اخر ما مونديم نامحدود صبا را بگيريم يا نه
توي سه ماه گذشته من حدود 120 هزار ريختم توي جيبشون حالا هم كمتر از 1 گيگ دارم
دنبال يه شركت خوب توي اصفهان ميگردم كه نامحدود بده
Printable View
اخر ما مونديم نامحدود صبا را بگيريم يا نه
توي سه ماه گذشته من حدود 120 هزار ريختم توي جيبشون حالا هم كمتر از 1 گيگ دارم
دنبال يه شركت خوب توي اصفهان ميگردم كه نامحدود بده
اقا اين همه ميگن نامحدود صبا نگير باور نميكني خوب خودت برو بگير تا ببيني چقدر مزخرفه به نظرم بهترين كار اينه يه چيزي حدود 9-10 تومن بابت سند مثلا نامحدود مخابرات هزينه كني واسه دانلود اگه به ماهواره دسترسي داري با ماهي حول وحوش 20تومن ميشه سرعت نسبتا خوب تورنج 70-80-90داشت يني ميكنه ماهي حدود 30 تومن با قابليت دانلود روزي7-6 گيگ چون اگه بخاي با اي دي اس ال همچين دانلوديداشته باشي قيمت ماهي بالاي 60 70 در ميادنقل قول:
کدوم جهت؟ اکانت از کجا میشه خرید؟نقل قول:
نقل قول:
اولا که مخابرات فقط نامحدود داره. دوما با سرعت 128 میشه روزی یه گیگ دانلود کرد تقریبا. تا 256 هم میشه راحت از مخابرات گرفت و قیمتش هم ارزونه. اما 512 طبق قانون نمیدن و باید آشنا داشته باشی.
ایرانسل که اصلا adsl نداره فقط وایمکس داره و اینترنت روی سیم کارت که خوب بحث ما اصلا اونا نیست. میتونی تو فروم های دیگه دربارشون بخونی
آقا چند تا سؤال مهم. من اصلا تو فکر اینترنت ماهواره نبودم.نقل قول:
1- برا چی باید بابت سند پول بدیم و اصلا سند یعنی چی؟
2- با این سرعتی هم که گفتی و حجم دانلود یعنی سرویس نامحدونه. درسته؟
3- اصلا اکانتش از کجا بخریم و مودمش چنده و از کجا بخریم و اینکه با همین ماهواره ای که شبکه تلویزیونی میبینیم کار میکنه یا فرق داره؟
4- اگه فروم یا سایت و منبع خوب میشناسی لطفا بگو تا این گزینه را بررسی کنیم. تا حالا اصلا به اینترنت ماهواره ای فکر نکرده بودم.
:46::46::46:
اگه میشه یه توضیحی در این مورد بدیننقل قول:
ممنون
نامحدود؟ :20:نقل قول:
شبانه آشغال دیشب کلا قطع بود. دوستان مال شما چطور بود؟ تهران
ای بابا، این شبانه چرا اینجوری شده؟
چند شبه حدوداً هر 1-2-3 دقیقه یه بار برای چند ثانیه سرعت میشه 0 و بعد دوباره میره بالا... :mellow:
حدودای 4:30 و 5:00 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6:30 به بعد:
(در تصاویر بالا، هر خط عمودی، یک دقیقه و تصویر شامل حدود 29 دقیقه از عملکرد اتصال اینترنت هست)
واسه شما هم همینطوره؟
حتی روزانه هم برخی ساعات اینطوری، و سرعت و کیفیت داغون میشه...
چنین چیزی (قطعی های پراکنده در جریان دانلود) رو قبلاً من چیزای درباره ـش شنیده بودم که برخی مکان ها برای جلوگیری از فعالیت و دانلود از شبکه های Torrent به کار میگیرن؛ چون این قطعی های ارتباطی، جلوی سرعت گرفتن و اتصال کلاینت تورنت به سیدرهای مختلف و ثبات سرعت رو میگیره... :44:
p.s.: بنده به کیفیت و عدم نویز و اختلال داشتن خط خود واقفم و به تنظیمات مودم و روترم اشراف دارم و مشکل از اینجا نیست؛ هیچ وقت مشکلی نداشتم که سراسری نباشه و در چند ماه گذشته اصولاً مشکلی نداشتم (که وقتی 5 سال یوزر صبانت باشی یه مدت مدیدی مشکلی نباشه باید تعجب کنی :mellow:)...!
