصد و هشتاد و هشت میلیاردو هشتصدو هشتادو هشت میلیون و هشتصدو هشتادو هشت هزار و هشتصدو هشتادو هشت!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- در سوال بالا بگو برای ترجمه هر کدوم چقدر فکر کردی؟؟
15-الان حرارت صندلی چقدر شده؟
16- بلدی روی دستات راه بری؟؟
17- تا حالا شده که تیرهای چراغ برغ یا درختای خیابون را بشماری؟؟
18- بافتنی بلدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19-- خوب دیگه فکرکنم به اندازه کافی صندلی را داغ کردم!! نه؟؟
اقا رضا این سوالای اخری منم جواب بده!! راستش سعید جان لحظه ای که من داشتم این سوالارا مینوشتم شما هنوز پست نداده بودید!!
الان این پست شما را دیدم (بعد از ارسال)
با تشکر
سلام اقا مهدی دوست خوب مننقل قول:
تا شما رو داریم که غمی نداریم
1و2و3=خدایشش تا حالا دقت نکردم اما اگر هر 3 پانیه یکبار در انصورت باید 20 بار بشنوییم البته شاید بصورت حدود بگم فکر کنم مابین 20 تا 120
4=
الف=(1)=در ان لحظه احساسی ندارم فقط میگم ای نامرد
ب=(2)=در ان لحظه ارزو میکنم کاش چتر نجات هم با خودم اورده بودم و ای کاش زنده میموندم تا دفعه بعد یا تنها بیام یا چتر نجات هم با خودم بیارم
ج=(3)=یک نگاه به پایین میکنم بعد شروع میکنم به التماس به خدا که این دفعه رو بی خیال ما بشه بذاره سالم پامون برسه پایین اخه ما چشم انتظار داریم گناه داره طفلکی
د=(4)=در این لحظه که دیگه امیدی باقی نمانده میگم بدرود زندگی
خ=(5)=شروع به سوت زدن میکنم تا لااقل نشون بدم خونسردم و خودمونباخته ام
چ=(6)=خودمو اماده دیدن روی ماه جناب عزراییل میکنیم
5=حدود 40 تا 50 درجه سانتیگراد
6=اره یکبار تازه داشتم دوچرخه سواری یاد میگرفتم اونم تو روستا قرار بود پسرخالم از پشت دوچرخه رو نگه داره تا من برونم اما اون ول کرده بود و منم فکر میکردم نگه داشته سرمو که برگردوندم عقب دیدم نیست ترس ورم داشت جلو رو که نگاه کردم دیگه با کله و دوچرخه رفتم رو دیوار و البته چند تای دیگری هم هست
7=اقا مهدی پس سوال 7 کو
8=نه نشده دیگه اینقدر دیونه نیستم
9=اقا مهدی ول کن این سوالات حیات وحش نیستی فکر کنم عقاب باشه اگر درست گفته باشم که فکر نکنم
10=تو بشو من چنان سوالات خفنی ازت بپرسم که حرارت صندلی به نقطه جوش که هیچ به نقطه ذوب برسه
الان هم برای ان روز چند تا سوال اماده کردم
11=برام فرقی نمیکرد هرچه دلشون خواست بپرسند منم هم جواب میدادم
12=80 تا 150
البته توی خیابونها معمولا بین 40 تا 60
13=(hshtsd) and eighty and eight (mylyaardv) (hshtsdv) (hshtaadv) eight mega and (hshtsdv) (hshtaadv) eight thousand and (hshtsdv) (hshtaadv) eight
14=جمعا 15 دقیقه سوال سختی نبود چون از این ترجمه ها توی زبان تخصصی هم داشتیم عزیز من
15=ثابت باقی مونده
16=اینو نه نمیتونم
17=اره اما نه محله خودمونو یک روز که قرار بود برم سر قرار توی یک محله چون زود امدم شروع کردم به شمردن تیر چراغ برق و درخت و تعداد خونه ها و غیره
18=نه من توی اموری که معمولا مربوط به خانهاست هیچی بلد نیستم نه بافتنی نه اشپزی نه ظرف شدن هیچی
19=نه زیاد هم داغ نشد یکم حرارت رفت بالا منم مجهز به فن هستم وقتی قرار شد روی صندلی بشینم با خودم یک فن هم اوردم:biggrin:
خوب دوستان مهلت منم تموم شد و امروز دیگه باید پاشم یک تجربه خیلی خوبی بود از همه دوستانی که منو یک هفته تحمل کردن و جوابهای در پیت منو خوندم ممنونم البته ببخشید دیگه نسبت به سایر صندلی نشین ها شاید زیاد جالب نبودم امیدوارم صندلی نشین بعدی بهتر از من باشه
جا داره اینجا از سعید خان که به من لطف کردن و منو انتخاب نمودن تشکر کنم خوبی اینجا اینه که من تونستم با چند تا از دوستهای خوبم اشنا بشم
از سعید خان و اقا بهروز به خاطر لطفشون ممنونم
از اقا مهدی که حرارت میبرد هم چنین و از مهدی هیروی عزیز هم