- تهران
منم دیشب یهو بیدار شدم دیدم مودم روشنه ولی idm کاکپیوتر خاموش کرده گفتم بیخیال خوابیدم.
کرج
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
الان تو روز هم گاهی افت سرعت داره تو باز کردن صفحات
اصفهان هم حال وروزش همین طوره!!!!
خیلی اوضاع صبا داغون شره چرا؟
تازه دیشب از من بد تر از شما ها بود میرفت روصفر بالا هم نمیومد تا صبح 30 بار دی سی شدم دوباره کانکت شدم
افتضاح بود دیشب
و هنوز هم اقای صبا نت پیداش نیست:2:
دیشب واسه من قطعی نداشت ولی کلآ 900 مگ دان کرده بود ...
شبای دیگه هم بیشتر از این دانلود نمیکنه
درود بر همه
من الان 128 ترافیکی صبا دارم
انصافا سرعت دان خیلی عالیه
حالا می خوام کلا نامحدود بگیرم
الان 256 قیمتش 15 هست 512 قیمتش 25 هــه
بعد رفتم مخابرات کلا اون جا طرف که می گفت بالای 128 نمیدیم با کلی چونه زدن قبول کرد 256 بدن
می خوام بدونم توی "مشهد" الان کدوم رو بگیرم؟
سرعت دانلود ها چه قدره؟
پیشنهاد من استفاده از اینترنت شبانه هست.برای نامحدود مخابرات به مراتب بهتره.
اقا من می خواهم از شاتل منتقل بشوم این شرکت می خواستم ببینم سرعت دانلودشبانه حدود چند است بعد از چه ساعتی تا کی و دیگر قیمت ها
لطفا یک راهنمایی عالی کنید ببخشید چون صفحات تایپیک زیاد است مجبورم بپرسم
کسی این جا نامحدود صبا نداره؟
ساعت رایگان شبانه صبانت از ساعت 3 تا 7 بامداد است،برای تعرفه سرویسها در اصفهان می توانید به سایت نمایندگی صبانت که در ذیل آمده است مراجعه کنید:نقل قول:
من نامحدود 256 صباداشتم اینقدر افتضاح بود که رفتم عوض کردمش محدود 128 گرفتم !
بچه ها من گوگل نمیتونم سرچ کنم! ارور 403 میده!! مال شما درسته؟ البته وقتی با آنتی ف ی ل ت ر وصل میشم درست میشه! مشکل از صبانته؟!!
Your client does not have permission to get URL /custom?client=pub-1756064267161983&channel=8428095463&cof=FORID:1&gc x=w&ie=UTF-8&q=%D8%BA%D9%87 from this server
We apologize for your inconvenience, but this request could not be processed.
برای من که مشکلی نداره ، فکر نمی کنم مشکل از صبانت باشهنقل قول:
با یه مرورگر دیگه تست کنید
من با chrome کار میکنم. با mozilla امتحان کردم مشکلی نبود. ممنون. نمیدونید چرا با chrome اینجوری شده؟
ویرایش: با mozilla هم دوباره همون ارور رو میده!!! عجب بدبختیه ها!
دیشب صبانت قطع بود؟
نه وصل بود با سرعت 120 دانلود کرد عین سگ :S
شما کدوم شهری؟نقل قول:
اصلا کی نامحدود صبا تو مشهد داره؟
ديشب مثل ابنكه شبانه خوب بود :21:
اصقهان تو این روزها اصلا خوب نیست
نهایش 2.5 دانلود شبانه
اونم تازه با 5 تا لینک همزمان از مدیا فایر
دیگه یعنی از این افتضاح تر نبوده تو این چند وقت
واقعا که
نمیتونید خودتون رو استیبل نگه دارید؟
خدا لعنتشون کنه
شد 3 هفته و هنوز نت من پینگش خرابه .