از جاوید خان و جواد جان هم متشکرم
از مگ مگ عزیز و siya22 هم امروز که داشتم فیلم دزدان دریای کاریب رو نگاه میکردم ناخوداگاه به یادایشون افتادم
و سایر دوستان دیگه که به من لطف داشتند و متاسفانه اسامیشون فراموش کردم
از خواهرای خوبم هم همچنین
از ابجی عسل هم متشکرم اما نمیدونم چرا اواتورشونو عوض کردن قبلی خیلی بهتر بود و منو به یاد یک دختر شاد و شنگول میانداخت اما اواتور جدیدشون یکم زمخته اونهم برای خواهر خوبی چون ابجی عسل
خوب ممنونم برای همه چیز لذت بردم از همتون ممنون و روی ماهتونو(البته به جز خواهرای عزیز)میبوسم
عزیز یه بار دیگه سوالو با دقت بخون!!نقل قول:
=اقا مهدی ول کن این سوالات حیات وحش نیستی فکر کنم عقاب باشه اگر درست گفته باشم که فکر نکنم
من گفتم که اون باید جونور باشه؟
میتونه جت باشه!! هواپیما باشه و.... (خداییش نکته انحرافی را حال کردی؟؟)
ممنون که توجه کردی...نقل قول:
خدایی صورت به این زیبایی کجتش ضمخته؟
پس کجا رفتی؟؟؟ هدیه را فراموش کردی؟؟؟ فکر کردی میتونی در بری هان؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدی سلام دوباره اره واقعا در مورد سوال قبلی دقت نکردم افرین اقا مهدینقل قول:
اما هدیه رو امشب همچنین علاوه بر هدیه امروز صبح رفتم خونه میترا دلفی رو ازش گرفتم تا ازش عکس بگیرم نامرد در رفت و افتاد توی گل ولای یکم شستمش اما همچنان گلی بود با ان حال با کمک دوستم دو تا عکس ازش گرفتم متاسفانه عکسها خوب نیفتادن اخه گوشی دوستم vga است ولی خوب دیگه معیار ازین دلفی فضول بدستتون میاد ببینم میتونم اونم اپلود کنم یا نه الان هم هی دارم روی paint امضا میکشم درست در نمیاد اما تا شب هدیه ام رو امده میکنم ببینم چی میتونم برای دوستای گلم که لیاقتشونو داشته باشه مهیا کنم
راست ميگه هديه چي شد؟! ولش كنين بابا دما بالا بوده يادش رفته! صندلي الكتريكي كه نيست.
اره اره خیلی دوست دارم این دلفی را ببینم
دوستان لطفا ديگه سوال نپرسيد و تا اومدن نفر جديد صبر كنيد
ممنون
سلام دوستان وقت خداحافظی رسیده و به رسم ادب باید اینجا رو امضا کرده و هدیه بدیم
من دوست داشتم امروز عکس دلفی رو اینجا قرار بدم اما قبلش از میترا خانم اجازه گرفتم که متاسفانه اجازه نداد و من از شما دوستان به این خاطر شرمنده شدم چ.ن میترا خانم بروی دلفی حساس هستند لذا من نمیتونم بدون اجازه ایشاون اینکارو بکنم
اما برای هدیه هرچی فکر کردم دیدم انچه لایق دوستان هست به فکرم نرسید
به جز اینها
به عنوان اولین هدیه تعدادی مطلب عشقولانه دارم که حرف دله
1= دوستت دارم ، نه به خاطر شخصيت تو ، بلكه به خاطر شخصيتي كه من در هنگام با تو بودن پيدا مي كنم.
Hopef
بهم گفتي دوستت دارم سرم رو پايين انداختم و گفتم نظر لطفته سرم رو بالا آوردي و تو چشام نگاه کردي و گفتي نظر لطفم نيست نظر دلمه
يه کوچه تو تنهايي خاطره هاشو مرور مي کرد يه پنجره اسير دل ديوار گله ها آغاز مي کرد يه گلي تو باغچه طنازي مي کرد به پرنده تو قفس پرواز رو معني مي کرد يه درخت پير کتاب زندگي ورق مي زد يه سکوتي هي خودنماي مي کرد که فرياد زدم کجايي ؟
زندگی سه چيز بيشتر نيست: ۱) به اجبار به دنيا آمدن ۲) با غم زيستن ۳) با آرزو مردن
عشقت را مي خواهند من ايستاده ام بدون پناه و ياور تنهایي و بي تو بودن سخت است اما من تسليم تقديرم آرام باش
تکه ای از قلب من نزد کسی جا مانده است بی قراری بذر غربت در دلم افشانده است...! باغبان مهربانی ها نمی دانم چرا.........؟؟ نوعروس عشق را از باغ رويا خوانده است برگ برگ دفتر سبز غزل هاي مرا ...... شعله هاي دوزخ دلواپسي سوزانده است....! از همان آغاز اين ققنوس عاشق بي دليل در دل خاكستر تقدير تنها مانده است........! آه...گوئي كولي پاييز در گوش درخت .... نوحه ي مرگ بهار آرزو را خوانده است...!
هرگز عاشق به دنيا نيامدم ، ولی عاشق شدم ،درهمين دنيا ... در ميان تمامی فصل های تکراری زندگی ، فصلی از عشق رقم خورد ، فصلی که تکراری نبود . عشق تکرار تکرار ندارد ، مگر آدمی چند بار عاشق می شود ؟...اينک عاشق هستم ، عاشق می مانم و عاشق می ميرم ... اگر زياده نخواسته باشم ... می خواهم در کنارم باشی ! تو نيز عاشق شو و عاشق بمان ...باشد که در آن دنيا نيز عاشق زيستن را باهم تجربه کنيم ...
محبت مثل يک سکه ميمونه که اگه بيفته تو قلک قلب ديگه نميشه درش اورد اگرم بخواي درش بياري بايد اونو بشکني
پیش چشم کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی
درکلاس محبت پشت نيمکت هاى صميميت درس عشق ودوستى ويکى شدن را آغاز کرديم حال به آخرين درسش رسيديم درسى که خوبست توهم آن را بداني : « عشق بايد ورزيد به همسفر زندگي و بايد ماندگار بود درقلب ياران» پس اي دوست! اي مهربان! اي همسفر! هميشه به ياد تو خواهم بود و هيچ گاه تو را فراموش نخواهم کرد
توي زندون قلبت اينقدر شلوغ مي کنم و زنداني ها رو اذيت ميکنم تا مجبور بشي منو بندازي توي انفرادي قلب
گله داشتی، از من، از شعرهایم، از گفته هایم بانو از من گله داشتی مدت هاست در شعرم نامی از تو نیست و نه نامی از هیچ پری روی دیگری بانو! گله کردی از من، از سکوت من از نبود من، از بی عشقی من از من گله کردی، از بی وفایی من از تب تند و عرق پس از آن اما بانو، مگر می شود ما و بی عشقی ما و سکوت ما و هجرت ما و دوری آن هم از تو!!! بانو! واژه ها حقیر شده بودند
هرگاه دفترمحبت راورق زدی .هرگاه در زیرپایت صدای خش خش برگهارا احساس کردی وهرگاه میان ستارگان آسمان تک ستاره ای خاموش دیدی برای یک باردر گوشه ای از ذهن خود نه به زبان بلکه از ته قلب خود بگو : یادش بخیر
ازکسي که دوستش داري ساده دست نکش شايد ديگه هيچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشي از کسي هم که دوستت داره بي تفاوت عبورنکن چون شايد هيچ وقت هيچ کس تورو مثل اون دوست نداشته باشه است پس من بزرگترين گناهكارم و اما عشق تو تمام وجودم را فرا گرفته همگان نهي مي كنند مرا و دوري از عشقت را مي خواهند من ايستاده ام بدون پناه و ياور تنهایي و بي تو بودن سخت است اما من تسليم تقديرم آرام باش تا دلم آرام گيرد خدايا بشنو پيام عشق مرا...
2=امیدوارم خوشتون امده باشد اما هدیه دوم ادرس تعدای سایت در ضمینه کامپوتره که امیدوارم مفید باشند
3=من یک اکانت توی پرشین گیگ دارم میدونم اکثر یا همه بچه ها دارای اکانت پرشین هستند اما اگر دوستی بخواهد میتونم براش دعوتنامه بفرستم
4=[اینم امضای منه البته یکم شبیه شده ریزه کاریهاش نتونستم دربیارم
Hopeful door shadow God (yktaa) door life always victor and successful
5=دوستان گلم یک
برنامه کوچولو هم در مورد تبدیل فورمتها به فورمت موبایل بصورت exe توی پرشین گیگ اپلود کردم بنام aiiok 3gp psp mp4 ipod vido covertor2
که فایلهارو به فرمت قابل استفاده در تلفن همراه تبدیل میکنه
که حجمش 3.68 مگابایته و بعد از نصب از نام و کد زیر استفاده کنید
Name:EiTheL TEAM
Code:084F86EF
دوستان گلم ممنون برای همه چیز دوستون دارم خدا حافظ
در ضمن نیت هم کردم ببینم چی در میاد دیگه
ایوای ببخشید امضام در پست بالا نمیدونم چرا نشان داده نشد اینم امضای من[I