من دارم از چند جهت ضرر میکنم یکی اینکه این همه پول بی زبون رو دادم واسه 1مگ و اینه نتم. و دوم اینکه از اون طرف پول شارژ بازیم ( world of warcraft) داره حروم میشه . و در انتها وقت و عمرمون با این نت تلف شد
دوباره که خرابه این چه وضعه شبانه چرا انقدر سرعتش پایین بود گندشون بزنند :21:
سرعت شبانه 128 صبانت چقدر است؟
نقل قول:
سرعت شبانه صبانت در بهترین حالت 120-100 البته سرعت صبانت هم مثل اکثر شرکت هایی که شبانه رایگان دارن نوسان هم داره و ممکنه سرعت دانلود شبانه مثلا 2 ماه خوب باشه و 1 هفته سرعت به شدت افت کنه
تو مشهد که سرعت شبانه صبا 128 خیلی خوبه
با مدیافایر 220 تا 250 دانلود می کنم
البته خیلی کم پیش میاد که سرعت در حد 70 اینا پایین بیاد
این سایت مخصوص قسمت ریز مصرف کاربران یک هفته هست که خرابه .
بابا این چه وضعشه دیگه؟
هر3 تا ادرس زیر خرابه ..
[HTML]http://89.165.0.22[/HTML]
[HTML]http://support.ngsnet.ir/[/HTML]
الان کدوم ادرس درسته؟
نت منم دو هفته ای میشه داغونه بعد من 6 تا بازی دارم که انلاینه حالا این به کنار یه صفحه به زوز باز میکنه قابل توجه دوستان که مشکل از طرف صبانت نیست چون قسمت روتینگ که باعث تغییر مسیر در سرویس اینترنت میشه دست مخابرات بعد دوستان عزیز چی تو اینجا سر جاشه که اینترنت سر جاش باشه شما به این چیزی که ما داریم میگید اینترنت پر سرعت ؟ که 1 نفر از دله دهات نوروی با 40 مگ سرعت به ما بخنده ؟ تو این سایت نمیشه راحت صحبت کرد وگر نه یه جور برات میگفتم عمق درد م و حس کنی که ادم گریش در میاد که همه اینجا خودشونو با همه چیز وفق میدن نمیگن اخه چرا؟چطور ؟به چه حقی تو باید باره من تصمیم بگیری
از
اصفهان عموما خوبهنقل قول:
شبا اگه 5 تا لینک همزمان داشته باشی تقریبا 220 رو بهت میده
البته تا 1 هفته پیش 230 بود
البته به هر لینک تکی بیشتر از 120 نمیده
128 سه ماهه 5 گیگ
البته دیشب افتضاح بود تقریبا 2.5 دان کدم
ولی عموما شبها 3.7 تا 4 دان میکنم متناوبه
البته من از ر÷ید باز ر÷ید شیر و مدیا فایر و داواس دان میکنم فقط
دوستان شما مودمتون رو PPPOe کانفیگ میکنید یا Bridge . من Bridge کانفیگ کردم نمیتونم از وایرلس استفاده کنم
من سه ماه دو گیگ گرفتم توی 24 ساعت 250 مگابایت از حجمم کم شده و دانلود هم نداشتم . چه زود دیر میشه
چقدر شهر های دیگه بهترن
من دیشب برای دانلود گذاشتم فقط 250 مگ دانلود کرد !!! کرمان هم هستم
شبانه که فعلا اوضاعش خرابه گندشون بزنند :21:
فایروالتون رو غیرفعال کنید و تست کنید ، احتمال زیاد مشکل از سیستم خودتون هستنقل قول:
یه برنامه هم برای رفع اکثر ارورهای ویندوز هست بد نیست اونم تست کنید ، اسم برنامه pc_cleanerpro
با تعویض DNS هم می تونید مشکل رو حل کنید
تو سایت Yahoo هم وقتی سرچ می کنید همین مشکل رو دارید؟
آدرس ها درستهنقل قول:
این آدرس رو هم تست کنید
کد:http://support.ngsnet.net